A legjobb 10 Jeton bukmékerek a következő 2024

Az online sportfogadási szolgáltatók elkötelezettek amellett, hogy a legjobb banki módszereket kínálják pénztáros oldalaikon. Másrészt az online sportfogadás rajongói megbízható elektronikus pénztárcákat keresnek fogadási számláik feltöltéséhez. A Jeton az e-pénztárcák egyik újabb generációja, és viszonylag könnyen használható. A fejlett fizetési találmányokat egyesíti, hogy kényelmes és hozzáférhető megoldásokat hozzon létre.

Ezenkívül erős biztonsági protokollokkal rendelkezik, amelyek kívánatosak az online szerencsejátékokhoz. Ennek a fizetési módnak a használatának elsajátítása nagyszerű lépés lenne minden sportfogadó számára, aki optimális tapasztalatot keres a valódi pénzes fogadásban. A Jeton online fogadás megkezdéséhez szükséges lépéseket rövidesen ismertetjük.

A legjobb 10 Jeton bukmékerek a következő 2024
JetonrólHogyan lehet befizetni a JetonnálHogyan lehet visszavonni JetonnalBiztonság és biztonság a JetonnálJeton ügyfélszolgálati lehetőségek
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Jetonról

Jetonról

A Jeton az Uris London Limited tulajdonában lévő egyesült királyságbeli fizetési szolgáltatás. Az Egyesült Királyság FCA Financial Conduct Authority felügyelete alatt áll. A Jeton bukmékerek lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy akár 27 olyan pénznemben is tranzakciókat hajtsanak végre, amelyeket ez az e-pénztárca támogat. Mivel a szolgáltatás több mint 200 országot és több tucat fizetési módot fed le, jelentős számú szerencsejátékost vonz az egész fórumról.
mellett Egyesült Királyság, A Jeton fizetési szolgáltatásokat széles körben használják többek között Thaiföldön, Ausztráliában, Hongkongban, Svájcban, Finnországban, Törökországban, Máltán, Bulgáriában, Kanadában, Norvégiában, Spanyolországban és Brazíliában.

Jetonról
Hogyan lehet befizetni a Jetonnál

Hogyan lehet befizetni a Jetonnál

Mikor sportfogadás, a fogadó kiválasztja a legkedveltebb módját a Jeton-befizetésnek. Sőt, bármikor intézhetnek tranzakciókat bankszámlával vagy hitelkártyával vagy anélkül. Ennek az az oka, hogy sok fizetési módot választhatnak egyetlen pénztárcából, beleértve az egyéb e-pénztárcákat és a kriptovalutákat, például a Bitcoint. Jeton Wallet vagy Jeton Card pénzeszközöket használhatnak fel.

A Jeton Wallet egy teljes értékű e-fizetési átjáró, amely mobilalkalmazásban is elérhető, és bárhol és bármikor használható. A Jeton Kártyát a hivatalos webáruházakban és a szárazföldi viszonteladói piacokon árusítják. 10 eurótól 250 euróig terjedő összeggel lehet újratölteni. Tehát azok a játékosok, akik Jeton kártyával szeretnének befizetni, akár 10 eurót és akár 10 000 eurót is fizethetnek naponta, de a fogadói feltételek érvényesek.

Hogyan fejezzünk be egy Jeton letétet

A következő folyamat elvégezhető mobileszközön vagy asztali számítógépen keresztül.

1. lépés: Jeton Wallet/Card finanszírozása

A Jeton számla feltöltésének számos módja van: közvetlen banki átutalás, e-pénztárca, mobilfizetés, hitelkártyás fizetés és betéti kártya.

2. lépés: Bejelentkezés a Jeton Bukmékerbe

Az európai játékosok legmegbízhatóbb sportfogadói ma elfogadják a Jeton fizetést. A legtöbb webhely megköveteli a játékosoktól, hogy felhasználónévvel és jelszóval jelentkezzenek be.

3. lépés: A Jeton kiválasztása befizetési módként

Minden online fogadási webhely fizetési oldala rendelkezik egy banki oldallal, ahol a játékosok finanszírozzák szerencsejáték-számlájukat. Ez a rész bemutatja különféle fizetési módok. A Jeton szerepel az e-pénztárcák listáján.

4. lépés: A tranzakció befejezése

Amikor a játékos a Jetont választja befizetéshez, egy új felugró oldalra kerül, ahol bejelentkezhet Jeton számlájára. Itt választaniuk kell a kártyás fizetés, banki átutalás vagy Jeton kártya között. A fizetésfeldolgozó megköveteli a felhasználótól, hogy válassza ki a pénznemet, és adja meg a küldeni kívánt összeget.

A devizaátváltási díj és az időkeret a részletek elküldése előtt jelenik meg. Az átutalás általában azonnali, és lehetőség van a legutóbbi tranzakció törlésére a Fióktevékenység lapon.

Hogyan lehet befizetni a Jetonnál
Hogyan lehet visszavonni Jetonnal

Hogyan lehet visszavonni Jetonnal

A jackpot megnyerése után a játékosnak először ellenőriznie kell, hogy Jeton kivehető-e. A készpénzfelvétel egy online fogadási webhelyről a Jeton pénztárcába nem lehet bonyolult folyamat. Sokkal egyszerűbb lesz a nyeremény kiegyenlítése, ha a játékos Jetont használta volna a befizetéshez, mivel az adatai mentésre kerülnek.

Rendkívül fontos, hogy bankszámlát vagy bankkártyát csatoljon a Jeton számlához a kifizetés kezdeményezése előtt. Így igényelhet nyereményt sportfogadási számláról.

1. lépés: a jogosultság megerősítése

Mielőtt egy fogadó pénzt vesz fel egy fogadóirodától, tisztában kell lennie a kifizetésre jogosult pénzösszeggel. Egyes bukmékerek zárolják a pénzeszközöket, amíg a játékos nem törli a fogadási követelményeket vagy a bónusz átállítását. Például előfordulhat, hogy a számla egyenlege 1000 USD, de talán csak 500 USD minősülhet büntetés nélkül.

2. lépés: Ellenőrzés

A bukmékerek gyakran ellenőrzik a nyertes személyazonosságát, mielőtt pénzt engednének Jeton pénztárcájába. A visszavonási kérelem ellenőrzése nem tarthat túl sokáig.

3. lépés: A visszavonási kérelem kezdeményezése

A kifizetési kérelmet a készpénzkivételi oldalról vagy lapról küldik el, más néven a pénztárosról. Itt írja be a játékos azt az összeget, amelyet a sportfogadási számlájáról le szeretne venni.

4. lépés: készpénzfelvétel Jetonnal

A bukméker megkéri a játékost, hogy adjon meg fizetési módot. Ebben a lépésben a fogadó kiválasztja a Jetont, és megadja a Jeton fiókazonosítóját. Ki kell választania a „Fizetés pénztárcával” opciót, és meg kell erősítenie az adatokat, mielőtt elküldené őket.

Érdemes megjegyezni, hogy a Jeton sportfogadó számlákra kifizetési limitek vonatkoznak, így minden játékosnak érdemes megnéznie azokat, mielőtt kifizetést kérne. A játékosok általában 72 órán belül megkapják a pénzüket. A Jeton alkalmazásban azonnal megjelenik egy értesítés, miután a pénz megérkezik a jogos tulajdonoshoz. Ez a szolgáltatás ingyenes.

Hogyan lehet visszavonni Jetonnal
Biztonság és biztonság a Jetonnál

Biztonság és biztonság a Jetonnál

A sportfogadóknak nem kell aggódniuk pénzügyi adataik biztonsága miatt, amikor bármely Jeton sportfogadónál tranzakciót folytatnak. A Jeton teljes körű engedélyével és felügyelete alatt áll az Egyesült Királyság FCA-ja, amely a szigorú személyazonosság-ellenőrzési eljárásokról híres. Mivel FСА-jóváhagyással rendelkezik, a szolgáltatás РСІ DЅЅ Lеvеl 1 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely magában foglalja az alapos személyazonosság-ellenőrzést, a fejlett tűzfalvédelmet és a pénzbeli átutalás hitelességét. Ez azt jelenti, hogy a Jeton webhelyen és alkalmazáson keresztül továbbított összes adat erősen titkosított. Ugyanez vonatkozik a megbízható Jeton bukmékerekre is, amelyeket szintén SSL titkosítással támogatnak.

A pénzátutalási folyamat során a Jeton kétfaktoros hitelesítésen keresztül viszi át az ügyfeleket. Van egy KYC protokoll is, ahol a felhasználóknak olyan létfontosságú dokumentumokat kell benyújtaniuk, mint a személyi igazolvány és a tartózkodási igazolás. Ezek és sok más csalásvédelmi intézkedés, mint például a CVV kód és a Touch ID, segít megóvni az online sportfogadók adatait.

Tekintettel arra, hogy a Jeton számos jó hírű fizetési szolgáltatással dolgozik, ez biztosítja az ügyfelek megbízhatóságát. A Jeton a fogadóirodák részéről is megköveteli a megfelelést, hogy a társaság fenntarthassa a működési engedélyeket. A fizetési szolgáltató tehát együttműködik sportfogadási oldalak amelyek szigorú biztonsági ellenőrzésen estek át, hogy megvédjék az ügyfeleket a terrorizmus elleni finanszírozástól és a pénzmosástól.

Biztonság és biztonság a Jetonnál
Jeton ügyfélszolgálati lehetőségek

Jeton ügyfélszolgálati lehetőségek

A Jeton ügyfélszolgálati ügynökei rendkívül készségesek, hozzáértőek és udvariasak. Több kapcsolatfelvételi csatornán keresztül érhetők el, nevezetesen:

  • Aktív élő chat
  • E-mailes támogatás
  • VIP ügyfélszolgálat
  • GYIK oldal

Mivel a Jeton különböző országok vásárlóit célozza meg, a weboldal több nyelven elérhető: angol, francia, kínai, olasz, német, portugál, japán, török, spanyol bolgár, lengyel és magyar nyelven. Hasonlóképpen, az ügyfelek képviselői az ügyfél származási országától függően különböző nyelvekre válthatnak.

A Jeton különböző e-mail címeket használ általános kérdések, üzleti kérdések, megfelelési problémák, rendszeres ügyfelek és VIP-tagok esetén. Ezen kívül egy részletes GYIK oldal is elérhető mindenféle kérdéshez. Olyan főbb területekre terjed ki, mint az indulás, ellenőrzés és biztonság, kártyás fizetés, Jeton pénztárca, pénzfelvétel és befizetés. Minden kérdéshez tartozik egy hivatkozás, amely egy másik oldalra vezet részletes magyarázatokkal.

Jeton ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács