A legnépszerűbb sportfogadási szoftverszolgáltatók 2024

Az internetes korszak drasztikusan átalakította a sportfogadások világát, és a fokozódó digitalizáció eltörölte azokat a fő nehézségeket, amelyekkel az üzlettulajdonosok a bukméker létrehozása során szembesültek. Manapság a fogadóirodáknak nem kell fizikai üzlettel rendelkezniük, vagy termékeiket óriásplakátokon hirdetniük. Mivel a sportfogadók létrehozása meglehetősen egyszerű, egy új fogadási oldal hetente jelenik meg.

A kérdés az, hogy pontosan hogyan indítanak el ilyen egyszerűen egy fogadási oldalt, és vajon választhatja-e ezeket a legújabb márkákat a jól bevált címek helyett.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Ajánlott fogadási szoftverek

Az ok, amiért olyan egyszerű egy fogadási oldalt létrehozni, az az, hogy a kaszinók harmadik féltől származó szoftvereket használnak a sportfogadás alapjainak biztosítására. A kaszinóoldalak saját játékaik helyett szoftvercégek által biztosított játékokat tárolnak.

Olvasson tovább, hogy megtudja a fogadószoftverek fontosságát, mi az, hogyan működik, és milyen különféle fogadási szoftverek közül választhat.

Tagadhatatlan tény, hogy egy jó minőségű szoftverplatform óriási hatással van a felhasználói élményre, különösen, ha online fogadási oldalak. Míg általában az online kaszinók nyerik el a dicséretet, a legjobb fogadási szoftverszolgáltatók csendben azon dolgoznak, hogy exkluzív játékélményt biztosítsanak a játékosoknak.

SBTech

2007-es megalakulása óta az SBTech óriási virágzásnak indult és terjeszkedett a sportfogadási platformok piacán.

A szolgáltató híres a piacok széles skálájáról, és olyan kreatív funkciókkal áll elő, mint például a pulzusfogadás, a részleges kifizetés, a fogadásszerkesztők, a fogadásépítők és még sok más. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja az SBTech által gyártott játékokat, mindenképpen látogassa meg a 10bet-et.

Kambi

Ez a szoftverszolgáltató egy fehér címkével ellátott sportfogadási platformot hoz létre, amely lehetővé teszi az online kaszinók számára, hogy a szoftvert sajátjukra nevezzék át. Hasonló Kambi felületeket fog észrevenni, ha felkeresi a következő online kaszinókat: Unibet, 888Sport és LeoVegas.

OpenBet

A világ legismertebb online sportfogadóinak fogadási felületét az Openbet biztosítja. Az egyikük William Hill. A fogadószoftverek piacvezetőjének tartott Informix Dynamic Serverük több millió fogadást tesz lehetővé egyidejűleg különböző bukmékereken keresztül.

BetConstruct

A BetConstruct az online fogadási platformok jól bejáratott, csúcsminőségű szolgáltatója. Ez a szolgáltató, amely a legrégebb óta működik együtt az örmény Vbet márkával, nagyon büszke a tervezésére.

Ha felkeresi a Vbetet, megtudhatja a legújabb BetConstruct platformot és szolgáltatásait, és azonnal rájön, hogy az különbözik és különbözik sok más online sportfogadástól.

Evolúció

Ez a szolgáltató kifejezetten arra koncentrál élő kaszinójátékok streamelése valamint személyre szabott játékélményt kínálnak ügyfeleiknek. A cég élő kaszinó platformot biztosít az online kaszinók üzemeltetői számára. Az Evolution szó szerint forradalmasította az élő kaszinóipart azzal, hogy minőségi élő osztós asztali játékokat hozott létre 2006-os alapítása óta.

Mi az a fogadási szoftver?

A sportfogadási szoftverszolgáltatók biztosítják az Ön által látott felhasználói felületet, az esélyeket, a funkciókat és az online fogadási oldalon használt fizetési módokat. Attól függően, hogy a szoftver milyen mértékben rendelkezik a fogadási oldal felett, kezelheti az ügyfélszolgálatot, az ajánlatokat, és általában még a Szerencsejáték Bizottság által engedélyezett szerencsejáték-engedéllyel is rendelkeznek.

A fogadási oldal általában jogosult arra, hogy saját logóját, dizájnját, színét és egyéb jellemzőit is hozzáadja. Bár általában az online kaszinók kapnak nagyobb nyilvánosságot, a kiváló minőségű szoftverszolgáltatók elengedhetetlenek a játékosok zökkenőmentes szerencsejáték-élményéhez.

Miért olyan népszerűek a sportfogadási szoftverek?

Az egyik legszembetűnőbb oka annak, hogy a sportfogadási szoftverek olyan népszerűek, hogy könnyebben használhatók mind az amatőr, mind a profi játékosok számára. A lebilincselő és testreszabott felhasználói felületek, amelyek javítják az általános felhasználói élményt, ma már elengedhetetlenek a legjobb sportfogadási oldalakhoz.

Az első osztályú szoftverekből hasznot húzó fogadási oldalak többféle fogadási típust (parlay, pénzes vonal, spread, over/under, head-to-head és in-play) kínálhatnak.

Ezek a fogadási oldalak számos egyedi kialakítású funkcióval is rendelkeznek, amelyek segítik a fogadási folyamatok automatizálását. Emellett az online fogadószoftverek biztosítják ezeknek az oldalaknak a népszerű fizetési módok mint a Neteller és a Skrill.

Hogyan működik a sportfogadási szoftver

A sportfogadási szoftver a fogadási oldalakat a weboldalnak megfelelő felhasználói felülettel, kifinomult funkciókkal, szorzókkal és fizetési rendszerrel látja el. A fogadási oldalak mindezt a saját speciális módon összegyűjtik, és bemutatják a játékosoknak.

A szoftverszolgáltatók mögött meghúzódó logika hasonló a franchise rendszeréhez, amely sok éve létezik különböző formákban, például kávézókban, gyorséttermekben vagy ruhakereskedőkben. Ha a semmiből állít be egy új sportfogadót, az nagyon költséges üzlet lehet, mivel webfejlesztőkre és -tervezőkre, oddskereskedőkre, játékszállítókra, rendszergazdákra, fizetési feldolgozókra és különböző licencekre van szükség.

Ezért lehet bölcs dolog, ha egy jól bevált szoftvert használ, amely segít gyorsabban és olcsóbban elindítani vállalkozását, mint bármely más módon.

Így még a kisvállalkozások tulajdonosai is létrehozhatják saját sportfogadási oldalukat, és az online fogadási piac továbbra is versenyképes. Ez megakadályozza, hogy a régóta fennálló márkák bezárják a piacot. Egy webhely létrehozása harmadik fél szolgáltató segítségével egyszerű, de pontosan melyek a szoftvercégek egyedi jellemzői?

5 kötelező szolgáltatás a sportfogadási szoftverhez

Amint azt már Ön is tudja, kiélezett verseny folyik a sportfogadási iparágban, és a sportfogadási szoftvernek rendelkeznie kell bizonyos funkciókkal, hogy túlélje a piacon. Ezért a megfelelő sportfogadási szoftver szolgáltató kiválasztása elengedhetetlen része egy egyedi és megkülönböztethető fogadási oldal létrehozásának.

Az alábbiakban felsoroltuk a sportfogadási szoftverek 5 kötelező funkcióját, amelyeket érdemes megnézni, mielőtt szoftverszolgáltatót választana webhelyéhez.

  1. Több fogadás: Egy szoftver, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több fogadást tegyenek, minden sportfogadási oldal kötelező szolgáltatása. Ez segít a játékosoknak felfedezni a különböző piacokat, és különféle fogadások és szorzók közül választani.
  2. Sportesemények széles választéka: Egy másik fontos jellemzője, hogy a sportfogadási szoftvernek méretezhetőnek kell lennie ahhoz, hogy az adott igényeknek megfelelően tetszőleges számú sportágat fogadhasson. Ez lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kipróbáljanak különböző sportokat, és eldöntsék, mit szeretnek.
  3. Lakossági fogadás: Egyes játékosok szeretnének lehetőséget találni arra, hogy online fogadjanak egy kiskereskedelmi fogadási oldalon, mivel számos eseményt és néha jobb oddsokat találhatnak, mint a fogadóirodáknál.
  4. Bónuszok: Ez lehet az online fogadás egyik fő előnye. A játékosoknak gyakran kínálnak különféle bónuszokat, például ingyenes fogadásokat, befizetési bónuszokat és VIP programokat, amelyek arra ösztönzik őket, hogy térjenek vissza.
  5. Kockázat kezelés: A kockázatkezelés minden sportfogadási üzlet gerince. Annak érdekében, hogy megvédje cégét a csalással, hibákkal vagy a fogadóknak való túlzott nyereségfelosztással szemben, ezt fel kell vennie az ellenőrzőlistájába, mielőtt sportfogadási szoftverszolgáltató mellett döntene.

Hogyan biztosítanak esélyeket a fogadási oldalak

Amikor a sportfogadásról van szó, az esélyek alapvetően két célt szolgálnak. Mindenekelőtt a sportfogadási oldalak szorzók segítségével számítják ki, mennyit kell fizetniük a nyerő fogadásokért. Fontos, hogy a játékosok a sportfogadási oldal, amely magas oddsokat kínál mivel ez segít nekik nagyobb eséllyel több pénzt kapni, mint amennyit megtettek.

Másodszor, az esélyek azt is jelzik, hogy bármilyen konkrét kimenetel megtörténhet. A fogadási oldalak alacsony oddsokat kínálnak, ha nagy a kimenetel lehetősége. Úgy gondoljuk, hogy ez egy igazságos rendszer, mivel bárki kevesebb fizetést várna el, ha valószínű kimenetelre tesz fogadást, mint ha valószínűtlen kimenetelre tesz fogadást.

Kicsit nehéz lehet a sportfogadási szorzók olvasása, mivel három különböző formátumú szorzó áll rendelkezésre. Ez a következőket tartalmazza:

  • Moneyline/American Odds
  • Tizedes szorzók
  • Tört esélyek

Valamikor biztosan látni fogja ezeket az elrendezéseket. Ezért érdemes megtanulni mindegyik olvasását.

Pénzvonal/amerikai esélyek: Ez a formátum a legnépszerűbb az Egyesült Államokban. Az esélyek pozitív vagy negatív számként is bemutathatók. A pozitív szám azt jelzi, hogy egy 100 dolláros nyerő tét mennyit fizetne ki, míg a negatív szám azt jelzi, hogy egy játékosnak mennyit kell megtennie, hogy 100 dollárt kapjon.

Tizedes szorzók: Leginkább Európában, Kanadában és Ausztráliában találkozhat ezzel a formátummal. Ebben a formátumban a szám minden 1 dolláros fogadás teljes kifizetését fejezi ki, beleértve a feltett pénzt is. Például egy helyes tét 1,5-nél összesen 1,50 dollárt fizet ki minden egyes kockáztatott 1 dollárért.

Tört esély: Ezt a formátumot gyakran használják az Egyesült Királyságban. Ahogy a név is sugallja, az esélyek törtként jelennek meg. A 4/5, amely "négytől ötig" értendő, egy tört páratlan.

Az alsó vagy a jobb oldali szám jelzi a tét összegét, míg a felső vagy a bal oldali szám a nyereményét. Ebben a példában az 5 az, amit fogad, míg a 4 az az összeg, amelyet kap. Tehát, ha 5 dollárt fogad 4/5 szorzóval, 4 dollárt nyer.

A fogadási szoftverek különböző típusai

Három különböző típusú sportfogadási szoftver érhető el az interneten. Ide tartozik az értékfogadás, az arbitrázsfogadás és a párosított fogadás. Ezen szoftverek mindegyike kissé eltérően működik, de a végső cél, hogy a fogadási élményt gördülékenyebbé tegye, ugyanaz marad.

Értékfogadás: Mi az az értékfogadási szoftver?

Ahhoz, hogy elmagyarázzuk, mi az értékfogadási szoftver, először meg kell határoznunk, hogy mi az értékfogadás. Az értékfogadás alapvetően az, amikor egy adott kimenetel lehetősége magasabb, mint amit egy fogadóiroda kínál. Az értékfogadási szoftvert úgy tervezték, hogy megtalálja azokat az oddsokat, amelyek előnyt jelentenek egy bizonyos sportfogadóval szemben.

Leegyszerűsítve, az értékfogadási szoftver a fogadási csereadatokat használja annak észlelésére, ha a fogadóirodák szorzóiban hibás. Lehetetlen, hogy a fogadók meghatározatlan számú fogadást összehasonlítsanak az értéktét keresése érdekében. Ezért sok időt és erőfeszítést takaríthat meg egy értékfogadási szoftver használatával.

Arbitrázs fogadás: Mi az az arbitrázsfogadási szoftver?

Arbitrázs fogadásA biztos fogadásnak vagy csodafogadásnak is nevezett módszer egy olyan módszer, ahol különböző fogadási oldalakon keresztül fogadhat, hogy egy sportesemény összes kimenetelét felölelje a profit biztosítása érdekében. Azonban minden nap több ezer sportesemény történik, és az esélyek folyamatosan változnak.

Ezért az arbs keresése arbitrázs fogadószoftver segítsége nélkül olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Az arbitrázs fogadási szoftver célja, hogy segítsen automatikusan megtalálni az arb-okat, és praktikusabbá tegye az arbitrázsfogadást.

Párosított fogadás: Mi az a páros fogadási szoftver?

Párosított fogadás egy jól ismert technika az online sportfogadók által biztosított ingyenes fogadások valódi készpénzre konvertálására. Ha el szeretné kezdeni a páros fogadást, a fogadás megtétele előtt nyomon kell követnie a több bukméker által kínált szorzót.

Ez egy nagyon időigényes és fárasztó folyamat, amelyet manuálisan kell elvégezni. Egy összeillesztett fogadási szoftver segítségével pillanatok alatt megtalálhatja az emberi hibamentes eredményeket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács