A legjobb 10 Neteller bukmékerek a következő 2024

A Neteller egy olyan fizetési mód, amely világszerte nagyon népszerű. Ez a fizetési mód nagyon megbízható a kereskedők és a fogadók körében, és kompatibilis a legtöbb fogadási oldallal szerte a világon. A Neteller biztonságos befizetési módként rendkívül népszerű az online kaszinók és sportfogadási oldalak körében, és sok szerencsejátékos használja ezt a szolgáltatást pénz befizetésére és kifizetésére.

A Neteller több mint 26 valutát fogad el a világ minden tájáról, és alkalmazásként is elérhető. Ez a fizetési mód könnyen használható és tökéletes fizetési megoldás külföldön, mivel több mint 200 országban fogad el.

A legjobb 10 Neteller bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Legjobb fogadási oldalak a Netellerrel

Legjobb fogadási oldalak a Netellerrel

A Neteller egy 1999-ben elindított online pénzátutalási szolgáltatás. A Neteller azonban már 2000-ben megkezdte a feldolgozást. kifizetések a legjobb fogadási oldalakon. Akkoriban a vállalat a globális szerencsejáték-kereskedők 85%-át szolgálta ki.

Ez a tény önmagában is bizonyítja, hogy a Neteller az egyik legmegbízhatóbb fizetési megoldás a legjobb fogadási oldalakon. Tehát folytassa az olvasást, hogy megtudjon valamit a Neteller fogadásról.

Legjobb fogadási oldalak a Netellerrel
Hogyan lehet befizetni a Netellernél

Hogyan lehet befizetni a Netellernél

A Neteller használatának megkezdése egy sportfogadónál meglehetősen egyszerű. A játékosoknak először Neteller számlát kell nyitniuk mobiltelefonjukon vagy számítógépükön a befizetéshez. Csak látogassa meg Neteller.com, kattintson a Bejelentkezés gombra, majd regisztráljon egy fiókot.

A játékosoknak meg kell adniuk az olyan adatokat, mint a név, az e-mail cím, a származási ország és a használni kívánt pénznem. Mindig adja meg a helyes információkat, hogy elkerülje a komplikációkat az ellenőrzési folyamat során.

Ha már a számlaellenőrzésről beszélünk, a Neteller megköveteli a felhasználóktól, hogy igazolják személyazonosságukat, mielőtt bármit is intéznének. Először is a felhasználóknak össze kell kapcsolniuk bankszámlájukat BIC- vagy SWIFT-kódjuk megadásával. Ezután át kell adnia személyi igazolványának, útlevelének vagy jogosítványának színes másolatát. Végül pedig töltse fel a legutóbbi közüzemi számla másolatát Neteller-fiókja aktiválásához.

Eközben a fogadók többféleképpen is finanszírozhatják Neteller pénztárcájukat. Használhat például egy másik jóváhagyott Neteller-számlát, hogy pénzt utaljon át új számlájára.

Alternatív megoldásként a Neteller hitel-/betéti kártyákkal, Skrill-lel, banki átutalással vagy kriptovalutákkal fogad be befizetéseket. A felhasználók több mint 28 digitális érmét vásárolhatnak és adhatnak el a Neteller-en. Ezért a számla finanszírozása előtt figyelmesen olvassa el a Neteller szerződési feltételeit.

Neteller díjak és limitek

Szeretné tudni, hogy a Neteller miért tűnik ki a többi közül? Ez a pénzátutalási lehetőség alacsony befizetési díjakat és magasabb tranzakciónkénti limitet kínál. Gyakran 2,9%-os díjat számítanak fel, ha 20 000 dollár alatti befizetést hajtanak végre, és 20 000 dollár felett nulla költséget hajtanak végre.

Ezenkívül a Neteller-számlára történő pénz befizetése ingyenes. Tehát a játékosok bármilyen összeget kivesznek a fogadóirodából, miután az esetleges költségeket feldolgozott állapotban kifizették. Ami az átutalási limiteket illeti, a VIP-fiókkal nem rendelkező, ellenőrzött Neteller-felhasználók a következő összegeket küldhetik:

  • 5000 USD/tranzakció
  • 10 000 USD/24 óra
  • 20 000 USD/7 nap
  • 50 000 USD/30 nap Megjegyzés: Tudja, hogy a legtöbb fogadóiroda nem kínál bónuszt a Neteller-befizetések után, bár ez nem mindig van így. Tehát olvassa el a fogadási értékeléseket itt: BettingRanker hogy megismerje a Neteller befizetési bónuszokat kínáló fogadóirodákat.
Hogyan lehet befizetni a Netellernél
Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

Azok a fogadók, akik szeretnének élvezni a gyors és kényelmes kifizetéseket, ne keressenek mást, mint a Neteller. Egyszerűen jelentkezzen be a fogadószámlára, keresse fel a pénztárost vagy a banki részleget, koppintson a pénzfelvétel lehetőségre, és válassza a Netellert.

Most fejezze be a kivenni kívánt összeg megadásával. A Neteller kifizetések általában azonnaliak, mindössze néhány percet vesz igénybe a feldolgozás.

Bizonyos esetekben azonban a fogadóirodák a kifizetési kérelem benyújtása után 24-48 órával feldolgozzák nyereményeit a Netelleren keresztül. Ami még rosszabb, egyes esetekben 7-10 munkanapot is igénybe vehet. Ezért olvassa el a sportfogadó Általános Szerződési Feltételek oldalát, hogy megismerje a tranzakció feldolgozási időszakát.

Még egy ok, hogy olvassa el a fogadóirodát Az Általános Szerződési Feltételek oldalon ismerheti meg a pénzfelvételi díjakat. Gyakran normál e-pénztárca díjak vonatkoznak a Neteller-kivonásokra. Általában azonban a költség nem haladhatja meg az 50 dollárt. De minden azon múlik, hogy milyen gyorsan szeretné megkapni a pénzt, és mennyit szeretne kivenni.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel
Biztonság és biztonság a Netellernél

Biztonság és biztonság a Netellernél

Biztonságos-e a Netellerrel bankolni a legnépszerűbb fogadási oldalakon? Igen, egy olyan gazdag játéktörténettel rendelkező pénzátutalási cég, mint a Neteller, kétségtelenül biztonságos. Először is, az FCA (Financial Conduct Authority) szabályozza a Netellert.

Ez egy pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó testület az Egyesült Királyságban. Ez a felügyelet külön alapot hoz létre a regisztrált pénzátutalási szolgáltatásai, például a Neteller ügyfelei kártalanítására. Leegyszerűsítve: a pénzed nem mosódik el, ha a Neteller hirtelen bezárja az üzletet.

Az FCA szabályozás mellett a Neteller kétlépcsős hitelesítést végez, ami manapság a minimális követelmény. Itt a felhasználóknak meg kell adniuk az e-mail- vagy üzenetküldő alkalmazásukra küldött kódot, mielőtt bejelentkeznének a fiókba.

Az ellenőrző kód körülbelül 30 másodpercig aktív marad, majd a felhasználóknak újat kell kérniük. Ez kiküszöböli a Neteller alapjaihoz vagy pénzügyi információihoz való jogosulatlan hozzáférést.

Végül, és ugyanilyen kritikus, a Neteller a legmodernebb SSL titkosítást alkalmazza a felhasználói adatok védelmére. Amint azt már Ön is tudja, az SSL technológia lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy megvédjék a platformra küldött és onnan küldött információkat a hackerekkel szemben.

És természetesen a Neteller Android és iOS alkalmazásai 100%-ban biztonságosak. A felhasználók ezeket az alkalmazásokat közvetlenül a Play Áruházból, illetve az App Store-ból tölthetik le. Az alkalmazás rengeteg funkciót képes ellátni, beleértve a pénz küldését és felvételét.

Biztonság és biztonság a Netellernél
A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei

A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei

Meglepő módon a Neteller ügyfélszolgálata gyengén teljesít az olyan véleményező webhelyeken, mint a Trustpilot. Például a felhasználók gyakran panaszkodnak a késedelmes válaszok miatt.

Egyes véleményezők azt is állítják, hogy a GYIK rész minimális, és nem válaszol minden létfontosságú kérdésre. Röviden: a Netellernek sürgősen meg kell újítania a támogatási rendszert.

Védelmükre azonban a legtöbb e-pénztárca opció nem kínál azonnali választ a technikai felhasználói kérdésekre. Gyakran előfordul, hogy az e-mailes megkeresésekre akár 24 órát is igénybe vehet, amíg a támogatási csapat megválaszolja őket. Ha nem elégedett, az ügyfelek dönthetnek úgy, hogy közvetlenül a támogatási csapattal beszélnek egy ingyenesen hívható telefonszámon. Ne felejtse el elsajátítani a munkaidőt.

Ezenkívül a Neteller chat-támogatást kínál az alapvető kérdésekhez a bot által felügyelt rendszeren keresztül. Azonban VIP-tagság megszerzése után éjjel-nappal élő chat-támogatást élvezhet a Netellertől.

Íme a Neteller ügyfélszolgálati elérhetőségei:

  • Telefon: +442033089525, +49 21599 279504 (hétfőtől péntekig)
  • Email: help@neteller.com, panaszok@neteller.com
  • Üzenetküldés
  • 24 órás élő chat VIP ügyfeleknek
  • Közösségi média: Instagram, Facebook és Twitter
A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei
Neteller az Egyesült Államokban

Neteller az Egyesült Államokban

A Neteller megtapasztalta a botrányokat az Egyesült Államokban. 2007 januárjában a Neteller-tulajdonosokat letartóztatták, és vádat emeltek illegális szerencsejátékok és engedély nélküli pénzátutalási szolgáltatások népszerűsítése miatt.

Az amerikai hatóságok azt állították, hogy a Neteller az egyesült államokbeli szerencsejátékosok és offshore fogadási oldalak közötti tranzakciókat segítette elő. Ennek eredményeként a Neteller kilépett az amerikai piacról.

Hét évvel később Neteller diadalmasan tért vissza az Egyesült Államokba. Ezúttal jóváhagyták, hogy a BetAmerica.com, egy lóversenyző oldalnak nyújtsanak kifizetéseket. Ma a cég New Jerseyben, Delaware-ben és más fogadási államokban kínál szolgáltatásokat. De egy dolog biztos; a 2007-es botrány óta soha nem voltak olyanok a dolgok.

Neteller az Egyesült Államokban
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács