Játsszon Esports játékkal ma – Nyerjen valódi pénzt

Az esportfogadás a város új szerencsejáték-őrülete. Virtuális meccsek ezrei játszanak minden nap, a fogadóirodák pedig jövedelmező oddsokat kínálnak. Ezek az online többszereplős játékok nem csak szórakoztatóak, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Tudjuk, hogy nem mindig könnyű lépést tartani a fogadás világában folyamatosan változó trendekkel.

Tehát itt segítünk eligazodni az eSport fogadások trendjében, és megtenni az első eSport fogadást. Elegendő információ áll rendelkezésre az esélyek elemzéséről és a fogadások megtételéről a legjobb esport fogadási oldalakon. Készülj fel a tanulásra!

Játsszon Esports játékkal ma – Nyerjen valódi pénzt
Mi az az esport fogadás?Esport fogadási weboldalakEsport fogadási bónuszokTippek esport fogadáshozFelelősségteljes szerencsejáték
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Mi az az esport fogadás?

Mi az az esport fogadás?

Először is, mi az az esport fogadás? Nos, az esport bármilyen típusú videojáték-verseny, amelyet csapatok vagy egyének között játszanak. A fő különbség a hagyományos videojátékokhoz képest az, hogy a játékosok a számítógépes rendszer helyett az esportban versenyeznek önmagukkal. Tehát alapvetően nincs jelentős különbség az esport fogadás és a hagyományos fogadás között. Ezúttal a virtuális versenyeken, például autóversenyeken, lóversenyeken, futballon, PUBG-n stb.

Érdekes módon az esports szerencsejáték gyökerei a 40-es évekig nyúlnak vissza, amikor az első videojáték meglátta a fényt. Később, az 50-es években a Tennis for Two-t az első virtuális versenyjátékként vezették be.

Ezt követően a dolgok tovább robbantak az esportban, és a 80-as években a kiváló játékosokat elismerték. A 90-es években az internetes technológia és a számítógépes játékok térnyerését követően több esport versenyt vezettek be, köszönhetően az olyan játékoknak, mint a Doom, a StarCraft, a Tetris stb. Manapság az esport a szerencsejáték-ipar fő támasza.

Hogyan fogadjunk esportra

Mint mondták, fogadás az esportra nagyon hasonlít a hagyományos fogadáshoz. A fogadási piacok azonban kissé eltérhetnek egymástól. Például a játékosok tétet kaphatnak arra a csapatra vagy egyénre, aki az első ölést végrehajtja olyan játékokban, mint a League of Legends, a PUBG vagy a Counter Strike. Egy másik gyakori esport-fogadási piac a térképnyertes, ahol a játékosok egy adott térképet megnyerő csapatra vagy egyénre tesznek tétet.

Ami a fogadási szorzót illeti, az esportnál minden változatlan. A fogadóirodák tudják, hogy az esport nemzetközi közönséget vonz. Ennek megfelelően az amerikai, a tizedes és a tört esélyt használják. Tehát attól függően, hogy honnan fogad, először tanulja meg az esélyek olvasását. Szerencsére legközelebb ezt fogod megtanulni.

Hogyan kell olvasni az esport fogadási esélyeket

Az Esports fogadási szorzók a mérkőzés kimenetelének valószínűségét tükrözik, és azt, hogy a fogadó mennyit nyerhet az egyes piacokon. A hagyományos fogadáshoz hasonlóan az esportban is az alacsonyabb szorzók jelentik a mérkőzés favoritját, a nagyobb szorzóval rendelkező csapat pedig az esélytelen. Ne feledje azonban, hogy az esélyek megtévesztőek lehetnek.

Tehát feltételezzük, hogy két esport csapat +200, illetve -200 Moneyline szorzóval rendelkezik. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy a fogadók 200 dollárt nyerhetnek, ha 100 dollárt fogadnak az esélytelenebbre (+200 szorzó). Ezzel a teljes nyeremény 300 dollár plusz a kezdeti tét. Másrészt a játékosok 100 dollárt nyerhetnek, ha 200 dollárt tesznek fel a nagy kedvencre (-200 odds). Tehát ismét a teljes nyereség, ha a favorizált csapat nyer, 300 dollár.

Eközben a decimális esélyek elterjedtek Európában, Ázsiában és Afrikában. Valójában ez a legkönnyebben leolvasható esély a szerencsejátékok világában. Itt csak szorozza meg az esélyt a téttel, hogy meghatározza a lehetséges nyereményt. Tehát tegyük fel, hogy egy fogadó 4,2 szorzóval támogat egy csapatot, és 100 dollárt tesz, ez azt jelenti, hogy a lehetséges nyeremény összege 420 dollár.

Végül, az Egyesült Királyságban és Írországban a fogadók nagyon jól ismerik a tört esélyeket. A decimális szorzókhoz hasonlóan ezek az esélyek is könnyen megérthetők. Például, ha egy csapatot támogat 5/1-es szorzóval, és 100 dollárt tesz fel, a lehetséges hozam 500 dollár (5x100 dollár/). Csak szorozza meg a felső számjegyet a téttel, majd ossza el az eredményt az alsó számmal.

Mi az az esport fogadás?
Esport fogadási weboldalak

Esport fogadási weboldalak

A helyzet az, hogy az esportfogadás gyakori a legtöbb sportfogadásban. Egyes fogadóirodák azonban sokkal több piacot és jobb esélyeket kínálnak, mint mások. E kettőn kívül az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amelyeket figyelembe kell venni egy esport bukméker kiválasztásakor:

A játék változatossága: Az esport fogadásban minél több, annál jobb. Ennek az az oka, hogy a Counter Strike: Global Offensive és a Dota 2 kivételével számos esport verseny létezik. Bár ez a két játék több fogadási piacot kínál a legtöbb szerencsejáték-oldalon, egyes üzemeltetők olyan címeket adnak hozzá, mint a League of Legends, a Fortnite, a PUBG és még sok más.

Biztonság és biztonság: Természetesen minden fogadó olyan szerencsejáték-oldalon szeretne játszani, ahol személyes adatai és pénzeszközei biztonságban vannak. Ha Ön is közéjük tartozik, győződjön meg arról, hogy egy jogi személy engedélyezi a fogadási oldalt. Ezenkívül egy biztonságos fogadási oldalnak SSL (Secure Socket Layer) titkosítást kell használnia a játékosok adatainak védelme érdekében. Ennek tudásához ellenőrizze, hogy a webhely URL-címének elején van-e lakat ikon.

  • Biztonságos és gyors kifizetések: Amikor csatlakozik az esport fogadások világához, az eredeti elképzelés az, hogy minél előbb profitot szerezzen és készpénzt vegyen. Tehát a legjobb fogadási oldalaknak feldolgozniuk kell betétek és a kivonások elég gyorsan. Ritka azonban az azonnali pénzkivonás.
  • Élő fogadás: Az élő vagy játék közbeni fogadásoknak előkelő helyen kell szerepelniük az ellenőrzőlistán, ha a legjobb esport fogadási élményre vágysz. Az élő profi versenyek általában izgalmas akciókat és magas oktánszámú drámákat tartalmaznak. Tehát használd elemző készségeidet a gyilkossághoz.
  • Vevőszolgálat: Az esport fogadási oldal kínál élő chat támogatást? Ha nem, akkor könnyen elérhetők telefonon, e-mailben vagy a közösségi médiában? Ráadásul mi a hírük a játékosok körében? Válaszoljon ezekre a kérdésekre, mielőtt fogadási oldalt választ.
Esport fogadási weboldalak
Esport fogadási bónuszok

Esport fogadási bónuszok

Mint a hagyományos online fogadási bónuszok, az esport fogadási bónuszok olyan jutalmak, amelyeket a sportfogadás a fogadóknak ad. A fogadóirodák általában bónuszokat osztanak ki azoknak az új játékosoknak, akik sikeresen hoznak létre fiókot. Ezenkívül a hűséges játékosok rengeteg bónuszt is kapnak bizonyos feltételek teljesítése után.

Ennek ellenére előfordulhat, hogy az új játékosoknak minimális összeget kell befizetniük a bónusz jutalom igényléséhez. De ez nem mindig igaz, mivel egyes fogadóirodák azonnal aktiválják a bónuszt, anélkül, hogy befizetést kérnének.

Mindenesetre figyelmesen olvassa el az esport bónusz feltételeit, mielőtt igényt tart. Ezenkívül egyes fogadóirodáknak meg kell adniuk a játékosoknak egy bónuszkódot az aktiváláshoz.

Ami a hűséges játékosokat illeti, a fogadóirodák alkalmanként befizetési bónuszokat és pénzvisszatérítést kínálhatnak. Más szóval, először meg kell tennie valamit, hogy megkapja ezt a bónuszt. Például az oddsmaker dönthet úgy, hogy visszatéríti a teljes heti vagy havi fogadás összegének egy bizonyos százalékát.

Összességében az esport fogadási bónuszok előnyösek mind a játékos, mind az üzemeltető számára. Egy zsúfolttal online fogadási hely, a fogadóirodák minden bizonnyal beérik egy vonzó üdvözlő ajánlattal. Ami a játékost illeti, az a lehetőség, hogy ajándékot kapjon az általában fukar fogadóirodáktól, üdvözlendő adalék.

Esport fogadási bónuszok
Tippek esport fogadáshoz

Tippek esport fogadáshoz

Egy kezdő számára az esportra való fogadás elsőre ijesztőnek tűnhet. Nos, ez valószínűleg igaz, tekintve, hogy az e-sportfogadások némi elkötelezettséget és kemény munkát igényelnek a visszavágáshoz.

Ennek ellenére kudarcra készül, ha semmit sem tud a csúcskategóriás esport játékokról. Legyen tehát a vállalkozása, hogy kutasson valamit a StarCraftról, a League of Legendsről, a Dota 2-ről és más címekről. Ha lehetséges, először játsszon játékokat, mielőtt fogadni szeretne az esportra.

Miután megismerkedett a játékokkal, folytassa a szerencsejáték-költségvetés létrehozásával. A szerencsejáték-költségvetés összeállítása egy kipróbált és bevált technika, amellyel a fogadók hosszabb ideig játszhatnak anélkül, hogy túlzásba esnének. Javasoljuk, hogy a bankrollt kisebb egységekre ossza fel, hogy elkerülje az egészet egyetlen esport fogadáson. Ne feledje, semmi sem garantált a szerencsejáték-iparban

Végül és ami még fontosabb, ne fogadjon érzelmekkel. Ehelyett tanulja meg időzíteni a játékot, és mikor dobja be a törülközőt. A legtöbb esetben a fogadás a szerencséről szól. Ezért egyes napok lehetnek jók vagy rosszak, mint mások. Egyszerűen fogalmazva: ne hajszoljon veszteségeket, és ne tétessék fel a teljes zsákmányt abban a reményben, hogy a fogadóirodát a takarítókhoz küldi.

Tippek esport fogadáshoz
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Ahhoz, hogy sikeres szerencsejátékos lehessen, a felelősségteljes szerencsejáték elfogadása nem lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a fogadási munkamenetek teljes irányítása elengedhetetlen.

Ahogy fentebb említettük, a fogadási költségvetés és a játék időzítése nagyban hozzájárul a sportfogadási idő szabályozásához. Azt is tudja, mikor kell abbahagyni vagy kérjen segítséget, ha úgy érzi, hogy a szerencsejáték-függőség utoléri Önt. És mindenekelőtt a fogadást szabadidős tevékenységként kezelje, és ne hivatásként.

Felelősségteljes szerencsejáték
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A videojáték és az online fogadás összehasonlítása
2023-11-07

A videojáték és az online fogadás összehasonlítása

Játékrajongóként előfordult már, hogy a videojátékok és az online fogadások világa között szakadt? Gondolkozott már azon, hogy miként hasonlítható össze ez a két népszerű szórakozási forma? A videojáték forradalmasította a technológiával való interakciónkat azáltal, hogy magával ragadó narratívákat és izgalmas játékmenetet kínál. Másrészt az online fogadás a szórakoztatóipar jelentős szereplőjévé vált, és a fogadások megkötésének izgalmát és a jövedelmező nyeremények lehetőségét kínálja.

A Twitch kitiltja az élő közvetítőket a skin fogadási oldalakról
2023-07-31

A Twitch kitiltja az élő közvetítőket a skin fogadási oldalakról

Az Esport-fogadás hatalmas jelenséggé vált a hagyományos sportfogadások rajongói körében. Ez a fogadási típus lehetővé teszi a fogadók számára, hogy megjósolják az olyan Esports meccsek kimenetelét, mint a Valorant, CS:SO, Dota 2 stb.

A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik
2022-08-17

A LOOT.BET új piacokra terjeszkedik

A LOOT.BET, amely vitathatatlanul az egyik legjobb e-sport fogadási oldal, egyre magasabbra nő, miután a React Gaming Group felvásárolta anyavállalatát, a Livestream Gaming Inc.-t. Néhány hónappal a Livestream Gaming Inc. felvásárlása után ZSÁKMÁNY. TÉTAz anyavállalat, a React Gaming Group szívesen terjeszkedik új piacokra.