Hírek

March 2, 2022

A legmenőbb téli sportok, amelyekre fogadhat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A havon vagy jégen játszható sportokat téli sportoknak nevezzük. A nyári sportokkal ellentétben a téli sportok szezonja rövidebb, novembertől februárig tart. Egyes eseményeket, például a téli olimpiát négyévente rendezik. A téli olimpiai játékok a legizgalmasabb online sportfogadási lehetőségeket mutatják be. Ennek ellenére több éves és félévente megrendezett téli sportágban is meg lehet fogadni.

A legmenőbb téli sportok, amelyekre fogadhat

Hagyományosan ezeket a játékokat természetesen hideg területeken bonyolítják le, de a mesterséges jég ma már lehetővé teszi, hogy változatos helyeken és hosszabb ideig játsszák őket. Legtöbbjük a síelés, szánkózás, jégkorongozás és korcsolyázás változata. Lehetnek versengő vagy nem versenyszerűek, és kulcsfontosságú, hogy megtanuljuk mindegyik működését, mielőtt kiválasztunk egyet a legjobb sportfogadások közül. Íme egy pillantás a tél különböző tudományágaira sport a fogadóirodákban online.

Jégkorong fogadás

Az 1920-as nyári olimpiai játékok jelentette az olimpiai debütálást jéghoki. 1924-ben a sportág a téli olimpiai program része lett. A 2022-es pekingi versenyen 12 férfi és 10 női csapat vesz részt, így a sportág továbbra is a téli sportok naptárának alapja. Az aranyérmet általában az Egyesült Államok, Kanada, Finnország, Oroszország vagy Svédország kapja. A jégkorongpiacokon a legtöbb fogadás a fogadóirodáknál a mérkőzés győztesét, a végső győztest, a hosszabbítást és a túl/alatt/.

Síugrás

A téli sportok nem teljesek az ikonikus síugrások nélkül. A verseny során a versenyzők lerepülnek egy emelkedőn, mielőtt leengednék őket egy másik sírámpára, ahol a lehető leghosszabb távot próbálják megtenni. A világcsúcs jelenleg 246 méter.

A síugrás 50 sportolóval indul, akiknek két kört kell teljesíteniük. Az utolsó forduló csak 30 versenyző számára van fenntartva. Az utolsó két fordulóban a legmagasabb összesített pontszám alapján választják ki a győztest. A legtöbb sportfogadó kínál síugrós sportfogadást az interneten, így a szerencsejátékosoknak nem okoz gondot megtalálni.

Alpesi sízés

Ez az egyik legnépszerűbb lehetőség az online téli sportfogadásokhoz. Ez azt jelenti, hogy nagy sebességgel csúszik le a havas lejtőkön fix sarkú síkötésekkel, miközben elkerüli az akadályokat a kanyargós utakon. A téli sportszezon számos alpesi sílehetőséget kínál, mint például lesiklás, szlalom, óriás-műlesiklás és szuper-óriás-műlesiklás. A gyakori fogadások közé tartozik az első három helyezés, a fejpárbaj és a végső győztes. Azok, akik erre a játékra szeretnének fogadni, megtalálják ezeket a tudományágakat az ezen az oldalon található sportfogadásokban.

Sífutás

A sífutás, más néven XC, 1977-ben indult. Évente több mint 41 000 sportoló versenyez. Számtalan egyéni és csapatos tudományágával ideális választás tapasztalt szerencsejátékosok számára. A versenyzőknek lépcsőn vagy síbottal kell előrenyomulniuk. Norvégia az utóbbi időben dominált, miután a legutóbbi három sífutásban megszerezte a legmagasabb érmeket. A 2018-as phjongcshangi olimpia legjobb öt sportolója között sokan Norvégiából érkeztek. Nem meglepő, hogy a téli olimpiai fogadási szorzók a norvég fogadóknak kedveznek.

Sok rajongó fogad a sprint klasszikus csapatában, a váltóban, a férfi 15 km-es klasszikusban, a női 10 km-es klasszikusban és a gyorsúszásban. Az alpesi síhez hasonlóan a sífutás is kínál olyan fogadásokat, mint a nyerő különbség, az ante-post győztes, a fejpárbaj és az első három helyezett.

Biatlon

Az biatlon egyesíti a puskalövést és a sífutást, így szórakoztatóbb nézni és fogadni. A biatlon esélyei jelentősebbek, mint más téli sportok esetében. A téli sportok szezonja hihetetlenül magas esélyeket kínál bizonyos fogadási piacokon.

Műkorcsolya

A műkorcsolya olyan izgalmas tevékenységekről szól, mint a fordulás, ugrás, lépés és pörgés jéggel borított felületeken. A legtöbb fogadási lehetőség télen válik elérhetővé. A műkorcsolya különösen népszerű Oroszországban, Kanadában, az Egyesült Államokban és a skandináv régióban. Azok a rajongók, akik erre a téli sportra szeretnének fogadni, megjósolhatják az összpontszámot, a dobogóra jutó korcsolyázókat és a végső győztest.

Gyorskorcsolya

A téli olimpián 14 gyorskorcsolya-verseny szerepel. Egy fordulót tartalmaznak, kivéve az 500 méteres versenyeket, amelyek két fordulóból állnak. Az összesített győztest az idő- és sebességrekordjuk határozza meg. Hollandia jelenleg a legjobb gyorskorcsolyában, 121 érmet szerzett, ebből 42 arany. Az online sportfogadások esélyt adnak a férfi és női csapatok végső győztesére.

A legjobb téli sportok bukmékerének megtalálása online

Aki téli sportokra szeretne fogadni, használja ki online sportfogadási oldalak. Könnyű beleragadni a téli sportok izgalmaiba, mivel több bukmékerek mutatnak be jövedelmező kifizetéseket és csábító esélyeket. A Téli Olimpiától, a Téli Világjátékoktól, a Téli Európai Játékoktól a Téli Universiadéig nem könnyű fogadási piacot választani. Az online csalások burjánzó esetei miatt döntő fontosságú, hogy szigorú biztonsági intézkedések mellett válasszunk téli sportfogadási oldalakat.

A licencelés az online sportfogadások legbiztosabb jellemzőjének bizonyult. Az engedély nélküli oldalakon való szerencsejáték a legegyszerűbb módja annak, hogy internetes csalás áldozatává váljon. A bónuszok és promóciók fokozzák a szórakozást. A fogadók soha nem feledkezhetnek meg arról, hogy szerencséjük a preferált platformokhoz kapcsolódó feltételektől is függ. Mielőtt bármilyen játékra fogad, érdemes ellenőrizni az apró betűs részt.

A jelentős nyeremény megszerzésének titka az, hogy azonosítsunk egy fogadójátékost, akinek az esélye átlagon felüli. A fogadási piacok széles spektrumának kiválasztása sokat jelent. Egy jó téli sportfogadónak minden sportágnak számos változata van, és jelentős kifizetési arányok is elérhetők.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek