Hírek

September 25, 2022

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül. 

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

A szerencsejáték-webhelyet a Lett Köztársaság IAUI (Lotteries and Gambling Supervisory) szigorú átvilágítása és jóváhagyása után adták ki. A testület engedélyének megszerzéséhez az üzemeltetőnek legalább 1,4 millió euró alaptőkével kell rendelkeznie, és minden játéknak eCOGRA tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. 

Az üzemeltetőnek jó hírnévvel és büntetett előélettel is rendelkeznie kell. Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a lett online fogadók biztonságos kezekben vannak a TonyBet.lv-vel. 

A TonyBet innovatív technológiai megoldásokat kínál

A legfrissebb fejlemények látni fogják Lett online fogadók élvezze a legújabb technológiai megoldásokat, amelyeket a SoftLabs, egy rigai szakértőkkel rendelkező nemzetközi cég hozott létre. 

A TonyBet Lettország a szórakoztató termékek teljes skáláját kínálja, beleértve az online kaszinót, az élő kaszinót, a sportfogadást és a sportjátékok előrejelzéseit. A TonyBet.lv arra is összpontosít, hogy versenyképes oddsokat kínáljon a futballra, különösen most, hogy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság gyorsan közeledik. 

A TonyBet nemzetközi hírnévnek örvend a felelős online szerencsejáték-magatartás népszerűsítésében, és igyekszik fenntartani a hagyományt Lettországban. Az online vásárlók biztonságos, biztonságos és átlátható környezetben játszhatnak. Érdekes módon a cég már tagja a Lett Interaktív Szerencsejáték Szövetségnek. Ez a testület kollektív szerencsejáték-véleményt nyújt be a lett kormánynak. 

A TonyBet kemény versennyel néz szembe Lettországban

Valters Rozmanis, a TonyBet lettországi vezetője elmondta, hogy éles versenyre számítanak a lett piacon. Bízott azonban abban, hogy még mindig van elég hely egy erős nemzetközi játékos befogadására, számos, elsősorban a futballra összpontosító szerencsejáték-termékkel. Elárulta, hogy a TonyBet már tárgyal a vezető lettországi futballszervezetekkel az együttműködés megkezdéséről.

A TonyBet Csoport vezérigazgatója, Viktors Troitsins elmondta, hogy az üzemeltető jelenleg a balti államokban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban való státuszának megerősítésére összpontosít. Azt is megerősítette, hogy a TonyBet elkötelezett a lett játékosok védelmében az online kockázatoktól. Ennek elérése érdekében a vezérigazgató elmondta, hogy a TonyBet felveszi a Necctont, egy innovatív digitális megoldást, amely elősegíti az ügyfelek védelmét. 

Az észtországi engedéllyel rendelkező TonyBet 2014 óta a szigorúan szabályozott Egyesült Királyság szerencsejáték-piacán is legális. A TonyBet a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól, a Kormánytól vagy Gibraltártól, valamint a Kahnawake Gaming Commissiontól is rendelkezik engedélyekkel. Az online sportfogadás cum online kaszinó az Ontarióban való indulás előrehaladott stádiumában van, miután megkapták az iGambling Ontario és az Ontariói Alkohol- és Szerencsejáték Bizottság ajánlását. 

A TonyBet az iSoftBet partnerével bővíti európai lábnyomát

Úgy tűnik, a TonyBet könyörtelen támadást hirdetett a európai szerencsejáték-piac. Szeptember 12-én az észt székhelyű cég bejelentette, hogy új partnerséget köt az iSoftBettel, a vezető online kaszinótartalom-szolgáltatóval. 

A megállapodás értelmében az iSoftBet teljes játékkatalógusa, beleértve a legújabb slágereket, például a Gold Digger sorozatot és az Ocean Huntert, elérhetővé válik a TonyBet Kaszinóban. A játékok hamarosan elérhetőek lesznek Spanyolországban, Lettországban, Portugáliában és Hollandiában

A TonyBet megállapodás a maga nemében a legújabb az iSoftBet számára, miután a nemzetközi szerencsejáték-cég több megállapodást is kötött az elmúlt hónapokban. Ezek közé tartoznak a Lowen Play, az Alphabet és az Eyas Gaming játékszerződései. 

Lars Kollind, az iSoftBet üzletfejlesztési vezetője megjegyezte, hogy a TonyBet partnerség izgalmas fejlemény az iSoftBet számára, mivel igyekeznek bővíteni iparági hatókörüket Európában. Kollind észrevette a TonyBet működését számos létfontosságú joghatóságban, ahol remélik, hogy el tudják látni játékaikat. 

Másrészt, a TonyBet kulcsfontosságú ügyfélmenedzsere, Davis Skuite azt mondta, hogy az iSoftBet kiegészítés a nagyon szükséges tartalom sokszínűségét hozza el. Elmondta, hogy az online kaszinó izgatottan várja a játékosok számára a vezető Megaways nyerőgépeket és az iSoftBet innovatív Hold and Win játékait. Ez kétségtelenül mindkét fél számára előnyös helyzet.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek