TonyBet fogad贸i v茅lem茅ny - B贸nuszok

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
B贸nusz
Sportfogad谩si kaszin贸
Szoftverek sz茅les v谩laszt茅ka
Magas b贸nuszok
Fogad谩si lehet艖s茅gek sz茅les v谩laszt茅ka
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Megb铆zhat贸
Ellen艖rz枚tt
Biztons谩gos
Sportfogad谩si kaszin贸
Szoftverek sz茅les v谩laszt茅ka
Magas b贸nuszok
Fogad谩si lehet艖s茅gek sz茅les v谩laszt茅ka
TonyBet
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

B贸nuszok

B贸nuszok

Az b贸nusz aj谩nlatok el茅rhet艖s茅ge az online kaszin贸ban val贸 szerencsej谩t茅k egyik el艖nye. A kaszin贸k sz谩mos 枚szt枚nz艖t 茅s prom贸ci贸t k铆n谩lnak, hogy r谩vegy茅k az 煤j j谩t茅kosokat, hogy pr贸b谩lj谩k ki j谩t茅kaikat. Ezenk铆v眉l a b贸nuszok el艖seg铆tik a folyamatos j谩t茅kot azok k枚z枚tt, akik m谩r r茅szt vettek.

El艖sz枚r is tiszt谩ban kell lennie azzal, hogy a felk铆n谩lt 枚szt枚nz艖knek sz谩mos el艖felt茅tele 茅s korl谩tja van. Sz谩njon egy kis id艖t a Tonybet hivatalos weboldal谩n tal谩lhat贸 felt茅telek elolvas谩s谩ra, hogy biztosan meg茅rtse, mit fogad el, miel艖tt regisztr谩l.

Sport els艖 befizet茅s 眉dv枚zl艖 aj谩nlat

Fontos, hogy 眉gyeljen a fogad谩si k枚vetelm茅nyekre 茅s a minim谩lis befizet茅si 枚sszegekre, mert ezek a t茅nyez艖k befoly谩solhatj谩k b贸nuszainak elk枚lt茅s茅t.

Csak az 煤j j谩t茅kosok, akik befizett茅k az els艖 befizet茅s眉ket, 茅s ezt v谩lasztott谩k maguknak 眉dv枚zl枚m b贸nuszs jogosult erre az aj谩nlatra. A prom贸ci贸ban val贸 r茅szv茅telhez legal谩bb 10 鈧 befizet茅s sz眉ks茅ges, amely 100%-os kiegyenl铆tett befizet茅st biztos铆t a fogad贸knak 100 鈧 ingyenes fogad谩sok eset茅n.

Az ingyenes fogad谩si b贸nusz hozz谩ad贸dik a fogad贸 sz谩ml谩j谩hoz, ha a forgalmi felt茅telek teljes眉lnek.

Ne feledje, hogy b谩rmely esem茅nyre csak az els艖 fogad谩s sz谩m铆t bele a prom贸ci贸 fogad谩si k枚vetelm茅ny茅be. Ugyanazon esem茅nyeken nem fogadnak el tov谩bbi fogad谩sokat. Az ingyenes fogad谩si b贸nusz csak olyan t枚bbsz枚r枚s fogad谩sok eset茅n haszn谩lhat贸 fel, amelyek legal谩bb h谩rom v谩laszt谩ssal rendelkeznek. Nincsenek oddsk枚vetelm茅nyek, ami j贸 dolog.

M谩s felt茅telek vonatkozhatnak. K茅rj眉k, fogad谩s el艖tt olvassa el 艖ket.

Sport VIP program

A TonyBet a VIP program fogad谩si szolg谩ltat谩saik mec茅n谩sai sz谩m谩ra, akik rendszeresen k枚tnek fogad谩sokat a t谩rsas谩gn谩l. Megk枚nnyebb眉l茅s眉nkre ez mag谩ban foglalta az elektronikus sportokra vonatkoz贸 fogad谩sokat is.

Mivel minden fogad贸 azonnal k茅pes铆t茅st 茅s tags谩got szerez a Sports VIP programban, nincs sz眉ks茅g tov谩bbi elj谩r谩sokra a Sports VIP programban val贸 tags谩ggal j谩r贸 h疟s茅g枚szt枚nz艖k begy疟jt茅s茅hez.

Minden r茅sztvev艖 az 1. szintr艖l indul, 茅s 枚sszesen 6 szintet kell v茅gigmennie. Ezeket Comp Pointoknak (CP) h铆vj谩k, 茅s minden alkalommal megszerzhet艖k, amikor egy j谩t茅kos val贸di p茅nzzel tesz t茅tet.

Egy j谩t茅kos egy Comp-pontot kap minden k茅t 鈧 茅rt茅k疟 t茅t ut谩n, amelyet 1,3-as vagy magasabb szorz贸val rendelkez艖 esem茅nyekre tett fel.

Az al谩bbi t谩bl谩zat r茅szletezi a szintl茅p茅shez sz眉ks茅ges minim谩lis pontok sz谩m谩t, valamint azt, hogy a j谩t茅kosok h谩ny tov谩bbi pontot szerezhetnek, ha magasabb szintre l茅pnek.

VIP szintCP sz眉ks茅ges a szint el茅r茅s茅hezB贸nusz CP ennek a szintnek az el茅r茅s茅hez
1 (legalacsonyabb)0 CP (automatikus regisztr谩ci贸kor)N/A
2150 CP+200 CP
31500 CP+2000 CP
47500 CP+10 000 CP
550.000 CP+40 000 CP
6 (legmagasabb)200 000 CP+250 000 CP

A szintek minden 煤j h贸nap elej茅n vissza谩llnak, 茅s az el艖z艖 h贸nap sor谩n megszerzett CP-k 谩tker眉lnek a b贸nuszegyenlegbe. Ezt k枚vet艖en minden 100 CP-nk茅nt 1 eur贸茅rt becser茅lheti 艖ket ingyenes fogad谩sokra.

El艖rejelz茅si b贸nusz

Azok a fogad贸k, akik megfelelnek a k枚vetelm茅nyeknek, r茅szt vehetnek az el艖rejelz茅si b贸nusz esem茅nyen, 茅s ak谩r ezer 鈧-t is kereshetnek puszt谩n pontos el艖rejelz茅ssel.

Az esem茅ny r茅sztvev艖inek az el艖z艖 枚t napon bel眉l h煤sz eur贸t vagy ennek megfelel艖 枚sszeget m谩s p茅nznemben kell let茅tbe helyezni眉k, hogy r茅szt vehessenek. A fogad贸k kital谩lj谩k 10 atl茅tikai esem茅ny kimenetel茅t, amelyeket a TonyBet el艖re kiv谩lasztott az el艖rejelz茅si b贸nusz r茅szek茅nt.

Ha egy fogad贸 t铆zb艖l 10 esem茅nyre pontos el艖rejelz茅st ad, ezer eur贸t nyer. Ha kilenc esem茅nyt helyesen j贸solnak meg, sz谩z eur贸t kapnak. 50 鈧-t kapnak 8 esem茅ny helyes el艖rejelz茅s茅茅rt. Fontos szem el艖tt tartani, hogy minden 茅rt茅k egyenl艖 egy ingyenes fogad谩ssal.

Az ingyenes fogad谩s felhaszn谩lhat贸 egyetlen fogad谩s vagy fogad谩ssorozat megk枚t茅s茅re a TonyBet 谩ltal k铆n谩lt b谩rmely sportesem茅nyre. Ne feledje, hogy ezekb艖l az ingyenes fogad谩sokb贸l sz谩rmaz贸 bev茅tel kivonhat贸 p茅nzk茅nt hozz谩ad贸dik egyenleg茅hez. Ennek ellen茅re az 脰n 谩ltal megtett ingyenes fogad谩s 茅rt茅ke nem ker眉l visszat茅r铆t茅sre az ingyenes fogad谩sokb贸l sz谩rmaz贸 nyeres茅ggel. Ezenk铆v眉l az 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek 茅rv茅nyesek erre a vonatkoz谩sra.

22BET:300 doll谩r
Szerezze meg b贸nusz谩t!

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

A TonyBet nagy deb眉t谩l谩sa Lettorsz谩gban 1,5 milli贸 doll谩ros befektet茅s ut谩n
2022-09-25

A TonyBet nagy deb眉t谩l谩sa Lettorsz谩gban 1,5 milli贸 doll谩ros befektet茅s ut谩n

TonyBet m谩r j贸 ideje igyekszik 茅rv茅nyes铆teni dominanci谩j谩t a balti r茅gi贸ban. Ennek el茅r茅se 茅rdek茅ben az 眉zemeltet艖 hatalmas 1,5 milli贸 doll谩rt pump谩lt, hogy megkezdje tev茅kenys茅g茅t Lettorsz谩gban. A lett fogad贸k hozz谩f茅rnek az 眉zemeltet艖h枚z sportfogad谩s 茅s online kaszin贸 szolg谩ltat谩sok a TonyBet.lv weboldalon kereszt眉l. 

Ne hagyja ki ezeket a b贸nuszaj谩nlatokat!

22BET
22BET
300 doll谩r
Befizet茅si m贸dszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg b贸nusz谩t!22BET 茅rt茅kel茅s

18+ | Felel艖ss茅gteljes j谩t茅k | gamblingtherapy.org | 脕SZF 茅rv茅nyesek

Close