Krikett fogadás

A játékról azt hitték, hogy a 16. századi Angliában találták fel, és egy ütő-labdajáték, amely más játékok elemeivel is rendelkezik, mint például a golf, a squash, a baseball és a tenisz. Ez a sport különösen népszerű az Egyesült Királyságban, Indiában és Ausztráliában, de ismert, hogy a legtöbb Nemzetközösségi nemzetben is kedvelik, amely korábban brit fennhatóság alatt állt.

Ami a fogadást illeti, minden európai sportfogadónál az egyik legnépszerűbb sportág, és a világ más fogadási régióiban is egyre népszerűbb.

Krikett fogadás
Mi az a krikettfogadás?Krikett fogadási szorzók
Mi az a krikettfogadás?

Mi az a krikettfogadás?

A krikett fogadás korai eredete miatt feltételezhető, hogy évszázadokkal ezelőtt kezdődött. Különösen közel a 18. század fordulójához, amikor a krikett a Anglia hivatalos sportja, a mérkőzésekre tett fogadás burjánzó volt. Gyorsan előre a mai napig, és a krikett fogadás olyan népszerű, mint valaha.

Bármilyen legitim európai sportfogadásban a krikett fogadási lehetőség lesz, és a népszerűségnek az Egyesült Államokban is növekednie kell az országszerte növekvő legalizálás mellett. Bár a krikettfogadás nem egészen egy szinten van a futballal vagy a kosárlabdával, a krikettfogadás sokkal frekventáltabb szegmense a sportfogadásoknak, mint gondolnád.!

Hogyan fogadjunk krikettre

A krikettre való fogadáshoz ismernie kell néhány összetettebb játékszabályt, különösen a pontozási rendszerrel kapcsolatban. A felszínen egyszerűen fogadhat krikettre, mint bármely más csapatsportágra, vagyis a mérkőzés végső győztesére fogadhat.

Ez ugyanaz, mint a pénzvonalra történő fogadás a futball vagy kosárlabda játék, így a csapatnak csak nyernie kell! Olyan dolgokra is fogadhat, mint a nyitó érmefeldobás, a csapat által elért futások összessége, és még arra is, hogy egy adott játékrészben hány futást szereznek. A legtöbb sporthoz hasonlóan a fogadási oldalak is bevezették az egyéni vagy csapat kellékekre való fogadás lehetőségét. Tétet köthetsz arra, akire úgy gondolod, hogy a meccs végén mindkét oldalon a legjobb ütő vagy dobó lesz.

Szeretnél még konkrétabb lenni? Ha megismeri a krikett pontozási rendszert, akkor fogadhat arra, hogy melyik ütőnek lesz a legtöbb hatosa a meccs végére. Ha még azonnali kielégülésre vágyik, akkor akár az 1. kapus módszerre is fogadhat, ötvenet vagy százat szerezhet a meccsen, és hogy melyik csapat fog a legtöbbet kifutni.

Mi az a krikettfogadás?
Krikett fogadási szorzók

Krikett fogadási szorzók

A legtöbb csapatsporthoz hasonlóan az egyes csapatok meccsgyőzelmére vonatkozó fogadási szorzók a legutóbbi teljesítményükön, valamint a csapatok egymás elleni múltbeli helyzetén múlik. A dobó és a tészta erős eltérése ahhoz is vezethet, hogy a krikett esélyei egyik vagy másik irányba megfordulnak.

Egy másik fontos tényező a sportfogadások létrejöttében fogadási szorzók a krikett esetében a talaj állapota és az ütemezett időjárás. A baseballhoz hasonlóan a krikettet is a szabadban játsszák, így az időjárás mindig hozzájárulhat a meccs kimeneteléhez.

Egy esős nap minden bizonnyal befolyásolja a futások számát, valamint a tekercs hatékonyságát és a mezőnyjátékosok képességeit. Ügyeljen arra, hogy ezeket a tényezőket tartsa szem előtt, mielőtt fogadást ad egy krikettmeccsre a kedvenc sportfogadóján.

Krikett fogadási szorzók