Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató

Hogyan fogadjunk

2023-02-08

Eddy Cheung

Van és mindig is lesz egy odaadó rajongótábora a bokszra fogadásoknak. Az elmúlt években egyre több harcrajongó kezdett aktívan keresni fogadási lehetőségeket jelentős eseményekre. A jó hír az, hogy ez most egyszerűbb, mint valaha.

Az Ultimate Boxing Sportfogadási útmutató

Ha sportfogadásra vágyik, tudnia kell, hogyan fogadjon bokszra. Mielőtt fogadást tesz, ismernie kell a különböző bokszpiacokat, a tipikus oddsformátumokat és a hasznos fogadási tippeket. Tanulja meg, hogyan válasszon megbízható online fogadóirodákat. Ebben az online bokszfogadásról szóló átfogó útmutatóban minden alapelvvel foglalkozunk.

Hogyan válasszunk egy harcost, akire fogadhatunk

A legjobb bokszfogadási stratégiák javasoljuk, hogy számítson a statisztikákra és elemezze a múltbeli küzdelmeket.

A bokszfogadásoknak manapság jobban figyelembe kell venniük ezeket a változókat, mint valaha. Ha intelligens előrejelzéseket szeretne készíteni egy bokszmeccsről, mindkét harcosról részletes ismeretekkel kell rendelkeznie.

A bokszolók kutatása az újoncok legjobb bokszfogadási tippjei közé tartozik. Sok hasznos információt találhat az interneten, amelyeket felhasználhat egy csúcsminőségű bokszfogadási stratégia kialakításához. Íme néhány kulcsfontosságú pont, amelyet emlékezni kell.

 • Eredmények: Pontosan mit visznek a ringbe? Ez a bokszoló világbajnok vagy feltörekvő bokszoló? Jó a helyük az IBF-nél, a WBA-nál, a WBC-nél és a WBO-nál?
 • Karrier hossza: Egy valamikor nagyszerű bokszoló, aki elhúzódik, vagy egy lelkes, fiatalos tigris, aki lecsapásra kész? Az a bokszoló, aki sok mindenen ment keresztül, általában feladja magát a frissebb, fittebb riválisokkal szemben.
 • Harc rekord: A harcosok története az utazásuk tükre. De ami még ennél is fontosabb, felfedi, hogy legyőztek-e valakit, vagy pusztán összenyomtak-e gyümölcsdobozokat, hogy elérjék, ahol ma vannak.
 • Életmód: Gyakran jó ötlet elkerülni azokat a bokszolókat, akik hajlamosak hízni a verekedések között vagy bulizós életmódot folytatnak. A legfegyelmezettebbnek és legtisztábbnak tűnő harcos után kell mennie.
 • Elszenvedett kár: A bokszolót többször megállították? Kiütéses vereség vagy sorozatos leállás után tántorognak? Lehet, hogy a bokszoló a moxie elvesztésének jeleit mutatja.
 • Életkor és hanyatlás: A legtöbb esetben a bokszoló teljesítménye csökken, ahogy öregszik. Előfordulhat hirtelen, de leggyakrabban lassan épül fel. Tanuld meg felismerni a harcosok hanyatlását a korábbi meccsek erejének és sebzésének elemzésével**.**

Hogyan működnek a Boxing Odds

A legtöbb fogadási oldal különböző módon mutatja meg a boksz oddsokat, például amerikai, decimális és tört formátumban. A bokszra tizedes szorzóval fogadni könnyű, mivel a magasabb árak nagyobb nyereményt jelentenek. A magasabb boksz tizedes odds azt jelenti, hogy az akció kevésbé valószínű.

A Boxing Moneyline oddsok törtként is vannak kifejezve, így könnyen érthetőek. Ezek az oddsok csak azt mutatják meg, hogy mennyit nyerhetsz a téthez képest.

Mielőtt kitalálná, hogyan kell olvasni az amerikai esélyeket, meg kell néznie a jelzőt a szám előtt. A plusz jel az esélytelenebbet, míg a negatív előjel a kedvencet jelöli.

A legjobb bokszfogadási helyek lehetővé teszik, hogy az esélyek kimutatásának három módja közül válassz.

Hogyan találjuk meg a boxert, akire fogadhatunk

Ha kíváncsi arra, hogy mi a legfontosabb lépés a kitalálásban hogyan kell fogadni a bokszban fogadhat kedvenc bokszolójára, de néha nem biztos, hogy ők a nyerőek. Íme egy gyors útmutató a legjobb bokszfogadási stratégiáról, amellyel kiválaszthatja azt a harcost, amelyre fogadni szeretne.

 • Bízzon a Reach Advantage-ben: A nagyobb kinyúlással rendelkező bokszoló szinte mindig többet üt, és kevesebbet üt. Ha ezt a küzdelem korai szakaszában észleli, az segíthet nyerni, amikor bokszmeccsekre fogad.
 • Az éhes harcosok veszélye: Bölcs döntés lehet a hajtósabb harcos támogatása. Amikor kitalálod, hogyan fogadj bokszra, gondold át, melyik harcos akarja ezt sokkal jobban.
 • Gyengeségeken alapuló szerencsejáték: Minden harcosnak van egy sebezhetősége. A gyorsaság például a gyengéjük lehet. Az egyes versenyzők gyenge pontjainak ismerete növelheti az esélyeit.
 • Támogasd a Southpaw-t: Ha két harcosnak hasonló a stílusa, érdemes lehet a déli mancsra fogadni a legjobb online sportfogadók. A kutatások azt mutatják, hogy a délmancsos bokszolók nagyobb arányban győznek, mint ortodox társaik.

Melyek a népszerű fogadások, amelyeket bokszban köthet?

A Moneyline fogadások, a körfogadások, az over/under körök és a prop fogadások a leggyakoribb fogadások bokszra való fogadáskor. Érdemes tájékozódnia ezekről a fogadásokról, mielőtt megtenné az első fogadást egy bokszmeccsen. Ezen kívül néhány példa segítségével adunk néhány bokszfogadási tippet, amelyek segítenek eligazodni ezeken a piacokon.

Végső/mérkőzésgyőztes fogadások

Amikor felkeres egy olyan webhelyet, amely fogadásokat fogad el a harci éjszakákon, az első fogadási típus a „teljes fogadás”, amelyet „csatárfogadásnak” is neveznek. Ezzel a fogadással ki kell választania, melyik bokszoló nyeri meg a bokszmeccset. 

Például egy bokszversenyen, amelyben Floyd Mayweather és Conor McGregor vett részt, tétbe helyezhette volna, hogy Floyd nyer. Míg a profi bokszmeccsek néha megosztott döntetlent eredményeznek, mert ez rendkívül szokatlan, ez a lehetőség gyakran hiányzik a bokszfogadási oldalakon. A címharcok vagy világbajnoki címmérkőzések túlnyomó többségében egyértelmű győztes van.

Kör felett/alatt

Az ehhez hasonló fogadások gyakoriak a profi bokszfogadások világában. Nem kell megjósolnia a fordulók pontos számát, de nyilatkoznia kell arról, hogy a mérkőzés mennyi ideig tart ennél a számnál rövidebb vagy hosszabb ideig.

Például egy Pacquiao és Moore közötti összecsapásban a fogadóirodák 7,5-nél több fordulóra adhatnak esélyt. Azok a bokszfogadók, akik az "Over"-t választották, azt feltételezik, hogy a körök teljes száma meghaladja az 1,30-at, mivel a küzdelem pontosan a 7,5 menetnél (a nyolcadik kör 1:30-ánál) ér véget. 

Körfogadás - Pontok, kiütések, leállás

A fogadók kiválaszthatják azt a fordulót, amely szerintük a nagyobb meccsek véget érnek, ha tétet tesznek a "körre". Azt is kiválaszthatja, hogy az egyes küzdelmek hány fordulóját játsszák. Ez a fajta körfogadás lehetővé teszi a nyerő oldal kiválasztását, bár a legtöbb élő fogadási platform nem követeli meg mindkét előrejelzés megtételét.

Arra is lehet fogadni, hogy egy-egy játékosnak hány pontja lesz a döntő mérkőzés után. Ez egy viszonylag biztonságos piac, amelyre fogadni lehet, mivel a legtöbb küzdelmet a bírók 10-9-es pontszáma dönti el.

A leállások és a kiütések nagyszerű fogadási lehetőségek, amelyek egyedülállóak a bokszban és az MMA-ban. A technikai kiütéses és leállítási fogadások megtérülnek, ha a verseny bármelyik módon végződik.

A győzelem útja

A fogadóirodák általában megengedik a szerencsejátékosoknak, hogy fogadjanak arra, hogy ki és milyen módon fog nyerni, amikor bokszra fogadnak. Az esélyek magasabbak, így nem ez lehet a debütáló szerencsejáték a bokszban, de az online sportfogadókban ez egy lehetőség. Mindazonáltal rendkívül jövedelmező híre van. 

Az online sportfogadások „győzelem útjának” piacán való fogadás során legtöbbször egy bizonyos mérkőzés győztesét kell kiválasztania. A győzelem megjóslásának a következő lehetséges módjai vannak:

 • Diszkvalifikáció
 • Bírák határozata
 • Ki ütni
 • Technikai döntés
 • Technikai KO

Végső gondolatok

A következő lépés egy jó sportfogadó megtalálása a boxfogadások megtételéhez. Hogy segítsünk megtalálni az ideális helyet a boksz fogadáshoz, egy egész oldalt szenteltünk ennek. Válassz egyet, és jó úton haladsz a kieséses bokszjátékos felé.

Legújabb hírek

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek
2023-08-29

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek

Hírek