Mr Green Bookie Review 2024 - Gyik

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
EllenŇĎrz√∂tt
Biztons√°gos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

A Mr. Green √ľgyfelei gyakran √©rdeklŇĎdnek ezekrŇĎl a t√©m√°kr√≥l a fogad√°s elŇĎtt, k√∂zben √©s ut√°n.

K: Miért nem találom az országomat a listán?

Ha megpr√≥b√°l csatlakozni Mr. Greenhez, √©s a r√©gi√≥ja nem szerepel a list√°n, val√≥sz√≠nŇĪleg nem j√°tszhat ott. A joghat√≥s√°gi korl√°toz√°sok √©s a t√∂rv√©nyi tilalmak miatt a kaszin√≥ val√≥sz√≠nŇĪleg nem fogad j√°t√©kosokat az √Ėn orsz√°g√°b√≥l.

K: Mennyi ideig tart egy felhaszn√°l√≥i fi√≥k ellenŇĎrz√©se?

Mr. Green megk√∂veteli a sz√°mlatulajdonosokt√≥l, hogy a sz√°mlanyit√°skor dokumentumokat ny√ļjtsanak be ellenŇĎrz√©s c√©lj√°b√≥l. A nap folyam√°n be√©rkezett dokumentumokat k√©sŇĎbb ellenŇĎrzik. Ha az √Ėn √°ltal beny√ļjtott pap√≠rok nem feleltek meg a k√∂vetelm√©nyeknek, e-mailben √©rtes√≠tj√ľk, √©s felk√©rj√ľk, hogy amint lehet, k√ľldje be √ļjra a friss√≠tett v√°ltozatokat.

K: Mi√©rt van sz√ľks√©g az ellenŇĎrz√©si folyamatra?

Ahhoz, hogy a kaszin√≥ fenntartsa szerencsej√°t√©k-enged√©ly√©t, a t√∂rv√©ny szerint minden j√°t√©kost√≥l szem√©lyes adatokat kell gyŇĪjtenie. Mivel a kiskor√ļak szerencsej√°t√©ka t√∂rv√©nytelen, √≥vint√©zked√©seket tesznek, hogy a kiskor√ļakat t√°vol tarts√°k az oldalr√≥l. Emiatt a kaszin√≥ sz√°mos azonos√≠t√°si t√≠pust fog k√©rni, hogy igazolja szem√©lyazonoss√°g√°t.

K: Eltávolítható a regisztrált hitelkártya?

Kattintson a "Befizet√©s" men√ľre, majd a "M√≥dos√≠t√°s" lehetŇĎs√©gre, ha k√°rty√°t szeretne elt√°vol√≠tani a fi√≥kj√°b√≥l. Egy kis toll ikon jelenik meg, ha r√°kattint a gombra; innen egyszerŇĪen kattintson a t√∂r√∂lni k√≠v√°nt k√°rty√°ra, √©s v√°lassza a "T√∂rl√©s" lehetŇĎs√©get

K: Mi történne, ha a befizetésem sikertelen lenne, de a pénzt levonták a számlámról?

Nem kell p√°nikba esni. Ezt tapasztalhatta, mert a p√©nze elŇĎzetesen enged√©lyezett tart√°si mint√°ban volt. Ha a befizet√©s sikeres, az n√©h√°ny percen bel√ľl megjelenik sz√°ml√°j√°n. Ha nem, a fizet√©si szolg√°ltat√≥ visszapattan√≥ fizet√©st kap.

Egy ilyen jellegŇĪ probl√©ma megk√ľzd√©se elker√ľlhetetlen, de biztos lehet benne, hogy a k√∂vetkezŇĎ 24 √≥r√°n bel√ľl megold√≥dik. Ha tov√°bbra is probl√©m√°i vannak, ellenŇĎrizheti a tranzakci√≥ befejez√©s√©t √ļgy, hogy elk√ľldi az √ľgyf√©lszolg√°latnak a banksz√°mlakivonat m√°solat√°t.