TonyBet Bookie Review 2024 - Gyik

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogad√°si lehetŇĎs√©gek sz√©les v√°laszt√©ka
Megbízható
EllenŇĎrz√∂tt
Biztons√°gos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogad√°si lehetŇĎs√©gek sz√©les v√°laszt√©ka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

A TonyBetn√©l sportfogad√°st folytat√≥ emberek gyakran teszik fel ezeket a k√©rd√©seket a fogad√°s elŇĎtt, k√∂zben √©s ut√°n.

Sz√ľks√©gem van k√ľl√∂n sz√°ml√°kra a sportol√°shoz, a kaszin√≥khoz √©s a p√≥kerhez?

Nem. A Tonybetnek nincs sz√ľks√©ge sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fi√≥kra. Regisztr√°ci√≥ ut√°n a fogad√≥k b√°rmely kaszin√≥ban, p√≥kerben, sportban vagy m√°s Tonybet szolg√°ltat√°sban t√©tet k√∂thetnek. Amikor a szerencsej√°t√©kosok p√©nzt helyeznek el a sz√°ml√°jukon, a fogad√≥k b√°rmilyen j√°t√©kban felhaszn√°lhatj√°k ezt a p√©nzt.

Hogyan tehetek több fogadást a Tonybetnél?

T√∂bb esem√©nybŇĎl √°ll√≥ fogad√°s megt√©tel√©hez legal√°bb k√©t lehets√©ges kimenetet kell v√°lasztania k√ľl√∂nb√∂zŇĎ esem√©nyekbŇĎl. A fogad√≥szelv√©nyen tal√°lhat√≥ egy gomb t√∂bb fogad√°s megt√©tel√©re. Ha t√∂bb t√©tet szeretne bevenni a multi-t√©tbe, kattintson a fogadni k√≠v√°nt szorz√≥kra.

A fogad√≥k a multi-t√©t t√©tjeik megt√©tele ut√°n adhatj√°k meg tervezett befektet√©s√ľket. A fogad√≥k maximum 30 fogad√°st tehetnek meg egy t√∂bbsz√∂r√∂s fogad√°sban. A v√°laszt√°st k√∂vetŇĎen az √ľgyfeleknek meg kell nyomniuk a megerŇĎs√≠t√©s gombot a t√©t befizet√©s√©hez.

KivehetŇĎ a Tonybet b√≥nusz t√©t n√©lk√ľl?

A Tonybet √©s m√°s szerencsej√°t√©k-weboldalak olyan int√©zked√©seket tartalmaznak, amelyek megakad√°lyozz√°k, hogy a b√≥nuszt an√©lk√ľl vonja vissza, hogy elŇĎsz√∂r megtenn√©. A legt√∂bb j√°t√©koldal bez√°rt volna, ha ezek a korl√°toz√°sok nem lenn√©nek √©rv√©nyben. A csal√≥k vissza√©lnek vele, √©s elveszik a p√©nzt √©s elmenek√ľlnek.

Befizettem pénzt, de még nincs a számlámon.

A TonyBet mindent megtesz a p√©nz√ľgyi tranzakci√≥k felgyors√≠t√°sa √©s egyszerŇĪs√≠t√©se √©rdek√©ben. Ennek ellen√©re a bet√©t feldolgoz√°s√°hoz sz√ľks√©ges idŇĎ ingadozhat. Ezek azok a fizet√©si m√≥dok eredm√©nye, amelyekre az eSport fogad√°si webhelynek nincs befoly√°sa.

Ha t√∂bb mint 72 √≥ra telt el a befizet√©s ut√°n, √©s sz√°mlaegyenlege nem friss√ľlt, k√©rj√ľk, forduljon a TonyBet √úgyf√©lszolg√°lat√°hoz a fizet√©si bizonylattal.

Miért utasították el a visszavonásomat?

A visszavon√°si k√©relem elutas√≠t√°s√°nak t√∂bb oka is van. A fizet√©sfeldolgoz√≥k a visszavon√°si k√©relmek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√©t elutas√≠tj√°k.

Annak √©rdek√©ben, hogy cs√∂kkentse a kifizet√©si k√©relme elutas√≠t√°s√°nak val√≥sz√≠nŇĪs√©g√©t, haszn√°lja ugyanazt a fizet√©si m√≥dot mind a befizet√©sekhez, mind a kifizet√©sekhez. GyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy a megadott m√≥dszerrel t√∂rt√©nŇĎ visszavon√°shoz sz√ľks√©ges √∂sszes inform√°ci√≥t megadta, √©s az adatok pontosak. Ha az elŇĎzŇĎ megold√°sok egyike sem mŇĪk√∂dik, pr√≥b√°lja meg √ľr√≠teni a b√∂ng√©szŇĎ gyors√≠t√≥t√°r√°t √©s a cookie-kat, majd jelentkezzen be √ļjra.

Ha az al√°bbi megold√°sok egyike sem mŇĪk√∂dik, forduljon a t√°mogat√°si szem√©lyzethez, hogy seg√≠tsenek a probl√©ma megold√°s√°ban.

Az a csapat nyert, amelyre fogadtam. Miért nem kaptam még fizetést?

Fogad√°skor √ľgyeljen arra, hogy teljesen meg√©rtse, mire t√©tet tesz. EllenkezŇĎ esetben m√©g akkor is vesz√≠thet, ha a t√©t a gyŇĎztes csapatra esik. P√©ld√°ul, ha arra fogad, hogy egy csapat nyer a rendes j√°t√©kidŇĎben, √©s nyer a hosszabb√≠t√°sban vagy a tizenegyesp√°rbajban, akkor elvesz√≠ti t√©tj√©t.

Miért más pénznemet mutat a számlaegyenlegem, mint a befizetésemhez használt pénznem?

Ha a TonyBet √°ltal nem t√°mogatott deviz√°t helyez be, a TonyBet azonnal √°tv√°ltja az √∂sszeget (pl. EUR). Ezeket a tranzakci√≥kat a p√©nzforgalmi szolg√°ltat√≥ kezeli, amely n√©vleges d√≠jat sz√°m√≠that fel a deviza√°tv√°lt√°s√©rt. A TonyBet nem sz√°m√≠t fel d√≠jat a valuta√°tv√°lt√°s√©rt, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get az √°rfolyamv√°ltoz√°sok miatti vesztes√©gek√©rt.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogad√°si szolg√°ltat√°sok egyik vezetŇĎ szolg√°ltat√≥ja meg√°llapod√°st √≠rt al√° a TonyBettel, hogy be√°gyazott versenyfogad√°si megold√°s√°t be√©p√≠tse az online sportfogad√°si platformba. Ez a megold√°s lehetŇĎv√© teszi a TonyBet fogad√≥inak, hogy hozz√°f√©rjenek egy sor l√≥verseny-szorz√≥hoz, bele√©rtve a r√∂gz√≠tett √©s a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy deb√ľt√°l√°sa Lettorsz√°gban 1,5 milli√≥ doll√°ros befektet√©s ut√°n
2022-09-25

A TonyBet nagy deb√ľt√°l√°sa Lettorsz√°gban 1,5 milli√≥ doll√°ros befektet√©s ut√°n

TonyBet m√°r j√≥ ideje igyekszik √©rv√©nyes√≠teni dominanci√°j√°t a balti r√©gi√≥ban. Ennek el√©r√©se √©rdek√©ben az √ľzemeltetŇĎ hatalmas 1,5 milli√≥ doll√°rt pump√°lt, hogy megkezdje tev√©kenys√©g√©t Lettorsz√°gban. A lett fogad√≥k hozz√°f√©rnek az √ľzemeltetŇĎh√∂z sportfogad√°s √©s online kaszin√≥ szolg√°ltat√°sok a TonyBet.lv weboldalon kereszt√ľl.