Sports teams worth betting on in 2022

Az országok világszerte legalizálják a sportszerencsejátékokat. A kedvenc sportcsapatok fogadásában való részvétel jogi keretei az online és offline fogadások fellendüléséhez vezettek. A rajongók évente milliárdokat költenek sportfogadásra. A sportcsapatok olyan személyekből állnak, akik egy csapatban működnek együtt, miközben egy adott sportágat játszanak. Az egyes csapatok játékosainak száma az egyes sportágak szabályaitól függően változik.

Egy sportcsapat több módon is létrehozza a márkaidentitást. A főiskolai csapatok gyakran kapják a csapat főiskolai vagy egyetemi kabalája nevét. A profi csapatok általában a csapat székhelyének régiójával azonosulnak. Szponzorált csapatok esetén a csapat viselheti annak a társaságnak a nevét, amelyik állja a csapat összes költségét. A rajongók számára a csapat márkajelzése és népszerűsége meghatározhatja, hogy a szerencsejátékosok hány fogadást tesznek a csapatra a verseny során.

Bundesliga

A Bundesliga a német klubfutball legmagasabb osztálya. Ez magában foglalja a szervezetek hatalmas hálózatát, amelyek aktívan népszerűsítik a sportot Európa-szerte. A német szövetségi labdarúgó-bajnokság vagy a Bundesliga összetett hálózata egyesületekből, csapatokból és tagságból az egész országot felöleli, és különböző játék- és szervezeti szinteket ölel fel. Az alapszakasz augusztustól májusig tart. Mindkét fél 34 meccset játszik otthon és idegenben, így a Bundesliga fogadási online fogadóirodák hatalmas piacokkal rendelkeznek.

Mutasson többet...
Eredivisie

Az Eredivisie Hollandia elsőszámú professzionális labdarúgó-versenye, amelyben 18 klub vesz részt. A bajnokságban minden egyes klub kétszer játszik a többiekkel a kampány során. Egy meccs általában otthon van. A visszavágóra az ellenfél pályáján kerül sor, összesen harmincnégy meccset csapatonként egy kampány során. Ez a sok játék lehetővé teszi az Eredivisie bukmékerek online oldalain, hogy hatalmas fogadási piacokat biztosítsanak a fogadóknak. A holland futballliga-rendszer két teljesen professzionális szakosztályból áll, amelyek az online sportfogadási oldalakon is elérhetők. 

Mutasson többet...
La Liga

A La Liga egy népszerű spanyol futballverseny a szurkolói és fogadási világban. Ez az európai ország elit futballversenye, és a helyiek körében a Primeira Division néven ismert. A legmagasabb rangú professzionális liga a Spanyol Football League System egyik részlege, és a Liga Nacional de Futbol Professional irányítja. 

Mutasson többet...
Le Ligue

Kereskedelmi érdekek miatt a francia Le Ligue hivatalos neve Ligue 1 Uber Eats. Ez az ország elsődleges futballbajnoksága Franciaországban. A Le Ligue-t húsz csapat játszik, és a Ligue 2-be és onnan kieső és feljutó struktúrában fut. A bajnokságot a francia labdarúgó-szövetség, az LFP irányítja. A 2023/24-es kampány előtt a tervek szerint a Le Ligue-t tizennyolc csapatra csökkentik. A legtöbb meccset hétvégén rendezik. 

Mutasson többet...
Premier League

A Premier League néven ismert angol Premier League kiemelkedik a világ legnagyobb és legnépszerűbb futballbajnokságaként és legnézettebb sporteseményként. Húsz csapat alkotja ezt a bajnokságot, és hazai és idegenbeli meccseken versenyez. A szezonban összesen 380 meccset játszanak, így a legjobb online fogadóirodák számos fogadási eseményt kínálnak. A Premier League kiesés és feljutás alapon működik. 

Mutasson többet...
A legnépszerűbb sportcsapatok, amelyekre fogadhatnak

A legnépszerűbb sportcsapatok, amelyekre fogadhatnak

A sportcsapatok résztvevőinek nagy többsége amatőr sportoló. A profi csapatok és ligák azonban a modern kori sportélet szerves részévé váltak. Íme a világ legértékesebb sportcsapatainak listája.

  • Real Madrid CF – 4,8 milliárd dollár
  • Dallas Cowboys – 5,7 milliárd dollár
  • FC Barcelona – 4,8 milliárd dollár
  • New York Knicks – 5 milliárd dollár

2012-ben a sportcsapatokra fogadó szerencsejátékosok több mint 58 millió dollárt fogadtak a wimbledoni finálé mérkőzésén online sportfogadási oldalak. Több mint 1 milliárd rajongó figyelte a wimbledoni meccseket a verseny alatt. A játék a negyedik helyet foglalja el a fogadások népszerűsége terén a sportszerencsejátékosok körében.

Körülbelül 93 000 mérkőzéssel a teniszrajongóknak rengeteg lehetőségük van a fogadásra. A világelső Iga Swiatek minden teniszversenyen előszeretettel szerepel, különösen miután megnyerte a 2022-es párizsi francia nyílt teniszbajnokságot.

A March Madness alatt a szerencsejátékosok körülbelül 10 milliárd dollárt tesznek meg kosárlabdára, ami a harmadik a fogadások népszerűsége tekintetében a sportrajongók körében. Mivel 68 csapat verseng az országos bajnokságért, a csapatok szurkolói az egyéni mérkőzések kimenetelére és a végső bajnoki mérkőzésre fogadnak. A Kansas Jayhawks megnyerte a 2022-es NCAA-bajnokságot, így 2023-ban figyelni kell a fogadásokra.

Az amerikai futball a második helyen áll a globális fogadásokban. A National Football League vonzza az összes sportfogadás felét Amerikában. Valójában 2018-ban a Super Bowl rekordnagyságú, 158 millió dollárnyi törvényes fogadást vonzott. A bajnokságra vonatkozó illegális fogadások becslései szerint a fogadások összértéke megközelíti az 5 milliárd dollárt.

Annak ellenére, hogy a Rams legyőzte a Bengalst a 2022-es Super Bowlban, csak hét legnagyobb sportcsapat nyert egymás után bajnokságot, és ez 2004 óta nem fordult elő. 2023-ban az odds-kulcsolók más nagy sportcsapatokat is megvizsgálhatnak a Super Bowl megnyerésére, köztük a Buccaneers, az ikonikus, hétszeres Super Bowl-bajnok hátvéd, Tom Brady vezetésével.

Ahogy a világé legnépszerűbb sport, a futball felülmúlja a legjobb sportcsapatok fogadási akcióit. A labdarúgó bajnokság, FIFA World Cup 210 ország csapatát vonzza a tornán. A selejtező mérkőzésektől a döntőbe jutásig a csapatok versengenek, hogy eldöntsék, melyik nyeri meg az egészet. A fogadók az út minden lépését figyelik és fogadják. Az FC Barcelona és a Real Madrid is csapat, aminek a sportfogadási esélyek kedveznek.

A legnépszerűbb sportcsapatok, amelyekre fogadhatnak
Fogadj egy sportcsapatra

Fogadj egy sportcsapatra

A több ezer havi sportversenynek köszönhetően a legjobb sportcsapatok, amelyekre fogadhatnak, kedvező szorzókkal rendelkeznek. A rajongók téteket kötnek népszerű offline létesítményekben, online webhelyeken vagy mobilalkalmazásokban, amelyek letölthetők az Apple és a Google alkalmazásboltjaiból. A nagy eséllyel nyert csapatok nagyobb pénzbeli kockázatot jelentenek a sportcsapatok fogadásában részt vevő fogadók számára. Ezért kulcsfontosságú, hogy egy szerencsejátékos csak olyan sportra tegyen fogadást, amelyet megengedhet magának.

A legtöbb sportfogadó többféle módot kínál arra, hogy ugyanazon a versenyen fogadjon. Például egy fogadó fogadhat arra, hogy ki nyeri a meccset, melyik játékos szerez először gólt, vagy aki a legtöbb pontot szerzi. Egy előnyben részesített csapat esélye mínusz előjellel rendelkezik. Annak az esélye, hogy egy csapat veszít, plusz előjele lesz a szorzóval.

A várható győzelem pontokban kifejezett különbségén alapuló fogadás népszerű fogadási mód. Ha egy csapat várhatóan 10 ponttal nyer, a pont -10-re nő. Azok a fogadók, akik a kedvenc csapatra tesznek fogadást, visszakapják a megtett pénzt, plusz további nyereményeket, ha az esélyes kedvenc 10 ponttal nyer.

Fogadj egy sportcsapatra
Megéri fogadni egy sportcsapatra?

Megéri fogadni egy sportcsapatra?

A sport szerelmeseinek, fogadás sportligákra egyfajta szórakozás, amely javítja a játékot. Nyerj vagy veszíts, a fogadás a legtöbb számára megéri az élményt. Például a pénzvonalas fogadás egy másik népszerű módja a fogadások megnyerésének. Ha a kedvenc szorzója -400, akkor egy fogadó 400 dollárt tesz fel, hogy esélye legyen 200 dollár nyerésre.

A fogadó azonban megnyeri a tétjét, plusz 200 dollárt, ha a kedvenc nyer, de 400 dollárt veszíthet, ha a kedvenc elveszíti a meccset. A pénzvonali fogadás népszerű az alacsony pontszámú sportversenyeken, mint például a foci és a baseball. A tapasztalt szerencsejátékosok elsajátították a kockázatok kezelését, és az egyes rajongók gyakran csak szórakozásból játszanak.

Megéri fogadni egy sportcsapatra?
Hogyan fogadjunk a sportcsapatra

Hogyan fogadjunk a sportcsapatra

A tapasztalt szerencsejátékosok okosan fogadnak. A kedvelt sportcsapatok fogadásáról való tájékozottság az egyik módja annak, hogy kiválasszuk a legjobb csapatokat, amelyekre fogadhatunk. A legtöbb szerencsejátékos nézi a meccseket, hogy megtudja, mely játékosok teljesítenek jól, és mely csapatok tudják, hogyan kell nyerni. A nyerési/veszteségtörténeti statisztikák kutatása szintén okos módja a megalapozott döntés meghozatalának. Valójában a számítógépes szoftver elemezheti a győzelmeket, hogy kitermelje a valószínű győztest egy fej-fej elleni csapatmérkőzésen.

A statisztika és az adatok azonban csak két módszer a valószínű nyertes meghatározására. A hírekben található információk kulcsot jelentenek a csapat jövőbeli teljesítményéhez, és betekintést nyújtanak a sportcsapatokra tett fogadásokba. Ha egy csapat szupersztár játékost szerez, a győzelem esélye megnőhet. Ezzel szemben, ha egy csapat elveszít egy fontos játékost sérülés miatt, akkor kihívásokkal nézhet szembe ugyanazon a szinten.

A sportcsapatok fogadási szorzóinak követése szintén hatékony módja a fogadásnak. A Sportsbooks alkalmazottai tapasztaltak a nyertesek kiválasztásában, és az esetek több mint 50 százalékában helyesek. A győzelem biztosítása érdekében egy jobb is fogadhat a mérkőzés mindkét oldalán. A bukmékerek szétválasztásával a szerencsejátékos két tétet is megtehet, ami szinte megszilárdítja a nyereményt. Természetesen a döntetlen ebben a forgatókönyvben azt jelenti, hogy a szerencsejátékos veszít, ha mindkét csapat győzelmére fogad.

Hogyan fogadjunk a sportcsapatra
A világ legjobb sportolói

A világ legjobb sportolói

Egy sport elsajátítása intenzív elhivatottságot, tehetséget, szívósságot és atletikusságot igényel. Kevés játékos éri el az ikonikus státuszt, amely magában foglalja a rajongók imádatát, valamint a fizetésekből, nyereményekből és támogatásokból származó pénzt. Íme öt játékos, akiket kedvelnek a rajongók és a sportfogadási esélyek.

  • Cristiano Ronaldo 2022-ben 26,4 millió dollárt keres, és 42 millió követőt számlál a Twitteren. A világ legnépszerűbb futballistaként több mint 1 milliárd dollár bevételt halmozott fel pályafutása során fizetésből és ajánlásokból, és becslések szerint 500 millió dollár nettó vagyona.

  • LeBron James 23 millió dollárt keres azért, hogy a Los Angeles Lakersben kosárlabdázzon, és több mint 31 millió Twitter-követőjének tweetel. A Forbes becslése szerint James nettó vagyona meghaladja az 1 milliárd dollárt.

  • Serena és Venus Williams pályafutása során egyéni és páros győzelmekkel ringatta a teniszvilágot. Mindketten felbecsülhetetlen értékű hozzájárulást tettek a sporthoz azzal, hogy több bajnoki címet is nyertek, beleértve Wimbledont is. Serena 19 wimbledoni győzelemmel vezet Venus 12 győzelméhez képest. Mindketten a világ első számú teniszezői státuszát élvezték.

Ezeket a játékosokat széles körben úgy tekintik, mint a valaha volt legjobb sportágukat, és gyakran kedvelik a szerencsejátékosok.

A világ legjobb sportolói