Darts fogadás

Míg a darts dobása népszerű játékká vált, amikor a barátaiddal korsó korsót fogyasztanak egy kocsmában, a játéknak erős követői vannak, különösen magas szintű verseny esetén. A Darts játék eredete a 19. századi Angliába nyúlik vissza, ahol az eredeti darts táblák egy fatörzs egy részének gyűrűi voltak.

A legkorábbi dartsok valójában nyílcsonkok és számszeríjcsavarok voltak, de szerencsére azóta fejlődtek. A legtöbb kocsmai játékhoz hasonlóan a dartsra való fogadásnak sincs egyértelmű eredete, de napjainkban népszerű sportággá vált, különösen az európai székhelyű sportkönyvekben.

Darts fogadás
Mi az a darts fogadás?Hogyan fogadjunk dartsraDarts fogadási szorzók
Mi az a darts fogadás?

Mi az a darts fogadás?

Nincs pontos dátum arra vonatkozóan, hogy a dartsra való fogadás mikor kezdődött hivatalosan, és a legtöbb kocsmai játékhoz hasonlóan valószínűleg magának a játéknak az eredetére nyúlik vissza. Míg az Egyesült Államokban a darts fogadás soha nem ment igazán fellendülésre, ez az egyik legfontosabb dolog sportkönyvek Európában.

Míg az első hivatalos darts világbajnokságra csak az 1970-es években került sor, ma már minden héten vannak profi dartsversenyek. A népszerűség növekedésének legjobb része az, hogy a legtöbb sportkönyvben kedved szerint fogadhatsz dartsra.! Most legyünk őszinték a dolgokban: a darts fogadás nem egy szinten van a sporttal Lóverseny vagy futball. Valójában sok sporthoz képest a dartsnak viszonylag kis kínálata van a legtöbb sportkönyvben.

Ez azonban gyorsan változik, különösen a televíziós műsorszórás és a darts események internetes közvetítése miatt. Az online és mobil sportfogadások népszerűségének folyamatos növekedésével a sportág követőinek száma biztosan növekedni fog.

Mi az a darts fogadás?
Hogyan fogadjunk dartsra

Hogyan fogadjunk dartsra

A darts-mérkőzésekre való fogadás bizonyos fokú ismereteket igényel a játékszabályokról. A darts pontozási rendszerét meg kell szokni, csakúgy, mint a meccsenkénti sorozatok számát, amely a játéktól függően változhat. versenyen szabályokat. A dartsra való fogadás legegyszerűbb módja, ha a mérkőzés győztesére teszünk fogadást. Ez magától értetődő, és hasonló a pénzvonal fogadásához más sportágakban. Innentől kezdve a dolgok bonyolultabbá válhatnak a dartsra való fogadásnál.

Minden egyes szakasz győztesére lehet fogadni, vagy ha jól ismeri a pontozási rendszert, akkor a 180-as pontokra, például az elsőtől 180-ig, vagy a meccs legtöbb 180-asára. Vagy ha nagyot akarsz menni, vagy haza akarsz menni, akkor a teljes versenygyőztesre is fogadhatsz, ami hasonló a tenisz vagy golf.

Hogyan fogadjunk dartsra
Darts fogadási szorzók

Darts fogadási szorzók

Mivel a dart egy az egy elleni mérkőzés, az esélyek kiszámítása hasonló az olyan sportokhoz, mint a tenisz. Az oddsmakerek és a fogadási piac az egyik játékost jobbnak ítéli meg a másiknál.

Bármilyen meccsgyőztes vagy versenygyőztes szorzót az egyes játékosok észlelt képességei és képességei alapján számítanak ki. A hendikep ugyanúgy működik, mint bármely pontkülönbözet vagy totális piac. Ha egy meccset -2,5 szettel nyer, azt jelenti, hogy a győztes dartsnak legalább három szettet kell nyernie. Hasonlóképpen, ha az odds +2,5, akkor az esélytelennek kell nyernie, vagy kevesebb, mint három szettet kell veszítenie.

Számos tényező befolyásolhatja az egyes sportágak, például a darts esélyeit, beleértve a múltbeli és közelmúltbeli teljesítményt, a verseny erejét és a sérüléseket. Mivel a darts versenyeket zárt térben játsszák, az időjárás soha nem befolyásolja a mérkőzés esélyeit.

Darts fogadási szorzók