KBO League Korean Series sportfogadás 2022

Ez egy útmutató, amely segít a játékosoknak a KBO League Korean Series-re, a régió egyik legnagyobb baseball versenyére fogadni. A KBO (Korean Baseball Organization) Liga Dél-Korea legjobb professzionális baseball-bajnoksága, amely egyben az ország legnépszerűbb sportbajnoksága is. A 41. szezonban a KBO League Korean Series az éves döntős bajnoki sorozat, amelyet az alapszakasz után rendeznek.

Az alapszakasz legjobb 5 csapata a rájátszás sorozatában küzd meg a győztes csapat megkoronázásáért. A legtöbb címet a Kia Tigers (11) birtokolja, őket követik a Samsung Lions (8).

Minden, amit a KBO League koreai sorozatáról tudni kell

Minden, amit a KBO League koreai sorozatáról tudni kell

A KBO az az irányító testület, amely 2 professzionális baseball ligát irányít Dél-Koreában – a KBO Ligát és a KBO Futures League-t. Sportversenyeik listáján szerepel a KBO League Korean Series és az All-Star Game. A Nemzetközi Baseball Szövetség tagjaként az a feladatuk, hogy elősegítsék a nemzeti baseball-válogatott részvételét nemzetközi sportesemények.

2000 óta a nemzeti dél-koreai baseball-válogatott szilárdan felkerült a térképre: második lett a World Baseball Classicon (kétszer), valamint bronzot és aranyat nyert a 2000-es, illetve a 2008-as olimpián.

KBO League Korean Series játszik baseball nagyon hasonlít a legjobb baseball bajnokságokhoz. A dél-koreai baseball szabályai szorosan kapcsolódnak az amerikai Major League Baseball-hoz (MBL). Mindkettőjüknél van egy ütőszabály (2022-től az Egyesült Államokban), de a Dél-Koreában normálisnak tartott denevérforgatást sértőnek tekintik az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokban nem jellemző a döntetlen a fontos meccseken, ahol meghatározatlan számú extra inning dönthet a győztesről. Bár nagyon kevés a döntetlen, a KBO League 12 inning limitet ír elő az alapszakaszban, és 15 inninget a rájátszásban, ami azt jelenti, hogy a csapatok döntetlenek lehetnek.

Minden, amit a KBO League koreai sorozatáról tudni kell
Hogyan játsszák a KBO League Korean Series-t?

Hogyan játsszák a KBO League Korean Series-t?

A KBO League Korean Series egy éves bajnokság, amelyet az alapszakasz (április-szeptember) után rendeznek. A szezon során 10 csapat játszik összesen 144 meccset, mindegyik csapattal 16-szor játszik. A legnagyobb baseball-események több mint 28 000 nézőt vonzanak, és több lenne, ha a labdapályák nagyobb kapacitással lennének.

A szezon legjobb 5 csapata a negyedik és az ötödik csapat között lejátszott első meccsen versenyez, a negyedik csapat 1-0-s vezetéssel kezd. A győztes (2 meccs legjobbja) a harmadik helyen álló csapattal versenyez az elődöntőben.

A Semi-Playoff az 5 meccs legjobbja, a győztes a rájátszás második helyezettje ellen lép pályára. A rájátszás az 5 meccs közül a legjobb, és a győztes kvalifikálja magát a Koreai sorozatba az 1. helyezett csapattal.

A koreai sorozat az a bajnoki meccs, amelyen a győztes csapatnak meg kell nyernie a 7 meccsből 4-et. Más baseball versenyekhez hasonlóan a meccseket naponta egy meccsen játsszák, amíg meg nem születik a bajnok. A játékokat 2-3-2 vagy 2-2-1-1-1 formában játsszák, felváltva a versenyző csapatok hazai pályái között.

Hogyan játsszák a KBO League Korean Series-t?
Miért népszerű a KBO koreai sorozata?

Miért népszerű a KBO koreai sorozata?

A dél-koreai baseballversenyekre könnyű fogadni, ha figyelembe vesszük a választható online fogadási oldalak számát. A KBO Korean Series főbb fogadási típusai a Money Line, Run Line és Total, nagyon korlátozott határidős és Prop fogadásokkal.

A Money Line egy népszerű fogadás amelyeket az alapszakasz meccsein és a szezon végi rájátszás meccsein is meg lehet tenni. A fogadók alapvetően arra tesznek fogadást, hogy szerintük ki nyeri meg a sorozatot. Ahol elérhető, Futures fogadást lehet tenni annak megjóslására, hogy ki lesz a sorozat következő győztese.

A Run Line fogadások az NFL-ben a point spread fogadások egyenértékűek, és nagyon népszerű fogadási forma. A futási vonal mindig 1,5-re van állítva, a fogadók -1,5 vagy +1,5 fogadási lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy ha egy csapat -1,5, akkor 2 vagy több futással kell nyernie; ha a csapat +1,5, akkor 1 futással veszítenie kell, vagy meg kell nyernie a játékot, hogy a fogadók megnyerjék a Run Line fogadást.

Az összes fogadás egyszerűen arról szól, hogy a fogadó dönti el, hogy a futások teljes száma magasabb vagy alacsonyabb, mint a online sportfogadás.

Miért népszerű a KBO koreai sorozata?
Hogyan fogadjunk a KBO koreai sorozatára

Hogyan fogadjunk a KBO koreai sorozatára

Ha a játékosok olyan baseball versenyekre szeretnének fogadni, mint a KBO League Korean Series, először találniuk kell egy biztonságos, biztonságos és jó hírű online sportfogadót, amely ezt a sportot kínálja. Ezek a tényezők egy megbízható hatóság által kiadott engedély megléte alapján feltételezhetőek. Különösen az új játékosoknak kell figyelniük a nagyszerű üdvözlő bónuszok egyes webhelyeken.

Érdemes átnézni a fizetési és kifizetési módokat is, hogy megtalálja a játékos számára megfelelőt. Az online sportfogadóra való regisztráció magában foglalja a személyes adatok megadását, a fizetési mód kiválasztását, a számla finanszírozását, a sportoldalra való navigálást, a mérkőzés kiválasztását és a fogadás megtételét.

Annak érdekében, hogy növelje a fogadó esélyeit a jó fogadások megtételére, a fogadónak tanulmányoznia kell a játékot, a csapatokat és az egyes játékosokat. A játék menetének ismerete, a statisztikák tanulmányozása és a csapatokkal és játékosokkal kapcsolatos hírekre való odafigyelés segítheti a fogadót abban, hogy megalapozottabb fogadásokat tegyen, nagyobb nyerési esélyekkel.

Az időjárás fontos tényező lehet, mivel egyes csapatok/játékosok bizonyos körülmények között jobban játszanak, és ez lehet a döntő kritérium a Run Line fogadások megtételénél. Azt is fontos tudni, hogy kik az első dobók és ütők (statisztikáikkal együtt), mivel ez komolyan befolyásolhatja a játék menetét.

Hogyan fogadjunk a KBO koreai sorozatára
A legjobb KBO Liga koreai sorozat fogadási oldalai 2022

A legjobb KBO Liga koreai sorozat fogadási oldalai 2022

A legjobb online bukméker megtalálásához tekintse meg a bettingranker megbízható oldalak értékelését, hogy segítsen a játékosoknak megtalálni a számukra megfelelő webhelyet. A koreai sorozat egyik legjobbja a Betwinner, amely több mint 53 országban szolgál ki, 43 nyelven, 31 pénznemben. Több mint 90 befizetési lehetőséget, számos piacot és rengeteg bónuszt kínál az új és a régi játékosok számára.

Betwinner játékon belüli játékot, élő közvetítést kínál, miközben statisztikákat jelenít meg az oldal szélén. iOS-re és Androidra letölthető mobilalkalmazással rendelkezik, vagy mobileszközről közvetlenül is elérhető a weboldal.

Egy másik ajánlott online sportfogadás az Dafabet amely inkább az ázsiai piacra irányul, de az Egyesült Királyságban is használható. Ez egy 2004-ben alapított szilárd oldal, amely 13 valutát fogad el, és 11 nyelven kínálja az oldalt.

A Dafabet egy érdekes funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy készpénzt vegyenek ki a játék befejezése előtt, bár a nyereménynek csak egy töredékével. Emellett kínálnak egy fogadásépítő eszközt is, amely segít a játékosoknak saját, testreszabott fogadásuk kialakításában. Az esélyek azonnal megjelennek, hogy nagyobb kényelmet biztosítsanak a játékos számára.

A legjobb KBO Liga koreai sorozat fogadási oldalai 2022
A KBO Liga koreai sorozatának rövid története

A KBO Liga koreai sorozatának rövid története

A KBO Ligát 1982-ben alapították, amikor az első koreai sorozatot az OB Bears és a Samsung Lions játszotta. A KBO Liga első 6 évében a szezont 2 részre osztották, és a fél szezon legjobb csapatai mérkőztek meg egymással a Koreai Series Championshipben.

Ez 1986-ban megváltozott, mivel az előző évben ugyanaz a csapat nyerte mindkét félszezont, így 1985-ben nem volt koreai sorozat. A következő baseball-bajnokságokat minden félszezonból a legjobb két csapat játszotta, hogy biztosítsák a koreai sorozatot. Ez a formátum azóta a jelenlegi 5 legjobb csapattá fejlődött egy teljes szezonból, amelyek a rájátszásban versenyeznek.

A KBO Liga koreai sorozatának rövid története