A legjobb 10 MasterCard bukmékerek a következő 2024

A Mastercard mindig is népszerű választás volt fogadási számlák finanszírozása terén. A legtöbb fogadóoldal többféle befizetési lehetőséget kínál, de a betéti és hitelkártyák mindig a legnépszerűbbek és leggyakrabban elfogadottak – például a Mastercard. Egyes pénzintézetek továbbra is helytelenül zárolják vagy tiltják le a tranzakciókat, ezért a Mastercard használatakor mindig jó, ha minden esetre van tartalék opciója.

A Mastercard egyik előnye a fogadási oldalakon történő befizetésnél a gyorsaság és a biztonság. Itt van a globális elérhetőség is, ezért a legtöbb, ha nem az összes engedéllyel rendelkező fogadási oldal engedélyezi a Mastercard fizetési lehetőséget.

A legjobb 10 MasterCard bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

A Mastercarddal nagyon egyszerű a befizetés. Valójában, ha már kiválasztottunk egy fogadási oldalt, az nagyon egyszerű. Innentől kezdve a fogadóknak:

Hozzon létre egy fiókot a fogadási oldalon. Előfordulhat, hogy a fogadóknak meg kell adniuk a szükséges információkat. Néhány egyéb információ is kérhető – azonosítók, hely és egyéb KYC szabványkövetelmények.

  1. Keresse meg a Pénztár opciót. Válasszon a Mastercard közül befizetési lehetőségek biztosítani.
  2. Adja meg a Mastercard adatait, például a számlaszámot, a lejárati dátumot és a CVC-t.
  3. Adja meg a befizetni kívánt összeget a fogadási oldalon, majd engedélyezze az átutalást. A tranzakciók általában percekben jelennek meg.

Ne feledje, hogy míg sok bank rendszeresen fogad el hitelkártyás szerencsejáték-betéteket, mások automatikusan megtagadják azokat.

Egyes törvények, mint például a 2006-os törvénytelen internetes szerencsejátékok végrehajtásáról szóló törvény, megtiltják a pénzügyi intézményeknek, hogy tudatosan tranzakciókat folytassanak más személlyel illegális internetes szerencsejátékokkal kapcsolatban.

Bár az internetes fogadás már nem illegális sok joghatóságban, a tilalom továbbra is a könyvben marad, és egyes bankok megtagadják az online szerencsejáték-tranzakciók feldolgozását. A fogadási oldalak nem okolhatók ezért, ezért jobb, ha előtte kicsit utánanéz.

A befizetési korlátok eltérhetnek a fogadási oldalakon, de általában valahol 5000 $ maximum és 10 és 50 $ között vannak.

Ami a díjakat illeti, a Mastercard hálózatában egyes bankok alacsony vagy egyáltalán nem számíthatnak fel díjat. Néhány online sportfogadások a letétet készpénzelőlegként kezelje, és ennek következtében magasabb díjat követeljen. A fogadási oldalak szintén díjat számíthatnak fel saját oldalukon.

Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével
Hogyan lehet kivenni a Mastercardot

Hogyan lehet kivenni a Mastercardot

Míg a legtöbb fogadási oldal lehetővé teszi a fogadók számára, hogy Mastercardon keresztül pénzt helyezzenek el, előfordulhat, hogy egyesek nem engedik meg nekik, hogy ugyanazzal a módszerrel (vagy bármely más betéti vagy hitelkártyával) vegyenek fel pénzt. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak általában alternatívákat kell találniuk, amikor ki akarnak fizetni. A legegyszerűbb lehetőség az e-pénztárcák, például a Skrill vagy a Neteller használata.

A fogadók banki átutalással is kivehetik pénzüket. A banki átutalással történő kifizetés azonban általában két-öt munkanapot vesz igénybe, ami hosszabb lehet, ha munkaszüneti napok, hétvégék vagy karbantartások vannak az út során. Az e-pénztárcával végrehajtott pénzfelvételek gyorsabbak lehetnek, de ez nem mindig igaz.

Egyszerűen lépjen a kívánt fogadási oldalra, és végezze el a szokásos visszavonási eljárást. Ezt követően válassza ki a kívánt fizetési módot. Ez a fogadókat a következő szakaszba irányítja, ahol a fogadók meghatározzák a kivenni kívánt összeget. Már csak a tranzakció megerősítése és engedélyezése van hátra, miután az összes szükséges információt megadta.

Ami a kifizetési díjakat illeti, egyes Mastercard-csatlakozott bankok minimális vagy semmilyen díjat számíthatnak fel. A fogadási oldalak díjat számíthatnak fel saját részükről, valamint az e-pénztárcákért. Ezek azonban általában csak fillérekért számítanak a dollárban, tehát ez nem fog annyira ártani az alapoknak, mint gondolnánk.

Ha a fogadók továbbra is aggódnak a díjak miatt, a Mastercard továbbra is jogosulttá teheti a fogadókat első fogadási bónuszok a fogadási oldalakon, ezért tekintse ezt a pénzeszközei ellentételezésének.

Hogyan lehet kivenni a Mastercardot
Biztonság és biztonság a Mastercardnál

Biztonság és biztonság a Mastercardnál

A Mastercard az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb fizetési szolgáltatás a piacon, így a fogadók tranzakciói és személyes adatai biztonságban vannak. 


A Mastercard működése riválisaihoz képest az, hogy a vállalat azt állítja, hogy rendszerei biztonságosabbak, mint bármely más fizetési szolgáltatás. Egyenrangú, élalapú hálózatot használnak, amely több végponthoz irányítja a forgalmat.

Van még a Mastercard Secure Code, amely egy további biztonsági réteg. Segít megerősíteni a fogadó személyazonosságát egy egyszeri jelszóval (OTP), amelyet SMS-ben küldenek el a fogadási oldalon regisztrált telefonszámra.

Egy másik nagyszerű dolog, hogy a fogadóknak Mastercard-kártyákat kibocsátó pénzintézet nem vonja felelősségre őket semmilyen jogosulatlan tranzakcióért. A Mastercard felelősségvédelmet nyújt a bárhol végrehajtott tranzakciók esetén.

A fogadóknak meg kell tenniük a részüket Mastercardjuk biztonságának biztosításában. Ehhez a következőket kell tenniük:

  • Tegye meg az ésszerű óvintézkedéseket a kártya elvesztésének vagy ellopásának elkerülése érdekében.
  • Ha kártyáját elveszti, ellopják vagy az Ön engedélye nélkül használták fel, azonnal értesítse bankját.
  • Fenntartja a jó minősítést Mastercard számlájával.
  • Beszéljen velük, és megtudhatja, milyen egyéb biztonsági óvintézkedéseket alkalmaz bankja, amelyek megvédik Önt a csalárd tranzakcióktól.
Biztonság és biztonság a Mastercardnál
Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

A Mastercard a világ egyik vezető fizetési szolgáltatása. Azok, akik rendelkeznek vele, számos napi szükségletük kielégítésére használják, mint például a közművek, az alapvető dolgok, a vásárlás és még sok más. Ha gyakran használ valamit, akkor problémák vagy aggályok merülnek fel.

Ha a fogadóknak problémái vagy kérdései vannak, számos módon felvehetik a kapcsolatot a Mastercarddal. Ne feledje azonban, hogy a Mastercard valójában nem bocsát ki betéti vagy hitelkártyákat, hanem a pénzintézetek. Előfordulhat, hogy a fogadóknak először fel kell venniük a kapcsolatot a bankjukkal.

  • Az első útvonalhoz a fogadók a Mastercard hivatalos webhelyére léphetnek a címen mastercard.com. Keresse meg a támogatási oldalt, és keresse meg a Gyakran ismételt kérdéseket. Ezek a listák általában átfogóak, és megoldást tartalmazhatnak a fogadó problémájára.
  • Másodszor, letöltheti a Mastercard globális kapcsolattartóinak PDF-fájlját, amely tartalmazza az egyes Mastercard forródrótokhoz tartozó telefonszámok listáját. Minden országnak vagy területnek megvan a sajátja, így nem árt megnézni ezt a főlistát.

A fogadók a közösségi médiát is használhatják a Mastercard eléréséhez, mint például a Facebook és a Twitter. A vállalatok felismerik e két webhely azon képességét, hogy kommunikáljanak ügyfélbázisukkal, és gyakran válaszolnak az ottani chatekre, említésekre vagy megjegyzésekre.

Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez
2023-08-02

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez

Ha sportfogadót keres, hogy csatlakozzon, létfontosságú, hogy fontolja meg a fizetési lehetőségeket és az elérhető üdvözlő ajánlatokat. Szerencsére a legtöbb bukméker Mastercard vagy Visa bankkártyás/hitelkártyás fizetést kínál. Még jobb, ha befizetett egy sportfogadó bónuszt, és bizonyos esetekben megtette az első tényleges pénzes fogadást.