Hírek

May 23, 2023

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A sportfogadókat semmi sem nyugtalaníthatja jobban, mint a fogadások teljes állásáig várni. A futballfogadásoknál 90 percet vagy még többet kell várni, ha hosszabbításba kerül a meccs. A Betinia „Early Payout” funkciójának köszönhetően azonban nem kell megvárnia a játék végét ahhoz, hogy kifizetést kérjen. Ez a cikk ezt a sportfogadási bónuszt és annak kihasználását tárgyalja. 

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Mi a Betinia előtti 2 gól előtti korai kifizetés bónusza?

Ahogy a név is sugallja, ez a funkció lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy korai kifizetést kérjenek, amikor az általuk szurkolt csapat 2 gólos előnyre tesz szert. Ez sportfogadási bónusz 2022 szeptembere óta érvényes, és a bukméker nem határozta meg a befejezési dátumot. Bármely regisztrált személy a címen Betinia jogosult a promócióra. Tehát, ha még ma regisztrál, használja ki ezt az izgalmas fogadási funkciót. 

Itt van egy világos példa; fogadást teszel az A-csapatra a B-csapat ellenében. Ebben az esetben automatikusan jogosult leszel a bónuszra, mivel ez a funkció csak az 1x2-es (hazai vagy idegenbeli) fogadásokra vonatkozik. Ha az A-csapatot támogatod, és ők 2-0-ra vezetnek, a piac egy nyerő éles fogadás előtt rendezhető.

Feltételek a 2 cél előtti korai kifizetéshez

Szinte mind sportfogadási bónuszok feltételei vannak, és a Betinia 2 gól előtti korai kifizetése sem kivétel. Ez a bónusz a játék kezdete előtt megtett Bet Builder, rendszer-, többszörös és egyszeri fogadásokra érvényes. Leegyszerűsítve, nem jogosult a promócióra, ha a meccs alatt tesz meg tétet. 

Eközben a promóció csak Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Anglia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságaira vonatkozik. És hogy elkerüljük a félreértést, foci meccsek Az erre a funkcióra jogosultak „Early Payout (EP)” szimbólummal rendelkeznek a megfelelő piacokon. Tehát ügyeljen arra, hogy ne válassza ki a rossz fogadási piacot. 

Érdekes módon a korai kifizetés funkció a többi sportágra is vonatkozik szabályozott sportfogadási oldal. Ezek a következők:

  • Amerikai futball: ha a csapat 17 ponttal előzi meg.
  • Baseball: ha a csapat 5 futással előrébb van.
  • Kosárlabda: ha a csapat 20 ponttal előrébb van.
  • Tenisz: ha egy játékos 2 szettel előrébb van.
  • Jégkorong: ha egy csapat 3 góllal előz.

Vegye figyelembe, hogy minden nyeremény jóváírásra kerül, ha a futballcsapat eléri a szükséges 2 gólt. Az ajánlat azonban nem vonatkozik azokra a fogadásokra, amelyeket teljesen kifizettek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek