TonyBet fogadói vélemény - Gyik

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
Bónusz
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Gyik

Gyik

A TonyBetnél sportfogadást folytató emberek gyakran teszik fel ezeket a kérdéseket a fogadás előtt, közben és után.

Szükségem van külön számlákra a sportoláshoz, a kaszinókhoz és a pókerhez?

Nem. A Tonybetnek nincs szüksége sok különböző fiókra. Regisztráció után a fogadók bármely kaszinóban, pókerben, sportban vagy más Tonybet szolgáltatásban tétet köthetnek. Amikor a szerencsejátékosok pénzt helyeznek el a számlájukon, a fogadók bármilyen játékban felhasználhatják ezt a pénzt.

Hogyan tehetek több fogadást a Tonybetnél?

Több eseményből álló fogadás megtételéhez legalább két lehetséges kimenetet kell választania különböző eseményekből. A fogadószelvényen található egy gomb több fogadás megtételére. Ha több tétet szeretne bevenni a multi-tétbe, kattintson a fogadni kívánt szorzókra.

A fogadók a multi-tét tétjeik megtétele után adhatják meg tervezett befektetésüket. A fogadók maximum 30 fogadást tehetnek meg egy többszörös fogadásban. A választást követően az ügyfeleknek meg kell nyomniuk a megerősítés gombot a tét befizetéséhez.

Kivehető a Tonybet bónusz tét nélkül?

A Tonybet és más szerencsejáték-weboldalak olyan intézkedéseket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák, hogy a bónuszt anélkül vonja vissza, hogy először megtenné. A legtöbb játékoldal bezárt volna, ha ezek a korlátozások nem lennének érvényben. A csalók visszaélnek vele, és elveszik a pénzt és elmenekülnek.

Befizettem pénzt, de még nincs a számlámon.

A TonyBet mindent megtesz a pénzügyi tranzakciók felgyorsítása és egyszerűsítése érdekében. Ennek ellenére a betét feldolgozásához szükséges idő ingadozhat. Ezek azok a fizetési módok eredménye, amelyekre az eSport fogadási webhelynek nincs befolyása.

Ha több mint 72 óra telt el a befizetés után, és számlaegyenlege nem frissült, kérjük, forduljon a TonyBet Ügyfélszolgálatához a fizetési bizonylattal.

Miért utasították el a visszavonásomat?

A visszavonási kérelem elutasításának több oka is van. A fizetésfeldolgozók a visszavonási kérelmek túlnyomó többségét elutasítják.

Annak érdekében, hogy csökkentse a kifizetési kérelme elutasításának valószínűségét, használja ugyanazt a fizetési módot mind a befizetésekhez, mind a kifizetésekhez. Győződjön meg arról, hogy a megadott módszerrel történő visszavonáshoz szükséges összes információt megadta, és az adatok pontosak. Ha az előző megoldások egyike sem működik, próbálja meg üríteni a böngésző gyorsítótárát és a cookie-kat, majd jelentkezzen be újra.

Ha az alábbi megoldások egyike sem működik, forduljon a támogatási személyzethez, hogy segítsenek a probléma megoldásában.

Az a csapat nyert, amelyre fogadtam. Miért nem kaptam még fizetést?

Fogadáskor ügyeljen arra, hogy teljesen megértse, mire tétet tesz. Ellenkező esetben még akkor is veszíthet, ha a tét a győztes csapatra esik. Például, ha arra fogad, hogy egy csapat nyer a rendes játékidőben, és nyer a hosszabbításban vagy a tizenegyespárbajban, akkor elveszíti tétjét.

Miért más pénznemet mutat a számlaegyenlegem, mint a befizetésemhez használt pénznem?

Ha a TonyBet által nem támogatott devizát helyez be, a TonyBet azonnal átváltja az összeget (pl. EUR). Ezeket a tranzakciókat a pénzforgalmi szolgáltató kezeli, amely névleges díjat számíthat fel a devizaátváltásért. A TonyBet nem számít fel díjat a valutaátváltásért, és nem vállal felelősséget az árfolyamváltozások miatti veszteségekért.

22BET:300 dollár
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül. 

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close