Rugby

A rögbi az egyik legnépszerűbb sport, amelyre fogadni lehet. A rögbiben az a fő cél, hogy valamelyik csapat több pontot szerezzen, mint ellenfele. Számos különböző mód létezik a fogadók fogadására, és meg kell érteniük, mit jelentenek az egyes fogadási típusok, mielőtt letennék a pénzüket.

Ez a bejegyzés felvázolja a rögbi fogadás néhány alapját azok számára, akik esetleg nem ismerik annyira a sportot és annak szerencsejáték-vonatait. Még nem késő, hogy bárki is részt vegyen a rögbi fogadásban, és megnézze, élvezheti-e az élményt.

Rugby
A legjobb rögbi fogadási oldalakHogyan fogadjunk rögbireA rögbi fogadások típusaiA rögbi fogadási esélyek megértése
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
A legjobb rögbi fogadási oldalak

A legjobb rögbi fogadási oldalak

A rögbi fogadás egy olyan sportfogadási forma, amely magában foglalja egy rögbi meccs kimenetelének előrejelzését. A nyeréshez a fogadóknak helyesen kell kiválasztaniuk, hogy melyik fél lesz a győztes, vagy döntetlen lesz-e valamelyik csapat között.

A rögbire való fogadás akkor kezdődött, amikor a sportág világszerte felkeltette a figyelmet. 1997-ben a fogadóirodák sok pénzt kerestek a Rugby League-re való fogadással. Ekkor jöttek rá, mekkora potenciál rejlik a sportban a fogadók vonzásában, akárcsak a futball.

A veterán sportfogadók, mint például a BetWays és az Unibet ezután rögbire kezdenének fogadni, és ahogy mondani szokás, a többi már történelem. Ma egy rögbi meccs minden perce nagy értéket képvisel a fogadók számára.

Mennyire népszerű a rögbi fogadás?

Bár az online rögbi fogadás nem olyan népszerű, mint futball fogadás, még mindig nagyon népszerű szerencsejáték. Ennek főként az az oka, hogy a rögbi egy globális sportág, ahol egész évben számos különböző tornát rendeznek. A játékosok rengeteg fogadási lehetőséget találhatnak a rögbi terén, ami az egyik fő oka az iparág folyamatos növekedésének.

Versenyek, köztük a Rögbi világbajnokság rendkívül népszerű a sportfogadók körében. Tehát továbbra is figyelje a fontos sporteseményeket, hogy fogadjon!

A legjobb rögbi fogadási oldalak
Hogyan fogadjunk rögbire

Hogyan fogadjunk rögbire

A rögbire való fogadáshoz a következőkre van szükség:

 • Jelentkezzen be fogadási számlájukra és
 • Válassza ki a rögbit, mint sportágat, amelyre fogadni szeretne.
 • Válassza ki a rögbi meccset és a fogadni kívánt fogadás típusát
 • Válassza ki/adja meg a feltenni kívánt pénzösszeget
 • Adja meg a fogadást, és várja meg az eredményt
Hogyan fogadjunk rögbire
A rögbi fogadások típusai

A rögbi fogadások típusai

Rögbi fogadási ajánlatok sokféle fogadás. Íme néhány példa:

 • A mérkőzés győztese: Ez a fajta fogadás magában foglalja a rögbi meccs győztesének megjóslását.
 • Hendikep fogadás: Ilyenkor az egyik csapat előnyt kap, hogy egyenletesebb legyen az esély.
 • Pont Spread Betting: Ez a fajta fogadás hasonló a hendikep fogadáshoz, de magában foglalja annak előrejelzését, hogy egy csapat hány pontot nyer vagy veszít.
 • Versenygyőztes: Ez egy fogadás arra vonatkozóan, hogy ki nyer egy adott rögbi versenyt.

Fölött/alatt: Ilyenkor a fogadók megjósolják, hogy egy rögbi meccs összesített pontszáma egy adott szám felett vagy alatt lesz.

Sok más fogadási típus is elérhető, és a fogadóknak minden tét megtétele előtt utána kell járniuk.

A rögbi fogadások típusai
A rögbi fogadási esélyek megértése

A rögbi fogadási esélyek megértése

A rögbi oddsok kiszámítása a következőhöz képest eltérően történik más sportok. Ennek az az oka, hogy a rögbi meccsek csak 80 percből állnak, míg a futballmeccsek például 90 vagy 120 percig tartanak. A bukmékerek úgy keresik a pénzüket, hogy biztosítják, hogy előnyt élvezzenek a fogadókkal szemben bármely adott piacon. Ez lehetővé teszi számukra, hogy profitot szerezzenek, és üzletben maradjanak, amit a fogadásnál szem előtt kell tartani.

Mi befolyásolja a rögbi esélyeit?

A rögbi esélyeit számos különböző tényező befolyásolja. Néhány a legfontosabbak közül:

 • Mindkét csapat formája: Valószínűleg ez a legfontosabb tényező a rögbi fogadásban. A jó formában lévő csapatokat általában kisebb oddsokkal jutalmazzák, míg a küzdő csapatok nagyobb esélyeket kapnak.
 • Korábbi fej-fej eredmények: Ha két csapat korábban szorosan játszott egymással, akkor a döntetlenre magasabb az esély.
 • Az időjárási viszonyok: Ez jelentős tényező lehet, különösen, ha esik az eső vagy erős szél fúj.
 • Mely játékosok nem elérhetők egyik oldalon sem: Ez egy másik fontos tényező. Ha egy csapatnak a legjobb játékosai nélkül kell játszania, az esélyek ezt tükrözik, és a fogadóknak ennek megfelelően kell módosítaniuk téteiket.
 • A mérkőzés helyszíne: Egyes helyszíneken nagyobb kihívást jelent a játék, mint másokon, ami az esélyeken is meglátszik.
A rögbi fogadási esélyek megértése
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács