A legjobb 10 Payz bukmékerek a következő 2024

Az Payz az egyik legkényelmesebb e-pénztárca az online fogadási oldalakon történő tranzakciókhoz. 2000-ben alapították, és több mint 45 valutát fogad el a világ minden tájáról. Az Payz tulajdonosa és üzemeltetője a PSI-Pay, az Egyesült Királyság Financial Conduct Authoritya által bejegyzett és online fizetési szolgáltatások nyújtására engedélyezett korlátolt felelősségű társaság.

Az online fogadók három típusú számla közül választhatnak: ecoCard, ecoAccount és ecoVirtualcard. Az ecoCard egy előre fizetett betéti számla, akárcsak a MasterCard, amely megkönnyíti az azonnali online fizetést. Az ecoAccount egy privát online számla, amelyet a szerencsejátékosok bármikor feltölthetnek, vagy pénzt küldhetnek bárkinek. Végül, az ecoVirtualcard egy egyszeri online fizetési kártya. A tranzakció befejeztével érvénytelenné válik.

A legjobb 10 Payz bukmékerek a következő 2024
Hogyan lehet befizetni a PayzNapi befizetési limit az Payz számáraHogyan lehet pénzt kivenni a Payz segítségével
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan lehet befizetni a Payz

Hogyan lehet befizetni a Payz

Az Payz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak bankszámlájukhoz, és pénzt utaljanak át. A Payz számlanyitás gyors és ingyenes. Az ügyfeleknek meg kell adniuk személyes adataikat, például telefonszámukat, címüket és lakóhelyük szerinti országot. A rendszer elküldi az aktiváló linket az új felhasználónak, amely után a tulajdonos használhatja a fiókot. Számos módja van az Payz pénzzel való feltöltésének: helyi banki átutalás, nemzetközi banki, előre fizetett kártya, hitel- és betéti kártya.

Ingyenes és szinte azonnali befizetés a Payz segítségével egy fogadási platformra. Azok a valódi pénzes fogadók, akik növelni szeretnék bankrolljukat, az Payz-t választják a pénztáros oldalon, és írják be a befizetendő összeget.

Ennek az oldalnak a neve fogadási szolgáltatónként eltérő. Ezután az Payz oldal felugrik nekünk, ahol a játékos bejelentkezik egy felhasználónévvel és jelszóval. A tranzakcióhoz a három szolgáltatás, az ecoAccount, az ecoCard és az ecoVirtualCard használható. Az Payz ezekért általában nem számít fel díjat betétek típusai.

Hogyan lehet befizetni a Payz
Napi befizetési limit az Payz számára

Napi befizetési limit az Payz számára

A limitek az Payz felhasználó számlaszintjétől és a fogadási oldal feltételeitől függenek. Az Payz számla elérhető VIP, platina, arany, ezüst és klasszikus szinten.

Ezekre a szintekre ingyenes a regisztráció, de az egyes szinteken elérhető szolgáltatások eltérőek. Minél magasabb a státusz, annál magasabb a befizetési limit és fordítva. A számlakorlátok célja az Payz számlán lévő pénzeszközök védelme.

Egy fogadási oldal feltöltésekor a maximális limit minden szinten 250 € tranzakciónként. A napi limit 1500 és 11 000 euró között mozog az Payz számla legmagasabb szintjére (arany, platina és VIP).

Lehet mobillal befizetni?

Az Payz egy biztonságos mobilalkalmazást kínál, amely letölthető az App Store és a Google Play áruházból. A felhasználók iOS és Android eszközökről érhetik el fiókjukat.

Napi befizetési limit az Payz számára
Hogyan lehet pénzt kivenni a Payz segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Payz segítségével

Mindaddig, amíg egy szerencsejáték-platform támogatja az Payz szolgáltatást, ecoAccount és ecoCard számlákkal lehetséges a pénzfelvétel. Az érintett lépések a következők:

  • A játékos a pénztáros oldalra navigál
  • A fizetési lehetőségek listájából a Payz-et választják
  • Beírják a fogadási számláról levonandó összeget
  • A visszavonás jóváhagyásához kitöltik a kért információkat az oldal számára

Kifizetés kérésére a tranzakció azonnal megjelenik a fogadószámlán, és a pénz két-három munkanapon belül megérkezik a játékoshoz.

A fogadási szolgáltatók alig számítanak fel díjat az Payz-kivonásért. De a számla szintjétől függően a Payz kis összeget számíthat fel.

Napi kifizetési limit a Payzon

Minden fogadási szolgáltató meghatároz egy kifizetési limitet, ezért érdemes a kifizetés előtt ellenőrizni a feltételeket. Az ecoCard-hoz tartozó kifizetési limit a számla állapotán vagy szintjén alapul.

Egy Payz számlán ezüst és arany szinten tárolható maximális összeg 15 000 euró, illetve 100 000 euró. A felhasználó egyetlen tranzakcióval töltheti fel számláját 10-200 euróval a klasszikus szinten.

Az ezüst státuszú számlák 10 és 1000 euró közötti összeget kaphatnak egyszerre. Egy aranyszámla 10-1500 euróba kerülhet egy tranzakció során.

Mobilon kivehetem?

Az ePayz mobilalkalmazáson keresztül történő pénzfelvétel egyszerű folyamat. A játékos bejelentkezik fiókjába Android vagy iOS okostelefonon, és követi a fent említett lépéseket.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Payz segítségével
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács