A legjobb online fogadási alkalmazások

Alig néhány évvel ezelőtt a sportfogadás időigényes és költséges üzlet volt. Ennek az az oka, hogy a fogadóknak időt és költségvetést kellett figyelembe venniük, hogy egy fizikai fogadóüzletben játszhassanak. De ez már a múlté, köszönhetően a legjobb fogadási alkalmazásoknak.

Tehát ezen az oldalon megismerheti 2021 legjobb fogadási alkalmazásait, valamint néhány hasznos információt a mobil sportfogadásokról. A sportfogadási alkalmazás egy mobil vagy asztali szoftver, ahol a fogadók több sporteseményre is tétet kötnek.

A legjobb online fogadási alkalmazások
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Mik azok az online fogadási alkalmazások?

Mik azok az online fogadási alkalmazások?

A legjobb fogadási alkalmazások jellemzően azonnali lejátszáson (web alapú) vagy dedikált alkalmazásokon keresztül érhetők el PC-re és mobil operációs rendszerekre. A fogadók először fogadószelvényt készítenek, mielőtt valódi pénzzel vagy bónuszpénzzel tétet helyeznek el. Ezenkívül az alkalmazások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy élő játékeredményeket és statisztikákat nézzenek meg, valamint nyomon követhessék a győzelmeket és a veszteségeket.

Mik azok az online fogadási alkalmazások?
A fogadás rövid története

A fogadás rövid története

Először is, a sportfogadás már régóta létezik, amióta sportesemények léteznek. Az egész több mint 2000 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a görögök bevezették az olimpiát, amely később az ókori Rómára is átterjedt. Rómában a nézők hatalmas összegeket fordítottak gladiátorok megnyerésére, és végül legálissá vált a sportfogadás.

Később a történelem során a fogadás széles körben elterjedt Angliában, a Lóverseny lévén a vonzás központja. Nem sok időbe telt, míg az angol telepesek ezt az időtöltést az amerikai partokra és a világ más részeire exportálták. Ma a szerencsejátékosok focira, jégkorongra, rögbire, teniszre, lóversenyre, agárversenyre és egyebekre fogadhatnak.

A fogadás rövid története
Újabb sportfogadási fejlemények

Újabb sportfogadási fejlemények

Az 1950-es években Las Vegas legalizálta a sportszerencsejátékot, hogy sokak számára vonzóbbá tegye. A fogadóknak azonban ennek megfelelően kellett megtervezniük az utat, mivel a városon kívül élők szerencsétlenek voltak. Ez az ilyen kellemetlenségek miatt vezetett az online sportszerencsejáték térnyeréséhez. Az első sportfogadási alkalmazás (Interlops) 1996-ban indult.

Ennek a fogadási oldalnak a sikere más bukmékereket motivált az indulásra. Ahogy az várható volt, a legtöbb fogadóiroda már sikeres szárazföldi tevékenységet folytatott. Ám az online kaszinóiparhoz hasonlóan a verseny is torokból állt. Ennek eredményeként a sportfogadások csábító bónuszokat kezdtek kínálni, például ingyenes fogadásokat és bónuszpénzt a játékosok vonzására és megtartására.

Közben, élő fogadás Ez jóval később, 2002-ben jelent meg. Ez jelentős mérföldkövet jelentett az iparágban, mivel a fogadók élő meccsekre is fogadhattak. A tapasztalt fogadók tudják, hogy az élő fogadás jövedelmezőbb és szórakoztatóbb, mint a meccs előtti fogadás.

Itt a fogadóknak már elakadt a dolguk, mivel a meccs kimenetele most könnyebben megjósolható. Összességében az online fogadási alkalmazások nagyot forradalmasították az iparágat.

Újabb sportfogadási fejlemények
A fogadási alkalmazások népszerűsége

A fogadási alkalmazások népszerűsége

Ezt senki sem vitathatja online sportfogadás jelenleg a világ legjelentősebb fogadási piaca. A Zion Market Research eredményei szerint a sportfogadási ágazat 2020-ban a Covid-19 világjárvány ellenére 131,1 milliárd dolláros bevételre tett szert.

Ezenkívül ugyanez a jelentés szerint a piac 2028-ra körülbelül 179,3 milliárd dollárt fog regisztrálni. Most ez lenyűgöző, 8,83%-os növekedést jelent.

De miért jegyez ez az iparág elképesztő számokat még a kihívásokkal teli években is? Az első és legnyilvánvalóbb, hogy a megnövekedett internetpenetráció nem is jöhetett volna jobbkor.

A jelentések szerint 2021 januárjában hozzávetőleg 4,66 milliárd aktív internetező volt. Ennek a számnak csaknem 90%-a használta mobiltelefonját az internet elérésére. Ha ezekre a statisztikákra alapozunk, az azt jelenti, hogy a világ népességének körülbelül 63%-a játszhat online szerencsejátékkal.

A szélesebb internetes lefedettségen túl az iparágat az egyre növekvő mobiltechnológia is kapta. Amikor 2007 júniusában, illetve 2008 szeptemberében megjelent az első iPhone és Android, ez csak azt jelentette, hogy az iparág nagyobb és jobb lesz.

Ma ezek a mobil operációs rendszerek biztonsági és funkcionalitási szempontból megfelelnek az asztali számítógépeknek. Valójában a mobilon történő fogadás az egyetlen módja annak, hogy élvezze a dedikált szerencsejáték-alkalmazásokat.

A fogadási alkalmazások népszerűsége
Mi a helyzet a sportfogadási jogszabályokkal?

Mi a helyzet a sportfogadási jogszabályokkal?

Egy másik gyakran figyelmen kívül hagyott ok, amiért a fogadóalkalmazások olyan népszerűvé váltak, a legtöbb piacon a legutóbbi jogszabályok. Vegyük például az Egyesült Királyságot, ahol a fogadóirodák legálissá váltak az 1960-as években.

Manapság az iparág számos licencelt weboldallal büszkélkedhet, több mint 100 fogadási üzlettel az országban. A jelenlegi piaci érték több mint 650 millió font, több mint 2 millió aktív játékossal. Hatásos!

Az Atlanti-óceánon át az Egyesült Államokba költözve az államok egyre fogékonyabbak az online fogadásra az évekig tartó politikai ellenállás után. Az arizonai törvényhozók például 2021-ben egyhangúlag elfogadták az online sportfogadásról szóló törvényt a mobil szerencsejátékok engedélyezéséről.

Ennek eredményeként szeptemberben több sportfogadás is életbe lépett. Nevada, Colorado, Illinois és Iowa olyan államok, ahol virágzik az online fogadási alkalmazások.

Mi a helyzet a sportfogadási jogszabályokkal?
A fogadási alkalmazások előnyei és hátrányai

A fogadási alkalmazások előnyei és hátrányai

Nagyon sok oka van a legjobb online sportfogadási alkalmazások használatának.

Profik

 • Kényelem: Ugyanúgy, ahogy időt takarít meg, ha a vezetékes telefon helyett mobiltelefonról kezdeményez hívásokat, ugyanez vonatkozik a mobil fogadásra is. Más szavakkal, a játékosoknak nem kell asztali számítógépet vagy személyes fogadási üzletet találniuk a fogadások megtételéhez. Ehelyett vegye elő a telefont, hozzon létre fogadószelvényt, és nyerjen egy kis pénzt.
 • A legjobb szorzók és bónuszok: Sok szárazföldi fogadási üzlet vásárlója egyetért azzal, hogy itt nincs ingyen ebéd. Minimális befizetés nélkül szinte lehetetlen fogadni ezen üzletek egyikében. fordítva, bónuszok és ingyenes fogadások napirenden vannak a legjobb fogadási alkalmazásoknál. Az új játékosok gyakran csak azért élveznek ingyenes fogadásokat, mert sikeresen létrehoznak egy fiókot.
 • Könnyű kifizetés: Az egyszerű kifizetés jelentős értékesítési pont a fogadási alkalmazások számára. A nyeremény kifizetéséhez a játékosoknak csak a pénztárhoz kell menniük, és ki kell választaniuk a számlához kapcsolódó kifizetési módot. És ez nem megfeledkezik a gyors befizetésekről a Pay by Phone billen keresztül.

Hátrányok

 • Fogadási függőség: Azok a fogadók, akik nem tudják kontrollálni fogadási szomjúságukat, azon kaphatják magukat, hogy egyre mélyebbre süllyednek a függőségbe. Az a tény, hogy a szerencsejáték-alkalmazások bárhol és bármikor fogadhatnak, nem jelenti azt, hogy a fogadásnak más időtöltési tevékenységet kell helyettesítenie az életében.
 • Korlátozott funkciók: Bármilyen jók is, a fogadási alkalmazások valahogy korlátozottak az azonnali webalkalmazásokhoz képest. Sok esetben a webhelyverziók több funkciót is tartalmaznak, például további fizetési módokat, több bónuszinformációt és egyebeket.
A fogadási alkalmazások előnyei és hátrányai
Fogadás alkalmazások használatával

Fogadás alkalmazások használatával

Ez a rész bemutatja, hogyan kezdje meg a legjobb szerencsejáték-alkalmazásokat. Megtanulja a megfelelő szolgáltató kiválasztását, letölt egy kompatibilis alkalmazást, és sikeresen beállít egy fiókot.

Válasszon egy szolgáltatót a legjobb fogadási alkalmazással

Az alábbiakban felsorolunk néhány szempontot, amelyeket figyelembe kell venni a legjobb szerencsejáték-alkalmazás kiválasztásakor:

 • Jogszerűség: Ezzel nézd meg, mennyire megbízható a fogadási platform. A méltányosság és a biztonság garantálása érdekében a legjobb sportfogadási alkalmazásokat jogi testületnek kell engedélyeznie és szabályoznia. Például, ha Ön az Egyesült Királyságban él, semmi olyan dolog, amit az UKGC nem hagyott jóvá, nem mérlegelhető.
 • Elérhető szorzók: Minél lédúsabb az esély, annál jobb a sportfogadás. De először tanulja meg, hogyan kell olvasni az esélyeket. Például a legtöbb európai sportfogadó tizedes szorzót használ, míg az amerikai sportfogadók amerikai szorzót. Bármelyik esetről is legyen szó, ne elégedj meg kevesebbel.
 • Élő fogadás: Ha egy sportfogadó alkalmazás nem kínál élő fogadási és streamelési szolgáltatásokat, hagyja ki teljesen. Ahogy az elején említettük, az élő fogadás az igazi a modern sportfogadási iparágban. Az ilyen típusú szerencsejátékban a játékosok láthatják, hogyan ingadoznak az esélyek játék közben, és pontos döntéseket hozhatnak.
 • Fogadási limitek: A maximális és minimális fogadási limit a sportfogadásoktól függően változik. A standard sportfogadások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy akár 0,50 dollárt és akár 10 000 dollárt is tegyenek. A játék közbeni fogadások fogadási határai azonban mindig eltérőek. Ezenkívül néhány joghatóság, például Németország, korlátozza a fogadó által feltehető maximális tétet.
 • Vevőszolgálat: A fogadók gyakran találkoznak olyan problémákkal, mint a késedelmes pénzfelvétel, a személyi igazolvány ellenőrzése, a felfüggesztett fogadási számlák és így tovább. Ebben az esetben a fogadási alkalmazás támogatásának gyors, 24 órás szolgáltatást kell nyújtania. Ha lehetséges, a nem robotok által kezelt élő chat-támogatás elengedhetetlen.
Fogadás alkalmazások használatával
Töltse le az alkalmazást

Töltse le az alkalmazást

Miután megtalálta a tökéletes fogadási alkalmazást, ideje telepíteni. A tapasztalat azonban kissé eltérhet a fogadási eszköztől és a fogadóirodától függően. Tehát az alábbiakban felsoroljuk, mit kell szem előtt tartani, ha Androidra és iPhone-ra fogad:

Android sportfogadási alkalmazások

Az Android valóban a legszélesebb körben használt mobiltelefon operációs rendszer. Ebből kifolyólag nyilvánvaló, hogy a legtöbb mobil fogadási alkalmazás Androidra van szabva. Meglepő módon azonban a legtöbb sportfogadási alkalmazás nem érhető el a Google Play Áruházban. 2013-ban a Google betiltotta az összes valódi pénzes szerencsejátékot a Play Áruházban, azt állítva, hogy nincs rendszer a felhasználók életkorának ellenőrzésére.

Szerencsére az általános tilalmat 2017-ben feloldották, bár csak az Egyesült Királyság, Franciaország és Írország felhasználókra korlátozódott. Az év elején a cég további 15 országot (köztük az Egyesült Államokat) vett fel a listára. Bár ez egy jelentős lépés, a legtöbb felhasználó még mindig kívül marad. De ne aggódjon, mert a fogadók továbbra is telepíthetik az APK-alkalmazásokat közvetlenül a sportfogadó webhelyéről.

iOS sportfogadási alkalmazások

A Google-lal ellentétben az Apple szerencsejátékosbarátabb platform volt. Ennek eredményeként meglehetősen nagy az esély arra, hogy közvetlenül letöltsék ezeket a legális sportfogadásokat iPhone-ra vagy iPadre az App Store-ból. Még jobb, hogy az iPhone fogadási alkalmazások letöltése és telepítése ingyenes, akárcsak az Android esetében.

A sportfogadási alkalmazás iPhone-ra telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Látogassa meg az App Store-t, és keressen a sportfogadó nevére.
 • Koppintson a letölteni kívánt szerencsejáték-alkalmazás nevére.
 • Kattintson a GET, majd az INSTALL gombra.
Töltse le az alkalmazást
Hogyan hozzunk létre egy bukméker alkalmazás fiókot

Hogyan hozzunk létre egy bukméker alkalmazás fiókot

A sportfogadási fiók létrehozása meglehetősen egyszerű, ha az alkalmazás már telepítve van. Vegye figyelembe, hogy a folyamat teljesen ugyanaz, függetlenül attól, hogy iPhone vagy Android szerencsejáték-alkalmazást használ. Egyszerűen keresse meg a Regisztráció, Csatlakozás vagy Regisztráció gombot, és kattintson rá.

Ezután elindul egy elektronikus űrlap a nevek, nemek, születési dátumok, társadalombiztosítási számok és címek megadására. A legtöbb szerencsejáték-alkalmazás megköveteli, hogy az új játékosok megadják mobilszámukat és válaszoljanak a biztonsági kérdésekre. Végül adjon meg egy e-mail címet és jelszót.

Ha már bekerült, csatlakozzon a sportfogadó által támogatott banki módszerhez. Ezután, ha a rendszer kéri, tegyen egy minimális befizetést, mielőtt promóciós kóddal igényelné az üdvözlő jutalmat. Végül adja hozzá a kiválasztott mérkőzést a fogadószelvényhez, és fogadjon. Gratulálunk!

Hogyan hozzunk létre egy bukméker alkalmazás fiókot
Népszerű alkalmazás fizetési módok

Népszerű alkalmazás fizetési módok

Új szerencsejátékosként nyilvánvalóan alig várja, hogy pénzt helyezzen be és vegye ki a sportfogadó számlájáról. De a választás előtt győződjön meg arról, hogy a fizetési mód kényelmes és kényelmes a használata. Az alábbiakban felsorolunk néhány szokásos banki lehetőséget, amelyeket figyelembe kell venni:

Hitel-/betéti kártya: Szinte minden szerencsejáték-alkalmazás elfogad Visa és MasterCard kártyákon keresztüli fizetést. De bár a befizetés lehet azonnali, a kifizetés akár 5 munkanapot is igénybe vehet, a sportfogadástól és a banktól függően.

Prepaid kártya: Ha tudatos a biztonság, akkor az olyan banki módszereknek, mint a PayNearMe vonzónak kell lenniük. Ezzel a módszerrel a fogadók készpénzt fizethetnek be benzinkúton vagy élelmiszerboltban a szerencsejáték-alkalmazáson generált vonalkód segítségével.

Banki átutalás vagy csekk: Ez a jó öreg banki módszer a legjobb szerencsejáték-alkalmazásoknál is jól jöhet. Valójában ez az egyik legjobb lehetőség jelentős összegek befizetésekor/kivételekor.

E-pénztárca: Tud valamit a PayPalról, a Netellerről vagy a Skrillről? Nos, valószínűleg nem kell bemutatni az e-pénztárcákat.

Kriptovaluta: Kriptovaluta fogadás manapság divatossá válik. Amellett, hogy páratlan névtelenséget kínál, a kriptofogadás azonnali tranzakciókkal is jár. És ez anélkül, hogy megemlítené a digitális érmék nagy értékét.

Népszerű alkalmazás fizetési módok
Keresse meg a legjobban értékelt sportfogadási oldalakat

Keresse meg a legjobban értékelt sportfogadási oldalakat

A legjobb fogadási alkalmazás meghatározása nem könnyű feladat, mivel hosszú ellenőrzőlistára lehet szükség. Néhány kulcsfontosságú tényező azonban a tökéletes választáshoz vezet. Alább egy áttekintés:

Biztonság és biztonság: Ahhoz, hogy egy szerencsejáték-alkalmazás zöld utat kapjon a BettingRankertől, először át kell mennie a biztonsági teszten. A biztonságos sportfogadási alkalmazással a fogadók nyugodtak lehetnek, tudván, hogy értékes pénzeszközeik nincsenek veszélyben. A licencinformációk mellett a szakértői csapat olyan információkkal is foglalkozik, mint az SSL titkosítás és a játékosok hírneve.

Banki lehetőségek: Egy olyan korszakban, amikor az internetes bankolás a megszokott, ostobaság egy sportfogadót csak egy maroknyi banki módszer. Mint ilyen, az összes iPhone és Android számára ajánlott fogadóirodák többféle biztonságos, biztonságos és megbízható befizetési módot kínálnak. Ezenkívül a befizetés azonnali, a kifizetés csak néhány órát/napot vesz igénybe.

Hozzáférhetőség: A sportfogadó választása előtt kiemelten fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az elérhető a helyi joghatóságon belül. Tudja meg, hogy egy helyi őrző hatóság engedélyezi-e a sportfogadást, hogy elkerülje a forró levesbe kerülést a törvényekkel. Alternatív megoldásként fogadjon a legjobb offshore sportfogadóra, amelyet jogi nemzetközi szervezetek engedélyeztek.

Támogatás: A professzionális és gyors ügyfélszolgálat létfontosságú, különösen az új fogadók számára. A játékosok gyakran felveszik a kapcsolatot a sportfogadási ügyfélszolgálattal, hogy olyan információkat kérjenek, mint a visszavonás időtartama, bónuszkódok és még sok más. Emiatt a támogatásnak gyorsnak, érzékenynek és hozzáértőnek kell lennie.

Elérhetőnek kell lenniük élő chaten, telefonon, e-mailen vagy akár a közösségi médián keresztül.

Bónuszok: Végül ne hagyja figyelmen kívül a bónuszok és promóciók fontosságát. Ezek a jutalmak segítenek az új fogadóknak gyorsan beilleszkedni egy szerencsejáték-oldalon. A hűséges játékosok számára a bónuszok segíthetnek minimalizálni a veszteségeket.

És ezért a fogadóknak nagy jutalmakra kell törekedniük a játékosbarát feltételekkel. Érdekes módon a legjobb fogadási alkalmazások a legjobb bónuszokat is kínálják a játékosok számára.

Keresse meg a legjobban értékelt sportfogadási oldalakat
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mik azok az online fogadási alkalmazások?

Az online fogadóalkalmazások olyan platformok, amelyek lehetővé teszik, hogy fogadásokat kössön különböző sportokra és eseményekre mobileszköze vagy számítógépe segítségével. Kényelmet és rugalmasságot biztosítanak azáltal, hogy bárhonnan, bármikor fogadhat.

Hogyan kezdjek el fogadni egy alkalmazásra?

A fogadás megkezdéséhez töltsön le egy fogadási alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból, vagy keresse fel egy fogadási szolgáltató webhelyét. Hozzon létre egy számlát, helyezzen be pénzt, majd elkezdhet fogadni a kiválasztott eseményekre.

Legális az Apps-re való fogadás?

A fogadási alkalmazások jogszerűsége az Ön tartózkodási helyétől függ. Egyes országokban vagy régiókban speciális törvények szabályozzák az online fogadást. Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy az alkalmazás engedélyezett-e és legális-e az Ön területén.

Mire fogadhatok?

A fogadási alkalmazások általában a sportok és események széles skáláját kínálják, beleértve a futballt, kosárlabdát, teniszt, lóversenyt és még sok mást. Egyes alkalmazások nem sporteseményekre való fogadást is kínálnak.

Honnan tudhatom, hogy egy fogadási alkalmazás biztonságos-e?

A biztonságos fogadási alkalmazásokat egy elismert hatóságnak kell engedélyeznie és szabályoznia. Az alkalmazásban vagy a webhelyen keressen információkat a licenceléssel kapcsolatban. Az adatok biztonsága érdekében ellenőrizze az olyan funkciókat is, mint az SSL-titkosítás.

Mik az esélyek és hogyan működnek?

Az oddsok az eredmény bekövetkezésének valószínűségét jelzik, és meghatározzák, hogy mennyit nyerhet. A magasabb szorzó kevésbé valószínű eredményt, de nagyobb potenciális győzelmet jelent. Az oddsformátumok eltérőek lehetnek, ezért fontos, hogy megértse őket a fogadás előtt.

Mi az Élő fogadás?

Az élő fogadás lehetővé teszi, hogy fogadásokat tegyen olyan eseményekre, amelyek már folyamatban vannak. Az esélyek valós időben változnak a játék történései alapján, dinamikus és izgalmas fogadási élményt biztosítva.

Beállíthatok fogadási limiteket?

Számos fogadási alkalmazás lehetővé teszi, hogy korlátozza, hogy mennyit fogadhat egy adott időszakon belül. Ez a funkció segít a szerencsejáték-szokásainak felelősségteljes kezelésében.

Mit tegyek, ha problémákat tapasztalok az alkalmazással?

Ha bármilyen probléma merül fel, forduljon az alkalmazás ügyfélszolgálatához. A legtöbb fogadási alkalmazás élő csevegésen, e-mailen vagy telefonon keresztül nyújt támogatást. Győződjön meg arról, hogy a választott alkalmazás megbízható támogatási rendszerrel rendelkezik.

Vannak bónuszok a fogadási alkalmazásokban?

Igen, sok fogadási alkalmazás bónuszokat és promóciókat kínál új és meglévő felhasználóknak egyaránt. Ezek lehetnek ingyenes fogadások, befizetési bónuszok és egyéb különleges ajánlatok. Mindig olvassa el a feltételeket, hogy megértse, hogyan működnek ezek a bónuszok.