A legjobb fogadási oldalak teniszhez

Hírek

2022-08-31

A tenisz rendkívül népszerű sport, amely a világ 5 legnépszerűbb sportága között van, és a második kedvenc sportág az Egyesült Királyságban. A teniszre való fogadásnak hosszú története van, majdnem olyan hosszú, mint a lóverseny minden idők kedvence. Ezen kívül rengeteg teniszbajnokság és grand slam verseny van szerte a világon, amelyek szinte napi szinten kínálnak sok esélyt a sportfogadásokra.

A legjobb fogadási oldalak teniszhez

A sztárjátékosok közismert nevekké váltak, és sok sportfogadást kedvelő ember él majd a lehetőséggel, hogy kedvenc sztárjátékosaira fogadjon. Az eljövetele online sportfogadás még népszerűbbé és könnyebben elérhetővé tette a sportra vonatkozó fogadást a rajongók számára szerte a világon. Számos különböző piacon lehet fogadni, beleértve a mérkőzés előtti és játék közbeni élő fogadási lehetőségeket, valamint a határidős fogadásokat.

A legjobb fogadási oldalak teniszhez

A legjobb teniszfogadási oldalak közül néhány megtalálható a https://bettingranker.com/. Az itt felsorolt webhelyek legitimek és megbízhatóak, és rendelkeznek a világ legelismertebb engedélyező hatóságaitól, például Curacaótól származó licencekkel. Ez azt jelenti, hogy biztonságban tartják játékosaik adatait és tranzakcióit, így a játékosok nyugodtan fogadhatnak az oldalaikon kockázat nélkül. 

Közöttük a világ szinte minden szegletében jelenlétet kínálnak, és rendkívül sok nyelvet kínálnak, hogy mindenki tisztán megértse a webhelyeket. Az oldalak fizetési lehetőségek széles skáláját kínálják, hogy minden játékosuk számára könnyű hozzáférést biztosítsanak.

Ezek az online fogadási oldalak online és mobilalkalmazásokon keresztül is elérhetők, jól megtervezett, intuitív és könnyen navigálható oldalakon, amelyek megkönnyítik a fogadások megtételét. Néhány nagyon vonzó üdvözlő bónuszt kínálnak, amelyekből viszonylag könnyű profitálni, valamint hűségjutalmakat kínálnak a már bejáratott játékosaik számára. Ezeken az oldalakon a játékosok megtalálják az iparágban elérhető legjobb szorzókat 95%-os és felfelé mutató kifizetési arány mellett. Az oldalak a tenisz mellett számos sportágat kínálnak, így minden sportfogadásrajongó számára érdekes lehet valami.

A teniszre vonatkozó népszerű fogadások típusai

A tenisz rendkívül népszerű fogadási sporttá vált a fogadók számára elérhető hatalmas lehetőségek miatt. Ezenkívül, ha 2 fő (páros meccseken 4) játszik egymással, izgalmasabb és esetleg kiszámíthatatlanabb, különösen akkor, ha az egyik játékos megsérül, vagy nem játszik olyan jól, mint általában. A szokásostól eltekintve fogadások típusai, a tenisz hihetetlen számú különböző fogadási lehetőséget kínál játék közben pontok, játszmák és szettek alapján.

Moneyline fogadások

Ezek a legegyszerűbb fogadások, és egyszerűen megjósolják, ki nyeri a mérkőzés vagy verseny. Mivel általában van egyértelmű favorit, a kedvenc játékos nyerési esélye nem kedvező nagy nyeremény esetén, de általában jobb, mint a pénz. Ha azonban egy esélytelenebb nyer, akkor ez egy jövedelmező sportág lehet, amelyre fogadni lehet.

Game Spread (Hendikep) fogadások

A játékterjedési fogadás arra a fogadásra vonatkozik, hogy a két játékos közül hány játszmát nyer a mérkőzésen egymáshoz képest. Nem azon múlik, hogy ki nyeri meg a meccset, hanem azon, hogy a játékosok hogyan teljesítenek. A fogadók nagyobb nyerési esélyekkel rendelkeznek ezekkel a spread fogadásokkal, különösen akkor, ha egyértelmű favorit a nyerésre. 

A 2 játékos hendikepeket kap, hogy „egyenlítse a játékteret”. Az egyes játékosok által megnyert játékok végső számát a hendikepek hozzáadásával vagy kivonásával módosítjuk, és ha a fogadók helyesen jósolnak, akkor nyernek.

Spread (hendikep) fogadások beállítása

Ez a fajta fogadás nagyon hasonlít a játék spreadekhez, de a meccsen nyert szettek alapján történik. Ismét, mivel a játéktér kiegyenlített, a fogadók kedvezőbb nyerési szorzót kaphatnak. Még a legkevésbé kedvelt játékos is fogadhat egy-két szettet egy meccsen, még akkor is, ha nem nyeri meg egyenesen a meccset.

Fölött/alatt fogadások

Ez a fajta fogadás a játék befejezéséhez szükséges szettek számára vonatkozik. A fogadók arra fogadnak, hogy több (over) vagy kevesebb (alul) szett lesz, mint a fogadóirodák becsülték a mérkőzésre. A három szett meccseken mindig 2,5 szett lesz az over/under vonal. Egyszerűen fogalmazva, a túllépésre tett fogadások azt jelentik, hogy a mérkőzés 3 szettig fog tartani. Az alatti fogadások azt jelentik, hogy 2 szettes sima győzelem lesz.

Sportfogadási tippek

A tenisz egy egyedülálló játék, és van néhány egyedi tulajdonsága, amelyeket figyelembe kell venni, amikor eldöntjük, ki és hol tegyen fogadást. Mindenekelőtt a játék felülete van, kemény, agyagos vagy füves. Ezen felületek mindegyike más típusú játékot tesz lehetővé, és a teniszezők tehetségesebbek lehetnek bizonyos felületeken. 

Mint minden sport esetében, a játékosok statisztikáit alaposan tanulmányozni kell, hogy kiderüljön, a játék mely aspektusaiban kiemelkedőek, akár hány töréspontot nyernek, akár a ki nem kényszerített hibák számát stb. A játékosok adott körülmények között teljesített teljesítményének tanulmányozása segíthet a fogadóknak nagyobb esélyük van nyereséges fogadásokra.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek