A legjobb 10 TrustPay bukmékerek a következő 2024

A TrustPay egy biztonságos e-kereskedelmi fizetési szolgáltató, amely 2009 óta működik. A vállalat az EGT régióban működik, és több millió kártyás fizetést dolgoz fel az interneten keresztül. A különböző joghatóságok által engedélyezett TrustPay globálisan működik, és több mint 100 valutát támogat. Nem meglepő, hogy rendkívül sok sportfogadási webhely és más szerencsejáték-platformok is elfogadják ezt a fizetési processzort.

2012 óta a vállalat együttműködik a MasterCarddal, a Visa-val és a UnionPay-vel, így több millió kártyahasználót vonz világszerte. Azonnali banki átutalási szolgáltatásként a TrustPay számos banki opciót tesz lehetővé, mint például az előre fizetett kártyás fizetés és az online banki átutalások. Ez az egyik legegyszerűbb módszer, amellyel az ügyfelek kiválasztják bankjukat vagy kártyájukat, és megvárják, amíg a fizetés megtörténik.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével

Az online fogadás a TrustPay segítségével nem is lehetne egyszerűbb, tekintve, hogy a felhasználó egy helyen összegyűjtheti az összes pénzeszközét. A TrustPay fiókkal e-pénztárcákat és egyéb pénzügyi számlákat is hozzáadhat. Ez lehetővé teszi a fogadónak, hogy különféle választási lehetőségeket kínáljon, amikor a TrustPay-en szeretne befizetni. A legtöbb digitális fizetési átjáróhoz külön fiók vagy online pénztárca létrehozása szükséges. A TrustPay azonban más, mert nincs szüksége további online fiókra.

Számos módja van a TrustPay segítségével történő befizetésnek: bankszámláról, előre fizetett Paysafecard-ról, hitelkártyáról, bankkártyáról vagy e-pénztárcáról. Ideális esetben közvetlenül egy bankszámlához csatlakozik, de a számlázási címnek EGT-ből kell származnia ország mint Szlovákia, Észtország vagy Csehország. Lehetőség van több pénznemű bankszámlák összekapcsolására is a TrustPay szolgáltatással. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék pénzeszközeiket, miközben az internetes banki szolgáltatásokon keresztül bármikor online sportfogadásra használják fel. Ha banki átutalásról van szó, az nem a tipikus folyamat, amely több munkanapot vesz igénybe, hanem egy pillanatnyi élmény.

A TrustPay befizetéssel a jóváírás azonnal elérhetővé válik a fogadási számlán mindaddig, amíg a bank jogosult. A szolgáltatás pénznemtől függetlenül nem számít fel semmit a befizetésért, így megfizethető megoldás az alkalmi szerencsejátékosok számára. Érdemes megjegyezni, hogy sportfogadási oldalak befizetési limitjeik vannak, amelyeket be kell tartani.

Befizetés a TrustPay használatával: lépésről lépésre

A TrustPay egy mobilbarát fizetési átjáró, így akár útközben is lehet fogadni a sportra. Ahhoz, hogy egy online fogadási webhelyen számlát finanszírozhassanak, a játékosoknak a következőket kell tenniük:

 1. Először regisztráljon egy bukmékernél
 2. Menjen a Befizetés oldalra
 3. Kattintson a TrustPay lehetőségre az elérhető fizetési lehetőségek menüjében
 4. Adja meg a személyi azonosítót vagy a Turing-számot és a jelszót
 5. Adja meg a betét összegét
 6. A TrustPay ellenőrzi az átutalást, és a pénzt levonják a bank- vagy kártyaszámláról
 7. Teljes fizetés
 8. Sikeres fizetés esetén visszaigazolást küldünk

MasterCard, Visa vagy UnionPay fizetés esetén a TrustPay fizetési felülete kérni fogja a CVV2-t és a kártya lejárati dátumát. Ami a Paysafecardot illeti, a játékosnak kéznél kell tartania a kártyát, és meg kell adnia egy 16 számjegyű PIN-kódot.

Hogyan lehet befizetni a TrustPay segítségével
Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével

Sajnos közvetlenül a TrustPay-en nincs lehetőség pénzfelvételre, mivel a szolgáltató nem biztosít külön bankszámlát a felhasználók számára. Egyszerűen egy közvetítő fizetési processzor, amely kényelmesebbé teszi a banki vagy kártyás fizetést. Más szóval, a platform nem tart egyensúlyt.

A legjobb dolog a TrustPay-ben, hogy számos pénzfelvételi módot kínálnak, többek között elektronikus átutalás, MasterCard, Visa, American Express, eCheck, PayPal, Neteller, MuchBetter, Maestro, Sofort, Trustly, ecoPayz, EntroPay, Bitcoin, Ethereum és Litecoin. mások. A visszavonási sebesség módonként eltérő. Például az elektronikus átutalások két-öt munkanapot vehetnek igénybe. Az e-pénztárcák meglehetősen gyorsak, 24-48 órát vesz igénybe. Az e-ellenőrzések elvégzése néhány napot vesz igénybe. A gyorsabb és legbiztonságosabb kifizetések kriptovalutákon keresztül valósulnak meg, amely lehet azonnali vagy néhány órás folyamat.

Útmutató a pénzfelvételhez egy online sportfogadóból

A legtöbb sportfogadási webhelyen a visszavonási folyamat hasonló lépéseket követ. A játékosoknak a következőket kell tenniük:

 • Regisztráljon és jelentkezzen be fogadási számlájukra
 • Erősítse meg nyereményüket, és győződjön meg arról, hogy minden fogadási feltételt teljesítettek
 • Lépjen a banki oldalra, és kövesse a visszavonás gombot
 • Olvassa el a menüt, és válassza ki a megfelelő fizetési lehetőség
 • Kövesse az utasításokat, és erősítse meg a részleteket, mielőtt a küldés gombra kattintana
 • A bukméker ellenőrzi a kifizetési kérelmet, és kiadja a nyereményt a játékosnak
 • A pénz megérkezik a játékos számlájára, és értesítést küldenek

A készpénzfelvételnél feltétlenül tájékozódni kell az elérhető módok díjairól és tranzakciós sebességéről. A legtöbb sportfogadó a gyors módszert részesíti előnyben, hogy gyorsan hozzájusson a pénzhez, és azt úgy használja fel, ahogy akarja. Egyes bukmékerek további dokumentumokat kérnek a KYC folyamat során. Erre a csalás és a pénzmosás visszaszorítása érdekében van szükség.

Hogyan lehet kivenni a TrustPay segítségével
Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél

Az online fogadás népszerűségének fényében az e-fizetések biztonsága aggodalomra ad okot. Az IoT-eszközök többsége jelentős kockázatot rejt magában az online fenyegetések és kihasználások miatt. A legtöbb szerencsejátékos attól tart, hogy személyes adatai ki lesznek téve a hackerek számára; ennélfogva biztosítani akarják, hogy a fizetési átjáró rendelkezzen mindennel, ami a hitelesítő adataik és a pénzük védelméhez szükséges.

A TrustPay PCI DSS Tier 1 tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetési kártya iparági adatbiztonsági szabványai egy sor bevált gyakorlatot tartalmaznak, amelyeket a nemzetközi kártyaszolgáltatók alkalmaznak a kártyatulajdonosok adatainak biztonsága érdekében. Ez megbízhatóbbá teszi a vállalatot a kereskedők és a fogyasztók számára. Ez azt is jelenti, hogy megfelelnek a szigorú pénzügyi előírásoknak, és így partnerek lehetnek a nagyobb bankokkal és kártyás fizetésekkel.

Ez a tanúsítvány komolyan veszi a hitelkártyaadatok biztonságát olyan intézkedésekkel, mint a vírusirtó szoftver, az adatátviteli titkosítás és a tűzfalak. A TrustPay korlátozza a banki adatokhoz való hozzáférést az online fogadási webhelyre irányuló fizetések feldolgozásakor, miközben figyeli a hálózati engedélyeket.

A TrustPay-en keresztüli pénzátutalás folyamata jelentős ellenőrzést igényel. A felhasználónak meg kell adnia hitelesítő adatait, ami egy biztonságos távoli felhasználói felületen történik. A jelszavakon kívül a TrustPay kérhet ujjlenyomat-hitelesítést, attól függően, hogy honnan származik a pénz. A szerencsejátékosoknak nem lehetnek fenntartásaik, mert életadataik titkosítással vannak konfigurálva.

Biztonság és biztonság a TrustPay-nél
A TrustPay ügyfélszolgálati lehetőségei

A TrustPay ügyfélszolgálati lehetőségei

A TrustPay-felhasználók az alábbi lehetőségek használatával léphetnek kapcsolatba az ügyfelek képviselőivel:

 • Email- info@trustpay.eu
 • Telefon
 • Segítség Központ
 • Online kapcsolatfelvételi űrlap

A TrustPay honlapján rengeteg információ található a GYIK részben. Ezek hasznos útmutatók, amelyeket az ügyfelek használhatnak, mielőtt kapcsolatba lépnének az ügyfélszolgálattal. További technikai segítségért az ügyfélszolgálati csapat bármikor és bármikor elérhető. A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldött kérdésekre tudnak válaszolni. A játékosoknak részletes információkat kell megadniuk, és 24 órán belül e-mailben kapnak választ. Azonnali segítségért célszerű a telefonvonalat igénybe venni.

Mielőtt felvenné a kapcsolatot a TrustPay-vel egy sikertelen tranzakció miatt, érdemes ellenőrizni a hitelegyenleget. A pénzforrásnak naprakésznek kell lennie, például a hitelkártya nem járt le. Ha a probléma továbbra is fennáll, a bank segíthet. Egyes bankintézetek gyanúsan kezelik a fogadási tranzakciókat, ezért meg kell győződniük arról, hogy valóban az ügyfél kezdeményezi a fizetést, hogy megvédje a számlát a csalással szemben.

A TrustPay ügyfélszolgálati lehetőségei
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács