Golf fogadás online 2022/2023

A golf egy olyan sport, amelyet szerte a világon élveznek, és rendkívül hűséges követői vannak férfiak és nők körében, életkortól függetlenül. Nem az első játék, amelyre tippelni szeretne, de meglepően népszerű sport, amellyel pénzt lehet nyerni. A játék gyökerei a 15. századi Skóciában nyúlnak vissza, bár más ókori civilizációk is játszottak hasonló játékot már a Krisztus előtti első században.

A sportkönyvek világszerte népszerű fogadási lehetőségként kínálják a golfot, különösen a PGA versenyeket. Ahogy a sportfogadások folyamatosan új piacokra, például az Egyesült Államokra terjednek ki, a golf népszerűsége csak növekedni fog, ahogy egyre többen fedezik fel a versenyszerű versenyeken való fogadás feszültségét.

Golf fogadás online 2022/2023
A legjobb online sportfogadási oldalak golfhoz

A legjobb online sportfogadási oldalak golfhoz

A világszerte élvezett golfnak hihetetlenül hűséges követői vannak, kortól és nemtől függetlenül. Bár nem a golf az első sport, amely a fogadás kapcsán eszünkbe jut, a fogadások nagyon népszerűek.

A 15. századi Skóciába nyúlik vissza, a golf világszerte ismertségre tett szert. Kiderült, hogy az ókori civilizációk már a Kr.e. első században hasonló sportot játszottak. Ennek ellenére a golf olyan elterjedt napjainkban, mint valaha, különösen a sportfogadási piacon.

Az online sportfogadások világszerte a golfot, különösen a PGA versenyeket, mint híres fogadási lehetőségeket tartalmazzák. És ahogy a sportfogadás új piacokra növekszik, beleértve az Egyesült Államokat, a golf népszerűsége csak növekedni fog, ahogy egyre többen fedezik fel a versenyversenyre való fogadás.

A legjobb online sportfogadási oldalak golfhoz
Mi az a golffogadás?

Mi az a golffogadás?

A golffogadás valószínűleg a játék kezdetével kezdődött. Ez egy egyszerű sport, amelyre téteket lehet kötni, különösen két játékos között egy mérkőzésen. Bár a golfra való fogadás kezdetének pontos dátuma nincs, ésszerűen feltételezhető, hogy a sportra való fogadás akkor kezdődött, amikor a játék létrejött.

2019-ben a PGA Tour felkarolta a sportfogadást, ami éles ellentétben áll más profi sportligákkal, és azóta a golf az egyik legnépszerűbb sportfogadások az USA-ban.

Napjainkban a golf a fősodor, különösen, ha sportfogadásról van szó. A jelentős online golfsportfogadók golffogadásokat mutatnak be, de az olyan oldalak, mint a FanDuel és a DraftKings napi fantáziasportokat kínálnak golfhoz. Manapság nagyobb a hozzáférés a versenyközvetítések streamingjéhez, és még könnyebben fogadhatók a fogadások.

Mi az a golffogadás?
Hogyan fogadjunk golfra

Hogyan fogadjunk golfra

Az online golffogadás megjelenése óta fejlődött. Számos fogadási típus áll rendelkezésre, beleértve a versenygyőzteseket is. Ez a stílus népszerű a nagy nyereményt kereső fogadók körében. A golfozók teljesítményének vizsgálata adott pályákon vagy különböző időjárási körülmények között segíthet a fogadási lehetőségek szűkítésében.

Egyéb fogadási típusok mint például a golfozók mérkőzései, a fogadók megtehetik, hogy kinek lesz sikeresebb köre vagy versenye két egyforma golfozó között. Ezen kívül vannak kellék fogadások a golfozók számára. Mi ez?

A kellékfogadások rendkívül népszerűek a nagy sportágakban, beleértve a kosárlabdát és a futballt. Mivel a golf egyre népszerűbb, csak akkor van értelme, hogy a sportfogadások körébe vonják.

A golfkellékes fogadásokkal a fogadók arra fogadhatnak, hogy egy golfozó minden körben hány birdie-t tesz meg, a legjobb nemzetiségű játékos vagy a legjobb balkezes játékos végez.

Hogyan fogadjunk golfra
A golffogadási esélyek megértése

A golffogadási esélyek megértése

Különböző tényezők határozzák meg a golfot fogadási szorzók. Először is, minden pálya másképp játszik, ami befolyásolja az adott játékos teljesítményét a játékban. Például, ha egy adott pályán kihívást jelentő zöldek vannak, a jobban teljesítő golfozóknak rövidebb esélyük lehet.

Például, ha egy másik pályán hosszabbak a pályák, akkor kisebb lehet az esélye azoknak a golfozóknak, akik messzire el tudják hajtani a labdát.

Mivel a golf szabadtéri játék, az időjárás befolyásolja a játékosokat és a teljesítményeket. Hasonlóképpen, a golfozók következetesen küzdenek a testükön beállított nyomaték miatt zsémbes sérülésekkel. Egy sérülésből visszatérő golfozó értéknek tűnhet, de gyakran előfordulhat, hogy az első versenyen berozsdásodik.

A golfmérkőzések vagy 2 labdák esélyei, ahogy azt egyes golfsportfogadók elnevezik, az ezen a pályán elért közelmúltbeli és korábbi teljesítményekből származnak. A mérkőzés esélyei azonban rendkívül nehézek lehetnek, mivel néhány magasan rangsorolt játékos gyakran a fogadás favoritja, míg a mezőnynek rendkívül nagy esélye van a győzelemre.

A golffogadási esélyek megértése
Golf fogadási típusok

Golf fogadási típusok

Versenygyőztes

Leegyszerűsítve, a golfban a versenyvonalra való fogadás azt jelenti, hogy ki nyeri a versenyt. A csapatsportokkal ellentétben a fogadóknak a több mint száz játékosból álló listáról kell kiválasztaniuk a győztest, mivel a legtöbb golfversenyen minden férfi vagy nő a maga számára zajlik. A bajnok pontos kiválasztásáért általában magas a jutalom.

Matchup győztes

A fogadók tétet köthetnek arra, hogy ki nyer a játékosok közötti mérkőzéseken (vagy csoportosításokban). Például, ha a pénzvonal Tiger Woods +180 és Phil Mickelson -110, Mickelson a favorit játékos, és a fogadónak 110 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen. Ha egy fogadó 100 dolláros fogadást tesz Tiger Woodsra, és ő nyer, akkor a fogadó 180 dollárt nyer.

Körvezetők

A fogadók arra is fogadhatnak, hogy egy kör végén ki lesz a vezető. Például egy fogadó Justin Thomasra fogadhat, hogy megnyerje a Masters első körét.

Ezután a többi forduló oddsai a játéknap befejezése után lesznek elérhetők. A körvezetőre való fogadás gyakran előre nem látható, de ha egy licitáló tudja, hogy egy játékos mindig jól teljesít a verseny első fordulójában, akkor ez jelentős tét lehet.

Golfozó nemzetiség

A nemzetiségi fogadás az, amikor egy fogadó arra fogad, hogy egy adott ország vagy régió játékosa nyer, vagy hogy egy adott játékos lesz a legjobb játékos egy országból vagy régióból. Például egy fogadó fogadhat arra, hogy Jason Day a Masters legjobb ausztrál játékosa. Ha az összes többi ausztrál játékost legyőzi, a fogadó nyeri meg a fogadást.

Parlays

A parlay fogadás az, amikor a fogadó számos kimenetelre tesz fogadást, és minden eredményt pontosan meg kell határoznia a nyeréshez. Például, ha egy fogadó 100 dollárt tesz meg arról, hogy Tiger Woods legyőzi Phil Micklesont, Brooks Koepka pedig Justin Thomast US Open, mindkét szituációra szükségük lesz ahhoz, hogy kijátszsák a parlay fogadást.

Tekintettel arra, hogy a fogadónak pontosnak kell lennie a teljes tét minden egyes kimenetelénél, a parlay egy nagyobb kihívást jelentő golffogadási stílus, de nagyobb jutalmat kínál.

Határidős ügyletek

Gondolja, hogy az USA visszaszerzi a Ryder Kupát? Ezután határidős fogadást köthet rá. Ha a szorzó jelenleg +300, és 100 dollárt fogad, a Ryder Kupát megnyerő amerikai csapat 300 dollárt kap. Fontos megjegyezni, hogy a határidős ügyleteket jóval minden esemény előtt kínálják.

Prop fogadások

A kellékfogadások olyan extra fogadások, amelyek egy torna kifejezett kimeneteléhez (torna kellékei) vagy a játékos teljesítményéhez (játékos kellékei) kapcsolódnak. Szerinted Dustin Johnson lesz a legjobb gól a US Open 2. fordulójában?

Nos, erre lehet fogadni. Csak három ütéssel nyeri meg a Masterst? Erre is lehet fogadni. A szórakoztató fogadásként ismertté vált kellékfogadások általában szinte bármire elérhetők, ami a játékhoz kapcsolódik.

Golf fogadási típusok
Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő golffogadási lehetőségek állnak rendelkezésre

Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő golffogadási lehetőségek állnak rendelkezésre

Az élő fogadás az a képesség, hogy egy mérkőzésre fogadjunk, ahogy az megtörténik. Az oddsok érintettek, és a torna során frissülnek a fejlődő akciók alapján. Így például, ha az ötödik lyuk után Tigris ígéretesnek tűnik, és az élen áll, akkor egy fogadónak érdemes pénzt tennie rá, hogy megnyerje a versenyt és learassa a jutalmakat.

A főbb golfversenyek

 1. A mesterek
 2. Nyílt bajnokság
 3. A US Open
 4. A PGA bajnokság
 5. A játékosok bajnoksága
 6. Az emlékmű
 7. A Tour Bajnokság
 8. Az Arnold Palmer meghívás
 9. WGC-Fedex St. Jude Invitational
 10. A Ryder Kupa
Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő golffogadási lehetőségek állnak rendelkezésre
Ne fogadjon a Hype-ra

Ne fogadjon a Hype-ra

Mivel az online golffogadás széles körben elterjedt, a fogadók könnyen megfogadhatják egy másik jobb fogadását, mert azt hiszik, hogy ismerniük kell a csínját-bínját, ha erre a sportra fogad. Ez azonban nem mindig van így.

Fontos, hogy a fogadók megszerezzék saját tudásukat a játékról és az aktuális mérkőzésről, és ne kövessék azt, amit a közönség esetleg spekulál. Csak azért, mert a közönség egy nevet szurkol, még nem jelenti azt, hogy az nyeri meg a meccset.

Ne fogadjon a Hype-ra
Gyakori hibák a golffogadásban

Gyakori hibák a golffogadásban

Fogadás csak a kedvencekre

Fénykorában biztos volt a Tigrisre való fogadás. Azonban manapság a legtöbb verseny nyílt, és a felfordulások szokásosak. A fogadóknak meg kell kutatniuk a játékosokat és a múltbeli teljesítményüket a fogadás előtt. A kedvencek hétről hétre gyorsan változhatnak. Keressen feltörekvő játékosokat, akiknek kiváló esélyük van nyerni, de még nem követik őket széles körben.

Nem a kurzusra összpontosítva

A pálya elrendezése kiemelkedő szerepet játszik annak eldöntésében, hogy ki teljesít majd kiválóan, és ki fog lepényhalat. Ha egy játékos erősségei megegyeznek a pályával, egy fogadónak sokkal nagyobb esélye lesz a fogadás érvényesülésére.

Például, ha egy teljesen nyitott pályán hosszú hajtások vannak, a fogadónak olyan játékost kell választania, aki el tudja juttatni a zöldre. Ha nehéz zöldek vannak, a fogadónak olyan játékost kell választania, aki kiválóan tesz.

Rosszul kezeli a bankrollját

Mielőtt megtenné az első tétet, tegyen félre pénzt a bankrollra. A bankroll elvesztésének leggyorsabb módja a helytelen kezelés. Ne hajszoljon veszteségeket (többet fogadjon, mint általában tenné), hogy egy veszteséget pótoljon. Fontos, hogy ne légy kapzsi, ha győzelmi sorozatba lép.

Kulcs elvitelek

 • Vegye figyelembe az összes fogadási módot
 • Ügyeljen az időjárásra
 • Tartsa szemmel az egyes játékosok múltbeli és jelenlegi teljesítményét
Gyakori hibák a golffogadásban