Minden, amit tudnia kell: Live Betting

Nem sokkal ezelőtt a fogadóknak nem volt más lehetőségük, mint fogadni, és nyomon követni az eredményt a játék végéig, hogy megtudják, nyer-e a fogadás vagy sem. A hagyományos sportfogadás azonban sok játékos számára teljesen elavultnak tűnik.

Napjainkban a sportfogadási szcéna nemcsak rohamosan fejlődik, hanem drasztikusan megváltozik is. Az egyik legújabb változás az, hogy jelenleg a játék teljes ideje alatt lehet fogadni, nem pedig csak a játék kezdete előtt. Ezt hívják élő fogadásnak, más néven játékon belüli fogadásnak vagy játékon belüli fogadásnak

Mi az az online élő fogadás?

Mi az az online élő fogadás?

Itt van egy átfogó útmutató ahol mindent megtalál, amit az élő sportfogadásról tudni kell, beleértve a működését, előnyeit, az élő és a normál fogadás közötti különbséget és még sok mást.

Képzeld el, hogy holnap egy sportesemény lesz, és biztos vagy benne, hogy kedvenc csapatod kerül ki győztesen. Amikor arra kerül sor rendszeres sportfogadás, ha a kedvenc csapatára szeretne fogadni, még a játék kezdete előtt meg kell tennie.

A hagyományos sportfogadások fő problémája azonban az, hogy nem módosíthatja fogadását a változó szorzókhoz, ha még az esemény kezdete előtt tesz fogadást. Ez nagy probléma, mert a sportfogadási szorzók gyakran változnak a mérkőzés állapotától függően.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb játékos manapság az élő fogadást választja. Az élő sportfogadásban a játék közben is fogadhat egy sporteseményre.

Ez lehetőséget ad arra, hogy a változó esélyeknek megfelelően más megközelítést alkalmazzon. Sok játékos azt is mondja, hogy izgalmasabb fogadni egy játékra, ha élőben nézi.

Mi az az online élő fogadás?
Az élő fogadás megértése

Az élő fogadás megértése

Amint azt korábban említettük, az élő sportfogadás magában foglalja a dobást fogadások sporteseményekre miközben zajlanak. Ez lényegében ugyanaz, mint a szokásos sportfogadás minden más lépésében. A fogadások és fogadási piacok széles skálája közül választhat, és fogadást kell tennie arra az eredményre, amelyre számít.

Találnia kell egy online sportfogadót, amely lehetővé teszi, hogy élő fogadásokat tegyen. Az online sportfogadó segítségével asztali számítógépén vagy mobileszközén is fogadhat. Egyre népszerűbb az online sportfogadások használata, mivel ez gördülékenyebbé teszi a folyamatot a fogadók számára.

Az élő fogadás megértése
Az élő sportfogadás előnyei

Az élő sportfogadás előnyei

Az élő sportfogadás egyik fő előnye, hogy lehetőséget ad a megfelelő döntések meghozatalára a megfelelő időben, mivel élőben figyelheti a játék fordulatait.

Számos olyan döntő tényező van, amely megváltoztathatja a játék kimenetelét. Ha pár nappal a meccs előtt tesz fogadást, kockáztathatja fogadását, mivel változások történhetnek a csapatban, vagy a sérülések negatív hatással lehetnek a kedvencnek választott csapatra. Az élő sportfogadás azonban lehetővé teszi, hogy észrevegyen néhány részletet, és azonnal döntsön a megfelelő szorzókról.

Például, ha egy csapat piros lapot kapott, akkor több pénzt fektethet be a rivális csapatba, és fogadhat több gólra és a másik csapat győzelmére.

Azok a játékosok, akik soha nem hagynak ki egy élő meccset, főleg az élő fogadást részesítik előnyben. Sokan azt mondják, hogy amikor egy élő sporteseményre fogadnak, hajlamosak komolyabban venni azt, és jobban odafigyelnek a részletekre, hogy helyesen dönthessenek.

Még egy utolsó szempont, ami emlékeztetni kell. Nem javasoljuk, hogy mindig a kedvenceire fogadjon. Ennek az az oka, hogy érzelmesebbé válhat, és több pénzt költhet, mivel úgy gondolja, hogy csapata nyer.

Az élő sportfogadás előnyei
Hogyan fogadjunk élő játékra

Hogyan fogadjunk élő játékra

Ha először fontolgat, hogy élő játékokra fogad, és nem tudja, hol kezdje, akkor jó helyen jár
Megírtuk ezt a gyakorlati útmutatót, amely bemutatja azokat a fő lépéseket, amelyeket meg kell tennie az út során.

A sportfogadás megkezdése:

1. lépés: Állítson össze egy költségvetést: Fontos, hogy ismerje a költségvetését, mielőtt fogadni kezd. Próbáljon meg beosztani egy bizonyos összeget, amely nem fog fájni, ha elveszíti.

2. lépés: Döntse el, melyik sportágra szeretne fogadni: Ügyeljen arra, hogy olyan sportra fogadjon, amely elsősorban érdekli Önt, másodsorban pedig bensőséges ismeretekkel rendelkezik. Így növelheti nyerési esélyeit.

3. lépés: Regisztráljon egy élő sportfogadási oldalra: Válasszon egy online fogadóirodát, és hozzon létre új fiókot.

4. lépés: Tanulmányozza meg a fogadási szorzók olvasását: Elengedhetetlen, hogy tudjon olvasni és számítsa ki a fogadási esélyeket mert így nagyobb esélyed lesz nyerni.

5. lépés: Ismerje meg a gyakori fogadási lehetőségeket: Ma már több mint 100 fogadási lehetőség áll rendelkezésre a legkeresettebb élő sporteseményekhez.

6. lépés: Emelje fel a játék szintjét: Az alapok elsajátítása után fontolóra veheti a játék szintjének növelését azáltal, hogy tippeket és trükköket keres, amelyekkel pénzt kereshet élő sportfogadásokkal.

Hogyan fogadjunk élő játékra
Legális a játékon belüli fogadás?

Legális a játékon belüli fogadás?

A kérdésre adott válasz attól függően változik, hogy a világ melyik részén tartózkodik. Általánosságban elmondható, hogy az élő sportfogadás legális, ha olyan országban él, ahol legális a szerencsejáték. Ne feledje, hogy bizonyos országokban nem engedélyezett a szerencsejáték.

Így, ellenőrizze országa szerencsejátékra vonatkozó szabályozását hogy megtudja, hogy az élő fogadás legális-e az Ön számára. Ne feledje, hogy ugyanilyen fontos, hogy törvényes élő sportfogadási oldalt használjon, hogy biztonságosan tegyen élő fogadást a sportágválasztásra.

Legális a játékon belüli fogadás?
Élő fogadás vs normál fogadás

Élő fogadás vs normál fogadás

Az élő sportfogadás alapvetően sok szempontból megegyezik a hagyományos fogadással. A lehetőségek széles skálája közül választhat; egyszerűen egy olyan eredményre fogad, amelyről azt gondolja, hogy meg fog történni. Ha a választása helyes, megkapja a kifizetést. Ha rossz, elveszíti a fogadását.

Két apró különbség van az élő sportfogadás és a normál fogadás között, amiről úgy gondoljuk, hogy tisztában kell lennie. Először is, további fogadási formák állnak rendelkezésre, ha élőben fogad sportfogadást. Másodszor, az esélyek folyamatosan változnak.

Sok fogadást csak akkor találhat meg, ha élő játékokra fogad. Például az online élő sportfogadásokkal fogadást tehet arra, hogy melyik játékos szerez legközelebb. Rendszeres fogadás esetén azonban csak arra lehet fogadást tenni, hogy melyik játékos szerez először gólt.

A számos különböző kimenetel bekövetkezésének valószínűségét számos különböző tényező befolyásolhatja egy élő sportesemény során. Ez az oka annak, hogy az élő fogadási piacok esélyei folyamatosan változnak, ahogy a játék folytatódik. Ezek a folyamatosan változó szorzók az élő sportfogadás számos előnyének egyike.

Élő fogadás vs normál fogadás
Hogyan számítják ki az élő fogadási esélyeket?

Hogyan számítják ki az élő fogadási esélyeket?

A fogadóirodák nagyon merev és pontos algoritmust használnak a valós idejű esélyek kiszámításához. Ezt az eszközt esélyfordítónak nevezik. Kicsit nehéz megmagyarázni, hogy pontosan mi is ez az eszköz.

Az eszköz által használt működési mód hasonló ahhoz, ahogyan a kereskedők dolgoznak a különböző áruk árának meghatározásánál. Az ipar árváltozásaira koncentrálnak, hogy eldöntsék, mennyit kérnek a húsért, cukorért stb.

Ugyanígy működik az oddsfordító. Az eszköz nyomon követi a sportesemény játékmenetét. Például egy sokat védekező csapat esélye alacsonyabb lesz.

Másrészt, ha egy csapat többet támad, akkor nagyobb az esélye a gólszerzésre, így ennek a csapatnak nagyobb az esélye. Úgy gondoljuk, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy elmagyarázzuk az algoritmus működését.

Hogyan számítják ki az élő fogadási esélyeket?
A legjobb élő fogadási stratégiák és tippek

A legjobb élő fogadási stratégiák és tippek

A fogadás szerencse vagy ügyesség kérdése? Ez egy gyakran feltett kérdés, amelyre sajnos nincs egyértelmű válasz. Ehelyett adhatunk néhányat különböző stratégiák és tippeket, amelyek segítenek a helyes döntések meghozatalában.

Az alábbiakban megtalálja a leghasznosabb tippeket, amelyeket érdemes beépíteni a napi élő sportfogadási rutinjába:

  1. Előzetesen gyűjtsön információkat a játékokról: Ha csak egyetlen szavunk lenne az élő fogadás magyarázatára, az "gyors" lenne. A fogadások és a sorok meglehetősen gyorsak, és ha nem végezte el a házi feladatot, akkor a végén nagy értéktől marad el.
  2. Figyelmesen figyelje a játékot: Azt gondolhatja, hogy ezt nem is kell kiemelnünk, mert ez elég nyilvánvalóan hangzik, de el sem tudja képzelni, hány kezdő hagyja ezt figyelmen kívül. Mindig jó ötlet szánni az időt, és alaposan figyelni a meccset.
  3. Ismerje fel azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a játék esélyeit: Ha észreveszi, hogy egy futballcsapat sokat támad, egymás után szögletrúgásokat szerez, kapura rúgja a labdát, de még nem éri el a célt, akkor tudja, hogy nő az esélye a gólszerzésre. Akkor okos lehet a fent említett csapatra fogadni.
  4. Várja meg a vonalváltásokat, ha az esélytelenebbnek jól indul: Ha egy kedvenc lemarad a játék elején, az élő közvetítést biztosító bukmékerek hajlamosak a szokásosnál korábban váltani a sorokat. Mindazonáltal dönthet úgy, hogy kihasznál egy olyan vonalat, amely jövedelmezőbb, mint a játék kezdete előtt volt, ha úgy gondolja, hogy a kedvenc utoléri és megnyeri a játékot.
  5. Határozzon meg egy stratégiát, és kövesse azt: Legyen kész a cselekvésre, és tegye ezt gyorsan, ugyanakkor maradjon a költségvetésén belül, és ne izguljon túl. Gyakori, hogy az emberek elragadtatják magukat, és a végén sok pénzt veszítenek az élő sportfogadásokkal.
A legjobb élő fogadási stratégiák és tippek
A legjobb élő fogadási bukmékerek

A legjobb élő fogadási bukmékerek

Kétségtelen, hogy a technológiai korszak kifinomultabbá és izgalmasabbá tette az online fogadási sportokat a fogadók számára. Ahogy a technológia fejlődik és a mesterséges intelligencia tovább fejlődik, további fejlesztéseket fogunk megfigyelni az élő fogadás terén.

Csak az online élő fogadás alapjait tanulta meg. Folytasd a tanulást, és ha készen állsz tudásod gyakorlati alkalmazására, fogadj kedvenc csapatodra az alábbi élőben sportfogadási oldalak:

  • Betsson: Ennek a weboldalnak az élő fogadás részében minden nap csaknem 600 élő eseményt talál, amelyekre fogadni lehet; ezek közé tartozik az asztalitenisz, a darts és a röplabda. A jó hír az, hogy a labdarúgó-bajnokságok élén álló bajnokságok akár 94 százalékát is kifizetik.
  • LeoVegas: Ez a sportfogadás a sportfogadási lehetőségek széles skáláját kínálja minden tapasztalati szinten, és mind a játék közbeni, mind a normál fogadásban. A LeoVegas számos sportág legkeresettebb piacának ad otthont, mint például a baseball, a kosárlabda, a jégkorong, a futball és így tovább.
  • Betsafe: Ez a sportfogadási oldal minden jelentős élő eseményről és versenyről kiterjedt lefedettséget biztosít, beleértve az amerikai futballt, a teniszt, a kosárlabdát, a jégkorongot, a baseballt, a teniszt és még sok mást. Több mint 28 sportágban fogadhat, és több ezer különböző piac közül választhat.
  • Unibet: Ezt a bukmékert 1999-ben alapították, és 2003-ban kezdett élő fogadást nyújtani. Az Unibet körülbelül 11 millió felhasználó számára nyújt szolgáltatást, akik több mint 100 különböző országból csatlakoznak. A fogadók örömmel fedezik fel az Unibet által kínált kivételes élő sportfogadási piacokat.
  • 10bet: A 10bet az egyik leggyorsabban növekvő sportfogadási oldal az elmúlt két évtizedben. A fogadóiroda leginkább a fogadási lehetőségek széles skálájáról ismert. A játékosok egész évben fogadhatnak élő sporteseményekre, például focira, futballra, golfra, kosárlabdára, jégkorongra, teniszre.

Ha úgy gondolja, hogy további információra van szüksége, mielőtt eldönti, hol tegyen élő fogadást, tekintse meg átfogó áttekintésünket néhányról a legjobb online sportfogadók kint.

A legjobb élő fogadási bukmékerek