Röplabda fogadás online 2022/2023

A röplabda világszerte népszerű a játékosok, a nézők és a sportfogadók körében. A pörgős játék alkalmas kardió edzésre, mulatságos megfigyelés, izgalmas sport pedig élőben és játék előtt is.

Ebben a sportban a téteket általában egy játék kimenetelére kötik, nem pedig egyetlen játékos teljesítményére. Ez jelentőséggel bír a győztes csapat előrejelzésében, mivel a pontszámok általában nem befolyásolják a legtöbb eseményt.

A röplabdának két fajtája van: strandröplabda és teremröplabda. A játékhoz minden csapat a háló másik oldalát veszi fel, és a játékosoknak a labdát a háló felett kell eltalálniuk úgy, hogy az soha ne érjen a földhöz. Egy csapat akkor nyer pontot, ha a másik hibázik, vagy a saját játékmenetével.

A játék szilárd ismerete és a megbízható fogadási stratégia csak két olyan elem, amely hozzájárulhat a sikerszinthez, amikor kifizetésről van szó. A siker hosszú távon nem könnyű, de kétségtelenül elérhető, ha helyesen alkalmazod magad.

Ebben az útmutatóban felvázoljuk, mit foglal magában a röplabda fogadás. Az is lesz tippeket és stratégiákat ajánlani, ami segít alakítani fogadási játékát.

Röplabda fogadás online 2022/2023
Mi az a röplabda fogadás?

Mi az a röplabda fogadás?

A mérkőzéseket meghatározott számú ponttal rendelkező sorozatokban játsszák. Az első csapat, amelyik 21 pontot szerez, a teremröplabda bajnoka. Strandröplabda esetén egy csapatnak 25 pontot kell elérnie. Pont akkor szerezhető, ha a labda az ellenfél területének talaján pattan, vagy ha egy labdát a pályán kívül találnak el.

Ha a szemközti csoport tagja eltalálja a középső hálót, a röplabda nem kerül vissza a háló fölé, vagy ha az ellenfél csapat tagja elkapja a labdát, pontokat szereznek. Ezen felül, ha az ellenfél csapata határvonalat sért a labda adogatása közben, pontot szerez.

A röplabdafogadások népszerűsége tovább nőtt, amit a nemzetközi versenyek száma és a fogadások számának növekedése jelez. Ez most egy rendkívül népszerű sport világszerte, a megnövekedett röplabdafogadási webhelyekkel az emberek fogadhatnak.

Az emberek jobban is ismerik a játékot, aminek következtében gyakrabban játszanak rajta. A röplabda-fogadások népszerűsége növekszik, mivel egyre több online kaszinó érhető el, TV-közvetítések és a sport egyéb médiában jelennek meg.

Jelenleg az online sportfogadások még szélesebb körben elterjedtek a röplabda szerencsejátékkal. Az egyének kockáztathatnak a tengerentúli fogadási vállalkozásokban, és azonnal megszerezhetik nyereményüket. A fogadótársaságok is kiterjesztették piacaikat ajánlatokkal élő in-play fogadás, készpénzes kifizetések, valamint virtuális röplabdajátékok és bajnokságok.

Mi az a röplabda fogadás?
Hogyan fogadjunk röplabdára

Hogyan fogadjunk röplabdára

A röplabda szerencsejáték az 1900-as évek eleje óta szól, amikor a fogadók fogadhattak sporteseményekre, beleértve a röplabdát is. A legtöbb fogadó, aki akkoriban fogadásokat kötött, jómódú arisztokrata vagy politikus volt; azonban nincs feljegyzés arról, hogy pénzért játszottak volna.

Miért van ez így? Nos, ez azért lehet, mert nem annyira intenzív, mint az olyan sportok, mint a kosárlabda vagy a baseball. Napjainkban azonban folyamatosan növekszik a népszerűsége, különösen a fiatalok körében. Könnyű megtalálni különböző webhelyek, amelyek röplabda fogadásokat kínálnak.

Ráadásul ez a szerencsejáték olcsóbb formája, mint a drágább sportok, beleértve a focit és a futballt.

Íme a fogadás bontása:

 1. Regisztráljon egy fogadási oldalon, amely röplabda fogadásokat kínál, és tegyen befizetést.
 2. Válassza ki azt a röplabda eseményt, amelyre fogadni szeretne.
 3. Válassza ki azt a csapatot, amelyre fogadni szeretne.
 4. Válassza ki a tét összegét.
 5. Tegyen fogadást.

A terem- vagy strandröplabda fogadása nagyon hasonló. Néhány sportfogadási tippek különböző típusú fogadásokhoz tartalmazza:

 • A legegyszerűbb fogadási típus az, amikor a játékos arra a csapatra fogad, amelyik szerinte megnyeri a mérkőzést. Játékonként két csapat van: hazai és idegenbeli, 1-es és 2-es jelzéssel. A szorzók kiválasztása után a fogadó téthez csatlakozva tétet köthet.
 • Izgalmasabb az a fogadás, amelyben van egy hendikep, ami az egyik csapatnak kedvezõ meccsen az odds emelésére szolgál.
 • A harmadik típus az, amikor a fogadó a játék teljes időtartama alatt szerzett pontjaira fogadhat. Egy másik változat az, hogy a röplabda fogadóiroda adott számot ad meg, és a játékosnak előre kell látnia, hogy a teljes sorozatok száma meghaladja-e vagy kisebb lesz.
Hogyan fogadjunk röplabdára
Röplabda fogadási esélyek kiszámítása

Röplabda fogadási esélyek kiszámítása

Moneyline fogadások azoknak a játékosoknak szól, akik arra akarnak fogadni, hogy melyik csapat nyeri meg a játékot. Három különböző formátuma lehet: plusz/mínusz, tizedes és tört.

Ha újabb játékosokról van szó, a plusz/mínusz oddsokat nehezebb megragadni. Azonban gyorsan a legtöbb fogadó kedvencévé válnak. A pozitív szám az esélytelent jelöli, a negatív szám pedig a kedvencet.

Az esélytelenebbeknél ez a szám azt jelenti, hogy egy játékos mennyit nyerhet 100 dolláros fogadással. A kedvenc az, hogy mennyit kell kockáztatnia egy játékosnak, hogy 100 dollárt nyerjen. Tegyük fel például, hogy egy játékos a Chicago Icemen és a Phoenix Ascension mérkőzését nézi, és Chicago -150, Phoenix pedig +140.

A számítások szerint Chicago nyer, ezért a játékosnak 150 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen. Phoenix az esélytelenebb, így a 100 dollárt fogadó játékos 140 dollárt kap.

A decimális esélyeket decimális számmal fejezzük ki, például 2,55-tel. Ez azt jelenti, hogy bármit is fogad egy játékos, azt megszorozzák 2,55-tel, amit akkor kap, ha a tétje nyer.

A tört esélyek zavaróak, és úgy néznek ki, mint 11/1 vagy 21/38. A bal oldali szám azt az összeget jelöli, amelyet egy játékos nyerhet, a jobb oldali szám pedig azt a részesedést jelöli, amelyet a játékosnak kockáztatnia kell. Például a 10/1 szorzó 100 dollárt fizet egy 10 dolláros fogadásért. Ezt a formátumot általában csak nagyobb téteknél használják, de a játékos időnként láthatja a pénzvonalon.

Egy egyszerű bontáshoz fogadási szorzók a kihívó százalékának számai. Például, ha egy játékosnak egy (kedvenc) szorzója van, a játék könnyebb neki, mint egy 10-es szorzóval rendelkező játékosnak.

Ez azt jelenti, hogy a fogadók számára minél nagyobb az esély, annál többet fognak nyerni. Tehát az esélytelenebbre való fogadás nagy kockázattal jár; ezért a hozamok jobbak.

A pénzvonal szorzóinál a számok előtt "+" vagy "-" jel található. A kedvencek "-", míg az esélytelenek "+" szorzóval rendelkeznek. A győztes megkapja a tétjét, valamint a pénzvonalon feltüntetett mennyiséget.

Röplabda fogadási esélyek kiszámítása
Röplabda fogadási típusok

Röplabda fogadási típusok

A röplabdában több különböző fogadás is lehetséges. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni róluk.

Match Bet

A meccs fogadás egy fogadás arra, hogy Ön szerint melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. Először egy sportfogadóhoz kell mennie, és meg kell határoznia azt a röplabda versenyt, amelyre fogadni szeretne, hogy fogadást tegyen. Ezután keresse meg, melyik játékot szeretné követni. Itt a bal oldalon a "hazai" csapat, a jobb oldalon pedig a "vendég" csapat látható.

A röplabdában nincsenek döntetlenek, így csak egy csapatra lehet fogadni. Ha készen áll, kattintson az oddsra, adja meg a tétet, amelyre fogadni szeretne, majd kattintson a "Tét megtétele" gombra. Ha a csapatod nyer, te nyersz!

Hendikep fogadás

A hendikep egy meccsen belüli fogadás, amely segít a játék vonzóbbá tételében. A hendikep a sportfogadásoknál az egyoldalú játék esélyeinek növelésére szolgál. Tehát egy sportfogadás olyan hendikepet hoz létre, ahol a csapatnak válogatott hátrányban kell nyernie. Fogadhat arra, hogy a jégemberek nyernek -2,5 hendikeppel, ami azt jelenti, hogy 3-0-ra kell megnyerniük a meccset szetteken, hogy a fogadásod nyerjen!

Összes pont

A terem- és strandröplabda összpontszámára is fogadhat, ahol kitalálja, hány pontot szereznek a játék során. Ne feledje, hogy a teremröplabda-mérkőzések öt szettig futnak, míg a strandröplabdában csak három szettig.

Vannak még ezek a fogadási típusok:

 • Összesített pontszám
 • Állítsa be a fogadást
 • Verseny fogadások
Röplabda fogadási típusok
A röplabda fogadási esélyeinek megértése

A röplabda fogadási esélyeinek megértése

 • Tizedes szorzók: Miután megtett egy fogadást, a várható hozam tizedes szorzóban jelenik meg. Ez megmutatja a részesedését és a nyereségét.
 • Tört esélyek: A nyerhető összeg törtként jelenik meg, ami viszont attól függ, hogy mennyit fogad.
 • Amerikai esélyek: A szám vagy pozitív lehet, amely a fogadás várható nyereségét mutatja, vagy negatív, amely azt mutatja, hogy mennyit kell fogadnia egy bizonyos összeg megszerzéséhez.

A játékot a valószínűségek befolyásolják. Ezeket százalékos számokban fejezzük ki, ami azt jelenti, hogy az 50%-os valószínűség 0,5. Ha 4/6-ot adunk meg valószínűségként, az 60%-os nyerési esélyt jelent, azaz 6 osztva 4 és 6 összegével.

A röplabda fogadási esélyeinek megértése
Ne fogadjon a Hype-ra

Ne fogadjon a Hype-ra

Mivel a röplabda egy nagyon népszerű fogadási sport, a fogadók könnyen megtehetik egy másik jobb fogadását, mert azt hiszik, hogy ismerniük kell a csínját-bínját, ha erre a sportra fogadnak. Ez azonban nem mindig van így.

Fontos, hogy a fogadók megszerezzék saját tudásukat a játékról és az aktuális mérkőzésről, és ne kövessék azt, amit a közönség esetleg spekulál. Csak azért, mert a közönség egy nevet szurkol, még nem jelenti azt, hogy az nyeri meg a meccset.

Azt is fontos felismerni, hogy bár a statisztikák és a játékstílusok fontosak, minden csapatnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Ez azt jelenti, hogy bár az egyik csapat megnyerte a legutóbbi 10 mérkőzését, ha egy másik csapat ellen mérkőzik meg más játékstílussal, mint amilyen volt, veszíthet.

Amikor a fogadók az esélyeiket nézik, mérlegelniük kell a különböző játékstílusokat, és azt is, hogy a múltban két csapat fej-fej mellett haladt-e egymással.

Kulcs elvitelek

 • Frissítse fel a röplabda csapatokat és statisztikáikat
 • Ügyeljen arra, hogy ismerje a különböző fogadási esélyeket
 • Vegye figyelembe mind a terem-, mind a strandröplabda-mérkőzéseket
Ne fogadjon a Hype-ra