Olimpia sportfogadás 2023

Az olimpiai játékok négyévente megrendezésre kerülő esemény. A sportágak széles skálájának bemutatója, az atlétikától a BMX kerékpározásig. A világ minden tájáról érkező sportolók és nők évekig edzenek abban a reményben, hogy kiválasztják őket, hogy képviseljék országukat a valaha volt legnagyobb sporteseményen. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi, és minden alkalommal más országban rendezik meg.

Az egész esemény körülbelül három héten keresztül zajlik, és minden nap több tucat sportesemény látható. A résztvevő játékosok számára nincs nyereményalap.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Mindent a nyári olimpiai játékokról

Mindent a nyári olimpiai játékokról

Mint már említettük, az olimpia részeként megrendezett sportesemények számosak, és számos szakágat lefednek. A nyári olimpiai játékokat alkotó sportágak száma évente változik, néha különböző sportágakat adnak hozzá, és néha úgy döntenek, hogy törölnek egy sportágat. Ez nagyban függ egy esemény népszerűségétől és a részt venni kívánó sportolók számától.

Mindent a nyári olimpiai játékokról
Miért népszerűek az olimpiai játékok a fogadásban?

Miért népszerűek az olimpiai játékok a fogadásban?

Bárki, akit érdekel a sportfogadás, azt fogja tapasztalni, hogy az olimpiai játékok az egyik legfontosabb sportversenyek fogadásért. Ez ugyanis egy négyévente egyszer megrendezett esemény, így sokan érdeklődnek iránta, még akkor is, ha máskor nem nagy sportrajongó.

Előnyt jelent a Nyári Játékokat alkotó sportágak változatossága is. Lehetséges, hogy az embereket nem érdeklik a sportok, például a tenisz, de szívesen nézik az atlétikát, és azon töprengenek, hogy ki nyerhet érmet. Mindenkinek van valami.

Az, hogy valaki könnyedén fogadhat az olimpiai játékokra, népszerűvé teszi azok számára is, akik sportversenyekre szeretnének fogadni. Az online fogadási oldalak felsorolják az összes sportágat, és oddsokat biztosítanak a játékok minden aspektusára, így csak néhány kattintás az interneten.

Miért népszerűek az olimpiai játékok a fogadásban?
Az olimpiai játékok története

Az olimpiai játékok története

Az esemény megnyerésének nincs közvetlen anyagi jutalma, bár az olimpiai éremszerzés nagy presztízst rejt magában, és sok éremnyertes profitálhat majd a jövedelmező szponzori és reklámajánlatokból.

Az olimpiai játékok első ismert változata ie 776-ból származik, és az esemény nevét Olümpiáról kapta, arról a városról, ahol az ókori Görögországban először rendezték meg. Az első újkori olimpiai játékokra a 19. század végén került sor.

Tizennégy ország vett részt, összesen 241 sportolóval 43-ban különböző sportesemények. Hasonlítsa össze ezt 2016-kal, amikor több mint 11 000 sportoló vett részt több mint 200 ország képviseletében, és jól látható, hogyan fejlődött az esemény kevesebb mint 150 év alatt.

Ez idő alatt más olimpiákat is létrehoztak. A téli olimpiai játékok kifejezetten olyan téli sportokat foglalnak magukban, mint a síelés és a korcsolyázás. Létezik paralimpiai játékok megfelelője is mind a nyári, mind a Téli Olimpiai Játékok. Ezeket a játékokat fogyatékkal élő sportolók számára tervezték, és mindig néhány héttel a fő olimpiai játékok után kerül sor.

Évek olimpia nélkül

A mérkőzések közötti négy év különbséget mindig is betartották, de voltak kivételek egyedi körülmények miatt. 1916-ban az első világháború azt jelentette, hogy a játékokra nem kerülhetett sor.

Ugyanez vonatkozik az 1940-es és 1944-es játékokra a második világháború idején. 2020-ban a globális Covid-19 világjárvány miatt a Tokióban rendezendő játékokat 2021-re kellett halasztani.

Az olimpiai játékok története
Hogyan fogadjunk az olimpiai játékokra

Hogyan fogadjunk az olimpiai játékokra

Az első lépés az, hogy számlát nyisson egy online fogadási oldal. Az egyes webhelyek kissé eltérőek, de a felhasználónak meg kell adnia néhány személyes adatát a fiók létrehozásához. Ezután be kell utalniuk a számlára.

Ez általában betéti vagy hitelkártyával történik, de minden webhely más és más. Egyéb befizetési módok közé tartozik a banki átutalás és az e-pénztárca használata. Minden webhely más és más, ezért minden olyan felhasználónak, akinek van egy általa preferált fizetési mód, előzetesen ellenőriznie kell, hogy elfogadják-e.

A befizetés megtörténte után a játékos tétet helyezhet el. Az oldalak megmutatják a nyári olimpiai játékokon részt vevő sportolók különböző esélyeit, valamint az éremszerzés esélyeit.

Esélyeket és fogadási lehetőségeket kínálhat az egyes sportágak különböző fordulóira és előfutamaira, így a rajongók követhetik kedvenc sportágukat az egész esemény alatt, és ha akarnak, minden szakaszra kisebb fogadásokat is tehetnek. A sportfogadásokat viszonylag kis pénzösszeggel lehet megtenni, így egyes fogadások csak néhány centesek lehetnek, ha a játékos inkább az egyszerűségre törekszik.

Hogyan fogadjunk az olimpiai játékokra
Sportfogadási stratégiák az olimpiára

Sportfogadási stratégiák az olimpiára

Nincsenek különösebbek sportfogadási stratégiák az olimpiára. Míg a fogadást tevő személy figyelembe tudja venni a sportoló vagy a csapat teljesítményét más eseményeken, az olimpiai játékokon való részvétel nagyon eltérő, és előfordulhat, hogy nem teljesít olyan jól. Minden sportesemény más.

Nem mindig lehet nyomon követni egy sportoló teljesítményét az előző játékokon. Egyes sportolók csak egy versenyen vesznek részt, és azok számára, akik egynél többen vesznek részt, a négy év közötti különbség azt jelenti, hogy a teljesítményük másodszorra sem lesz olyan jó.

Az olimpiai játékokra vonatkozó sportfogadások egyik legjobb tippje azonban az, hogy mérlegelje egy sportoló teljesítményét az előfutamokban, mielőtt eldönti, hogy fogad-e vagy sem az utóbbi fordulókban, például egy adott sportesemény elődöntőjében vagy döntőjében. . Ez megmutatja, hogy a sportoló hogyan teljesít, és több információt ad a győztes lehetőségeiről.

Sportfogadási stratégiák az olimpiára

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close