Krikett

A játékról azt hitték, hogy a 16. századi Angliában találták fel, és egy ütő-labdajáték, amely más játékok elemeivel is rendelkezik, mint például a golf, a squash, a baseball és a tenisz. Ez a sport különösen népszerű az Egyesült Királyságban, Indiában és Ausztráliában, de ismert, hogy a legtöbb Nemzetközösségi nemzetben is kedvelik, amely korábban brit fennhatóság alatt állt.

Ami a fogadást illeti, minden európai sportfogadónál az egyik legnépszerűbb sportág, és a világ más fogadási régióiban is egyre népszerűbb.

Krikett
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
A krikettfogadás alapjai 2024

A krikettfogadás alapjai 2024

Becslések szerint a krikettet a 16. századi Angliában találták fel. Ez a játék egy ütő-labda mérkőzés, amely elemeket tartalmaz egyéb nevezetes sportok, beleértve a golfot, a squash-t, a baseballt és a teniszt. A sportág nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban, Indiában és Ausztráliában. Mindazonáltal széles körben kedvelték a Nemzetközösség országaiban, egykor brit fennhatóság alatt.

Ami a krikett fogadást illeti, meglehetősen népszerű, hogy bármelyik európai sportfogadóban megtalálható. Emellett számos régióban egyre népszerűbb szerte a világon.

A krikettfogadás alapjai 2024
Mi is pontosan a krikettfogadás?

Mi is pontosan a krikettfogadás?

Tudva, hogy a sport oly régen jött létre, csak feltételezhető, hogy a krikettre való fogadás évszázadokkal ezelőtt kezdődött. Amikor a krikett a 18. század fordulóján hivatalos sportággá vált, a fogadás széles körben ismertté vált. Villogjon a mai napra, és a krikett online fogadás széles körben elterjedt, és még mindig kedvez.

A legális európai krikett-sportfogadóknak fogadási lehetőségként a krikettnek kell lennie. És figyelembe véve a népszerűségének növekedését, nem tart sokáig, amíg az Egyesült Államokban meg fog emelkedni ennek a sportágnak a fogadása. Bár a sportágat nem annyira kedvelik, mint a futballt vagy a kosárlabdát, a krikett a sportfogadásokban gyakoribb, mint gondolnád.

Mi is pontosan a krikettfogadás?
Hogyan fogadjunk krikettre

Hogyan fogadjunk krikettre

A kriketten való szerencsejáték megköveteli, hogy megértse a játék bonyolultabb szabályait, különösen ami a pontozást illeti. Ez lehetővé teszi, hogy megtudja, melyikre a legjobb fogadni, és milyen feltételeket érdemes kihagyni.

Névértékben továbbra is fogadhat krikettre, mint bármely más csapatsportra, egyszerűen csak azzal, hogy megteszi, hogy ki lesz a meccs végső győztese. Ha ismeri a pénzvonalra való fogadást egy futball- vagy kosárlabdameccsen, akkor ez ugyanaz. Csak arra tippelsz, hogy egy csapat nyerjen.

Egyéb elemek, amelyekre fogadni lehet, a nyitó érmefeldobás, a csapat által elért futások összessége, és még az is, hogy hány futást szereznek egy adott játékrészben. A legtöbb sporthoz hasonlóan a krikettfogadási oldalakon egyéni vagy csapat kellékekre is fogadhat. Ez magában foglalja azt a fogadást is, aki szerinted a verseny végén minden csapatnál a legjobb ütő vagy teke lesz.

Olyan fogadásokat szeretne kötni, amelyek még inkább a sportágra vonatkoznak? Miután megismerte a krikett pontozási rendszert, megteheti, hogy melyik ütőnek lesz a legtöbb hatosa a meccs végére. A gyorsabb győzelem érdekében akár az 1. kapus módszerre is fogadhat, ötvenet vagy százat szerezhet a meccsen, és hogy melyik csapat kapja ki a legtöbbet.

Hogyan fogadjunk krikettre
A krikettfogadás esélyeinek megértése

A krikettfogadás esélyeinek megértése

Mint a szinte minden más csapatsportra való fogadásnál, fogadási szorzók különböznek a közelmúlt teljesítményétől és attól, hogy a múltban hogyan álltak ki az ellenfél csapatával szemben. A dobó és a tészta erős eltérése azt is eredményezheti, hogy az esélyek bármelyik irányba megfordulnak.

Egy másik fontos szempont abban, hogy a fogadóirodák hogyan alakítják ki a sport fogadási szorzóit, a talaj állapota és a tervezett időjárás. A baseballhoz hasonlóan a krikettet a szabadban játsszák, így ha rossz az időjárás, a játék körülményei megváltozhatnak.

Egy esős nap befolyásolja a szerzett futások számát, a dobó hatékonyságát és a mezőnyjátékosok képességeit. Fogadás előtt tartsa szem előtt ezeket a tényezőket, hogy nagy nyerő legyen. A krikett fogadási esélyek bőségesek a hosszú játékokban, a különböző stílusokban, a professzionális ligákban és nemzetközi versenyek.

A krikettben a legnépszerűbb szorzók a mérkőzés végső győztesére vonatkoznak, amelynek krikettben négy lehetséges eredménye van. Egy csapat vagy ország meccset nyer, veszít, döntetlent játszik, vagy döntetlent dönt. A döntetlen azt jelenti, hogy a mérkőzés véget ér, és mindkét csapat azonos pontszámmal rendelkezik. Ami pedig a döntetlent illeti, ez azt jelenti, hogy a mérkőzés azelőtt véget ér, hogy bármelyik csapat befejezné az összes inninget.

Néha az online krikett sportfogadók döntetlent és döntetlent csoportosítanak, de a focihoz hasonlóan a döntetlenek és a döntetlenek meglehetősen gyakoriak. Ez azt jelenti, hogy ezekre a standard krikettvonalakra való fogadás nagyon előnyös lehet a fogadók számára.

Egy másik nagyon népszerű fogadási stílus, amikor krikettről van szó, az eredmény túl/alulra való fogadás. Az összpontszámra – vagy csak az egyik oldal összpontszámára – tett over/under fogadások általában 50/50-es fogadások. Ebben a helyzetben, krikett fogadási szorzók ennek a fogadási stílusnak a nyitása -110 körül van.

A krikettfogadás esélyeinek megértése
Koncentrálj a mérkőzésre

Koncentrálj a mérkőzésre

A legjobb krikettfogadások megtételéhez nem csak azt tudhatod, melyik csapat a jobb vagy rosszabb. Ismernie kell az egyes erősségeket és gyengeségeket, különösen akkor, ha korábban találkozott ezzel az ellenfél csapatával. Elemezze állóképességüket, felépülésüket, sebességüket és pontosságukat.

A krikettre való fogadásnál többet kell tanulmányoznia a statisztikákat, mintha egy másik sportágra fogadna. Nem elég a rekordokat és a helyezéseket nézni. Ismernie kell minden játékost, és tudnia kell, hogyan állnak a versenyben. Ez a fajta tudás segít abban, hogy talpra álljon és nagyot nyerjen.

Koncentrálj a mérkőzésre
Ne fogadjon a hype-ra

Ne fogadjon a hype-ra

Lehet, hogy a közönség őrülten szurkol egy adott csapatnak, de attól, hogy ők a közönség kedvencei, még nem jelenti azt, hogy nyerni fognak. Ha fogadásról van szó, fontos, hogy ne vegyük figyelembe az emberek gondolkodását vagy érzéseit. Amit tennie kell, az az, hogy a statisztikákat és a csapatról és az egyes játékosokról összegyűjtött kutatásokat vizsgálja. Sokkal többet tudsz a sportról, mint bármelyik véletlenszerű Joe, szóval ne menj el azon, amit a nézők gondolhatnak.

Sok krikett-rajongó hajlamos arra, hogy lecsapja a hitét egy másik rajongóról. Mivel ez egy olyan sport, amelyet világszerte nem kedvelnek, a rajongók figyelik a sportot igazán szeretni a sportot. Így a csoportok között nagy a bajtársiasság, így megingatják a véleményeket arról, hogy ki teljesíthet a legjobban.

Bár lehet, hogy jó szándékuk van, ne csak azt kövesd, amit gondolnak, mert vakok sok statisztika iránt. A nap végén győztesként vagy vesztesként akarsz kijönni? Tudjuk a választ erre, ezért ügyeljen arra, hogy valami tartósabbra tegyen fogadást, ne pedig arra, amit a tömeg szurkol.

Ne fogadjon a hype-ra
A krikett fogadási vonalak alapjainak elsajátítása

A krikett fogadási vonalak alapjainak elsajátítása

Bőven van időd arra, hogy kamatoztatni tudd tudásodat, és fogadást is köthess, amikor a krikettszezonról van szó. A krikett oddsokra való fogadás valóban további izgalmat adhat a fájdalmas tesztmérkőzéseknél. Ezekben a szituációkban kitartáson és lelkierőn tud lenni, amikor el kell viselnie a durva meccsek fizikai és mentális összetevőit.

Krikett fogadási kellékek

A krikett-fogadás a fogadások széles skáláját kínálja, amelyek nem tartalmaznak fogadást a bajnokra vagy a meccs pontszámára. A kellékek fogadása az arra való fogadástól kezdve, hogy melyik csapat vagy ország nyeri meg az érmefeldobást, hány négyes és hatos lesz egy játékrészben, és ki lesz a meccs legjobb játékosa.

A sportfogadások ésszerű értéket képviselnek, különösen akkor, ha a mérkőzés szokásos fogadási lehetőségei erősen az egyik félnek kedveznek.

A krikett fogadási vonalak alapjainak elsajátítása
Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő krikettfogadási lehetőségek állnak rendelkezésre

Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő krikettfogadási lehetőségek állnak rendelkezésre

Val vel élő fogadás, nem kell attól tartanod, hogy kihagyod a meccs elejét. Az élő krikett fogadás hasonló fogadási lehetőségeket kínál a mérkőzés előtti szorzókhoz. Ennek ellenére az élő krikett-tétmérkőzések szorzói folyamatosan ingadoznak, tükrözve a pályán történteket.

Keressen olyan webhelyet, ahol kiváló élő krikettfogadási lehetőségek állnak rendelkezésre
Mit kell tudni az érvénytelen fogadásokról

Mit kell tudni az érvénytelen fogadásokról

Valójában minden játékhoz el kell kezdenie a játékot ahhoz, hogy a fogadás érvényes legyen. Tehát, ha bármilyen okból kifolyólag az MVP krikettjátékosod visszalép, és egy másik játékos váltja fel, tétedet visszakapod. Nem fogadhatsz egy játékosra, ha nem játszik

Krikett határidős ügyletek

A legjelentősebb krikettligák és legnépszerűbb versenyek bajnokára több online sportfogadón is lehet fogadni. Kezdeni, online fogadási oldalak ésszerűen megnöveli az esélyeket a játékokra, mielőtt azok elkezdődnek. A fogadók jó változásokat hoznak a korai esélyeket illetően, mivel korán belevágnak az akcióba. Ez lehetővé teszi számukra, hogy magasabb pozíciókat szerezzenek egy olyan országban vagy klubban, amelyről úgy gondolják, hogy nyerni fog.

A fogadók arra is fogadhatnak, hogy egy csapat bejut-e a bajnokság döntőjébe, és hogy egy csapat kiesik-e. A krikettfogadásokra vonatkozó határidős ügyletek a versenydíjak nyerteseire és a statisztikai kategóriák vezetőire is elérhetők.

Mit kell tudni az érvénytelen fogadásokról
A legnagyobb krikett események

A legnagyobb krikett események

A Cricketnek van néhány jelentős eseménye, amelyek fogadókat és rajongókat egyaránt vonzanak.

  • ICC krikett világbajnokság: Az ICC krikett világbajnokság négyévente kerül megrendezésre, és ez a sportág legnagyobb eseménye. Május végétől július közepéig tartják, és minden mérkőzésre elérhetőek a fogadási szorzók. A fogadók határidős ügyletekkel fogadhatják, hogy melyik ország lesz a nagy nyertes.
  • Indiai Premier League: Az India Premier League vagy az IPL a domináns sportliga Indiában. Tehát számos IPL krikettfogadási oldal fogad fogadókat az Egyesült Államokból. A verseny évente körülbelül két hónapig tart, és nyolc különböző klub részvételével zajlik, és általában tavasszal kerül megrendezésre.
  • Megyei bajnokság: A több mint 100 éves múltra visszatekintő angliai és walesi megyei bajnokság Európa legjobb krikettversenye, amely 18 klub részvételével zajlik. Áprilistól szeptemberig tart, és kiemeli az első osztályú bajnokságot.

Kulcs elvitelek

  • Fogadás előtt vegye figyelembe az időjárást
  • Tekintse meg a különböző versenyeket, amelyeket egész évben rendeznek
  • Fontolja meg a határidős ügyletekre való fogadást
  • Fogadás előtt tájékozódjon, és ne hagyatkozzon a rajongói felhajtásra
A legnagyobb krikett események
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács