Mr Green Bookie Review 2024 - Partnerprogram

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
EllenŇĎrz√∂tt
Biztons√°gos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Partnerprogram

Partnerprogram

A Mr. Affiliate a vil√°g egyik legjelentŇĎsebb kaszin√≥j√°nak √©s sportfogad√≥j√°nak, Mr. Green kaszin√≥-le√°nyv√°llalati h√°l√≥zata. A programban r√©szt vevŇĎ tagok idŇĎben visszat√©r√≠t√©sre √©s tetszetŇĎs jutal√©kokra sz√°m√≠thatnak, amelyek √©rt√©ke n√∂vekedni fog, mivel egyre t√∂bb j√°t√©kost hoznak a webhelyre, amely imm√°r t√∂bb mint 5000 le√°nyv√°llalattal rendelkezik.

Ha v√©gign√©zi m√©lyrehat√≥ Mr. Affiliate √°ttekint√©s√ľnket, amelyet al√°bb tal√°l, akkor minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥ birtok√°ban lesz errŇĎl a fantasztikus t√°rsult programr√≥l.

Miért csatlakozzon a Mr. Green Affiliate Programhoz?

Egy munkat√°rs j√≥l meg√©lhet ebbŇĎl a programb√≥l a bŇĎkezŇĪ, ak√°r 45%-os bev√©telmegoszt√°s miatt. A Mr. Affiliate tagjai minden h√≥napban t√∂bb mint 1 milli√≥ eur√≥t keresnek jutal√©kk√©nt. Ezen k√≠v√ľl √∂r√∂k√∂s jutal√©kot kap minden egyes behozott j√°t√©kos ut√°n.

A jutal√©kok n√∂vekedhetnek, ahogy halad a rendszerben. Kezdetben a jutal√©k m√©rt√©ke havi 25%, amely havi 30%-ra emelkedik azoknak, akik legal√°bb k√©t havi √ľgyfelet hoznak.

Az √°rak 35%-ra cs√∂kkennek az elsŇĎ √∂t-tizenn√©gy √ļj √ľgyf√©l eset√©ben havonta, majd 40%-ra emelkednek a k√∂vetkezŇĎ tizen√∂t-huszonkilenc √ľgyf√©ln√©l. B√°rki, aki 30 vagy t√∂bb √ļj √ľgyfelet hoz, 45%-os jutal√©kra jogosult. Mr. Affiliate nem biztos√≠t mŇĪveletenk√©nti k√∂lts√©get (CPA) vagy hibrid t√°rsult programot.

A negat√≠v √°tvitel √©s a k√∂tegel√©s hi√°nya jelentŇĎs √©rt√©kes√≠t√©si t√©nyezŇĎ. Az amerikaiak minim√°lis keresete ahhoz, hogy jogosult legyen a kifizet√©sre, 500 eur√≥, de a m√°s nemzetekbŇĎl sz√°rmaz√≥ emberek minim√°lisan sz√ľks√©ges j√∂vedelme csak 100 eur√≥. Ez azt jelenti, hogy a Mr. Affiliate az Egyes√ľlt √Āllamokon k√≠v√ľli j√°t√©kosok sz√°m√°ra a legjobb kaszin√≥ t√°rsult programok k√∂z√© tartozik.

Márkák a Mr. Affiliate-tól

Ez a t√°rsult program nem okozhat f√©lre√©rt√©st, mert csak egy kaszin√≥m√°rk√°val mŇĪk√∂dik. A Mr. Green m√°rka azonban j√≥l ismert. Ez a kaszin√≥ sz√°mos fontos d√≠jat kapott, √©s meglehetŇĎsen n√©pszerŇĪ a j√°t√©kosok k√∂r√©ben. Kiv√°l√≥ h√≠rneve miatt az oldalra aj√°nlott embereknek nagy es√©ly√ľk van befizetŇĎ tagg√° v√°lni.

Hogyan csatlakozz Mr. Le√°nyv√°llalatokhoz

  1. Ir√°ny oda https://www.mraffiliate.com.
  2. Kattintson a nagy zöld Csatlakozás és bevételszerzés gombra.
  3. Adjon meg minden sz√ľks√©ges szem√©lyes, fizet√©si √©s tov√°bbi inform√°ci√≥t.
  4. ErŇĎs√≠tse meg a regisztr√°ci√≥t, √©s v√°rja a k√∂zvet√≠t√©st.