A legjobb sportfogad√°si oldalak Szlov√°kiaban 2022

A kor√°bban Csehszlov√°ki√°hoz (a Szovjetuni√≥ ir√°ny√≠t√°sa alatt √°ll√≥) Szlov√°kia Eur√≥pa sz√≠v√©ben fekszik. 1993-ban szakadt ki a gyarmati uralom l√°ncaib√≥l, √©s az√≥ta f√ľggetlen √°llam. Az orsz√°g a f√ľggetlens√©g elnyer√©se √≥ta gazdas√°gilag vir√°gzik, lakoss√°ga √©vrŇĎl √©vre egyre jobb √©letsz√≠nvonalat √©l meg.

Természetesen a gazdasági növekedés egyik hajtóereje a szerencsejáték-ipar volt, beleértve a kaszinó-szerencsejátékokat és a rengeteg sportágban való fogadást, beleértve a futballt, jégkorongot, kosárlabdát, teniszt és még sok mást.

A legjobb sportfogad√°si oldalak Szlov√°kiaban 2022
Minden, amit a szlovákiai fogadásról tudni kell

Minden, amit a szlovákiai fogadásról tudni kell

Hogyan n√©z ki az orsz√°g online sportfogad√°si piaca az orsz√°gban oly n√©pszerŇĪ offline szerencsej√°t√©kkal? Nos, az online sportfogad√°sok n√©pszerŇĪs√©ge Szlov√°ki√°ban tov√°bb n√∂vekszik, ak√°rcsak az eset m√°s eur√≥pai orsz√°gokban. Annak ellen√©re, hogy a helyi szolg√°ltat√≥k, p√©ld√°ul a Fortuna √©s a Tipsport kem√©nyen dolgoznak a monop√≥lium megteremt√©s√©n, a szlov√°k fogad√≥k tov√°bbra is elŇĎnyben r√©szes√≠tik a nemzetk√∂zi sportfogad√°si oldalakat.

Ennek az az oka, hogy ezek a platformok bŇĎkezŇĪbb prom√≥ci√≥kat, magasabb es√©lyeket √©s gazdagabb fogad√°si piacokat k√≠n√°lnak. Ez az √ļtmutat√≥ azoknak sz√≥l, akik mindent meg akarnak tudni a szlov√°k fogad√°si √°gazatr√≥l, bele√©rtve t√∂bbek k√∂z√∂tt a jogi helyzetet, a n√©pszerŇĪ sportokat √©s a fizet√©si m√≥dokat.

Minden, amit a szlovákiai fogadásról tudni kell
A szlovák játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadni lehet

A szlovák játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadni lehet

A j√©gkorong az legn√©pszerŇĪbb sport Szlov√°ki√°ban. Szlov√°kia egyed√ľl√°ll√≥, hiszen a legt√∂bb eur√≥pai nemzet a futballt tartja kedvenc√©nek. Az orsz√°g Csehszlov√°kia felboml√°sa ut√°n hozta l√©tre elsŇĎ j√©gkorong-v√°logatottj√°t.

Az √ļj felhagy√°s lehetŇĎv√© teszi, hogy a szlov√°k j√©gkorongrajong√≥k, akik kor√°bban fagyosak voltak, amikor az orsz√°g r√©szt vett az egyes√ľl√©sben, kiakn√°zz√°k tehets√©g√ľket. A csapat megnyerte a 2002-es Sv√©dorsz√°gban rendezett vil√°gbajnoks√°got.

Fogad√≥knak, j√©ghoki lehetŇĎs√©get k√≠n√°l arra, hogy a vil√°g legforr√≥bb esem√©nyeire fogadjon. Term√©szetesen a szlov√°kok t√∂bbs√©ge NHL-meccsekre fogad, de ez nem jelenti azt, hogy Szlov√°ki√°b√≥l hi√°nyozn√°nak a j√≥ fogad√°si lehetŇĎs√©gekkel j√°r√≥ √©lvonalbeli j√©gkorongmeccsek. Ami azt illeti, a szlov√°kiai Tipos Extraliga Eur√≥pa egyik legrangosabb j√©gkorongversenye.

A j√©gkorong mellett Szlov√°ki√°ban a k√∂vetkezŇĎ n√©pszerŇĪ sport√°gak is kiv√°l√≥ fogad√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lnak:

Futball

Mint szinte eur√≥pai nemzetekn√©l, futball Szlov√°kia egyik legn√©pszerŇĪbb sportja. A szlov√°k v√°logatott az ut√≥bbi idŇĎben nagyot l√©pett elŇĎre, kor√°bban Eur√≥pa-bajnoks√°gon is szerepelt.

Mivel a v√°logatott j√°t√©kosok t√∂bbs√©ge az eur√≥pai √©lvonalbeli bajnoks√°gokban tev√©kenykedik, √©rthetŇĎ, mi√©rt olyan n√©pszerŇĪ sport az orsz√°gban a futball. A Fortuna Liga, az orsz√°g √©lvonalbeli hazai bajnoks√°ga csak fokozza a szlov√°kok sport ir√°nti szeretet√©t.

A szlov√°kiai futballszurkol√≥k √°ltal√°ban hazai versenyeiken is fogadnak k√ľlf√∂ldi lig√°k, k√ľl√∂n√∂sen az angol Premier League. A La Liga, a Bundesliga, a Serie A √©s a Francia Liga-1 szint√©n a legjobb fogad√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lja.

Egy√©b n√©pszerŇĪ sportok, amelyekre fogadni lehet Szlov√°ki√°ban

 • Tenisz
 • Kos√°rlabda
 • R√∂plabda
 • Ker√©kp√°roz√°s

Legjobb szorzók szlovák játékosok számára

Azok, akik ismerik a fogad√°st Szlov√°ki√°ban/Szlov√°ki√°b√≥l, meg√©rtik annak fontoss√°g√°t a legjobb es√©lyek megtal√°l√°sa. Mivel mind a helyi, mind a nemzetk√∂zi fogad√≥irod√°k k√≠n√°lnak szolg√°ltat√°sokat az orsz√°gban, minden szolg√°ltat√≥ mindent megtesz a j√°t√©kosok vonz√°s√°√©rt. Ez√©rt az es√©lyek mindig elt√©rŇĎek lesznek az egyes szolg√°ltat√≥k k√∂z√∂tt. Egy kis kutat√°st ig√©nyel annak ismerete, hogy melyik online fogad√≥iroda k√≠n√°lja a legjobb es√©lyeket.

A legnagyobb helyi versenyek és események Szlovákiában

 • Fortuna Liga (labdar√ļg√°s)
 • Szlov√°k Kupa (labdar√ļg√°s)
 • Tipos Extraliga (j√©gkorong)
 • Szlov√°k Kos√°rlabda Liga
A szlovák játékosok kedvenc sportágai, amelyekre fogadni lehet
Fizetési módok Szlovákiában

Fizetési módok Szlovákiában

Szlov√°kia EU-tagk√©nt az eur√≥t haszn√°lja hivatalos fizetŇĎeszk√∂zk√©nt. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden online bukm√©ker elfogadja ezt a valut√°t. A fizet√©si m√≥dok tekintet√©ben azonban ez egy kicsit m√°s forgat√≥k√∂nyv lehet. JellemzŇĎen a fizet√©si m√≥dok a szlov√°k fogad√≥i fogad√°st√≥l f√ľggenek. Ez√©rt nem meglepŇĎ, hogy p√©ld√°ul a PayPal az egyik oldalon jelen van, a m√°sikon pedig hi√°nyzik.

Ennek ellen√©re a Sporopay az egyik legn√©pszerŇĪbb fizet√©si m√≥d Szlov√°ki√°ban. Ez egy helyi fizet√©si megold√°s, ami azt jelenti, hogy csak a helyi sportfogad√°sok teszik lehetŇĎv√© a fizet√©st ezzel a m√≥dszerrel. Mi van azokkal a szlov√°kokkal, akik nemzetk√∂zi oldalakat haszn√°lnak? Nos, rengeteg glob√°lis fizet√©si m√≥dot haszn√°lnak, bele√©rtve a k√∂vetkezŇĎket:

 • E-p√©nzt√°rc√°k: Ide tartozik a PayPal, a Neteller, a Skrill √©s az ecoPayz.
 • banki √°tutal√°s: A legt√∂bb szlov√°k bank t√°mogatja ezt a fizet√©si m√≥dot az online sportfogad√°sokn√°l, tekintve, hogy a tev√©kenys√©g teljesen leg√°lis.
 • Bet√©ti/hitelk√°rty√°k: VISA √©s Mastercard
 • Kriptovalut√°k: B√°r viszonylag √ļj jelens√©gnek sz√°m√≠tanak az online fogad√°si vil√°gban, a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum √©s m√°s kriptoeszk√∂z√∂k gyorsan a fogad√≥k kedvenceiv√© v√°lnak Szlov√°ki√°ban.
Fizetési módok Szlovákiában
Szlovákia legnagyobb sporteseményei

Szlovákia legnagyobb sporteseményei

Ahogy az v√°rhat√≥ volt, a legnagyobb sportesem√©nyek Szlov√°ki√°ban a n√©pszerŇĪ sportokhoz kapcsol√≥d√≥ak. Ezek az esem√©nyek biztos√≠tj√°k a legjobb fogad√°si lehetŇĎs√©geket, √©s a k√∂vetkezŇĎket tartalmazz√°k:

 • FIFA vil√°gbajnoks√°g
 • Angol Premier League
 • La Liga
 • Bundesliga
 • Serie A
 • Liga 1
 • UEFA Bajnokok Lig√°ja
 • UEFA Eur√≥pa Liga
 • NBA
 • Major League Soccer
 • Szlov√°k Szuperliga
 • olimpia
Szlovákia legnagyobb sporteseményei
N√©pszerŇĪek a b√≥nuszok Szlov√°ki√°ban?

N√©pszerŇĪek a b√≥nuszok Szlov√°ki√°ban?

Egy√°ltal√°n nincs ok arra, hogy a szlov√°k fogad√≥k mi√©rt ne szeress√©k a b√≥nuszokat. Ha valami, akkor a b√≥nuszok az egyik legizgalmasabb szolg√°ltat√°s minden online fogad√≥irod√°ban. Mivel a szlov√°kiai internetes t√©r nyitva √°ll az Eur√≥pai Uni√≥ √©s azon k√≠v√ľli szolg√°ltat√≥k elŇĎtt, ki√©lezett a verseny a fogad√≥k√©rt, tekintve, hogy az orsz√°gnak alig 5,5 milli√≥ lakosa van.

√Čs persze nem mindenki veszi a fogad√°st a maga dolg√°nak. K√∂vetkez√©sk√©ppen a szlov√°koknak r√° kellett tenni√ľk a kez√ľket n√©h√°nyra legjobb b√≥nuszok √©s prom√≥ci√≥k ha online fogad√°sr√≥l van sz√≥. Ezek a b√≥nuszok tartalmazz√°k;

 • Befizet√©si b√≥nusz
 • Nincs befizet√©si b√≥nusz
 • Fokozott es√©lyek/Cs√∂kkentett l√©
N√©pszerŇĪek a b√≥nuszok Szlov√°ki√°ban?
A fogadás története Szlovákiában

A fogadás története Szlovákiában

A szlov√°kok szerencsej√°t√©k-k√©szs√©ge meglehetŇĎsen friss fejlem√©ny az orsz√°gban. Amikor az orsz√°g szovjet uralom alatt √°llt, a szerencsej√°t√©k minden form√°ja, bele√©rtve a sportfogad√°st is, illeg√°lis volt. Szlov√°kia √∂n√°ll√≥ nemzetk√©nt √ļj szerencsej√°t√©k-infrastrukt√ļr√°t, szab√°lyoz√°st √©s t√∂rv√©nyt tudott bevezetni, hogy lehetŇĎv√© tegye polg√°rai sz√°m√°ra a szerencsej√°t√©kot.

A TIPOS √°ltal ir√°ny√≠tott Szlov√°k Nemzeti Lott√≥ bevezet√©se volt az elsŇĎ l√©p√©s a szerencsej√°t√©kok enged√©lyez√©se fel√© az orsz√°gban. A szlov√°k korm√°ny √ļgy hat√°rozott, hogy a lott√≥ bev√©tel√©t a P√©nz√ľgyminiszt√©riumnak utalj√°k.

Amellett, hogy a szlov√°k √°llampolg√°rok lott√≥zhattak, megnŇĎtt az √©rdeklŇĎd√©s√ľk a szerencsej√°t√©k egy√©b form√°i, p√©ld√°ul a sportfogad√°sok ir√°nt, aminek eredm√©nyek√©nt fogad√≥irod√°k j√∂ttek l√©tre az orsz√°gban. Ezek az √ľzletek fix szorz√≥s fogad√°sokat k√≠n√°ln√°nak t√∂bb tucat sportesem√©nyre, bele√©rtve a l√≥versenyeket √©s a futballt.

A fogadás története Szlovákiában
Fogad√°sok napjainkban Szlov√°ki√°ban

Fogad√°sok napjainkban Szlov√°ki√°ban

Amikor az online fogad√°s divatt√° v√°lt, a szlov√°kok isteni aj√°nd√©kk√©nt csaptak le r√°, hiszen imm√°r otthoni sz√°m√≠t√≥g√©pen fogadhattak kedvenc sport√°gaikra, √©s √©lvezhett√©k azokat a prom√≥ci√≥kat, amelyeket a fogad√≥irod√°k nem tudtak ny√ļjtani.

Ma Szlov√°ki√°ban a fogad√≥k mobileszk√∂z√∂kkel is fogadhatnak, mivel az orsz√°g legjobb fogad√≥irod√°i ezt lehetŇĎv√© teszik sz√°mukra. Az online ipar√°g ma m√°r j√≥l szab√°lyozott, annak ellen√©re, hogy a korm√°ny megengedi a fogad√≥knak, hogy a P√©nz√ľgyminiszt√©rium √°ltal enged√©lyezett oldalakon fogadjanak. Az orsz√°gban minden enged√©llyel rendelkezŇĎ sportfogad√≥nak Szlov√°ki√°ban kell lennie a szervereinek.

Ennek ellen√©re a szlov√°k korm√°ny nem akad√°lyozza meg a k√ľlf√∂ldi fogad√≥c√©geket. Az erre ir√°nyul√≥ k√≠s√©rletek az Eur√≥pai Uni√≥ r√©sz√©rŇĎl heves ellen√°ll√°sba √ľtk√∂ztek. √Čs mivel ezek a szolg√°ltat√≥k jobb szolg√°ltat√°sokat k√≠n√°lnak, mint helyi t√°rsaik, nem meglepŇĎ, hogy a szlov√°k fogad√≥k az elŇĎbbiek fel√© hajlanak.

Fogad√°sok napjainkban Szlov√°ki√°ban
Mi változott a történelemben napjainkra?

Mi változott a történelemben napjainkra?

A szlov√°kiai szerencsej√°t√©k t√∂rt√©net√©nek egyik legjelentŇĎsebb v√°ltoz√°sa a f√ľggetlens√©g kiv√≠v√°sa, amely szabads√°got adott az orsz√°gnak a szovjet uralom √°ltal betiltott szerencsej√°t√©kok enged√©lyez√©s√©re.

A legjelentŇĎsebb v√°ltoz√°st azonban az online szerencsej√°t√©k megjelen√©se okozta. Az internet forradalmas√≠totta az ipart, teljesen a feje tetej√©re √°ll√≠tva azt. Ez sz√ľks√©gess√© tette a 2005-√∂s szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©ny bevezet√©s√©t, amely az online √©s offline szerencsej√°t√©kokat egyar√°nt szab√°lyozza Szlov√°ki√°ban.

A fogad√°s j√∂vŇĎje Szlov√°ki√°ban

Ahogy fentebb eml√≠tett√ľk, a szlov√°k hat√≥s√°goknak az online szerencsej√°t√©k korl√°toz√°s√°ra tett k√≠s√©rletei kudarcot vallottak. Ez azt jelenti, hogy a szlov√°k fogad√≥k ingyenesen hozz√°f√©rhetnek a nemzetk√∂zi oldalakhoz vil√°gszerte, √©s ez a bel√°that√≥ j√∂vŇĎben is √≠gy lesz.

Miut√°n az orsz√°gban 2019-ben m√≥dos√≠tott√°k a szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyt, lehetŇĎv√© t√©ve az Eur√≥pai Uni√≥b√≥l sz√°rmaz√≥ k√ľlf√∂ldi szereplŇĎk sz√°m√°ra, hogy szlov√°kiai enged√©lyt szerezzenek, sok ilyen szerencsej√°t√©k-szolg√°ltat√≥ tov√°bbra is egyform√°n m√©rlegeli lehetŇĎs√©geit. Ez√©rt csak az idŇĎ fogja eld√∂nteni, hogy a szigor√ļ ir√°nyelvek √©s a s√ļlyos ad√≥z√°s v√©g√ľl t√°vol tartja-e ŇĎket.

Mi változott a történelemben napjainkra?
Legálisak a bukmékerek Szlovákiában?

Legálisak a bukmékerek Szlovákiában?

Fogad√°si jogszab√°lyok Szlov√°ki√°ban

A fogad√≥irod√°k leg√°lisan k√≠n√°lhatnak szolg√°ltat√°sokat a szlov√°k fogad√≥knak, amennyiben a p√©nz√ľgyminiszt√©rium enged√©lyezi ŇĎket. M√≠g az offshore oldalaknak szlov√°k szerencsej√°t√©k-enged√©lyt kell szerezni√ľk, semmi sem akad√°lyozza meg, hogy az orsz√°gban mŇĪk√∂djenek. Mint m√°r kor√°bban eml√≠tett√ľk, Szlov√°kia korm√°nya megpr√≥b√°lta blokkolni ezeket az oldalakat, de a l√©p√©s az Eur√≥pai Uni√≥ nyom√°s√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen sikertelennek bizonyult.

Ek√∂zben Szlov√°kia 1992-ben, a Szovjetuni√≥ buk√°s√°t k√∂vetŇĎen legaliz√°lta a szerencsej√°t√©kokat. Akkor m√©g senki sem k√©pzelte az online szerencsej√°t√©k l√©tez√©s√©t, √≠gy az akkori jogszab√°lyok elsŇĎsorban az offline szerencsej√°t√©kokra √©s fogad√°sokra koncentr√°ltak.

Legálisak a bukmékerek Szlovákiában?
Fogadási törvények Szlovákiában

Fogadási törvények Szlovákiában

Szlov√°ki√°ban a fogad√°si t√∂rv√©nyek a k√∂vetkezŇĎk:

2005. évi szerencsejátékról szóló törvény

Szlov√°kia 2005-√∂s szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nye az orsz√°g √∂sszes szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©ny√©nek, ir√°nyelv√©nek √©s szab√°lyoz√°s√°nak elsŇĎdleges forr√°sa. A t√∂rv√©ny a szerencsej√°t√©k minden vonatkoz√°s√°val foglalkozik, a kaszin√≥j√°t√©kokt√≥l a nemzeti lott√≥ig √©s a sportfogad√°sig. A kor√°bbi jogszab√°lyt√≥l elt√©rŇĎen, amelynek elsŇĎdleges c√©lja a sz√°razf√∂ldi szerencsej√°t√©k volt, ez a t√∂rv√©ny az internetes szerencsej√°t√©kokra is vonatkozik. A 2005-√∂s szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©ny fŇĎ c√©lkitŇĪz√©sei a k√∂vetkezŇĎk:

 • Hat√°rozza meg a szerencsej√°t√©kosok √©s a szolg√°ltat√≥k √∂sszes jog√°t √©s k√∂teless√©g√©t, hogy minden f√©l tudja, mit k√∂vetelnek meg tŇĎl√ľk.
 • Fel√ľgyelje a szlov√°kiai szerencsej√°t√©k-tev√©kenys√©gek napi mŇĪk√∂d√©s√©t, hogy minden a t√∂rv√©nyeknek megfelelŇĎen t√∂rt√©njen.
 • Fel√ľgyelje az √∂sszes szerencsej√°t√©k-berendez√©st Szlov√°ki√°ban

törvény, a 30/2019

Ezt a t√∂rv√©nyt 2019-ben l√©ptett√©k √©letbe. A 2005. √©vi szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyhez kapcsol√≥dva ez a t√∂rv√©ny a szlov√°kiai szerencsej√°t√©k-tev√©kenys√©g finomhangol√°s√°ra t√∂rekedett n√©h√°ny fontos v√°ltoztat√°s bevezet√©s√©vel. E t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben Szlov√°kia P√©nz√ľgyminiszt√©riuma √°tadta hely√©t a Szerencsej√°t√©k-szab√°lyoz√°si Hivatalnak, egy √ļj test√ľletnek, amelyet az orsz√°gban a helyi szerencsej√°t√©kok minden form√°j√°nak fel√ľgyelet√©re hoztak l√©tre. Igen, a hivatal tov√°bbra is a P√©nz√ľgyminiszt√©rium al√° tartozik, de ez egy f√ľggetlen szerv.

Kor√°bban egyetlen online fogad√≥iroda sem volt jogosult online fogad√°si enged√©lyre, ha egy ilyen szolg√°ltat√≥nak nem volt fizikai irod√°ja az orsz√°gban. A 30/2019-es t√∂rv√©ny azonban elt√∂r√∂lte ezt a k√∂vetelm√©nyt, lehetŇĎv√© t√©ve a Szlov√°ki√°ban fizikailag nem jelenl√©vŇĎ k√ľlf√∂ldi szereplŇĎk sz√°m√°ra, hogy a kezdeti √∂t√©ves idŇĎtartamra online fogad√°si enged√©lyt szerezzenek.

Nemzetközi szolgáltatók

2022-ig a vezetŇĎ nemzetk√∂zi fogad√≥irod√°k m√©g nem kaptak szerencsej√°t√©k-enged√©lyt a szlov√°k hat√≥s√°gokt√≥l. Ez tal√°n az√©rt van √≠gy, mert tov√°bbra is nagyobb gond n√©lk√ľl tudnak szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtani a szlov√°koknak, legal√°bbis egyelŇĎre. Csak az idŇĎ fogja megmondani, meddig lesz ez √≠gy. A szlov√°k jogos√≠tv√°ny megszerz√©s√©nek term√©szetesen ad√≥z√°si vonzata is van, amivel sok √ľzemeltetŇĎ nem biztos, hogy el√©gedett.

Fogadási törvények Szlovákiában
GYIK

GYIK

Leg√°lis a fogad√°s Szlov√°ki√°ban?

Igen. A szerencsejátékot azután legalizálták, hogy Szlovákia 1992-ben kivált a szovjet uralom alól.

A szlov√°kok fogadhatnak online?

Igen. Val√≥j√°ban az online √©s offline fogad√°sok is enged√©lyezettek Szlov√°ki√°ban. √Čs b√°r a fogad√≥knak azt tan√°csolj√°k, hogy helyi enged√©llyel rendelkezŇĎ oldalakon fogadjanak, nem kapnak b√ľntet√©st a szlov√°k licenc n√©lk√ľli nemzetk√∂zi oldalakon t√∂rt√©nŇĎ fogad√°s√©rt.

Szab√°lyozott az online fogad√°s Szlov√°ki√°ban?

Igen. A 2005-√∂s szerencsej√°t√©kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny az elsŇĎdleges t√∂rv√©ny, amely a fogad√°s minden form√°j√°t szab√°lyozza Szlov√°ki√°ban. A 30/2019-es t√∂rv√©nnyel egy√ľtt ezek a t√∂rv√©nyek a szlov√°k fogad√≥k v√©delm√©t szolg√°lj√°k az√°ltal, hogy biztos√≠tj√°k, hogy csak enged√©llyel rendelkezŇĎ szolg√°ltat√≥k v√©gezz√©k keresked√©s√ľket az orsz√°gban.

Hogyan finanszírozhatják a szlovákok fogadási számláikat?

Mint bármely más európai ország, Szlovákia is számos helyi és nemzetközi fizetési megoldást támogat, beleértve a Sporopayt, a közvetlen banki átutalásokat, az e-pénztárcákat és a hitel-/bankkártyákat. Mint ilyen, az alkalmazott fizetési mód nagyrészt személyes preferencia kérdése.

Lehet Szlovákiában mobileszközre fogadni?

Mivel a legtöbb szlovákiai sportfogadó is kínál mobil platformokat és alkalmazásokat, teljes mértékben lehet fogadni a mobileszközre, beleértve a táblagépeket és az okostelefonokat is.

Milyen n√©pszerŇĪ sportokra fogadnak a szlov√°kok?

A szlov√°kok szeretnek k√ľl√∂nf√©le sport√°gakban fogadni. Azonban a j√©gkorong, a futball, a kos√°rlabda, a tenisz √©s a r√∂plabda, amelyek √≥ri√°si n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvendenek az orsz√°gban, a legt√∂bbet fogadott sportok k√∂z√© tartoznak.

GYIK