A legjobb sportfogadási oldalak Németországban 2023

Németország gazdag történelemmel rendelkezik, és Közép-Európában található. A fogadás itt évszázadok óta népszerű, és a németek még ma is szívesen fogadnak online. A közelmúltban az online fogadás Németországban egy be- és kikapcsolási helyzeten ment keresztül. A 18 éven felüli állampolgárok játszhatnak fogadásokat és minden egyéb szerencsejátékot, akár online, akár szárazföldi házakban Németországban. A fogadási jogok azonban nem tisztázottak, mivel a szerencsejátékok szervezése illegális, és senki sem kaphat engedélyt a kormánytól Németországban.

A hatóságok nem mutatnak érdeklődést a németországi szerencsejátékok iránt. A játékosok külföldi weboldalakon keresztül fogadnak, és ez megengedett. Egyetlen fogadó sem került bajba az online szerencsejáték miatt. De mindezektől függetlenül még mindig sok fogadó van, amivel a harmadik legnagyobb a piacon.

A legjobb sportfogadási oldalak Németországban 2023
A sportfogadás története NémetországbanFogadás manapság NémetországbanA fogadás új törvényhozásaA fogadás jövője Németországban
A sportfogadás története Németországban

A sportfogadás története Németországban

A szerencsejáték és Németország kapcsolata nagyon régi. Századokkal az ókori római katonák idejére nyúlik vissza. Amikor a római katonák elfoglalták Németország területeit, csapdajátékokat is hoztak magukkal. Ez szokásuk volt.

Bárhol meg akartak támadni egy területet, arra szoktak fogadni, hogy elfoglalják-e a földet vagy sem. Erdőtűzként terjesztették el a szerencsejáték-szokásokat egész Németországban.

XIX. század

Németországban épült a világ egyik első kaszinója 1810-ben. Egyedülálló tény ezekkel kapcsolatban, hogy a nők fogadhattak a kaszinókban, de ennek feltétele egy speciális öltözködési kód és maszk volt.

A fogadások egészen 1872-ig folytak a játékosok között, amikor is minden szerencsejáték-házat bezártak. Ezeknek a kaszinóknak a bezárása miatt a fogadások és a szerencsejátékok utcai játékok lettek. Több közönség érkezett a fogadási játékokba.

XX. század

A szárazföldi, házon belüli fogadás az 1950-es évekig tiltott volt. Időközben a második világháború után Németországban ismét elfogadhatóvá vált mindenféle szerencsejáték. Ezután tiszteletreméltó tevékenységgé vált, de ennek ellenére sok akadállyal és problémával szembesültek a fogadók.

A sportfogadás története Németországban
Fogadás manapság Németországban

Fogadás manapság Németországban

Németország most egyre közelebb kerül az online játékok legalizálásához, beleértve a fogadásokat és a szerencsejátékokat is. Az online fogadás 1995-ben indult Németországban, de népszerűsége megnőtt, amikor a világ 2000-et fogadott.

Ennek oka a technológia gyors fejlődése, és akkoriban nem mindenkinek volt okostelefonja vagy számítógépe. Az idő előrehaladtával a németeknek saját okoseszközeik és nagyon stabil internetkapcsolatuk van.

Így könnyen hozzáférhetnek a fogadási oldalakhoz, és fogadhatnak kedvenc sportjaikra. Egyes szárazföldi fogadóirodák nemzetközi eseményeknek is otthont adnak Németországban. Az online fogadás átveszi a fizikai fogadást.

Fogadás manapság Németországban
A fogadás új törvényhozása

A fogadás új törvényhozása

2008-ig a kormány tisztviselői figyelmen kívül hagyták az online szerencsejátékot. 2008-ban az államközi szerencsejátékról szóló szerződés (ISTG) betiltott minden szerencsejátékot, kivéve a sportfogadást és a lovasjátékokat. Ez a szerződés leállította az engedélyek kiadását bármely üzemeltető számára Németországon belüli események házigazdája vagy lebonyolítása céljából.

Az online szerencsejátékok jogosultsága legális 18 éves és idősebb korosztály számára. Kezdetben minden német állam elfogadta, de később néhányan kiléptek a megállapodásból, és még időben engedélyt is adtak a szervezőknek. Ennek ellenére a szerencsejáték Németország szürke listáján szerepel. 2020 elején a kormány legalizált minden online szerencsejátékot Németországban.

A fogadás új törvényhozása
A fogadás jövője Németországban

A fogadás jövője Németországban

Az online szerencsejáték 2020-as legalizálása után sok német szolgáltató kért engedélyt. Ha az engedélyt jóváhagyják, a szerencsejáték-piac 99%-os növekedést fog elérni. Így a németek fogadási eseményeket is szerveznek majd az országban. Ennek ellenére a kormány szigorúan ellenőrzi a szerencsejátékokat; sok változás nem látható rövidesen.

Több mint 400 és több száz helyen lehet szerencsejátékot játszani elérhető online fogadási oldalak németeknek; az ipar egyhamar nem fog csökkenni, ez nyilvánvaló a szerencsejátékok németországi történetéből.

A fogadóirodák által az előző hónapokban rögzített fogadói forgalom állandó grafikont állított fel. A veterán pénzügyesek szerint számos bukméker olyan bónuszokat kínál, amelyek új közönséget vonzanak a piacra.

Új legalizálási politika

Az új szerencsejáték-legalizálási politika lehetővé teszi, hogy minden hazai és külföldi szervező szerencsejátékot biztosítson a németeknek. A jelenlegi időkben sok jobb játékos játszik naponta, vesztegetve az idejét.

Ezt a szerződést 2021. július 1-től alkalmazták. A megállapodás, bár lehetővé teszi a szervezők számára, hogy rendezvényeket rendezzenek és engedélyeket szerezzenek, továbbra is az állampolgárok biztonságát szolgálja, és korlátozza a túlzott szerencsejátékot.

A fogadás jövője Németországban

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Anglia, Hollandia, Argentína és Franciaország most debütált a labdarúgás élvonalában, és itt az ideje, hogy további két örökös kedvenc kezdje meg kampányát – Németország és Spanyolország.