Hírek

August 14, 2023

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A kulcsrakész megoldás felgyorsítja a lóverseny-vertikális telepítését TonyBet. Professzionális kereskedési és kockázatkezelési szolgáltatásokat is nyújt amellett, hogy gördülékenyebb fogadási élményt nyújt. Ennek a megállapodásnak a végső célja, hogy az ügyfelek a szabályozott sportfogadási oldal gazdagabb lóversenyfogadási élmény.

Alex Haig, a TonyBet EN Markets termékigazgatója és országmenedzsere a megállapodást kommentálva elmondta, hogy a cég mindig elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek magas színvonalú fogadási és játékszolgáltatásokat nyújtson.

Hozzátette:

"A BetMakers Embedded Racebook megoldásának beépítése egy lépést jelent platformunk igazán kényelmes és gyorsan piacra kerülő fejlesztésében, miközben megőrizzük a magas minőségi szintet és az ügyfelek számára kifizetődő utat. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a BetMakersekkel egy valóban globális versenytermék."

Az Embedded Racebook megoldáson keresztül az észtországi fogadási oldalon a fogadók zökkenőmentesen léphetnek kapcsolatba lóverseny tartalom, beleértve az élő közvetítést is.

A maguk részéről Joey Carroll, a BetMakers üzletfejlesztési és partnerségi igazgatója elmondta, hogy a vállalat nagyon örül a TonyBet partnerségnek.

Hozzátette: 

"A TonyBet sportfogadási és iGaming platformján zökkenőmentesen beépülő Embedded Racebook Solution pozitívan járul hozzá a mecénások fogadási élményéhez, teljes naptárt kínálva a szinte mindig futó versenyizgalmakkal a világ minden tájáról."

Carroll hangsúlyozta, hogy a lóverseny minden sportfogadás kritikus vertikuma, mivel lebilincselő fogadási élményt nyújt.

"Örülünk, hogy nemcsak ezt a vertikumot biztosítjuk a TonyBet játékosainak, hanem partnerségünkön keresztül támogatjuk a lóversenyzés folyamatos növekedését és fenntarthatóságát is" - folytatta Carrol.

Nem ez az egyetlen üzlet, amelyet a TonyBet az utóbbi időben tintával kötött, miközben folyamatosan bővíti globális vonzerejét. 2023 júniusában a TonyBet és a Booming Games megállapodást írt alá hogy elvigye a fejlesztő tartalmát Spanyolország. Ezt megelőzően, áprilisban a TonyBet lett a Kanadai Premier League hivatalos fogadópartnere Kanada.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek