TonyBet Bookie Review 2024 - Bónuszok

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

Az bónusz ajánlatok elérhetősége az online kaszinóban való szerencsejáték egyik előnye. A kaszinók számos ösztönzőt és promóciót kínálnak, hogy rávegyék az új játékosokat, hogy próbálják ki játékaikat. Ezenkívül a bónuszok elősegítik a folyamatos játékot azok között, akik már részt vettek.

Először is tisztában kell lennie azzal, hogy a felkínált ösztönzőknek számos előfeltétele és korlátja van. Szánjon egy kis időt a Tonybet hivatalos weboldalán található feltételek elolvasására, hogy biztosan megértse, mit fogad el, mielőtt regisztrál.

Sport első befizetés üdvözlő ajánlat

Fontos, hogy ügyeljen a fogadási követelményekre és a minimális befizetési összegekre, mert ezek a tényezők befolyásolhatják bónuszainak elköltését.

Csak az új játékosok, akik befizették az első befizetésüket, és ezt választották maguknak üdvözlöm bónuszs jogosult erre az ajánlatra. A promócióban való részvételhez legalább 10 € befizetés szükséges, amely 100%-os kiegyenlített befizetést biztosít a fogadóknak 100 € ingyenes fogadások esetén.

Az ingyenes fogadási bónusz hozzáadódik a fogadó számlájához, ha a forgalmi feltételek teljesülnek.

Ne feledje, hogy bármely eseményre csak az első fogadás számít bele a promóció fogadási követelményébe. Ugyanazon eseményeken nem fogadnak el további fogadásokat. Az ingyenes fogadási bónusz csak olyan többszörös fogadások esetén használható fel, amelyek legalább három választással rendelkeznek. Nincsenek oddskövetelmények, ami jó dolog.

Más feltételek vonatkozhatnak. Kérjük, fogadás előtt olvassa el őket.

Sport VIP program

A TonyBet a VIP program fogadási szolgáltatásaik mecénásai számára, akik rendszeresen kötnek fogadásokat a társaságnál. Megkönnyebbülésünkre ez magában foglalta az elektronikus sportokra vonatkozó fogadásokat is.

Mivel minden fogadó azonnal képesítést és tagságot szerez a Sports VIP programban, nincs szükség további eljárásokra a Sports VIP programban való tagsággal járó hűségösztönzők begyűjtéséhez.

Minden résztvevő az 1. szintről indul, és összesen 6 szintet kell végigmennie. Ezeket Comp Pointoknak (CP) hívják, és minden alkalommal megszerzhetők, amikor egy játékos valódi pénzzel tesz tétet.

Egy játékos egy Comp-pontot kap minden két € értékű tét után, amelyet 1,3-as vagy magasabb szorzóval rendelkező eseményekre tett fel.

Az alábbi táblázat részletezi a szintlépéshez szükséges minimális pontok számát, valamint azt, hogy a játékosok hány további pontot szerezhetnek, ha magasabb szintre lépnek.

VIP szintCP szükséges a szint eléréséhezBónusz CP ennek a szintnek az eléréséhez
1 (legalacsonyabb)0 CP (automatikus regisztrációkor)N/A
2150 CP+200 CP
31500 CP+2000 CP
47500 CP+10 000 CP
550.000 CP+40 000 CP
6 (legmagasabb)200 000 CP+250 000 CP

A szintek minden új hónap elején visszaállnak, és az előző hónap során megszerzett CP-k átkerülnek a bónuszegyenlegbe. Ezt követően minden 100 CP-nként 1 euróért becserélheti őket ingyenes fogadásokra.

Előrejelzési bónusz

Azok a fogadók, akik megfelelnek a követelményeknek, részt vehetnek az előrejelzési bónusz eseményen, és akár ezer €-t is kereshetnek pusztán pontos előrejelzéssel.

Az esemény résztvevőinek az előző öt napon belül húsz eurót vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben kell letétbe helyezniük, hogy részt vehessenek. A fogadók kitalálják 10 atlétikai esemény kimenetelét, amelyeket a TonyBet előre kiválasztott az előrejelzési bónusz részeként.

Ha egy fogadó tízből 10 eseményre pontos előrejelzést ad, ezer eurót nyer. Ha kilenc eseményt helyesen jósolnak meg, száz eurót kapnak. 50 €-t kapnak 8 esemény helyes előrejelzéséért. Fontos szem előtt tartani, hogy minden érték egyenlő egy ingyenes fogadással.

Az ingyenes fogadás felhasználható egyetlen fogadás vagy fogadássorozat megkötésére a TonyBet által kínált bármely sporteseményre. Ne feledje, hogy ezekből az ingyenes fogadásokból származó bevétel kivonható pénzként hozzáadódik egyenlegéhez. Ennek ellenére az Ön által megtett ingyenes fogadás értéke nem kerül visszatérítésre az ingyenes fogadásokból származó nyereséggel. Ezenkívül az Általános Szerződési Feltételek érvényesek erre a vonatkozásra.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.