Tudj meg mindent a Cricket Oddsről

Tudtad, hogy a krikett a második legnépszerűbb sport a világon? Persze csak statisztikailag, mert Indiában, Pakisztánban és a Nemzetközösség országaiban népszerű, ami nem tükrözi a valódi képet ennek a sportágnak a népszerűségéről.

A krikett alapvetően egy brit sport, amely leginkább az egykori brit gyarmatokon terjedt el, és a baseball előfutára, amelyhez hasonlóak. A krikettet ovális pályán játsszák, és a csapatoknak 11 játékosa van. A játék célja több pontot szerezni, mint az ellenfél, a pontokat futással, népies nevén futással szerzik.

Hogyan kell kiolvasni a krikett fogadási esélyeket?

Hogyan kell kiolvasni a krikett fogadási esélyeket?

Miután egy játékos eltalálja a labdát, és a pálya olyan részére küldi, ahol nincs ellenfél védő, futhat egy bizonyos bázisra, amely pontot hoz neki. Ha az ütő úgy üti el a labdát, hogy az kimegy a pályán, négy pontot kap, a levegőbe ütése pedig hat pontot kap.

A legnépszerűbb változatok mérkőzései meglehetősen hosszú ideig tartanak, és az eredményt több száz pontban mérik.

Hogyan kell kiolvasni a krikett fogadási esélyeket?
Mindent a krikett oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről

Mindent a krikett oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről

Ha meglátogatta valamelyiket krikett fogadás fórum, akkor tudod, hogy a tekézők és az ütők a krikettcsapat legnagyobb sztárjai. Ez a két pozíció az, amelyik a legnagyobb felelősséget és előnyt hoz csapatuk számára, így a fő sztárok formája olyan dolog, amire figyelni kell, amikor krikettfogadásról van szó.

A játékosok formájának figyelemmel kísérése mellett a meccsek figyelése a stratégia kulcsfontosságú része, különösen, ha élő krikettfogadásról van szó. Élő fogadási közvetítés krikettmérkőzések segít jobban megérteni a csapat stratégiáit, és a pályán történt események változása alapján megtenni fogadásait.

A krikettfogadás világa gyakran bonyolult lehet az új fogadók számára. A krikettnek ugyanis három hivatalos típusa van, és végtelen számú nem hivatalos.

Teszt krikett

A mérkőzések öt napig tartanak, és a krikett legfontosabb formátumának számítanak. Ez a formátum jelenti a legnagyobb kihívást a játékosok fizikai és szellemi képességei számára. Ha érdekli ez a krikett fogadási fórum, ahol a játékosok státuszával kapcsolatos információk találhatók, gyakrabban kell ellátogatnia.

Egy nap krikett

Külön mérkőzésként vagy sorozat részeként játsszák. Az One Day krikett játékszabályai eltérőek a teszt kriketthez képest, és egy meccs "csak" hét óráig tart. A legjobb krikett fogadás egy nap krikettjére az, ha egy olyan csapatra fogad, amelynek remek ütője van.

Twenty20 krikett

Az összes forma közül a leggyorsabb, a játék három órán át tart. A csapatoknak egy-egy játékrészük van, és az átadások maximális száma 20. Az ilyen típusú krikettben a pontszerző futások sebessége a legfontosabb, és az ütők nagyobb kockázatot vállalnak. Ami a krikettfogadást illeti, a T20-as meccsekre vonatkozó előrejelzések meglehetősen rosszak, de ez a formátum nagyszerű élő krikettfogadáshoz.

Mindent a krikett oddsokról, fogadási sorokról és spreadekről
Hogyan fogadjunk krikettre

Hogyan fogadjunk krikettre

A krikettfogadás a sporttudás, a meccselemzés és a statisztikák kombinációja. Egy kis szerencse soha nem rossz, de tévedés lenne azt gondolni, hogy a krikettfogadás tiszta szerencse. Ha nyereséget szeretne keresni kriketten, tanuljon meg mindent, ami a sportág megismeréséhez szükséges, és nézzen meg legalább néhány meccset minden héten.

Ezt követően válasszon ki egy vagy legfeljebb három krikettcsapatot, amelyre fogadni szeretne, és kövesse nyomon statisztikáit, beleértve a formát, a kulcsjátékosokat, a hagyományokat, a pálya állapotát és minden olyan adatot, amely befolyásolhatja a krikettmeccs kimenetelét. Csak komoly hozzáállással számíthat hosszú távú bevételre a krikettfogadásból.

Hogyan fogadjunk krikettre
Krikett fogadási vonalak magyarázata

Krikett fogadási vonalak magyarázata

A kezdeti szakaszban a krikettet csak a hosszú formájú krikett játék tesztformátumában játszották. Végül a játékosok és a nézők is kezdtek idegeskedni a hosszú játék miatt. Ennek eredményeként egyes krikett hatóságok rövidebb formátumokat javasoltak. Ezek a rövid krikett formátumok végül az ODI és T20 krikett néven ismertté váltak.

Sportfogadás maga szinte minden sportág kedvelőinek kedvelt időtöltése volt. A krikett szerencsejáték szintén évtizedek óta létezik. Az 1660-as évek közepén az Egyesült Királyság kormánya elfogadta az 1664-es szerencsejáték-törvényt. Ez a törvény veszélyeztette a sportszerencsejátékok kilátásait azáltal, hogy a fogadásokat 100 fontra korlátozta, de a gyakorlat csak népszerűbbé vált, bár illegálisan.

Azóta a krikettfogadás soha nem lassult le. A világ immár legnagyobb krikettligája, az Indiai Premier League (IPL) megjelenésével a szerencsejátékosok immár milliárdos fogadásokkal gyakorolják a krikettfogadást.

A becslések szerint az IPL értéke több mint 5 milliárd dollár, és értéke csak tovább növekszik minden versenyen. Az IPL több mint 300 millió megtekintést is hoz minden versenyen. Talán ez az oka annak, hogy India ad otthont a legnagyobb krikett-szerencsejáték-közösségnek is.

Krikett fogadási vonalak magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb krikett fogadási szorzót

Hogyan találjuk meg a legjobb krikett fogadási szorzót

A krikettfogadás nagyszerű dolog, ha ismeri ezt a sportágat. Annak ellenére, hogy ez a sport a második legkövetettebb a világon, ez nem jelenti azt, hogy csak az fogadjon rá, aki ismeri. Éppen ellenkezőleg, a krikettre fogadó fogadóirodák többsége olyan rajongó, aki szinte kizárólag fejből fogad.

Látogassa meg bármelyik krikett fogadási fórumot, és látni fogja, miről beszélünk. De az érzelmekre fogadó krikettrajongók serege valójában nagyszerű dolgot tesz profi játékosaink számára: növeli fogadási szorzók.

Ugyanis a világ összes online krikett fogadóirodája az esélyek növelésével vagy csökkentésével reagál egy bizonyos páron történő nagyszámú kifizetésre. Ha egy csomó angol szurkoló jegyet vásárol Angliára, hogy nyerjen Ausztrália ellen, akkor megnő az esély Ausztráliára, bár a fogadási tippek szerint Ausztrália lesz a meccs favoritja.

Ennek eredménye az úgynevezett Value Bet, azaz olyan helyzet, amikor a kvóta magassága nem felel meg a tényleges erőviszonynak. Ha ismeri a sportágat, akkor a krikettben találhat Value fogadásokat, és 4-nél nagyobb szorzóval jutalmazhatja, amit fogadóink biztosan értékelni fognak.

Hogyan találjuk meg a legjobb krikett fogadási szorzót
A legjobb online fogadási oldalak krikett oddsokhoz

A legjobb online fogadási oldalak krikett oddsokhoz

Nagy-Britannia a krikett és a fogadás hazája, a William Hill pedig az egyik a legjobb online fogadóiroda krikett fogadáshoz. A menüoldalon a Krikett gombra kattintva beírhatja azokat a krikett fogadási ajánlatokat, amelyek olyan jónak tűnnek, ahogy csak lehet. A William Hill kínálja a legérdekesebb krikettpárokat, speciális fogadásokat rájuk, valamint egy élő meccsgombot.

Ha az élő krikettfogadást választja, kiváló kidolgozottsághoz, valamint egy külön meccsstatisztikai ablakhoz férhet hozzá. A William Hill rengeteg bajnokságot, bajnokságot, nemzetközi mérkőzést és kiállítási mérkőzést fed le.

A legjobb online fogadási oldalak krikett oddsokhoz
Tippek és trükkök a krikett fogadási esélyekhez

Tippek és trükkök a krikett fogadási esélyekhez

Léteznek speciális krikett online sportfogadók, amelyek kizárólag azzal foglalkoznak, hogy olyan bukmékereket találjanak, akik túlzott hátrányt okoznak a kedvenceknek. Bár vannak csapatok, amelyek egyértelműen favoritok a játékban, a fogadóirodák gyakran tudják, hogyan kell túlbecsülni őket, és túl sok hendikeppontot ajánlanak fel győzelmükért.

A krikett összetett sportág, és egyáltalán nem ritkák az esélytelenebb győzelmek, amit játékosaink tudják, hogyan kell kihasználni.

Az erőnlét és a forma minden sportnak fontos része, és ez különösen igaz a krikettre. Egy olyan sportágban, ahol a meccsek öt napig tartanak, gyakran próbára teszik a csapat mentális és fizikai állapotát. Ezért a krikett fogadásnál a fórum hihetetlenül fontos, mert a fórumokon bennfentes információkat találhatunk a csapatok erőnlétéről.

A csapat formája is kulcsfontosságú szempont a fogadásnál, mivel a javuló formában lévő csapatok sokat verhetnek erősebb csapatok. Ez fordítva is igaz, ha az erős csapatok rossz formában vannak, akkor egyetlen meccsen sem tekinthetők favoritnak.

Tippek és trükkök a krikett fogadási esélyekhez
Elemezze korábbi fogadásait

Elemezze korábbi fogadásait

A krikett jóslatai nem váltak be, és a jegye nem nyert? Tanulj a hibáidból. Elemezze azt a krikettmérkőzést, amelyen kudarcot vallott, és próbálja meg kitalálni, miért történt. Ez vis maior, véletlen egybeesés, információhiány vagy rossz megítélés kérdése?

Keresse meg a hibát, és tegyen meg mindent, hogy ne ismétlődjön meg.

Elemezze korábbi fogadásait