A legjobb 10 Barion bukmékerek a következő 2024

Azok a szerencsejátékosok, akik a hagyományos kaszinókról online kaszinókra szeretnének váltani, két dolgot fontolgatnak. Az egyik a legjobb online kaszinó megtalálása, ahol játszani lehet, a másik pedig az elérhető online kaszinó fizetési lehetőségek. A Barion Payment egy elektronikus pénztárca, amely online kaszinók számára kínál fizetést. A cég székhelye Budapesten található.

A fizetési lehetőség egyedi funkciókkal rendelkezik. Lehetővé teszi az ezt a módszert elfogadó legjobb online kaszinók számára, hogy előfizetést és havi alapú szolgáltatásokat kínáljanak a játékosoknak. A felhasználók egyetlen kattintással fizethetnek. Általában nem kell minden alkalommal végigmenni a teljes fizetési folyamaton. Ezenkívül a Barion elektronikus fizetési szolgáltatása lehetővé teszi a játékosoknak, hogy gyorsan és biztonságosan befizessenek hitelkártyájukkal vagy előre fizetett egyenlegükkel.

A legjobb 10 Barion bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan lehet befizetni a Barionnál

Hogyan lehet befizetni a Barionnál

A szolgáltató a Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt és általa jóváhagyott bank.

A pénzeszközök Barionnál történő befizetése élvezetes és egyszerű. A játékosoknak először találniuk kell egy online fogadóirodát, amely elfogadja a Barion fizetéseket. A kezdéshez a felhasználóknak létre kell hozniuk egy Barion-fiókot. Ez egy egyszerű eljárás. A szolgáltatás jelenleg több európai országban is elérhető.

A Barion Payments négy pénznemet fogad el. A felhasználók külön számlákat nyithatnak euróban, USD-ben, HUF-ban és CZK-ban. Ezek a pénznemek ideálissá teszik a játékosok számára, hogy a világ legjobb online fogadóirodáin játsszanak.

A játékosok először a Bariont választják maguknak fizetési mód az online fogadóirodáknál. Itt szabadon választhatják az eWallet vagy az előre fizetett kártyát. A felhasználók ezután beírják a kívánt betét összegét. A kártyákkal a folyamat egyszerű. Az eWallet opció átirányítja a felhasználókat a Barion webhelyére. Ezután bejelentkeznek eWallet-fiókjukba, és megerősítik a tranzakciót. De nem számít, hogy milyen választást használ, az alapok azonnal tükröződnek a tranzakció megerősítése után.

Hogyan lehet befizetni a Barionnál
Országhatárok, díjak és letéti korlátok

Országhatárok, díjak és letéti korlátok

A Bariont használó legnépszerűbb régiók a következők Magyarország és a szomszédos államok. De azzal a kényelemmel, hogy ez a fizetési lehetőség az online fogadóirodák számára elérhető, valószínűleg Európa-szerte elterjed. A fogadóknak az online kaszinókban is szívesen foglalkozniuk kell a Barionnal. Ennek az az oka, hogy még ha a módszer több országban is elérhető, nem minden online fogadóiroda fogadja el a fizetését.

A Barion 1% expressz díjat számít fel ezért a szolgáltatásért. A felhasználó által az online fogadási oldalon végrehajtható tranzakciók minimális korlátai vannak. A legtöbb korlát a Barion számla ellenőrzésére vonatkozik. Ezért ez legyen a legkisebb gondjuk a teljesen ellenőrzött felhasználók számára. Az online kaszinóknak is lehetnek korlátai; a játékosoknak először velük kell egyeztetniük.

Országhatárok, díjak és letéti korlátok
Hogyan lehet kivonni a Barionnal

Hogyan lehet kivonni a Barionnal

Ha a Barion elérhető befizetési módként a fogadóirodáknál, a felhasználók szinte garantáltan felhasználják a kifizetéshez. A pénzfelvétel folyamata egy Barion sportfogadónál hasonló a befizetéshez. A játékosoknak fel kell lépniük a fogadóirodák Pénztár oldalára, és ki kell választaniuk a Bariont kifizetési módként.

Ezt követően beírják a visszavonandó összeget és megerősítik a tranzakciót. Alternatív megoldásként pénzfelvételi lehetőségként használhatják a biztosított feltöltőkártyás kártyáikat. A játékosok bármikor gyorsan kiléphetnek telefonjukkal.

Hogyan lehet kivonni a Barionnal
Mekkora a kifizetési limit a Barion bukmékereknél?

Mekkora a kifizetési limit a Barion bukmékereknél?

Először is, ha valaki csatlakozik a Barionhoz, és csak a nevét és jelszavát adja meg, akkor a "lemondás" kategóriába kerül. Ez azt jelenti, hogy jelenlegi végösszegük nem haladhatja meg a 45.000 Ft-ot, nagyjából 120 USD-t. Továbbá havonta csak e limitig használhatják majd pénztárcájukat. További korlátozás, hogy a felhasználó ezen a szinten nem küldhet pénzt másoknak. Emellett összesen csak 260 000 Ft-ot, nagyjából 800 USD-t tudnak felvenni.

A felhasználók akkor jutnak el az egyszerű átvilágítási szintre, ha a játékos regisztrációkor vagy később a Pénztárcám/Profil menüben kitölti a teljes adatlapot. Ezen a szinten a felhasználók teljes Barion egyenlege nem haladhatja meg a 300 000 Ft-ot, 900 USD körül. Emellett csak 260 000 Ft-ot, 800 USD körül tudnak kivenni.

A normál átvilágítás utolsó szintje, az NDD, teljesen eltávolít minden korlátozást. A felhasználók a Barion Wallet segítségével nyomon követhetik az előre nem látható korlátozásokat. A felhasználóknak teljes mértékben ellenőrizniük kell ezt a szintet. Ez a leghatékonyabb a high rollerek számára az online sportfogadásokon.

Mekkora a kifizetési limit a Barion bukmékereknél?
Biztonság és biztonság a Barionnál

Biztonság és biztonság a Barionnál

A Barion engedéllyel rendelkező elektronikuspénz-kibocsátó. Az útlevéllel az engedély az EU és az Európai Gazdasági Térség egész területén érvényes. A fejlesztési és üzemeltetési folyamatok jól dokumentáltak és jól ismert törvényi kritériumok alapján a hatóságok által ellenőrzöttek.

Minden online bukméker SSL titkosítást használ minden tranzakció során. A biztonság szintje hasonló a világ legnagyobb bankjainál és pénzintézeteinél, valamint az összes jó hírű online vásárlási oldalnál, hogy a pénzügyi és személyes adatok mindig titkosak legyenek.

Ezenkívül a Comodo 2048 bites TLS-titkosítása védi a Barion szervereit. De bölcs dolog, ha a játékosok mindig újra ellenőrizzék, hogy a megfelelő bankkártyaadatokat vagy jelszót használják-e a fizetéshez a Barion biztonságos szerverén, mielőtt továbblépnének. Amikor a Barion Payment Inc. felismeri a fizetést és a fizető címét, a böngésző biztonsági ikonja zöldre vált.

A Barion rendelkezik a bankkártya-vállalkozások által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal az alkalmas bankkártyaadatok kezeléséhez. A Barion szerverek biztonsága a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Nemzeti Bank előírásainak megfelelően történt.

Biztonság és biztonság a Barionnál
Barion ügyfélszolgálati lehetőségek

Barion ügyfélszolgálati lehetőségek

Számos online fizetési mód áll a játékosok rendelkezésére. Számos fizetési szolgáltató kínál hasonló fizetési szolgáltatásokat. Így a Barion ügyfélszolgálata nagyon fontos a felhasználók megtartása szempontjából. A támogatás könnyen elérhető, és a felhasználók igényeit helyezik előtérbe.

Gyorsan segítenek minden felhasználónak, akinek problémái vannak a befizetésekkel vagy kifizetésekkel. A lehetőségek széles választéka áll a felhasználók rendelkezésére. A leghatékonyabb azonban a telefonos szolgáltatásuk. Mindent, ami sürgős figyelmet igényel, telefonon kell közölni. Alternatív megoldásként a felhasználók e-mailt is küldhetnek nekik. Általában 2 órán belül válaszolnak, miután a felhasználó e-mailes lekérdezést küld.

Így a Barion továbbra is tanúsítja elkötelezettségét minden ügyfele iránt. Ezenkívül a Barion ügyfélszolgálata fontos a felhasználók számára a gördülékeny fizetési folyamat szempontjából. A hatékony ügyfélszolgálat biztosítja a felhasználókat, hogy bármikor rendelkezésre álljanak, amikor segítségre van szükségük.

A Barion aktív közösségi oldalakkal rendelkezik, hogy kapcsolatba lépjen ügyfeleivel. Általában a hitelkártya-feldolgozást támogató szolgáltatások rendkívül fontosnak bizonyulnak a lehetséges hitel- vagy betéti kártya-komplikációk miatt. Ez lehet a kártya rossz elhelyezése vagy amikor egy online bukméker weboldal elutasítja azt.

Kapcsolatfelvétel a csatornákkal

Barion ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács