A legmenőbb téli sportok, amelyekre fogadhat

Hírek

2022-03-02

A havon vagy jégen játszható sportokat téli sportoknak nevezzük. A nyári sportokkal ellentétben a téli sportok szezonja rövidebb, novembertől februárig tart. Egyes eseményeket, például a téli olimpiát négyévente rendezik. A téli olimpiai játékok a legizgalmasabb online sportfogadási lehetőségeket mutatják be. Ennek ellenére több éves és félévente megrendezett téli sportágban is meg lehet fogadni.

A legmenőbb téli sportok, amelyekre fogadhat

Hagyományosan ezeket a játékokat természetesen hideg területeken bonyolítják le, de a mesterséges jég ma már lehetővé teszi, hogy változatos helyeken és hosszabb ideig játsszák őket. Legtöbbjük a síelés, szánkózás, jégkorongozás és korcsolyázás változata. Lehetnek versengő vagy nem versenyszerűek, és kulcsfontosságú, hogy megtanuljuk mindegyik működését, mielőtt kiválasztunk egyet a legjobb sportfogadások közül. Íme egy pillantás a tél különböző tudományágaira sport a fogadóirodákban online.

Jégkorong fogadás

Az 1920-as nyári olimpiai játékok jelentette az olimpiai debütálást jéghoki. 1924-ben a sportág a téli olimpiai program része lett. A 2022-es pekingi versenyen 12 férfi és 10 női csapat vesz részt, így a sportág továbbra is a téli sportok naptárának alapja. Az aranyérmet általában az Egyesült Államok, Kanada, Finnország, Oroszország vagy Svédország kapja. A jégkorongpiacokon a legtöbb fogadás a fogadóirodáknál a mérkőzés győztesét, a végső győztest, a hosszabbítást és a túl/alatt/.

Síugrás

A téli sportok nem teljesek az ikonikus síugrások nélkül. A verseny során a versenyzők lerepülnek egy emelkedőn, mielőtt leengednék őket egy másik sírámpára, ahol a lehető leghosszabb távot próbálják megtenni. A világcsúcs jelenleg 246 méter.

A síugrás 50 sportolóval indul, akiknek két kört kell teljesíteniük. Az utolsó forduló csak 30 versenyző számára van fenntartva. Az utolsó két fordulóban a legmagasabb összesített pontszám alapján választják ki a győztest. A legtöbb sportfogadó kínál síugrós sportfogadást az interneten, így a szerencsejátékosoknak nem okoz gondot megtalálni.

Alpesi sízés

Ez az egyik legnépszerűbb lehetőség az online téli sportfogadásokhoz. Ez azt jelenti, hogy nagy sebességgel csúszik le a havas lejtőkön fix sarkú síkötésekkel, miközben elkerüli az akadályokat a kanyargós utakon. A téli sportszezon számos alpesi sílehetőséget kínál, mint például lesiklás, szlalom, óriás-műlesiklás és szuper-óriás-műlesiklás. A gyakori fogadások közé tartozik az első három helyezés, a fejpárbaj és a végső győztes. Azok, akik erre a játékra szeretnének fogadni, megtalálják ezeket a tudományágakat az ezen az oldalon található sportfogadásokban.

Sífutás

A sífutás, más néven XC, 1977-ben indult. Évente több mint 41 000 sportoló versenyez. Számtalan egyéni és csapatos tudományágával ideális választás tapasztalt szerencsejátékosok számára. A versenyzőknek lépcsőn vagy síbottal kell előrenyomulniuk. Norvégia az utóbbi időben dominált, miután a legutóbbi három sífutásban megszerezte a legmagasabb érmeket. A 2018-as phjongcshangi olimpia legjobb öt sportolója között sokan Norvégiából érkeztek. Nem meglepő, hogy a téli olimpiai fogadási szorzók a norvég fogadóknak kedveznek.

Sok rajongó fogad a sprint klasszikus csapatában, a váltóban, a férfi 15 km-es klasszikusban, a női 10 km-es klasszikusban és a gyorsúszásban. Az alpesi síhez hasonlóan a sífutás is kínál olyan fogadásokat, mint a nyerő különbség, az ante-post győztes, a fejpárbaj és az első három helyezett.

Biatlon

Az biatlon egyesíti a puskalövést és a sífutást, így szórakoztatóbb nézni és fogadni. A biatlon esélyei jelentősebbek, mint más téli sportok esetében. A téli sportok szezonja hihetetlenül magas esélyeket kínál bizonyos fogadási piacokon.

Műkorcsolya

A műkorcsolya olyan izgalmas tevékenységekről szól, mint a fordulás, ugrás, lépés és pörgés jéggel borított felületeken. A legtöbb fogadási lehetőség télen válik elérhetővé. A műkorcsolya különösen népszerű Oroszországban, Kanadában, az Egyesült Államokban és a skandináv régióban. Azok a rajongók, akik erre a téli sportra szeretnének fogadni, megjósolhatják az összpontszámot, a dobogóra jutó korcsolyázókat és a végső győztest.

Gyorskorcsolya

A téli olimpián 14 gyorskorcsolya-verseny szerepel. Egy fordulót tartalmaznak, kivéve az 500 méteres versenyeket, amelyek két fordulóból állnak. Az összesített győztest az idő- és sebességrekordjuk határozza meg. Hollandia jelenleg a legjobb gyorskorcsolyában, 121 érmet szerzett, ebből 42 arany. Az online sportfogadások esélyt adnak a férfi és női csapatok végső győztesére.

A legjobb téli sportok bukmékerének megtalálása online

Aki téli sportokra szeretne fogadni, használja ki online sportfogadási oldalak. Könnyű beleragadni a téli sportok izgalmaiba, mivel több bukmékerek mutatnak be jövedelmező kifizetéseket és csábító esélyeket. A Téli Olimpiától, a Téli Világjátékoktól, a Téli Európai Játékoktól a Téli Universiadéig nem könnyű fogadási piacot választani. Az online csalások burjánzó esetei miatt döntő fontosságú, hogy szigorú biztonsági intézkedések mellett válasszunk téli sportfogadási oldalakat.

A licencelés az online sportfogadások legbiztosabb jellemzőjének bizonyult. Az engedély nélküli oldalakon való szerencsejáték a legegyszerűbb módja annak, hogy internetes csalás áldozatává váljon. A bónuszok és promóciók fokozzák a szórakozást. A fogadók soha nem feledkezhetnek meg arról, hogy szerencséjük a preferált platformokhoz kapcsolódó feltételektől is függ. Mielőtt bármilyen játékra fogad, érdemes ellenőrizni az apró betűs részt.

A jelentős nyeremény megszerzésének titka az, hogy azonosítsunk egy fogadójátékost, akinek az esélye átlagon felüli. A fogadási piacok széles spektrumának kiválasztása sokat jelent. Egy jó téli sportfogadónak minden sportágnak számos változata van, és jelentős kifizetési arányok is elérhetők.

Legújabb hírek

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek
2023-08-29

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek

Hírek