A legjobb 10 PayPal bukmékerek a következő 2024

Több mint 20 éve létezik a Paypal, amely az egyik - ha nem a legnépszerűbb fizetési mód az emberek számára szerte a világon. Ez az elektronikus pénzügyi rendszer egy egyszerű és könnyen használható megoldás mindazok számára, akik biztonságos módot szeretnének befizetni, kivenni és átutalni az interneten. Ma több mint 30 millió kereskedő használja a PayPalt, és ezek közül sok fogadási oldal. Ez a fizetési lehetőség könnyen használható, biztonságos, és a legtöbb kaszinó és online sportfogadási oldal kínál PayPal-t befizetési és kifizetési módként.

A legjobb 10 PayPal bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Legjobb fogadási oldalak PayPal-lal

Legjobb fogadási oldalak PayPal-lal

Az 1998-ban elindított PayPal vitathatatlanul a legmegbízhatóbb e-pénztárca ma. Azonnali befizetésekkel és kifizetésekkel biztonságos tranzakciókról híres. Nem csoda, hogy a PayPal jelenleg az összes legjobb fogadási oldal támaszpontja. Egy játékosnak csak egy e-mail fiókra van szüksége a PayPal-on történő tranzakciók megkezdéséhez. Tehát ez az oldal felsorolja az összes legnépszerűbb PayPal fogadási oldalt, és néhány dolgot, amit tudnia kell ennek a banki módszernek a használata előtt.

Legjobb fogadási oldalak PayPal-lal
Hogyan lehet befizetni a PayPal-on

Hogyan lehet befizetni a PayPal-on

Mielőtt mélyebbre merülne, fontos megjegyezni, hogy a PayPal elérhető itt 200+ ország és több mint 20 valutát támogat. Igen, így vált népszerűvé a PayPal az online kereskedők, sportfogadók, online kaszinók stb. Amellett, hogy széles körben elfogadott, a PayPal-befizetések nagyon gyors és egyszerűek, amint azt alább láthatja.

Kezdje azzal, hogy keressen egy sportfogadót, amely elfogadja a PayPal-on keresztüli befizetéseket. Több száz vagy akár több ezer ilyen található az interneten. Ezután folytassa a személyes fiók létrehozásával PayPal.com pénzeszközök befizetése előtt.

A fogadók ezt megtehetik egy másik ellenőrzött PayPal-számlán vagy egy kapcsolódó bankszámlán keresztül. Most menjen a fogadóirodához, és a „Befizetés” oldalon válassza a PayPal lehetőséget az átutaláshoz. Ez olyan könnyű! A legtöbb online pénzátutalási lehetőséghez hasonlóan a PayPal is lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a PayPal alkalmazáson keresztül mobileszközökön intézkedjenek. Az alkalmazás letölthető a Play Áruházból Androidra és az App Store-ból iPhone-ra.

Alternatív megoldásként a mobiltelefonon fogadók a PayPal-on is intézhetnek tranzakciókat a webböngészők azonnali hozzáférésű verziójával. Csak írja be a PayPal-címét, jelentkezzen be a számlára, és helyezzen el befizetéseket.

PayPal díjak és korlátok

A PayPal számlanyitás teljesen ingyenes, mivel a felhasználóknak egy fillért sem kell fizetniük, hogy élvezhessék a szolgáltatásokat. A PayPal nem számít fel havi díjat, és nem kér minimális egyenleget. És hogy még jobb legyen, a cég nem számít fel semmit, ha egy összekapcsolt bankszámláról pénzt utal át a PayPalra.

Amint azt már Ön is tudja, ez az online banki óriás csak havi 500 dolláros tranzakcióra korlátozza az ellenőrizetlen számlákat. A személyazonosság ellenőrzése után azonban a felhasználók legfeljebb 60 000 USD-t küldhetnek egyetlen tranzakció során.

A személyazonosság ellenőrzése bevett gyakorlat a legtöbb e-pénztárcánál. Ez kiküszöböli a biztonsági kockázatokat, és magasabb befizetési/kifizetési limitet biztosít a felhasználóknak. A PayPalnál csak össze kell kapcsolnia a bankszámláját, és igazolnia kell a címét. Megjegyzés: Egyes fogadóirodák nem kínálnak bónuszt a PayPal-befizetésekre. Tehát olvassa el az Általános Szerződési Feltételek oldalát, és találjon megfelelőt.

Hogyan lehet befizetni a PayPal-on
Hogyan lehet pénzt kivenni a PayPal segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a PayPal segítségével

A fogadóirodáktól a PayPal felé történő pénzfelvétel gyors és egyszerű, akárcsak a befizetéseknél. Ha már kapcsolt PayPal-számlát, lépjen a pénztárhoz, válassza a PayPal lehetőséget, és adja meg a kifizetés összegét. Végül erősítse meg a tranzakciót. A legtöbb esetben a PayPal-kivonás szinte azonnali, bár ez a fogadóirodától függ. Egyes bukmékerek akár 2 munkanapot is kérhetnek a PayPal-kivonások feldolgozásához.

A legtöbb bukméker a tranzakciók megkönnyítése érdekében a kifizetési összeg bizonyos százalékát is felszámítja a felhasználóknak. De ne aggódjon, mert az arány általában 2% és 5% között van. Azt is érdemes elmondani, hogy szinte minden vezető fogadási oldalon a játékosoknak ellenőrizniük kell fogadási számlájukat, mielőtt bármit visszavonnának.

Hogyan lehet pénzt kivenni a PayPal segítségével
Biztonság és biztonság a PayPalnál

Biztonság és biztonság a PayPalnál

Tudja, miért a PayPal az egyik? a legmegbízhatóbb fogadási fizetési módok kint? Nos, a platform éjjel-nappal, a hét minden napján, 24 órában biztosít védelmet a csalás, az adatbányászat és az e-mailes adathalászat megelőzésére. Ennek az az oka, hogy minden PayPal-tranzakciót szigorúan védenek SSL-titkosítással. Ez azt jelenti, hogy még a legfejlettebb online csalók sem tudnak behatolni az Ön pénzügyi adataiba a PayPal-on.

Amellett, hogy elsőrangú pénzügyi védelmet kínál, a PayPal jogi személyek pénzügyi szolgáltatások nyújtására is feljogosított. Például a cég az USA szinte minden államában rendelkezik működési engedéllyel.

Például a PayPal az alabamai Alabama Securities Commission engedélyével rendelkezik, míg a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma jóváhagyja a PayPal szolgáltatást New Yorkban. Nemzetközi szinten a PayPal több mint 200 országban engedélyezett.

Noha a PayPal-lal történő bankolás általában biztonságos, ne kezelje bankszámlaként, hogy pénzt takarítson meg. Ehelyett a PayPal felhasználói szerződése egyértelműen kimondja, hogy a platform szigorúan pénzátutalásra szolgál. Az Egyesült Államokban például a PayPal-tranzakciók nem FDIC-biztosítások. Ez most azt jelenti, hogy a pénze a csatornába kerülhet, ha a szerencsétlenség megtörténik a PayPal-lal. Tehát mindig vonja vissza az összes sportfogadási nyereményt, amint beérkezik.

Biztonság és biztonság a PayPalnál
PayPal ügyfélszolgálati lehetőségek

PayPal ügyfélszolgálati lehetőségek

Egy másik ok, amiért a PayPal gyakori a legjobb fogadási oldalak minőségtámogató rendszere. A játékosok felvehetik a kapcsolatot a PayPal-lal, hogy választ kapjanak a pénz küldésével és fogadásával kapcsolatos összes kérdésükre.

A támogatási csapat telefonon, e-mailben vagy chaten érhető el. Azt is fontos megjegyezni, hogy a PayPal-szám közvetlen hívása a mobilszolgáltatótól függően kis díjat vonhat maga után.

De őszintén szólva a PayPal támogatási rendszere a közelmúltig nem volt a legjobb. Még 2003-ban be kellett perelni a céget, csak azért, hogy felállítsanak egy ingyenes telefonszámot. De védelmükre a szám elérhető volt, csak a weboldal mélyén el volt rejtve. A legtöbb PayPal-felhasználó még ma is küzd az ügyfélszolgálati szám megszerzéséért.

Emiatt a PayPal nyomatékosan javasolja felhasználóinak, hogy e-mailben lépjenek kapcsolatba velük. De még ebben az esetben is az e-mailes válaszok akár 24 órát is igénybe vehetnek egy átlagos munkanapon. Ez frusztráló lehet, különösen, ha visszafordítást keres. Alternatív megoldásként a játékosok az üzenetküldő funkción keresztül is elérhetik a támogatást, amely nem személyre szabott válaszokat kínál. Ha ez nem kielégítő, a bot továbbítja a lekérdezést egy PayPal-ügynöknek, aki általában egy órán belül válaszol.

Az alábbiakban a PayPal ügyfélszolgálati elérhetőségei találhatók:

  • Telefon: 1-402-517-4519 (hétfőtől péntekig 9-17:30)
  • Email: service@paypal.com (akár 24 óra)
  • Üzenetküldés: Körülbelül 1 óra
  • Közösségi média: @AskPayPal (Twitter) és PayPal (Facebook)
PayPal ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez
2023-08-02

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez

Ha sportfogadót keres, hogy csatlakozzon, létfontosságú, hogy fontolja meg a fizetési lehetőségeket és az elérhető üdvözlő ajánlatokat. Szerencsére a legtöbb bukméker Mastercard vagy Visa bankkártyás/hitelkártyás fizetést kínál. Még jobb, ha befizetett egy sportfogadó bónuszt, és bizonyos esetekben megtette az első tényleges pénzes fogadást.