A legjobb 10 Trustly bukmékerek a következő 2024

A Trustly egy 2008-ban Svédországban alapított online fizetési szolgáltatás. Ezzel a szolgáltatással a fogadók és fogadók gond nélkül vagy késedelem nélkül befizethetnek és utalhatnak pénzt. Ez a módszer jelenleg több mint 30 országban érhető el, és 2015-ben több mint 800 online kereskedő fogadta el életképes fizetési lehetőségként.

A Trustly által készített innovációk alkalmazkodnak az időhöz, zökkenőmentesebbé és egyszerűbbé téve az entitások közötti átvitelt. Ez vonzóvá teszi a Trustly-t a fogadási platformok számára. A PayPal, a Groupon és a TransferWise partnerekkel is rendelkezik. A vállalat a Paypallal együttműködve bemutatta a Payout Express terméket is.

A legjobb 10 Trustly bukmékerek a következő 2024
Hogyan kell fizetni Trustly-valKivonás a Trustly segítségével
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan kell fizetni Trustly-val

Hogyan kell fizetni Trustly-val

A Trustly bekapcsolásának egyik előnye fogadási oldalak az, hogy rendkívül egyszerű és gyors. Egyrészt a Trustly nem követeli meg a fogadóktól, hogy regisztráljanak fiókot vagy töltsenek le alkalmazást.

Az ezzel a szolgáltatással végrehajtott összes fizetés közvetlenül az Ön bankszámlájáról történik – nincs szükség pénzeszközök befizetésére. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mintha bankszámláját egy másik harmadik fél számlájához kellene csatlakoztatnia.

A Trustly használatával történő fizetéshez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket a kijelentkezéskor:

  1. Válassza a Trustlyt mint a fizetési lehetőség a kereskedő honlapján.
  2. Jelentkezzen be bankszámlájára a szokásos módon.
  3. Válassza ki, melyik számláról szeretne pénzt lehívni.
  4. Erősítse meg a fizetést a kívánt hitelesítési eljárással.

Vegye figyelembe, hogy a Trustly nem fogad el üzleti számlákat, ezért győződjön meg arról, hogy a választott bankszámla olyan privát számla, amely lehetővé teszi a banki átutalásokat. Az Ön rendelkezésére álló egyenlegét a bank sem tudja jóváírni, és a Trustly azt is megköveteli, hogy a bankszámlák helyi pénznemben legyenek.

A kereskedők azonnali befizetési limitet állíthatnak be, amely korlátozza, hogy mennyit lehet valós időben utalni a Trustly-n keresztül. Az ezt a limitet meghaladó átutalások legfeljebb két (2) banki munkanapot vesznek igénybe. A legtöbb esetben folytathatja ezt, vagy döntheti el a tranzakció törlését.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Trustly digitális közvetítőként működik. Ez azt jelenti, hogy nyugtákat vagy hivatalos dokumentumokat nem állíthatnak ki – csak a kereskedők.

Hogyan kell fizetni Trustly-val
Kivonás a Trustly segítségével

Kivonás a Trustly segítségével

A Trustly segítségével történő kifizetés intuitív és egyszerű. Egyszerűen válassza ki a Trustlyt a kivonási lehetőségként a kereskedő webhelyén, adja meg az összeget, és folytassa a szokásos módon. Gyorsabb is, mivel a Trustly használatával nincs szükség bankszámlára az átutaláshoz.

Az összeget legfeljebb néhány percen belül jóváírják bankszámláján. Ha nem kapod meg azonnal a felvett összeget, annak van egy-két magyarázata.

Ennek oka lehet a bank kezelési ideje, esetleg ütemezett vagy sürgősségi karbantartás. A banki átutalásokat általában munkaszüneti napokra vagy hétvégékre is felfüggesztik. Egy másik lehetőség az volt, hogy a bank elutasította a kifizetést az Ön számlájára vonatkozó korlátozások vagy korlátozások miatt.

A Trustly minimális kifizetési összege 10 USD-nek megfelelő, legfeljebb 10 000 USD-nek megfelelő összeg. A Trustly használatával végrehajtott összes kifizetés automatikusan és azonnal mozgásba lendül, így a törlés nem lehetséges.

Fontos megjegyezni, hogy a Trustly egy e-fizetési szolgáltató, amely egyfajta közvetítőként működik a kereskedők és az ügyfelek között. Önmagukban nem dolgozzák fel a tranzakciókat, és nem tartanak készpénzt, és a rajtuk keresztül átutazó pénzeszközök közvetlenül bankszámlákon vagy kereskedőknél kerülnek jóváírásra.

Ha a kifizetéskor nem lát egy számlát a listában, győződjön meg arról, hogy a számla magánszámla, amely lehetővé teszi banki átutalásokat, és nem üzleti számla

Kivonás a Trustly segítségével
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács