Mr Green Bookie Review 2024 - Mobil

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Nem ritka, hogy távol van otthonról, amikor egy nagy, nagy téttel bíró meccs zajlik. Ilyen esetekben szükség van egy megbízható mobilalkalmazásra vagy weboldalra, és szerencsére a Mr. Green egy fantasztikus mobilalkalmazást kínál, amely kompatibilis iOS és Android rendszerrel. Valójában 2016 legjobb kaszinóalkalmazása címet kapta.

Az alkalmazás a weboldalhoz hasonlóan modern és zöld. A legfelül két rögzített sor található, ahol hozzáférhet a számla adataihoz, a pénztárhoz, valamint egy keresőmezőhöz, amellyel bizonyos sportligákat vagy csapatokat kereshet. Az alkalmazás egyszerűen használható, és tartalmazza a webhely összes tartalmát.

Állítson be költési limiteket, ellenőrizze fogadási és tranzakciós előzményeit, és még sok minden mást, mindezt a telefon kényelméből. Az élő fogadás megőrzi az összes élő információt az asztali webhelyen, és a fogadás mindössze két kattintást igényel.

A Touch ID hitelesítés iOS-eszközökön érhető el. Mr. Green időnként csak alkalmazásokra vonatkozó promóciókat is kiad, ezért az alkalmazásod frissítése kötelező. Amit elvársz egy mobil sportfogadótól, az tükröződik az alkalmazásban, és az alkalmazás meglehetősen gördülékeny, és olyan, mint az oldal.

Az alkalmazás elérhető itt:

  • Android
  • iOS
  • Windows Phones