A legjobb sportfogadási oldalak Németországban 2024

N√©metorsz√°g gazdag t√∂rt√©nelemmel rendelkezik, √©s K√∂z√©p-Eur√≥p√°ban tal√°lhat√≥. A fogad√°s itt √©vsz√°zadok √≥ta n√©pszerŇĪ, √©s a n√©metek m√©g ma is sz√≠vesen fogadnak online. A k√∂zelm√ļltban az online fogad√°s N√©metorsz√°gban egy be- √©s kikapcsol√°si helyzeten ment kereszt√ľl. A 18 √©ven fel√ľli √°llampolg√°rok j√°tszhatnak fogad√°sokat √©s minden egy√©b szerencsej√°t√©kot, ak√°r online, ak√°r sz√°razf√∂ldi h√°zakban N√©metorsz√°gban. A fogad√°si jogok azonban nem tiszt√°zottak, mivel a szerencsej√°t√©kok szervez√©se illeg√°lis, √©s senki sem kaphat enged√©lyt a korm√°nyt√≥l N√©metorsz√°gban.

A hat√≥s√°gok nem mutatnak √©rdeklŇĎd√©st a n√©metorsz√°gi szerencsej√°t√©kok ir√°nt. A j√°t√©kosok k√ľlf√∂ldi weboldalakon kereszt√ľl fogadnak, √©s ez megengedett. Egyetlen fogad√≥ sem ker√ľlt bajba az online szerencsej√°t√©k miatt. De mindezektŇĎl f√ľggetlen√ľl m√©g mindig sok fogad√≥ van, amivel a harmadik legnagyobb a piacon.

A legjobb sportfogadási oldalak Németországban 2024
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Localiser√Ād√°m Kov√°csLocaliser
A sportfogadás története Németországban

A sportfogadás története Németországban

A szerencsej√°t√©k √©s N√©metorsz√°g kapcsolata nagyon r√©gi. Sz√°zadokkal az √≥kori r√≥mai katon√°k idej√©re ny√ļlik vissza. Amikor a r√≥mai katon√°k elfoglalt√°k N√©metorsz√°g ter√ľleteit, csapdaj√°t√©kokat is hoztak magukkal. Ez szok√°suk volt.

B√°rhol meg akartak t√°madni egy ter√ľletet, arra szoktak fogadni, hogy elfoglalj√°k-e a f√∂ldet vagy sem. ErdŇĎtŇĪzk√©nt terjesztett√©k el a szerencsej√°t√©k-szok√°sokat eg√©sz N√©metorsz√°gban.

XIX. sz√°zad

N√©metorsz√°gban √©p√ľlt a vil√°g egyik elsŇĎ kaszin√≥ja 1810-ben. Egyed√ľl√°ll√≥ t√©ny ezekkel kapcsolatban, hogy a nŇĎk fogadhattak a kaszin√≥kban, de ennek felt√©tele egy speci√°lis √∂lt√∂zk√∂d√©si k√≥d √©s maszk volt.

A fogadások egészen 1872-ig folytak a játékosok között, amikor is minden szerencsejáték-házat bezártak. Ezeknek a kaszinóknak a bezárása miatt a fogadások és a szerencsejátékok utcai játékok lettek. Több közönség érkezett a fogadási játékokba.

XX. sz√°zad

A sz√°razf√∂ldi, h√°zon bel√ľli fogad√°s az 1950-es √©vekig tiltott volt. IdŇĎk√∂zben a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n N√©metorsz√°gban ism√©t elfogadhat√≥v√° v√°lt mindenf√©le szerencsej√°t√©k. Ezut√°n tiszteletrem√©lt√≥ tev√©kenys√©gg√© v√°lt, de ennek ellen√©re sok akad√°llyal √©s probl√©m√°val szembes√ľltek a fogad√≥k.

A sportfogadás története Németországban
Fogadás manapság Németországban

Fogadás manapság Németországban

N√©metorsz√°g most egyre k√∂zelebb ker√ľl az online j√°t√©kok legaliz√°l√°s√°hoz, bele√©rtve a fogad√°sokat √©s a szerencsej√°t√©kokat is. Az online fogad√°s 1995-ben indult N√©metorsz√°gban, de n√©pszerŇĪs√©ge megnŇĎtt, amikor a vil√°g 2000-et fogadott.

Ennek oka a technol√≥gia gyors fejlŇĎd√©se, √©s akkoriban nem mindenkinek volt okostelefonja vagy sz√°m√≠t√≥g√©pe. Az idŇĎ elŇĎrehaladt√°val a n√©meteknek saj√°t okoseszk√∂zeik √©s nagyon stabil internetkapcsolatuk van.

√ćgy k√∂nnyen hozz√°f√©rhetnek a fogad√°si oldalakhoz, √©s fogadhatnak kedvenc sportjaikra. Egyes sz√°razf√∂ldi fogad√≥irod√°k nemzetk√∂zi esem√©nyeknek is otthont adnak N√©metorsz√°gban. Az online fogad√°s √°tveszi a fizikai fogad√°st.

Fogadás manapság Németországban
A fogad√°s √ļj t√∂rv√©nyhoz√°sa

A fogad√°s √ļj t√∂rv√©nyhoz√°sa

2008-ig a korm√°ny tisztviselŇĎi figyelmen k√≠v√ľl hagyt√°k az online szerencsej√°t√©kot. 2008-ban az √°llamk√∂zi szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ szerzŇĎd√©s (ISTG) betiltott minden szerencsej√°t√©kot, kiv√©ve a sportfogad√°st √©s a lovasj√°t√©kokat. Ez a szerzŇĎd√©s le√°ll√≠totta az enged√©lyek kiad√°s√°t b√°rmely √ľzemeltetŇĎ sz√°m√°ra N√©metorsz√°gon bel√ľli esem√©nyek h√°zigazd√°ja vagy lebonyol√≠t√°sa c√©lj√°b√≥l.

Az online szerencsej√°t√©kok jogosults√°ga leg√°lis 18 √©ves √©s idŇĎsebb koroszt√°ly sz√°m√°ra. Kezdetben minden n√©met √°llam elfogadta, de k√©sŇĎbb n√©h√°nyan kil√©ptek a meg√°llapod√°sb√≥l, √©s m√©g idŇĎben enged√©lyt is adtak a szervezŇĎknek. Ennek ellen√©re a szerencsej√°t√©k N√©metorsz√°g sz√ľrke list√°j√°n szerepel. 2020 elej√©n a korm√°ny legaliz√°lt minden online szerencsej√°t√©kot N√©metorsz√°gban.

A fogad√°s √ļj t√∂rv√©nyhoz√°sa
A fogad√°s j√∂vŇĎje N√©metorsz√°gban

A fogad√°s j√∂vŇĎje N√©metorsz√°gban

Az online szerencsej√°t√©k 2020-as legaliz√°l√°sa ut√°n sok n√©met szolg√°ltat√≥ k√©rt enged√©lyt. Ha az enged√©lyt j√≥v√°hagyj√°k, a szerencsej√°t√©k-piac 99%-os n√∂veked√©st fog el√©rni. √ćgy a n√©metek fogad√°si esem√©nyeket is szerveznek majd az orsz√°gban. Ennek ellen√©re a korm√°ny szigor√ļan ellenŇĎrzi a szerencsej√°t√©kokat; sok v√°ltoz√°s nem l√°that√≥ r√∂videsen.

T√∂bb mint 400 √©s t√∂bb sz√°z helyen lehet szerencsej√°t√©kot j√°tszani el√©rhetŇĎ online fogad√°si oldalak n√©meteknek; az ipar egyhamar nem fog cs√∂kkenni, ez nyilv√°nval√≥ a szerencsej√°t√©kok n√©metorsz√°gi t√∂rt√©net√©bŇĎl.

A fogad√≥irod√°k √°ltal az elŇĎzŇĎ h√≥napokban r√∂gz√≠tett fogad√≥i forgalom √°lland√≥ grafikont √°ll√≠tott fel. A veter√°n p√©nz√ľgyesek szerint sz√°mos bukm√©ker olyan b√≥nuszokat k√≠n√°l, amelyek √ļj k√∂z√∂ns√©get vonzanak a piacra.

√öj legaliz√°l√°si politika

Az √ļj szerencsej√°t√©k-legaliz√°l√°si politika lehetŇĎv√© teszi, hogy minden hazai √©s k√ľlf√∂ldi szervezŇĎ szerencsej√°t√©kot biztos√≠tson a n√©meteknek. A jelenlegi idŇĎkben sok jobb j√°t√©kos j√°tszik naponta, vesztegetve az idej√©t.

Ezt a szerzŇĎd√©st 2021. j√ļlius 1-tŇĎl alkalmazt√°k. A meg√°llapod√°s, b√°r lehetŇĎv√© teszi a szervezŇĎk sz√°m√°ra, hogy rendezv√©nyeket rendezzenek √©s enged√©lyeket szerezzenek, tov√°bbra is az √°llampolg√°rok biztons√°g√°t szolg√°lja, √©s korl√°tozza a t√ļlzott szerencsej√°t√©kot.

A fogad√°s j√∂vŇĎje N√©metorsz√°gban
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Ethan "BetMaster" Moore, aki London l√ľktetŇĎ energi√°i k√∂z√∂tt sz√ľletett, √©les elemzŇĎ elm√©t egyes√≠ti a sport izgalm√°val. A BettingRanker fŇĎ√≠r√≥jak√©nt a statisztik√°k, strat√©gi√°k √©s t√∂rt√©netek egyed√ľl√°ll√≥ kever√©k√©t k√≠n√°lja, √≠gy el√©rhetŇĎv√© √©s izgalmass√° teszi a sportfogad√°s vil√°g√°t.

Send email
More posts by Ethan Moore