Hírek

December 7, 2022

A PalmSlots új futballpromóciókat vezet be

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Mint az új UEFA Bajnokok Ligája szezon beindul, a gyorsan növekvő sportfogadási szolgáltató, a Palmslots promóciós csomagot bocsátott ki a fogadás szerelmeseinek. Az online fogadási szolgáltató 50%-os bónuszt kínál ingyenes fogadásként minden befizetéshez 50 euróig (50 dollárig). Abban az időben, amikor az USA-dollár az euróhoz képest megfelelő árfolyamon forog, a hírek még jobbak az amerikai valutát használó fogadók számára.

A PalmSlots új futballpromóciókat vezet be

A „Indítsa a szezont erős kezdéssel” névre keresztelt promóció minden olyan játékos számára elérhető, aki 2022. szeptember 1. és 9. között Palmslots számlájára utal be. Ez ideálissá teszi az elit európai labdarúgás csoportkörének első fordulójában történő felhasználásra. verseny.

A bónusz igénylése és felhasználása

Ez a promóció nyitva áll minden olyan ember számára, aki jogosult a Palmslots játékra (a legtöbb joghatóságban 18 éves). A bónuszt az a Bónusz kód befizetés után. A bónuszkód automatikusan generálódik, amint egy fogadó befizet a kaszinószámlájára. Ha ez nem történik meg, a játékosnak fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mielőtt a befizetést bármilyen fogadáshoz felhasználná.

A bónuszra való jogosultság minimális befizetése 20 dollár. A bónuszt egy játékos csak egyszer igényelheti. A játékosoknak azonban tisztában kell lenniük a bónusz feltételeivel. Az ingyenes fogadás csak teljes egészében használható fel. Ezért a 30 dolláros bónusz nem osztható fel két 15 dolláros vagy három dolláros tétre.

Az ingyenes fogadás nem kombinálható valódi pénzes fogadással. Ezenkívül csak 1,8 és 3,8 közötti szorzójú mérkőzéseken használható. Minden fogadást a játék előtt kell megtenni (nincs játék közbeni fogadás). Az így megtett fogadások nem jogosultak kifizetésre, és a bónusz sem váltható valódi pénzre. A kétirányú piacok korlátozottak a legújabb ajánlat használatakor.

A fogadók örömmel veszik tudomásul, hogy a bónusz fogadásból származó bármely nyeremény azonnal visszavonható további fogadási követelmények nélkül.

Mit jelent a promóció a Palmslot-ok és a fogadók számára

A fogadási szolgáltató hírfolyama szerint a promóciót azért vezették be, hogy még izgalmasabbá tegyék a Bajnokok Ligája kezdetét. Azt mondják, ésszerű határokon belül tartják a bónuszösszegeket, miközben továbbra is az egészséges szerencsejátékok mellett állnak. A Palmslot vezetése mindig is ragaszkodott ahhoz, hogy a fogadást szabadidős tevékenységnek kell tekinteni, nem pedig jövedelemtermelő vállalkozásnak.

Egy olyan cég számára, amely régóta ismert a kaszinójátékokról, ez az új bónusz egy újabb kísérlet arra, hogy sportfogadási szolgáltatóként reklámozza magát. A sportpunting katalógusuk már most is tele van különböző tudományágakkal, beleértve a rögbit, a dartsot, a baseballt, a röplabdát, a kosárlabdát, a snookert és az esportot, amelyek gyorsan növekvő szenzáció.

Nagyszerű lehetőség arra is, hogy teszteljük a rajongók reakcióit a közelgőre való felkészülés során FIFA világbajnokság, újabb lehetőség fogadási piacok felkínálására a futballrajongóknak.

A fogadók számára ez egy újabb lehetőség arra, hogy a sport egy izgalmas szakaszát még izgalmasabbá tegyék. Ez csak az a fűszer, amire szükségük van az olyan párharcokhoz, mint a Dinamo Zagreb–Chelsea, a Sevilla–man City, a Celtic–Real Madrid, a PSG–Juventus, az Inter Milan–Bayern München és mások, amelyek az első fordulóban felsorakoznak. új évad.

Folyamatos blokk levágása

Míg az új promóció sok fogadó számára örömteli meglepetés, a Palmslots rendszeres fogadói nem fognak túlságosan meglepődni. A vállalat 2022-ben a sportrajongókra szabott promóciók következetes bevezetését mutatta be. Van egy 100%-os üdvözlő bónusz, egy havi 50 dolláros bónusz és egy véletlenszerű 25 dolláros ingyenes fogadás, amelyet bármikor megnyerhet.

Sok online fogadási szolgáltatóhoz hasonlóan a Palmslot is képes fenntartani ezeket a promóciókat, mivel a nap minden órájában távoli helyekről játszik nagy számú fogadó. A céget számos fogadó üdvözölte és jó hírű fogadási oldal értékelők az akcióihoz fűződő baráti feltételekért. 

Egy nagyszerű webhely és számos fogadási piac, amelyet kaszinówebhelyként ismert, lehetővé tette számára, hogy gyors előrelépéseket tegyen a sportfogadási piacon.

A jövő platformja

PalmSlots a vezetőség kifejezte célját, hogy platformot hozzon létre a jövőbeli fogadások számára. Az esport és a virtuális fogadás bevonása létfontosságú mutató e cél felé. A dinamikus webhely, amelyet mindig úgy alakítanak át, hogy alkalmazkodjanak az innovációkhoz és kiküszöböljék a hatékonyságot, szintén nagy előny.

A NewEra BV tulajdonában lévő és üzemeltetett platform erős jogi és pénzügyi háttérrel rendelkezik. Curacao engedélyével rendelkezik a Curacaotól, egy világhírű szabályozótól. Ezenkívül a világ legtöbb helyén elérhető, és egyes helyeken a helyi valutát is elfogadják. Az elfogadott fizetési módok széles skálája kényelmes fogadási platformot kínál minden fogadó számára.

Érdemes itt tartani az ettől és más szolgáltatóktól származó sportfogadási hírekért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek