Kosárlabda fogadás

A kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport a világon, és ésszerűen a futball után a másodiknak tekinthető. Más sportágakhoz képest a kosárlabda meglehetősen új keletű, még 1891-ben találták fel. A kosárlabda valóban nemzetközi fellángolású, amint azt a nyári olimpiai játékok alatti versenyszerűsége, valamint a játékosok által képviselt különböző országok száma is mutatja. az NBA-ben.

Tekintse a kosárlabdát az egyik legjobb sportágnak, amelyre fogadni is lehet. Szó szerint dollármilliárdokat fogadnak csak az NBA-re minden szezonban, és ebbe nem tartoznak bele néhány nagyobb kosárlabda-esemény, mint például a March Madness az NCAA kosárlabda számára.

Kosárlabda fogadás
Mi az a kosárlabda fogadás?Hogyan fogadjunk kosárlabdáraKosárlabda fogadási szorzók
Mi az a kosárlabda fogadás?

Mi az a kosárlabda fogadás?

Mivel a kosárlabda nagyon új sport, feltételezhetjük, hogy a játékra való fogadás a feltalálás mellett jött létre. Nincs pontos dátum arra vonatkozóan, hogy az emberek mikor kezdtek kosárlabdára fogadni, de a sportág az egész világon a sportkönyvek egyik főszereplője. A sportfogadások legalizálásának növekedésével az Egyesült Államokban az NBA-ben való fogadás népszerűsége csak növekedni fog.

Ma a March Madness az egyik legfontosabb amerikai sportesemény a naptárban, a lóversenyek Triple Crown, a World Series és természetesen a Super Bowl. Az NBA nem zárkózott el a sportfogadásoktól, mint más ligák, és az elsők között vezetett be olyan vállalati szponzorokat, mint a DraftKings.

Az NBA kijelentette, hogy minden egyesült államokbeli sportfogadóval partnerséget kíván vállalni, így a liga határozottan komolyan veszi az online sportfogadások felkarolását.

Mi az a kosárlabda fogadás?
Hogyan fogadjunk kosárlabdára

Hogyan fogadjunk kosárlabdára

A kosárlabda fogadásban az a szép, hogy a játékon belül nagyon sok dologra lehet fogadni! A kosárlabda-mérkőzésekre vonatkozó alaptétek majdnem ugyanazok, mint bármely más csapatsport mérkőzésén.

A Moneyline fogadás arra a tétre vonatkozik, hogy melyik csapat nyeri meg a játékot. A pontkülönbség arra a tétre vonatkozik, hogy a favorit hány pontot nyer, vagy az esélytelenebb hány pontot veszít. A játékos-fogadások népszerű fogadási piacokká váltak, különösen az NBA-vel.

Az olyan statisztikák, mint a blokkok, lepattanók, hárompontosok és tripla duplák, szinte minden sportfogadónál fogadhatók. Egyéb népszerű fogadási piacok közé tartoznak a határidős fogadások a NBA bajnokság, valamint az összesített csapatgyőzelemek és az olyan egyéni díjak, mint az MVP vagy az év újonca.

Hogyan fogadjunk kosárlabdára
Kosárlabda fogadási szorzók

Kosárlabda fogadási szorzók

A tényleges játék szorzói sok mindenen alapulnak, de a fogadási piac is meghatározza. A csapatrekord és a teljesítmény nyilvánvalóan kulcsfontosságú a favorit meghatározásában, míg a legutóbbi időbeosztás és a játékossérülések szintén fontos szerepet játszanak a kosárlabda esélyeinek hátrányos megsértésében. Az olyan nagy piaci csapatok, mint a Los Angeles Lakers vagy a New York Knicks, mindig elviszik a pénzt, mivel nagy nyilvános követőkkel rendelkeznek.

Játékos kellék fogadási szorzók alapulhat az ellenfél védője elleni egyéni mérkőzéseken, valamint az adott játékos legutóbbi statisztikai teljesítményén. A mérkőzés összszorzóját az egyes csapatok legutóbbi teljesítménye, valamint olyan dolgok határozzák meg, mint például a csapattempó és a csapat védekező ereje. Végül a határidős piacok esetében ezek a csapat vagy játékos teljesítménye alapján ingadozhatnak.

Egy sérülés megdöntheti a játékosok MVP esélyeit, míg egy csapat tízmeccses győzelmi sorozata megnövelheti a divízió vagy akár a bajnokság megnyerésének esélyét.

Kosárlabda fogadási szorzók