Unibet fogadói vélemény - Mobil

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Mivel az összes követelményt ellenőrzi, az Unibet alkalmazás a jobbak közé tartozik sportfogadó alkalmazások találkoztunk. Az Unibet alkalmazás letöltése minden bizonnyal megéri minden sportszerencsejátékos erőfeszítését, aki szeret fogadni a sportesemények kimenetelére.

Az Unibet mobilalkalmazás használata

Ebben az Unibet alkalmazásban könnyen eligazodhat az alkalmazás tetején található keresőmezőben keresve, a különféle legördülő menük pedig gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkciókhoz, mint például az „otthon”, „in-play”, „all sportok”, „saját fogadások” és más hasonló alapmenük. Az alkalmazás betöltési sebessége is nagyon gyors.

Csak 107,8 MB adat szükséges az alkalmazás telepítéséhez. Ha azt szeretné, hogy az alkalmazás megfelelően működjön, szüksége lesz a jelenlegi modulokra. Ha iPhone-ja van, az Apple iOS 8 vagy újabb verziója szükséges. Az Unibet Android-alkalmazás használatához az eszközödnek 5.1-es vagy újabb verziójúnak kell lennie.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal
2022-11-02

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.