Mr Green fogadói vélemény - Partnerprogram

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszHeti ingyenes fogadás a teniszre
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Partnerprogram

Partnerprogram

A Mr. Affiliate a világ egyik legjelentősebb kaszinójának és sportfogadójának, Mr. Green kaszinó-leányvállalati hálózata. A programban részt vevő tagok időben visszatérítésre és tetszetős jutalékokra számíthatnak, amelyek értéke növekedni fog, mivel egyre több játékost hoznak a webhelyre, amely immár több mint 5000 leányvállalattal rendelkezik.

Ha végignézi mélyreható Mr. Affiliate áttekintésünket, amelyet alább talál, akkor minden szükséges információ birtokában lesz erről a fantasztikus társult programról.

Miért csatlakozzon a Mr. Green Affiliate Programhoz?

Egy munkatárs jól megélhet ebből a programból a bőkezű, akár 45%-os bevételmegosztás miatt. A Mr. Affiliate tagjai minden hónapban több mint 1 millió eurót keresnek jutalékként. Ezen kívül örökös jutalékot kap minden egyes behozott játékos után.

A jutalékok növekedhetnek, ahogy halad a rendszerben. Kezdetben a jutalék mértéke havi 25%, amely havi 30%-ra emelkedik azoknak, akik legalább két havi ügyfelet hoznak.

Az árak 35%-ra csökkennek az első öt-tizennégy új ügyfél esetében havonta, majd 40%-ra emelkednek a következő tizenöt-huszonkilenc ügyfélnél. Bárki, aki 30 vagy több új ügyfelet hoz, 45%-os jutalékra jogosult. Mr. Affiliate nem biztosít műveletenkénti költséget (CPA) vagy hibrid társult programot.

A negatív átvitel és a kötegelés hiánya jelentős értékesítési tényező. Az amerikaiak minimális keresete ahhoz, hogy jogosult legyen a kifizetésre, 500 euró, de a más nemzetekből származó emberek minimálisan szükséges jövedelme csak 100 euró. Ez azt jelenti, hogy a Mr. Affiliate az Egyesült Államokon kívüli játékosok számára a legjobb kaszinó társult programok közé tartozik.

Márkák a Mr. Affiliate-tól

Ez a társult program nem okozhat félreértést, mert csak egy kaszinómárkával működik. A Mr. Green márka azonban jól ismert. Ez a kaszinó számos fontos díjat kapott, és meglehetősen népszerű a játékosok körében. Kiváló hírneve miatt az oldalra ajánlott embereknek nagy esélyük van befizető taggá válni.

Hogyan csatlakozz Mr. Leányvállalatokhoz

  1. Irány oda https://www.mraffiliate.com.
  2. Kattintson a nagy zöld Csatlakozás és bevételszerzés gombra.
  3. Adjon meg minden szükséges személyes, fizetési és további információt.
  4. Erősítse meg a regisztrációt, és várja a közvetítést.