Tudj meg mindent a Boxing Oddsről

A boksz az egyik legvonzóbb sport valaha. Ennek a sportnak több millió rajongója van szerte a világon. Tele van olyan drámával, érzelmekkel és akciókkal, amelyeket kevés sportesemény kínálhat. Más sportágakkal ellentétben, mint például a labdarúgás, a tenisz és a kosárlabda, a boksz nem kínál annyi fogadási sort.

Azonban amikor egy nagy bokszmeccs van, azt sok sportrajongó érdeklődve követi, és sokan fogadnak is bokszmeccsekre.

Sok fogadó gyakran olyan sportokra tesz fogadást, amelyeket nem nagyon ismer. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit egy kezdő elkövethet. Mindig jó, ha ismeri az adott sportág szabályait, hogy tájékozottabb legyen a fogadás kiválasztásánál.

Hogyan kell olvasni a boxfogadási szorzókat?

Hogyan kell olvasni a boxfogadási szorzókat?

Nyilvánvaló, hogy a bokszmeccsek két bokszoló között zajlanak, akik több körön keresztül néznek szembe egymással. A bokszmeccs típusától és a résztvevők kategóriájától függ az a kérdés, hogy hány menetes küzdelmet rendeznek.

A bokszban különböző kategóriák léteznek, a nagyon könnyűtől a nagyon nehézig, a versenyző súlyától függően. A legnagyobb érdeklődést természetesen a legsúlyosabb kategória okozza, de a többi kategória sem marad el mögötte.

Hogyan kell olvasni a boxfogadási szorzókat?
Mindent a box oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről

Mindent a box oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről

A boksz harcművészet amelyet a történelem során nagyra értékeltek, és népszerűsége a 20. század elejétől napjainkig folyamatosan növekszik. A történelem során az ökölvívás a legnagyobb sportlegendák közül néhányat adott nekünk, mint például Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao, valamint számos emlékezetes rivalizálást.

A „Ki fog kit verni” fizikai összecsapáson egy klasszikus fogadás, amely jóval az első legális fogadóirodák előtt jelent meg, és az ökölvívás elismert sportágként való fejlődésével megkapta a maga nemes változatát, amelyet ma már online bokszfogadásokkal élvezhetnek a játékosok.

Bár a bokszra való fogadás egyszerűnek tűnik, mert látszólag csak azt kell megjósolni, hogy ki fog nyerni, és esetleg milyen hamar és milyen módon fog megjönni az eredmény, az igazság az, hogy rengeteg sporttudásra és sok rálátásra van szükséged, ha igazán akarod. hogy sikeres legyen a bokszfogadásban.

Mindent a box oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről
Hogyan fogadjunk a bokszra

Hogyan fogadjunk a bokszra

A küzdelem győztese

Az, hogy ki fejezi be a küzdelmet felemelt kézzel, és ki térdel, az a bokszban létező alaptét, és a legtöbb fogadó a küzdelem győztesét jósolja meg. Az alacsonyabb szorzó általában az elsőként felsorolt bokszolónál van, aki a favorit.

Ne feledkezzünk meg azonban a harmadik lehetőségről, ami a döntetlen. Ez az eredmény nem olyan szokatlan az ökölvívásban, mert elég, ha egy bíró bizonytalan marad, és kettőnek más a véleménye, és a küzdelem döntetlennel fog végződni, általában 25 körüli szorzóval.

A torna győztesének előrejelzése

Az ökölvívás gyakran 12 menetes csata, és néha hosszú távú háború, csak egy lehetséges győztes. A bokszban versenyek vannak, a olimpia az egyik a leghíresebb, amelyben meg lehet jósolni a leendő bajnokot, még akkor is, ha még sok meccs vár rá a döntőbe vezető úton.

Az ilyen fogadások általában magas szorzóval mennek, de számos tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a formát és a lehetséges ellenfeleket a cím felé vezető úton.

Hogyan lesz vége a harcnak

Fogadás a küzdelem végére – a bokszban nem csak a győzelemről van szó, hanem különösen nagyra értékeljük, ha lenyűgöző módon csinálod. Éppen ezért rendkívül népszerűek a fogadások a küzdelem végére. A küzdelem kiütéssel is végződhet, vagy a végső győztesről a bírók véleménye dönt.

Hogyan fogadjunk a bokszra
A boksz fogadási vonalak magyarázata

A boksz fogadási vonalak magyarázata

Az ökölvívás egy olyan sportág, amelyet sokféle aspektuson keresztül szemlélnek, és mindegyik külön fogadás lehet a legjobb online fogadóirodák. Különösen így van ez a világbajnoki címért folyó nagy profi meccseken.

Under/over körök fogadás

Csakúgy, mint a szerzett kosarak, szerzett gólok vagy lejátszott meccsek száma, az összes teljesített körre vonatkozó fogadást a box fogadóiroda kínálja online. A küzdelem elhúzódhat a megadott határ felett, de lehet korábban is. A fogadóirodák által általában kínált vonal 6,5 és 7,5, az ellenfelek erejétől függően.

Néhány online boksz sportfogadó négynél több sort kínál, ami növeli a megfelelő választás esélyét. Ön dönti el, hogy a küzdelem kompromisszummentes vagy taktikus lesz-e, és ez alapján játsszon „felül” vagy „alatt”.

forduló nyertese

Ahogyan a mérkőzés győztesére lehet fogadni, úgy a hivatalos játékvezetői kártyák alapján arra is lehet fogadni, hogy egy adott körben ki lesz jobb. Ez egy olyan típusú fogadás, amely csak a legvonzóbb meccseken jelenik meg, és nem minden online fogadóirodánál.

A boksz fogadási vonalak magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb bokszfogadási esélyeket

Hogyan találjuk meg a legjobb bokszfogadási esélyeket

A legjobb fogadási oldalak szinte napi rendszerességgel kínálnak bokszküzdelmeket. A legnagyobb harcok generálják a legtöbb akciót, és általában véve felkeltik a legtöbb sportrajongó figyelmét.

A bokszvonalak és az esélyek összehasonlításának lehetősége elsősorban a küzdelem szintjétől, pontosabban attól függ, hogy a küzdelem elérhető-e fogadásra sok online fogadóirodánál.

Ha a küzdelem szintjéről beszélünk, akkor köztudott, hogy a WBA a világ legnagyobb bokszszervezetét képviseli, mert a világban itt rendezik a legtöbb mérkőzést. A WBC-n belül a világ legjobb ökölvívói küzdenek a világbajnoki címért kategóriájukban.

Az Elite Boxing Championship (EBC) azért kiemelkedik, mert van egy kieső tornája. Minden mérkőzés egyformán fontos, és ez a bajnokság nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik fogadni szeretnének. A WBC Green Belt sok harcról ismert, mert itt a bokszolók küzdenek az övért.

Hogyan találjuk meg a legjobb bokszfogadási esélyeket
A legjobb online fogadási oldalak boksz oddsokhoz

A legjobb online fogadási oldalak boksz oddsokhoz

A legjobb boksz online fogadóiroda kiválasztásához figyelembe kell venni a téthatárokat, a adott fogadási szorzók és a felajánlott sorokat.

A William Hill tökéletes a bokszrajongóknak. Az IBF, WBA, WBC küzdelmek széles skáláját kínálják, és az teszi őket kiemelkedővé, hogy a mérkőzés időpontjától kezdődően fogadhatsz egy csatára, annak ellenére, hogy hónapok telhetnek el a tényleges küzdelem előtt.

Az Unibet és a Malbet is olyan fogadóirodák, amelyek sokféle fogadást kínálnak, például a fordulókra vagy a csata végére.

A boksz élő fogadás egy másik módszer, a legjobb fogadóirodák kiemelkednek. Élő fogadásnál a legjövedelmezőbb olyan bokszolóra fogadni, aki visszafogottan kezdett, és tudja, hogy olyan minősége van, ami később előtérbe kerül, mert ott van néha a magas odds.

Néha érdemes próbálkozni az esélytelenre tétet kötni, ha a nyitókörben meglepő taktikával vagy váratlan tulajdonságokkal sodorja bajba a favoritot.

A legjobb online fogadási oldalak boksz oddsokhoz
Tippek és trükkök a boxfogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a boxfogadási szorzókhoz

Mint minden más sportágban, a bokszfogadásra is fel kell készülni, és időt kell szánni arra, hogy minél többet megtudjon a kiválasztott sportolókról és eredményeikről, tanulmányozza a statisztikákat, a korábbi találkozásokat, és mindenekelőtt alaposan feltárja erősségeit és gyengeségeit.

A bokszstílus az egyik alapvető dolog, amire oda kell figyelni. A bokszoló jobbkezes vagy balkezes, milyen a tempója, milyen a kitartása? Ezek mind olyan tényezők, amelyek meghatározzák az egyes sportolók bokszstílusát. Bármilyen viccesen is hangzik számodra, kövesd a bokszolók kijelentéseit hírműsorokban és sajtótájékoztatókon közvetlenül a meccs előtt.

Nagyon gyakran önelégültnek és magabiztosnak tűnnek ezek a kijelentések, de ha jól áttanulmányozod őket, már maga a testbeszéd is sokat elárulhat a bokszoló meccsre való pszichológiai felkészültségéről. Mint minden más sportágban és általában a fogadásban, a bokszfogadásoknál is fontosak a statisztikák, ezért rendszeresen figyeld őket, mert nagyban segíthetnek a megfelelő fogadás kiválasztásában.

Természetesen a fogadóirodák jobban felkészültek a nagy meccsekre, mint a kevésbé ismert ellenfelekre, ezért néha az a helyes módja a győzelemnek, ha olyan küzdelmekre fogadunk, amelyek a média hátsó oldalán szerepelnek.

Tippek és trükkök a boxfogadási szorzókhoz

Legújabb hírek

Hogyan válasszuk ki a megfelelő boxert a fogadáshoz
2023-04-19

Hogyan válasszuk ki a megfelelő boxert a fogadáshoz

A bokszbajnokok számos közös vonást osztottak, amelyek segítették őket az ismeretlenségből a csúcsra emelkedni. Keménynek kell lenned, mint a körmök, hogy profi bokszolóvá válj. Nem túlzás azt állítani, hogy a boksz a világ egyik legrosszabb sportja. A hatalmas és jól ismert harcosok gyakran sok időt töltenek az edzésekkel.

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató
2023-02-08

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató

Van és mindig is lesz egy odaadó rajongótábora a bokszra fogadásoknak. Az elmúlt években egyre több harcrajongó kezdett aktívan keresni fogadási lehetőségeket jelentős eseményekre. A jó hír az, hogy ez most egyszerűbb, mint valaha.