Minden a Badminton fogadásról

Még a kisebb szellő is befolyásolhatja a tollaslabda pályáját, ezért a versenyszerű tollaslabdát általában zárt térben játsszák. Másrészt a szabadidős tollaslabda népszerű nyári sport. A téglalap alakú pálya 44 láb (13,4 méter) hosszú és 17 láb (5,2 méter) széles egyeseknél és 20 láb (6,1 méter) széles párosoknál.

A pálya közepén egy 5 láb (1,5 méter) magas háló húzódik át a pálya szélességében. A pálya körül 4 láb (1,3 méter) tiszta terület szükséges. A röplabdát kizárólag úgy játsszák, hogy a tollaslabdát oda-vissza ütik a hálón, anélkül, hogy a pálya határain belül érintkeznének a padlóval vagy a talajjal.

Ennek a játéknak az a célja, hogy az ütővel eltaláld a tollaslabdát vagy egy tollas lövedéket, hogy az repüljön és ne emelkedjen a földre, ha az a te pályádon van. Egyetlen tollaslabdameccs akár két győzelemig is eltarthat a 2:0-s vagy 2:1-es végeredménnyel. A játékot az nyeri, aki először szerez 21 pontot. A játékos minden megnyert rallyért egy pontot kap.

A játék addig folytatódik, amíg az egyik ellenfél 2 pontos előnyt nem szerez, ekkor 20:20 lesz az állás. A tollaslabda pontozási rendszere hasonló a röplabdaéhoz, az adogató oldal az, amelyik megnyerte az előző rangadót. A tollaslabdát egyesben, párosban és vegyes párosban játsszák, hasonlóan a teniszhez.

Minden a Badminton fogadásról
Miért népszerű fogadási sport a tollaslabda?

Miért népszerű fogadási sport a tollaslabda?

A tollaslabda pörgős sportág, amely teljes koncentrációt és kivételes technikát igényel. Ez az egyik oka annak, hogy a játék gyors és erőteljes tollaslabdás cseréket tartalmaz, és pillanatok alatt pontozhatók a pontszámok. A játék élénk karaktere érdekes tollaslabda fogadási légkört teremt.

A tollaslabda fogadáshoz is egyszerű hozzászokni, mert ehhez hasonlítható fogadás más sportágakra. A tollaslabda fogadási stratégiája hasonló lehet a röplabda, strandröplabda vagy asztalitenisz fogadási stratégiájához, mivel figyelembe veszi a pontozási rendszert és a mérkőzés szerkezetét.

Ezen sportok mindegyike kiváló dinamikájáról és a fogadói szorzók gyakori változásáról ismert a játék során. Ezen okok miatt ez a sport az egyik legnépszerűbb élő fogadási lehetőség.nAz online tollaslabda fogadás megkezdése előtt azonban meg kell ismerkednie a tollaslabda sportfogadások sokféle fogadásával.

Miért népszerű fogadási sport a tollaslabda?
Hogyan fogadjunk tollaslabdára

Hogyan fogadjunk tollaslabdára

Ha online tollaslabda fogadásról van szó, rengeteg választási lehetőség közül választhat, és megteheti tétjeit. Mindenekelőtt meg kell határoznia, hogy törvényes-e a fogadás. Azt is megtudhatja, milyen sok legális sportfogadási alternatíva áll rendelkezésre a tollaslabda fogadáshoz, valamint az ilyen fogadások elemzéséhez.

Ezenkívül megismerheti a legújabb tollaslabda esélyeket. A legfontosabb, hogy megtudja, hogyan profitálhat a tollaslabdából, és hogyan helyezhet be és vonhat ki pénzt a tollaslabda oddsokkal rendelkező sportfogadásokból.

Hogyan fogadjunk tollaslabdára
Legális a tollaslabda fogadás?

Legális a tollaslabda fogadás?

Teljesen legális tollaslabdára fogadni. Ha Ön a sport szerelmese, és fogadni szeretne rá, akkor ne aggódjon, mert ezt országszerte megteheti más országokban működő online sportfogadásokon. Engedélye van tollaslabdára fogadni, ha az online fogadási szolgáltatások oddsokat biztosítanak rá, akárcsak más sportágakra.

Egyszerűen hozzon létre egy fiókot egy jó hírű és legális sportfogadási szolgáltatással, és máris készen áll. Ha olyan államban él, ahol az internetes sportfogadások szabályozottak, előfordulhat, hogy a sportág esélyei elérhetők vagy nem. Ezt nagy valószínűséggel a tollaslabda torna mérete határozza meg.

Legális a tollaslabda fogadás?
A legjobb tollaslabda fogadás

A legjobb tollaslabda fogadás

A tollaslabda fogadási vonalak gyakori készletei sportfogadások összehasonlítható szabályokkal és formátumokkal.

Fogadás mérkőzés/játék nyertes és hendikep fogadásokra

Mivel a tollaslabdában nincs döntetlen, a fogadóirodák lehetővé teszik, hogy az 1. vagy a 2. játékosra fogadjon, aki a fogadó megítélése szerint megnyeri a meccset vagy a meccset. Ez a legnépszerűbb fogadási piac. Egyes bukmékerek fogadásokat kínálnak egy bizonyos ponthúzás megnyerésére, ha élő fogadásról van szó. A mérkőzés/meccsgyőztes fogadáshoz hasonlóan a sportfogadások hendikep fogadást biztosítanak a teljes meccsre, valamint egy adott játékra, az utóbbihoz pedig legjellemzőbb az élő sorokban lehet hozzáférni. Sajnos a fogadásra látogatható tollaslabda sportesemények száma korlátozott.

Fogadás a tollaslabda felett/alatt

A tollaslabda felett/alatt történő fogadás ugyanaz, mint bármely más sportra. Online sportfogadások kiválaszt egy számot, és a téttől függően megteheti a szám felett vagy alatta tétet.

Ez az egyedülálló fogadási típus lehetővé teszi, hogy különféle fogadásokat tegyen. Lehet tippelni, hogy hány játék lesz, mert ez a háromból legjobb formátum. Fogadhat az egyes játékokban elért pontok összértékére, valamint az egyes résztvevők által szerzett pontok teljes számára.

Fogadás a tollaslabda összesítésére

Nem arra tippel, hogy egy csapat nyer; ehelyett arra a pontra teszel fogadást, amelyet mindkét játékos együtt szerez. Fogadhat arra, hogy a játékosok többet vagy kevesebbet szereznek a vártnál.

Például, ha két játékos játszik egymással, és a várt végösszeg 34,5, az Over tét -130, az Under tét pedig +110 volt, akkor ez egy példa erre. Ez azt jelenti, hogy mindkét játékosnak van esélye több mint 34,5 pont megszerzésére. Ha az overre szeretne fogadni, az összpontszám legalább 35 pont legyen.

Fogadás a tollaslabda szórására

Egyszerű fogadást tenni egy tollaslabda játékra. Ez azt jelenti, hogy arra licitálsz, hogy egy játékos nyer vagy veszít bizonyos számú ponttal. Fogadhat arra, hogy egy játékos meghatározott számú ponttal nyer vagy veszít.

Például, ha az 1. és a 2. játékos verseng egymással, a szórást 3,5-re állítottuk be a 2. játékos javára. Az oddstáblán a 2. játékos neve mellett -3,5 lenne, ami azt jelzi, hogy a rá tett fogadás több mint 3,5 ponttal kell nyernie, hogy kifizesse. Az 1. játékos szorzója +3,5, ami azt jelenti, hogy három pontot veszít, vagy teljesen megnyerheti a játékot, és a rá tett fogadás nyer.

A legjobb tollaslabda fogadás
Tollaslabda fogadási tippek

Tollaslabda fogadási tippek

A mérkőzés megkezdése előtt fontos átgondolni a játékos motivációját az eseményre, értékelését, aktuális formáját, ami – más sportágakhoz hasonlóan – kritikus összetevő. Sok tollaslabda játékos, például a teniszezők, bizonyos versenyeket részesít előnyben. Mivel megnövekedett motivációjuk az ilyen rendezvényeken való részvétel eredményeként, jól teljesítenek.

Ha nem tudsz semmit a tollaslabdáról, nem tudod jobban megítélni a nyerési esélyeket, mint a bukméker. Ennek eredményeként folyamatosan figyelnie kell a piacot az esélyek elemzése más sportfogadók által publikált, statisztikai eszközökkel, és a játék kezdete előtt figyelemmel kísérve a vonal mozgását.

Mivel a mérkőzés/meccsgyőztes, a hendikep és a teljes élő fogadások szorzói tollaslabdában olyan gyakran ingadoznak, ezért gondoskodni kell arról, hogy a fogadások a meccs közben jellemzően teljesíthetők legyenek. A fogadónak előre átgondolt cselekvési tervvel kell rendelkeznie az élő fogadásokhoz logikus lépésekkel, hogy megakadályozza az érzelmi döntéseket a játék során.

Biztosít vagy vár a meccs kimenetelére? Elfogadni a veszteséget, amikor a játék a várttól eltérően alakult, vagy más kimenetelre fogadva megtérülni? Biztosan készen kell állnia a következő kérdésekre, mert nincs ideális terv, amely 100%-os sikert ígér.

Tollaslabda fogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Annak elkerülése érdekében, hogy hirtelen sok pénzt veszítsen, ésszerűen kell kezelnie pénzügyeit. Ne feledje, soha nem szabad több pénzt fektetni egy fogadásra, mint amennyit készen áll veszíteni. Annak elkerülése érdekében, hogy az összes pénzét egyszerre pazarolja el, fel kell osztania a pénzét.

Ha balszerencséd van, ne próbáld téted növelésével pótolni. Meg kell határoznia, hogy mennyit helyezhet be havonta, vagy korlátoznia kell, hogy mennyit veszíthet egy játékban.

Képesnek kell lennie arra, hogy szabályozza érzelmeit, és felismerje, mikor kell abbahagynia. Ha ideges vagy, valószínűbb, hogy elhamarkodottan döntesz, ami szörnyű, ha szerencsejátékról van szó. Mindig legyen tiszta fejjel, és alaposan elemezze a következő döntését.

Ha a dolgok rosszabbra fordulnak, és kezdi úgy érezni, hogy függőség alakul ki benned, próbáld ki az önkizárást. Az önkizárás lehetővé teszi azok számára, akiknek problémái vannak a szerencsejáték-függőségükkel, hogy szünetet tartsanak ebből, és összpontosítsák életüket és pénzüket. Előfordulhat, hogy újra összekapcsolja Önt további közösségi szolgáltatásokkal, hogy segítsen kezelni szerencsejáték-problémáit, valamint megadja a szükséges támogatást, ha nem tudja, hogyan kezelje a következő lépéseket a felépülése során.

Felelősségteljes szerencsejáték