Tudj meg mindent a Baseball Esélyekről

Mire specifikus baseball fogadás az a tény, hogy általában nincs annyi sor, mint más sportágakban, mint például a futball vagy a kosárlabda. A legtöbb baseball fogadás online fogadóirodája csak a pénzvonalat, a spreadet és az over/under vonalakat kínálja.

Egy másik dolog, ami a baseball oddsait specifikussá teszi, az a tény, hogy nem különböznek annyira, mint a többi sportágban, és a szórások nagyjából megegyeznek a legtöbb játéknál.

Tudj meg mindent a Baseball Esélyekről
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Mindent a baseball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mindent a baseball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mitől emelkedik ki a baseball egyéb csapatsportok az a tény, hogy nincs időóra. A játék legalább kilenc inningig tart, ha ezen a kereten belül eldől a győztes. Ha kilenc inning után döntetlen a játék, akkor egy extra inninget játszanak, amíg valamelyik csapat meg nem nyeri az extra inninget.

Az MLB úgy döntött, hogy 2020-ban megváltoztatja az extra inning-szabályt annak érdekében, hogy lerövidítse azokat a játékokat, amelyekben az extra inning-be kerül, és egy játékost a második bázisra helyez, mielőtt minden csapat megkezdi az extra inninget.

A baseball az a sportág, ahol a legtöbb alapszakasz meccse van MLB csapat 162 mérkőzést játszik az alapszakaszban. Az alapszezonban a csapatok általában 6 meccset játszanak 7 éjszaka alatt, ami a baseball-menetrendet a legdinamikusabb sportágakká teszi. A csapatok két-négy egymás elleni meccsből álló sorozatokat játszanak napi ütemben, sőt néha napi két meccset is.

Mindent a baseball esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
Baseball esélyek

Baseball esélyek

Egyetlen baseball-mérkőzés sem végződhet döntetlenre, ami azt jelenti, hogy minden csapatnak csak két pénzvonala van a győzelemhez. Egyes online baseball fogadóirodák olyan sorokat kínálnak a döntetlenre a szabályozás végén, amelyek jóval alacsonyabbak, mint a kosárlabda vagy Amerikai foci.

A baseball fogadási szorzók arra vonatkozóan, hogy melyik csapat nyer, nem lehet olyan alacsony vagy magas, mint a futballban vagy a kosárlabdában. Tekintettel a szezon meccseinek számára és arra a menetrendre, amely szerint két csapat több meccset játszik egymás ellen nap mint nap, nincsenek olyan nagy kedvencek vagy esélytelenek, mint a futballban vagy a kosárlabdában.

Mi az a baseball spread?

Csakúgy, mint bármely más csapatsport esetében, a baseball online sportfogadók is kínálnak szórással fogadásokat. Ami közös a baseballban, az az a tény, hogy nincs sok különbség, mivel ez egy alacsony pontszámú játék, amelyben mindkét csapat átlagosan 5-8 pontot kombinál. Az egyetlen két spread, amelybe egy baseball-mérkőzések sztárjai előtt belefutna, a -1,5 és a -2,5.

Baseball esélyek
Hogyan fogadjunk baseball spread-re?

Hogyan fogadjunk baseball spread-re?

Tehát ha a hazai csapat -1,5-ös spreadet kap, és Ön úgy dönt, hogy erre tesz fogadást, akkor a hazai csapatnak legalább 2 futással kell nyernie ahhoz, hogy a fogadása nyerő legyen. És fordítva, ha +1,5-ös fogadást tesz a vendégcsapatra, akkor annak vagy megnyernie kell a játékot, vagy legfeljebb egy futással veszítenie kell.

A baseball betting line magyarázata

A baseballnak egyedi pontozási rendszere van, ami meglehetősen nehéz, ha nincs baseball-fanatikus barátod, aki hajlandó ezt elmagyarázni neked. Minden fogadóiroda kínál alapvető baseball fogadási vonalakat, mint például a pénzvonal, a pontkülönbség és az over/under. De az igazi móka az online baseball fogadásban rejlik a legjobb online fogadóirodák.

Ezek közül csak néhány kínál külön inning-sorokat és a játékosok statisztikáit. Itt sorokat találhat arról, hogy egy csapat egy adott játékrészben futást, ütést vagy bázist ér-e el.

Amikor a játékosok egyéni teljesítményéről van szó, több vonal is létezik egy adott pozícióhoz vagy mérhető hatáshoz, amelyet a játékos gyakorolhat a játékra. Ezeket elég nehéz megjósolni, de ha sikerül megnyerned őket, akkor valószínűleg olyan érzésed lesz, mintha magad ütöttél volna haza.

A többi megtalálható baseball-fogadási vonal az egyes csapatok egyéni összesített futásai, mindkét csapat elér egy bizonyos számú futást, vagy rendelkezik bizonyos számú találattal, valamint az első vagy utolsó gólt szerző csapat. a legtöbb gólt szerző játékrész és egy csapat, amely a játék egy bizonyos pontján vezet.

Hogyan fogadjunk baseball spread-re?
Hogyan találjuk meg a legjobb baseball fogadási esélyeket?

Hogyan találjuk meg a legjobb baseball fogadási esélyeket?

A baseball valószínűleg az a sport, ahol a fogadási szorzók a különböző bukmékerek olyan közel állnak egymáshoz, amennyire csak lehet ebben az iparágban. Ez főleg a szpredre vonatkozik, hiszen legtöbbször -1,5 a kedvenceknél, és az adott opciók szorzója is közel van.

Ami a túl/alul futásokat illeti, a bukmékerek különböző ajánlatokat tehetnek, de a legtöbb esetben legfeljebb 0,5 futást. Amikor arról van szó pénzvonal, eltérések lehetségesek, különösen, ha közeledik a játék kezdete.

Függetlenül attól, hogy mit mondanak, az esélyek összehasonlítása és a szembetűnő megtalálása erősen ajánlott, talán még jobban, mint a többi sport esetében.

Hogyan találjuk meg a legjobb baseball fogadási esélyeket?
A legjobb baseball esélyek online fogadóirodái

A legjobb baseball esélyek online fogadóirodái

A legjobb online fogadóiroda kiválasztása baseballra való fogadáshoz sokkal több, mint a legtöbb fogadási vonalat kínáló fogadásnál. A baseball egy olyan sport, amelynek elfoglaltsága van, minden nap játsszák a meccseket, és nagyon gyakran ugyanazok az ellenfelek találkoznak egymással néhány egymást követő napon.

A baseball oddsok kialakításához elengedhetetlen, hogy a közelgő meccsre vonatkozó összes információ birtokában legyen, mint például a kezdő dobók és az ütőfelállás.

A menetrend erősen befolyásolja a szorzót, mivel nem nappal az előző játék előtt, hanem azután teszik közzé. Csak az iparág legjobbjai kínálják, hogy a következő játékok esélyei elég korán, miután az előzőek befejeződtek.

Nem szokatlan, hogy ma nagyon eltérőek az esélyek, még akkor is, ha ugyanazok a csapatok játszottak tegnap, és a meccs előtti szorzók egyáltalán nem így néztek ki.

A fentiek ismeretében mindenképpen ellenőriznie kell az általa kínált baseball fogadási szorzókat 1xBet, Betwinner, 22bet, Megapari, Melbet, Gunsbet, Casumo, Betvictor és 10 fogadás.

A legjobb baseball esélyek online fogadóirodái
Tippek és trükkök a baseball fogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a baseball fogadási szorzókhoz

Ha kíváncsi, hogyan fogadjon baseballra, adunk néhány tippet és trükköt. A legfontosabb dolog a győztes megjóslásakor az, hogy összehasonlítsuk mindkét csapat kezdő dobóit. A dobók gyakorolják a legnagyobb hatást a játékra, és a győzelem-veszteség rekordjuk és az ERA-juk (eredményes futásátlag) olyan dolog, amelyet mindenképpen ellenőrizni kell, mielőtt fogadást tesz.

Egy adott csapatban több aktív dobó van, és az általuk nyújtott dobódobás időnként nagyon eltérő lehet. Annak ellenére, hogy a nap végén csak egy játékosról van szó, a játék kimenetele nagyban függ attól a játékostól.

Tehát a legtöbb csapatban vannak olyan játékosok, akiknek van győzelmi rekordja, és a csapat jól játszik velük a pályán, míg van olyan is, akinek negatív a mérlege, és a csapat alig nyer velük a felállásban.

Egy másik tényező az utazás. A csapatok általában hetente kétszer utaznak, de gyakran két meccset játszanak, amelyek között hosszú repülés van, és mindez nem haladja meg a 30 órát. Ez egy másik helyzet, amikor az ütemezés nagy terhet róhat egy csapatra, amely a következő sorozatra utazik.

Egy másik trükk, amelyet minden komoly fogadónak figyelembe kell vennie, a sorozatpontszám. A sorozat legalább kétharmadában mindkét csapat nyer legalább egy meccset, ami jó vezetés lehet, ha a sorozat lezárása az a meccs, amelyre fogadni szeretne, és az egyik csapat addig a pontig megnyerte a sorozat összes meccsét.

Tippek és trükkök a baseball fogadási szorzókhoz
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács