Aussie Rules fogadás

Az Aussie Rules az Australian Football Rules rövid formája, és ahogy a neve is sugallja, Ausztráliából származik. Ez egy rendkívül népszerű játék, amelyben a rögbi, az amerikai futball, a brit futball és a kosárlabda elemei egy játékban vannak összegyűjtve. Az Aussie rule egy hihetetlenül gyorsan mozgó játék, amely izgalmas a labdapasszolás különféle módjaival.

A játék népszerű sportfogadási lehetőség, mivel számos fogadás áll rendelkezésre, beleértve az élő fogadást és a határidős fogadást. A 23 hetes szezon és a 4 hetes rájátszás miatt rengeteg mérkőzésre lehet fogadni.

Aussie Rules fogadás
Az ausztrál futballszabályokról

Az ausztrál futballszabályokról

Az Aussie Rules-t ovális alakú pályán játsszák egy ovális alakú labdával. Ez egy kontaktsport, ahol két, egyenként 18 játékosból álló csapat gólt vagy lemaradást céloz, és az a csapat nyer, amelyik a végén a legtöbb pontot szerzi. Egy játék 80 percig tart, és 4, egyenként 20 perces negyedből áll. A játékosok az első és a harmadik negyed végén 6 percet, a félidőben 20 percet pihenhetnek.

Pontozás

A pálya mindkét végén található pontozóterület 4 oszlopból, 2 belső magas oszlopból és 2 külső rövidebb oszlopból áll. Gól (6 pontot ér) a labdának a 2 belső oszlopon bármely magasságban történő átrúgásával szerezhető. Lemaradást (1 pontot ér), ha a labdát egy belső és egy külső kapufa között rúgják. Lemaradás akkor is jár, ha a labda a belső kapufák közé kerül, a lábak kivételével bármely testrész által meghajtott, vagy ha kapufát talál, vagy az ellenfél játékosáról a kapuba pattan. Az eredmény a gólok számát, a lemaradásokat és a szerzett pontok számát mutatja.

A meccs

A mérkőzést egy játékvezető irányítja, aki egy érmét dob fel, hogy meghatározza, melyik irányban fognak játszani a csapatok. A játékvezető úgy kezdi a játékot, hogy felpattan a labdára a középső tér közepén, amelyet bármelyik csapat birtokba vehet. Amikor egy játékos birtokba veszi a labdát, azonnal el kell dobnia a labdát rúgva, kézilabdázva (ütögetve vagy nyílt kézzel ütögetve), vagy futva vele. Amikor egy játékos fut a labdával, 15 méterenként kell felpattannia. A játékosok nem dobhatják el a labdát.

Tackling

A labdát birtokló játékosokat az ellenfél játékosai megtámadhatják vagy megüthetik. Amikor egy játékost lecsapnak, el kell dobnia a labdát, különben „labdatartásért” büntetést kaphat. Tacking csak a vállak és a térdek között megengedett, ezen területek felett vagy alatt szabadrúgást, távolságbüntetést vagy eltiltást von maga után. A veszélyes tackling, mint például a játékos hátba lökése vagy a védjegybe való beavatkozás (egyfajta szabadrúgás) szintén büntetést kap. Az ellenfél játékosai kézzel vagy egész testükkel blokkolhatják az ellenfelet.

Az ausztrál futballszabályokról
Legális az online Aussie szabályok fogadása?

Legális az online Aussie szabályok fogadása?

Az Aussie Rules fogadás minden olyan országban engedélyezett, ahol a szárazföldi és az online fogadás legális. Az Aussie Rules online sportfogadása engedélyezett Ausztrália kivéve az inplay online fogadást, ellentétben a legtöbb más országgal, ahol engedélyezik. Az Egyesült Államokban nem minden állam legalizálta az online fogadást, de ahol igen, ott a fogadók valószínűleg az Aussie Rules-re is fogadhatnak. Míg az Aussie Rules fogadás számos sportfogadónál megtalálható, vannak olyanok, akik nem tartalmazzák. Aztán ott vannak azok az országok, amelyek egyenesen betiltják a szerencsejátékokat, mint például az Egyesült Arab Emírségek, Katar, Brunei, Kína és mások.

Hogyan fogadjunk az ausztrál szabályokra

A legjobb online fogadóiroda Az Aussie Rules fogadása a bet365, ezt követi az 1xBet, 22BET, Unibet, Casumo és 10bet, amelyek mindegyike biztonságos. Az 1xBet számos Aussie Rules fogadási piac közül választhat, élőben közvetíti a meccseket, és kéznél van az összes meccsstatisztikája. Bár az élő fogadás illegális Ausztráliában, az offshore cégek kínálnak online játékon belüli fogadásokat, ellentétben a legtöbb ausztrál fogadóirodával, akik nem. Még a szezon szeptemberi befejezése után is vannak fogadási lehetőségek, beleértve azt is, hogy ki nyeri a következő szezont, ki lesz az utolsó 8-ban, és a népszerű határidős piacokon.

Aussie szabályok fogadási szorzók

A legnépszerűbb ausztrál szabályok sportfogadási szorzók pontszpred és pénzvonal odds. Ezek a fogadások megjósolják, hogy ki melyik szórással nyer, és ki nyeri a játékot. A határidős fogadások is nagyon népszerűek, magasabb szorzókkal, amikor a fogadást a szezon elején kötik meg. Egy jó online Aussie Rules sport fogadóiroda számos innovatív határidőt kínál. A határidős fogadások egész évben elérhetők, beleértve néhány határidős szorzót is.

Legális az online Aussie szabályok fogadása?
Hogyan fogadsz az ausztrál szabályokra?

Hogyan fogadsz az ausztrál szabályokra?

Az ausztrálok szeretnek fogadni, és ezt már évek óta legálisan és illegálisan teszik. Az online szerencsejáték-oldalak számának növekedésével a 2001-es interaktív szerencsejátékról szóló törvényt hozták az online sportfogadás szabályozására, amely bizonyos korlátozásokat támaszt az oldalak legális tevékenységére. Az Aussie Rules az Australian Football Rules másik neve, és messze a legnépszerűbb sport Ausztráliában, amely a negyedik legmagasabb látogatottsággal rendelkezik a hazai sportbajnokságok világában. Világszerte egyre népszerűbb, mivel egyre több fogadó fogad a sportágra.

A folyamat, amelybe beletartozik hogyan fogadjunk a sportra, beleértve az Aussie Rules-t is, nagyon egyszerű. A fogadóknak először ki kell választaniuk egy számukra tetsző sportfogadót, és a képernyőn megjelenő utasításokat követve számlát kell nyitniuk velük. Másodszor, a rendelkezésre álló fizetési módok használatával kell finanszírozniuk a számlát. Harmadszor, navigáljon az Aussie Rules (más néven Australian Football) oldalra, válasszon meccset, válassza ki a fogadás típusát, majd erősítse meg a fogadást.

A fogadás típusai

Az Aussie Rules meccseire több száz különböző fogadás is megtehető. A legnépszerűbb messze a Head to Head (pénzes sor fogadás), ahol a fogadók arra fogadnak, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. A sorfogadás akkor hasznos, ha a csapatok egyenlőtlenül állnak egymással, és a fogadó meg tudja jósolni, hogy a fogyatékos csapat nyer-e bizonyos számú ponttal. A margin fogadás is nagyon népszerű. Ezen a fogadási piacon a fogadó kiválasztja azt a különbséget, amellyel a csapat nyer, általában 1-39 vagy 40+ ponttal.

Vannak olyan származtatott fogadások, amelyeknél a fogadók a játék egy felére vagy egy negyedére tehetnek fogadásokat, például sorfogadásokat. Rengeteg ajánlatot lehet megtenni, beleértve az első gólt szerző csapatot, a gólok számát és a lemaradásokat stb. Az élő fogadás szintén nagyon népszerű, ahol a mérkőzés közben is lehet fogadni. Jövőbeli fogadások köthetők a jövőbeli eseményekre, mint például, hogy ki lesz az AFL döntőjének győztese, melyik játékos nyeri meg az AFL Brownlow-érmet, AFL Coleman-érmet vagy lesz többek között az AFL Rising Star.

Hogyan fogadsz az ausztrál szabályokra?
A legnagyobb ausztrál szabályokkal kapcsolatos események és versenyek

A legnagyobb ausztrál szabályokkal kapcsolatos események és versenyek

Az Aussie Rules naptárának messze a legnagyobb eseménye az AFL League. Tizennyolc csapat versenyez a szezon során, és a legjobb 8 automatikusan bejut az AFL döntőjébe és az AFL nagydöntőjébe. Ez az egyetlen férfi profi Aussie Rules verseny a világon. A rájátszásra szeptemberben 4 héten keresztül kerül sor, és a győztes megkapja a bajnokságot.

Van egy másik versenyen amelyre 3 évente kerül sor amatőr csapatokkal a világ minden tájáról, kivéve Ausztráliát, az Ausztrál Football Nemzetközi Kupa néven. Amatőr női versenyre 2011-ben került sor először. Vannak más amatőr vagy félprofi versenyek is világszerte, így Ausztráliában is.

A legnagyobb ausztrál szabályokkal kapcsolatos események és versenyek
Az ausztrál futballszabályok fogadási tippjei

Az ausztrál futballszabályok fogadási tippjei

Bármilyen sportfogadás a szerencsétől függ, de számos tényezőt figyelembe lehet venni a nyerési esélyek javítása érdekében. A statisztikák kutatása és a trendek követése előnyhöz juttathatja a fogadást a fogadás meghozatalakor. Például az egyes játékosok teljesítményének nyomon követése segíthet, ha egy fogadó egyes játékosokra szeretne ajánlatot tenni. Az egyes csapattagok sérüléseinek szintje és edzettségi szintje is befolyásolhatja csapatuk teljesítményét ebben a fergeteges iramú játékban. A legfrissebb információkkal való lépéstartás minden bizonnyal segít a fogadóknak a tájékozottabb fogadások kiválasztásában.

Érdemes megfontolni a származtatott ügyletek fogadását is (a meccs negyedére vagy felére fogadni), mivel előfordulhat néhány lágy vonal. Ez az a hely, ahol a fogadók tudása ismét játékba lép, mivel annak ismerete, hogy egy csapat a játék melyik részét játssza a legjobban, jobb fogadási döntéseket hozhat. Egy adott játék időjárás-előrejelzésének ismerete szintén hatással lehet arra, hogy egy fogadó kire vagy mire fogad. Néhány csapat az időjárástól függően jobban vagy gyengébb teljesítményt nyújt. Aztán ott van a hazai pálya előnye, amely egyes csapatokra vonatkozhat, míg másoknak kedvezőbb az eredményük idegenben.

Az ausztrál futballszabályok fogadási tippjei
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Ez a vállalat a felelős játékot első számú prioritásként kezeli, hogy segítse a játékosokat élvezni az élményeket, és megőrizni az irányítást. Számos szolgáltató kínál olyan lehetőségeket az emberek védelmére, mint például a befizetési limitek, a határidők és az önkizárás. A játékosok dönthetnek úgy, hogy limitet állítanak be befizetéseikre, amely nem lehet több, mint amennyit a játékos megengedhet magának. A limit bármikor csökkenthető, de csak előre egyeztetett időkeret után emelhető.

Időkorlátok is beállíthatók a játékmenetek hosszának előre meghatározására, vagy emlékeztetőként a szünetre. Ha egy játékos úgy érzi, hogy túl sok időt tölt szerencsejátékkal, dönthet úgy, hogy kihagy egy kis időt. Ennek időkorlátját ismét a játékos dönti el. Különböző növekményekkel járhat, 24 órától hat hónapig. Ez az önkizárási lehetőség saját döntésük alapján véglegessé válhat, ha a játékos számláját lezárják, és az operátorral való minden kapcsolatfelvétel megszűnik. Az üzemeltetők ezeket az eszközöket adják a játékosaiknak, hogy segítsenek megóvni jólétüket. A játékosok védelme az egyik legfontosabb feladat online fogadási oldalak.

Felelősségteljes szerencsejáték