Mr Green Bookie Review 2024 - Responsible Gaming

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

A szerencsejáték problémát jelenthet, ha nehézségei vannak a visszavágással vagy a leállással.

Ha a költségek meghaladják a bevételt, és elkezdik ártani a jólétének (fizikai vagy szellemi), a termelékenységének (az iskolában vagy a munkahelyén), a biztonságnak (pénzben kifejezve) és a társadalmi kapcsolatoknak (az elszigeteltség révén), akkor szerencsejáték-problémája van.

A problémás szerencsejátékosok gyakran elhanyagolják családjukat, karrierjüket és tanulmányi kötelezettségeiket, miközben nagy szerencsejáték-tartozásokat és hitelegyenlegeket halmoznak fel. Egyes problémás szerencsejátékosok tagadják, hogy problémáik vannak, hajszolják veszteségeit, függetlenül attól, hogy milyen költségekkel járnak, és a szerencsejátékot részesítik előnyben életük minden más területével szemben.

Játssz felelősségteljesen

Az első és legfontosabb lépés a függőség leküzdése felé az, hogy beismerjük, hogy problémáink vannak. Ennek elfogadásához nagy bátorság kell, különösen, ha a megtakarításai elfogytak, és a társadalmi köre egyre szűkül.

Ne veszítse el a reményt, és ne próbálja meg egyedül megbirkózni ezzel. Sokan jártak már korábban is a helyedben, és hatékonyan legyőzték a függőséget, és folytatják az életüket. Te is tudod.

Úgy érzi, hogy a szerencsejáték segít időt ütni, amikor egyedül van és unatkozik? Egy vita után a párjával, vagy egy különösen stresszes nap után az irodában? Nak nek játssz felelősséggel, ezt csak szórakoztatásból kell megtenned, nem pedig azért, hogy bármi elől menekülj.

Ahelyett, hogy a fogadás felé fordulna, hogy kezelje érzelmeit vagy enyhítse az unalmat, bölcsebb és hasznosabb lenne, ha fizikai tevékenységet végezne, olyanokkal lógna, akik nem játszanak szerencsejátékot, fedezzenek fel új érdeklődési köröket és gyakoroljanak relaxációs technikákat.

Hol lehet segítséget kérni

Beszéljen erről szeretteivel, ha segítségre van szüksége túllépni a szerencsejáték-szokásán. Nem kell kaszinókat vagy internetet igénybe vennie, ha egyedül van, és új barátokat keres. Csinálj valami közösségit, legyen szó munkatársaidról, sporteseményről vagy olvasóklubról, tanfolyamról vagy önkéntességről. Ha lehetséges, jobb forduljon szakemberhez.

Vannak alternatív lehetőségek az ilyen összejövetelekre. Névtelen Szerencsejátékosok12 lépésből álló programot alkalmaz a szerencsejáték-kényszerből való kilábalás elősegítésére. A program kulcsfontosságú eleme egy „szponzor” vagy egy volt szerencsejátékos megtalálása, aki már józan, és útmutatást és támogatást tud nyújtani.