Tudj meg mindent a Lóverseny Esélyekről

Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a lóverseny utat találjon a közönség körében. Ma már egy nagy nézőszámú sportágat képvisel, és különösen ismert a sportfogadási bukmékerek körében.

Amiben érdekes lóverseny fogadás Az a tény, hogy a fogadások szabályai és típusai országonként eltérőek. Például Észak-Amerikában a verseny győztesére lehet fogadni, de a pozíciókra nem, míg Európában és Ázsiában a csoportos helyezésre lehet fogadni a versenyen részt vevő lovak számától függően.

Tudj meg mindent a Lóverseny Esélyekről
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Mindent a lóverseny-szorzókról, a fogadási sorokról és az esélyekről

Mindent a lóverseny-szorzókról, a fogadási sorokról és az esélyekről

Az egyik ok, amiért az online lóversenyfogadás olyan népszerű, a fogadás egyszerűsége. Ráadásul a versenyek mindig gyorsak és dinamikusak, így soha nem fogsz unatkozni.

The Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup és Nakayama Grand Jump mind példák a világszerte megrendezett lóversenyekre, amelyek hatalmas fogadási forgalmat vonzanak.

A legtöbb online lóverseny bukméker számos fogadási lehetőséget kínál, amelyek mindegyike nagyon szórakoztató.

Lóverseny moneyline fogadás

Amikor ezt a módszert választja, valójában ki kell választania azt a lovat, amelyre fogad, hogy nyerjen, és az egyetlen módja annak, hogy a tét a nyerő, ha az Ön lova kerül az első helyre. A lóversenynek van egy igazán pénzvonal oddsok széles választéka, kezdve az igazán alacsony szorzóktól, mint például az 1,20 a nagyon magas szorzókig, néha akár 300 felett is.

Nagyon fontos, hogy ne féljünk nagy oddsú lovakra fogadni. Természetesen ezt szilárd elemzésekkel és ismeretekkel kell alátámasztani. Sok fogadó fél a magas lóverseny-szorzókra való fogadástól.

Azt mondanák, hogy túl kicsi a nyerési esély, és folyamatosan abba a csapdába estek, hogy 2,50 alatti lóverseny-szorzókra fogadnak, ami lóversenyfogadásoknál nem ajánlott. Egy idő után mindenki tudni fogja, mikor kifizetődő a kockázatvállalás, és hogyan fedezheti fel az értékes lehetőségeket.

Mindent a lóverseny-szorzókról, a fogadási sorokról és az esélyekről
Lóverseny kialakulása és fogadás a lóversenyekre

Lóverseny kialakulása és fogadás a lóversenyekre

Ez a leginkább elhanyagolt, mégis sokan azt állítják, hogy ez a legfontosabb eleme a faj, amelyre fogadni szeretne. Próbáld megérteni a főszereplők futásstílusát, és azt, hogy mi illik hozzájuk a legjobban. Például, ha két komoly agresszív kedvencünk van elöl, mindkettő hajlamos arra, hogy elöl tönkretegyék egymást, és megszabadítsák az utat a mögötte lévő ló előtt.

Hasonlóképpen, ha az elöl haladó ló lágy indítást kap, hogy nyomás nélkül vezessen, sokkal valószínűbb, hogy a legjobbat futja. Ennek nagy része zsigeri dolga, ami abból fakad, hogy több ezer versenyt nézünk és pontos jegyzeteket készítünk.

A nagyobb, híresebb ménesekből származó lovakat a tényleges formájukhoz képest általában túlértékelik. Próbálj meg ne engedni a pletykáknak és a hírnévnek, és koncentrálj arra, amit a saját szemeddel láttál.

A fiatalabb résztvevők, akik még csak most kezdik az indulást, gyakran lelkesebbek, mint azok, akik már átéltek sikereket a múltban. Az "új" trénerek kiválóan kezdik az ugrásokat, amelyeket a fogadóirodák még nem vettek fel a listájukra.

Lóverseny kialakulása és fogadás a lóversenyekre
A lóversenyfogadási vonalak magyarázata

A lóversenyfogadási vonalak magyarázata

Helyezd el és mutasd meg

A lóverseny fogadás azt jelenti, hogy nyersz, ha az a ló, amelyre fogadsz, az első vagy a második helyen áll. Fogadási szorzók itt általában alacsonyabbak, mint a Win fogadások, de kapsz egy tartalékot, ha a lovad a második helyen zárnak.

Ami a kiállítást illeti, még több esélyt ad a hibázásra, hiszen a kiválasztott ló az első három hely valamelyikére kerülhet, és Ön nyeri meg a fogadást. Az esélyek sokkal alacsonyabbak, mint a Win and Place játéknál.

A táblán keresztül

Így mind a három korábbi tétet egyszerre veheti fel. Tehát arra tippelsz, hogy a te lovad lesz az első, egy a kettőből és egy a háromból. Az esélyek jók, nem hatalmasak, mert nagyobb az esély a találgatásra. Ez a módszer meglehetősen népszerű, mert érdekes és több lehetőséget tartalmaz.

Exacta

Az ehhez hasonló fogadások egy kicsit kockázatosabbak, és azt javasoljuk, hogy először próbáljon ki néhányat a fent felsorolt egyszerűbbek közül. Ez a fogadás azt jelenti, hogy meg kell tippelned, melyik ló lesz az első és melyik a második, és csak akkor, ha ez a pontos sorrend megjelenik, és te vagy a győztes.

A lóversenyfogadási vonalak magyarázata
Hogyan lehet megtalálni a legjobb lóversenyfogadási szorzót

Hogyan lehet megtalálni a legjobb lóversenyfogadási szorzót

A lóverseny bukméker kiválasztásakor mindig az esélyek minőségére kell a legnagyobb figyelmet fordítani. Ha azt tervezi, hogy rendszeresen fogad lóversenyre, akkor a legjobb szorzókkal való fogadás legyen prioritás. A különböző bukmékerek különböző szorzókkal rendelkeznek az ugyanazon a versenyen részt vevő lovakra, és Ön a lehető legmagasabb szorzón szeretne fogadni, hogy a nyeremény maximális összegét biztosítsa.

Továbbá, amikor lóverseny fogadóirodát választ, meg kell győződnie arról, hogy az Ön által használt bukméker a maximális számú helyet fizesse ki. Nagyon csalódott lesz, amikor látja, hogy lovad a negyedik helyen végzett, és vesztes fogadást kap, csak akkor veszi észre, hogy ha ugyanazt a fogadást egy másik fogadóirodánál kötötte volna meg, akkor a negyedik helyezettet is kifizették volna.

Végül, amikor lóverseny bukmékert választ, mindig ügyeljen a legjobb bónuszokra. Számos online bukméker kínál fantasztikus ajánlatokat üdvözlő bónuszok, míg másoknak különleges lóverseny akciók lesznek.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb lóversenyfogadási szorzót
A legjobb online fogadási oldalak a lóverseny esélyekhez

A legjobb online fogadási oldalak a lóverseny esélyekhez

A lóverseny mindig népszerű, így a megbízható információkhoz való hozzáférés meglehetősen egyszerű. Az adatgyűjtés legegyszerűbb módja az istállók, zsokék és edzők közösségi média profiljainak követése. Rendszeresen látogassa meg a lóversenyeket is, mint például a SkiRacing, a The Guardian és az At Races. Ez az oldal nagyon hasznos információkat közöl az edzésről, a versenyzésről és a lovakról.

A többi sportághoz képest meglehetősen nehéz megtalálni a legjobb bukmékert, amely jó lóversenyes oddsokat és sorokat kínál, mivel nem mindegyik találta nyereségesnek.

Egyébként a legnagyobb online sportfogadások jó lóverseny ajánlatai vannak. Az egyik minden bizonnyal William Hill. A lóversenyfogadásokkal kapcsolatos összes lehetőség megtalálható ott, és gyakran vannak olyan promóciók, amelyek még izgalmasabbá teszik a lóversenyfogadást.

Az 1xBet egy másik hely, ahol mindent megtalál, amire vágyik, ha lóversenyről van szó. Jó szorzók, sokféle lehetőség és élő fogadás minden, amire szüksége van a lóversenyfogadás élvezetéhez.

A legjobb online fogadási oldalak a lóverseny esélyekhez
Tippek és trükkök a lóversenyfogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a lóversenyfogadási szorzókhoz

Az előkészített stratégia nagy jelentőséggel bír a lóversenyfogadásban. Jó, ha van egy terv, amihez ragaszkodunk, és így elkerüljük az esetleges veszteségeket.

Ha lóversenyről van szó, a verseny előtti elemzés valószínűleg a legfontosabb része a fogadásnak. Mindig ügyeljen magára a ló formájára, valamint a pályaviszonyokra és egyéb tényezőkre, amelyek befolyásolhatják a versenyt. Ha időt szán egy kis kutatásra, az általában kifizetődik.

Az interneten különféle programokat találhat, amelyek minden hasznos statisztikai információt megadnak a lovakról, kiképzőikről, sőt gazdáikról is. Általában ezek az alkalmazások díjkötelesek. Az ára azonban nem magas, így érdemes beruházni valamelyikbe.

Kövesse a kisebb tenyésztőket és eredményeiket is, ne csak az erősebb méneseket. Sok fogadó azt gondolja, hogy a legnagyobb kedvencekkel játszva mindig profitál, de ez nem biztos, hogy igaz. Keresse a feltörekvő csillagokat is, különösen, ha több pozíciós fogadást szeretne játszani.

Nem rossz, hogy a rendelkezésre álló összes vélemény és statisztika ellenére saját nyilvántartást is vezet a lovakról, mert nem pontosan úgy gondolja, mint az adatfeldolgozásért felelős személyek.

Tippek és trükkök a lóversenyfogadási szorzókhoz
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács