Tudj meg mindent a Kosárlabda Esélyekről

A kosárlabda, különösen az NBA, az elmúlt néhány évtizedben elfoglalta a világot, és a világ egyik legnépszerűbb sportjává vált. Az NBA valószínűleg a világ legsikeresebb sportszervezete, és ezzel a fogadók egyik kedvence.

Ugyanez a helyzet az Euroligával, az ACB ligával, az Eurokupával, valamint a nemzetközi tornákkal, mint például a világbajnokság vagy az olimpia. A kosárlabda sok specifikus elemet tartalmaz, és a legjobb online fogadóirodák sokféle fogadási sort kínálnak.

Tudj meg mindent a Kosárlabda Esélyekről
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan kell olvasni a kosárlabda fogadási szorzót?

Hogyan kell olvasni a kosárlabda fogadási szorzót?

Tekintettel arra, hogy a kosárlabda fogadási szorzók olvasása rendkívül fontos, mivel vannak sok különböző esély és vonalak. A pénzvonaltól, a pontkülönbségtől és az összesített pont felett/alatt a különböző negyedekre és felekre tett fogadásokig – mindez csak egy része annak, amit a kosárlabda online sportfogadások kínálnak.

Az kosárlabda fogadóirodák online, akik szeretnének kitűnni, fogadási sorokat kínálnak az egyéni játékosok statisztikáira vonatkozóan. Manapság a játékosok pontjaira, lepattanóira, gólpasszaira, eladott labdáira, blokkjaira, eldobására, hárompontosaira és szabaddobásaira lehet fogadni.

Úgy tűnik, hogy minden kosárlabda fogadás-rajongó számára tökéletes fogadási élményre van beállítva, de ha nem ismeri a fogadási vonalakat és a kosárlabda szorzók olvasását, akkor eltévedhet.

Hogyan kell olvasni a kosárlabda fogadási szorzót?
Mindent a kosárlabda esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Mindent a kosárlabda esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Minden csapatsport egyik alapeleme a játék időtartama. A kosárlabda azon kevés sportok egyike, ha nem az egyetlen, amelynek meccsei bajnokságtól függően eltérőek. Az NBA meccsek és néhány más bajnokság, például a kínai CBA vagy a Fülöp-szigeteki PBA meccseit 4 × 12 perces periódusokban játsszák, vagy összesen 48 percet.

Az európai kosárlabda-mérkőzéseket vagy a FIBA által rendezett összes meccset 4 10 perces, összesen 40 perces periódusban játsszák.

Nagyon fontos tudni, hogy mennyi ideig tart egy kosárlabda-mérkőzés, mielőtt megtenné a tétet, különösen, ha többre/alulra szeretne fogadni.

Mindent a kosárlabda esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
Kosárlabda esélyek

Kosárlabda esélyek

Egyetlen kosárlabdameccs sem végződhet döntetlenre, ami azt jelenti, hogy mindegyiknek meg kell győznie. A kosárlabda mérkőzések bizonyos százaléka döntetlennel végződik a szokásos 40 vagy 48 perc után. Ezekben az esetekben 5 perces hosszabbításokat kell játszani, amíg az egyik csapat nyeri az adott szakaszt.

Tudva, hogy a kosárlabda fogadóirodák online kínálnak két- és háromirányú pénzvonalat. A kétirányú pénzvonalon minden csapat nyereményszorzója van. A 3-es pénzvonalon e kettőn kívül láthatja a kosárlabda fogadási szorzót a döntetlenre.

Ha negyedekre vagy felekre fogadunk, a 3-es pénzvonal a legelterjedtebb, mivel egy negyed vagy fél döntetlen is lehet.

A kosárlabda spread-jei

A kosárlabda-fogadás közismerten szórások felhasználásával történik. A spreadek kiszámítása olyasvalami, hogy a legjobb online fogadóirodák nagyon jól járnak. A kosárlabda-fogadások különbözetének célja, hogy mindkét csapat egyenlő esélyt adjon a nyerésre, ha a különbözetet egy bizonyos ponton állítja be.

Az, hogy mekkora lesz a terjedés, számos tényezőtől függ, mint például a névsorok, rekordok, legutóbbi pontszámok, sérülésjelentések ütemezése stb.

Kosárlabda esélyek
Hogyan fogadjunk a kosárlabda spread-re?

Hogyan fogadjunk a kosárlabda spread-re?

A kosárlabdára való fogadás módját egy példa írja le a legjobban. Tehát tegyük fel, hogy a Golden State Warriors a Charlotte Hornetsszel játszik. A Warriors, mint az elmúlt évtized egyik legjobb csapata lenne a favorit ebben a meccsben. Ezzel valahol -9,5 pont körül lesz a különbség a Warriorsnál.

Ez a felár azt jelenti, hogy ha tétet tesz a Warriorsra, hogy fedezze a spreadet, akkor legalább 10 ponttal kell nyernie. Másrészt, ha fogadást tesz a Hornets-re, a fogadás akkor lesz nyerő, ha a Hornets megnyeri a játékot vagy veszít, de legfeljebb 9 pont különbséggel.

Hogyan fogadjunk a kosárlabda spread-re?
A kosárlabda betting lines magyarázata

A kosárlabda betting lines magyarázata

A kosárlabda fogadási vonalak az egyik legérdekesebb az iparágban, de egyben azok is, amelyek megértéséhez figyelmet kell fordítani. A kosárlabda fogadók egyformán helyezik el magukat fogadások pénzvonalon és elterjedt, valamint az összes játékpont.

Az over and under az egyik lehetőség, amelyet sok játékos választ az online kosárlabda fogadásban. A teljes pontmaradék beállítása hasonló a spread beállításához. A legjobb online sportfogadók némelyike számos over/under sort kínál egyetlen játékhoz, különböző szorzókkal.

Ezenkívül vannak kosárlabda fogadási szorzók az egyes csapatokra és a játékban szereplő statisztikáikra, valamint a külön kosárlabdázók statisztikáira. A legjobb kosárlabda fogadási szorzót kínáló bukmékerek pontokat, lepattanókat, gólpasszokat, labdaszerzéseket, blokkokat, szerzett szabaddobásokat, hárompontosokat, valamint e kategóriák különböző összefoglalóit is kínálják.

A szezon kezdete előtt és a szezon előrehaladtával az online kosárlabda fogadás esélyeket kínál arra a csapatra, amelyik megnyeri a konkrét bajnokság. Vannak kosárlabda-szorzók a legtöbb vagy a legalacsonyabb pontszámot elérő negyedre is, amely csapat vagy játékos szerzi az első pontot, és sok más kosárlabda fogadási szorzó.

A kosárlabda betting lines magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb kosárlabda fogadási esélyeket?

Hogyan találjuk meg a legjobb kosárlabda fogadási esélyeket?

Ha Ön a kosárlabda-fogadások, különösen az NBA rajongója, tisztában kell lennie azzal, hogy valószínűleg a kosárlabda fogadási szorzók mozognak a legjobban. A kosárlabda szezonok sok meccsből állnak, és minden tisztelettel a csapatok, nem mindenki egyformán fontos számukra.

Ez azt jelenti, hogy az edzők időgazdálkodást alkalmaznak, hogy korlátozzák sztárjátékosaik perceit bizonyos meccseken, vagy akár ne is játsszák azokat. A hírek ezekről a lépésekről csak néhány órával a tipp előtt vannak, és a kosárlabda esélyei gyorsan változnak.

Ha kíváncsi arra, hogyan fogadjon kosárlabdára, és hogyan válassza ki a lehető legjobb kosárlabda fogadási szorzót, össze kell hasonlítania a különböző kosárlabda online sportfogadások szorzóit.

Az esélyekhez hasonlóan a megadott sorokat is össze kell hasonlítani. Számos statisztikai tényező befolyásolja a pontkülönbséget és a teljes pontkülönbséget, és bár minden online fogadóiroda hasonló rendszert használ, még mindig sok különbség lehet.

Ez még fontosabb, ha az egyes játékosok statisztikáira fogad, mivel egy bizonyos játékos hiánya több pontszerzési lehetőséget jelenthet annak a játékosnak, akire fogadni szeretne.

Hogyan találjuk meg a legjobb kosárlabda fogadási esélyeket?
Melyik fogadóiroda rendelkezik a legjobb kosárlabda esélyekkel?

Melyik fogadóiroda rendelkezik a legjobb kosárlabda esélyekkel?

Minden fogadóiroda kínál online kosárlabda fogadást, de a versenyek és a kínált sorok gyakran változnak. A legnépszerűbb kosárlabda versenyek, mint az NBA, NCAA, Euroliga vagy a FIBA világbajnokság vagy a olimpia, minden online fogadóiroda kínálná.

De ha más kosárlabda-versenyekre, például G-League-re, CBA-ra, PBA-ra vagy Big-Three-re szeretne fogadni, el kell végeznie a házi feladatát, és meg kell találnia a legjobb kosárlabda fogadási szorzót.

A különböző online fogadóirodák közötti esélyek összehasonlítása nem az egyetlen dolog, amit meg kell tennie. A kosárlabda fogadásnál a megadott spreadek és a játék-, csapat- vagy játékosösszegek is összehasonlítás tárgyát képezik. Az online kosárlabda bukmékerek, mint például az 1xBet, a Bet Winner, a 22bet, a Rabona vagy a Nomini kínálják a legtöbb vonalat, de a tényleges spreadek vagy a teljes pontkülönbözet nem mindig azonos.

Néhány online kosárlabda fogadóiroda felfelé és lefelé mutató nyilakkal vagy zöld és piros színekkel jelzi azt az irányt, amerre bizonyos kosárlabda oddsok alakulnak, a zöld pedig azt jelenti, hogy az esélyek csökkennek, a piros pedig azt, hogy emelkednek.

Melyik fogadóiroda rendelkezik a legjobb kosárlabda esélyekkel?
Tippek és trükkök a kosárlabda fogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a kosárlabda fogadási szorzókhoz

A kosárlabda egy olyan sportág, amelynek szezonja nagyon dinamikus. Az NBA-csapatok hetente 3-5 meccset játszanak, gyakran egymást követő estéken. Ez egy 82 meccses alapszakasz, ahol a csapatok és az edzők mindenféle kihívással néznek szembe a játékosokkal és a stábbal.

Európában a csapatok egynél több versenyen játszanak. Játszanak hazai vagy regionális versenyen, néha mindkettőn, valamint olyan nemzetközi versenyeken is, mint az Euroliga, az EuroCup vagy a Bajnokok Ligája.

Egy ilyen dinamikus környezetben a csapatok formája és ambíciója minden játékban felfelé és lefelé halad. Minden, ami befolyásolja a kosárlabda oddsokat, és ha biztos akar lenni abban, hogy a lehető legjobb lehetőségekre tesz fogadást, akkor követnie kell ezeket az információkat. Néha a szorzót a csapat rekordja alapján adják meg, és a következő meccsre kerülő névsor egyáltalán nem úgy néz ki.

Tippek és trükkök a kosárlabda fogadási szorzókhoz
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács