TonyBet Bookie Review 2024 - Játékok

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A több mint 25 sportágat lefedő sportfogadóval, egy online kaszinóval és egy pókerszobával a TonyBet „a világ egyik legjobb online fogadási oldalának” ígérkezik. Sportfogadási kínálatának kivételesnek kell lennie ahhoz, hogy megfeleljen ennek a dicsekedésnek.

Van néhány szilárd futballlehetőség, de nem vagyunk biztosak abban, hogy van-e valami különösen figyelemre méltó. Az oldal kiemelkedik az egyes rendezvények számára elérhető piacok számában, különösen a kevésbé népszerű sportok esetében.

Legnépszerűbb sportágak

A TonyBet.com sportfogadóban az események időjelzője mellett megtalálja az összes elérhető sportág átfogó listáját.

A választott sportág melletti zárójelben lévő szám azt jelzi, hogy hány eseményre fogadhat az adott sportágban. Ha az „American Football (2)” felirat jelenik meg a táblán, az azt jelenti, hogy két amerikai futballmeccsen lehet fogadni.

Megjelenik egy új középső képernyő a kiválasztott sportághoz tartozó összes játékkal és fogadási típussal. Az adott sportágra kattintva visszatérhet a szélesebb középső képernyőre. Például a pénzvonalat és az over/under fogadásokat az amerikai futball tartalmazza.

Úgy tűnik, hogy a futball (vagy foci) a legnépszerűbb sportesemény, amelyre a TonyBet használatával lehet fogadni, annak ellenére, hogy a webhelyen nem található pizza.

Sport, mint foci (vagy foci) az emberek világszerte imádják őket, függetlenül attól, hogy minek nevezzük őket. A legtöbb ember játssza, a legtöbben nézik, és a legtöbben játszanak vele.

Mivel Kanadában és az Egyesült Államokban egyre nagyobb figyelmet kapnak az olyan nagy nemzetközi versenyek, mint a világbajnokság, valamint az olyan ligák, mint az English Premiership és a Major League Soccer, sok sportfogadó igyekszik a futballra fogadni.

Élő fogadás

Itt az ideje, hogy megnézze, hogyan viszonyul a TonyBet élő fogadási szolgáltatása a versenytársakhoz. Úgy tűnik, nincs lehetőség az élő közvetítésre, ami nagy baj. Ez azt jelenti, hogy a TonyBet sportfogadói csak az élő pontszámot használhatják fogadásuk megtételéhez.

TonyBet élő fogadási szolgáltatás Úgy tűnik, jobb munkát végzett azzal, hogy a fogadók széles skáláját kínálja a játék közbeni esport fogadási alternatíváknak.

Tétszelvénye és gyors hozzáférése az aktuális szorzókhoz kéznél van a játék közbeni fogadáshoz. Miután feliratkozott, elkezdhet fogadni kedvenc csapataira, és megpróbálhatja a lehető legjobb fogadási szorzót megszerezni.

Tenisz

A fogadók világszerte szeretnek teniszmérkőzéseken téteket kötni, bár a teniszt nem minden régióban követik széles körben sportként.

A tenisznaptár úgy van összeállítva, hogy gyakorlatilag minden nap legyen mérkőzés, ami hozzájárul a sportág széleskörű vonzerejének növeléséhez. Mivel az ATP és a WTA Tours a világ különböző pontjain zajlik, a mérkőzések bármelyik órában előfordulhatnak, még a munkahét közepén is.

Fogadás a teniszre több okból is előnyös. Ezek közül az egyik, hogy a sportág hatáskörébe tartozó szervezetek jelentős mennyiségű statisztikai adatot és egyéb információt tettek hozzáférhetővé a nagyközönség számára. A teniszt gyakran tartják az egyik legelőremutatóbb kultúrájú sportágnak emiatt.

Kosárlabda

A kosárlabda az egyik sportág, amely a legnagyobb fogadási akciókat látja világszerte. Különféle lehetőségeket kínál a játékosoknak arra, hogyan játsszák el a pénzüket azáltal, hogy szórakoztató, pörgős játékokat kombinálnak teljesen váratlan eredménnyel.

Bár a kosárlabda az egyik legegyszerűbb fogadási sport, a leendő kosárlabda-játékosoknak alapszintű ismeretekkel kell rendelkezniük ahhoz, hogy magabiztosan részt vehessenek a TonyBet kosárlabda fogadásában.

A Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) a kosárlabda verseny csúcsa világszerte. Minden év ősszel a közelgő kosárlabda szezon mindenki figyelmét a bajnokságra és a benne lévő játékosokra irányítja.

A kosárlabda fogadók viszont örömüket lelik olyan jelentős regionális versenyeken, mint az Euroliga, a török kosárlabda szuperliga és a német kosárlabda Bundesliga.

Asztali tenisz

A 2020 tavaszi COVID-19 világjárvány gyakorlatilag az összes sportágat felfüggesztette, ami növelte az asztaliteniszre való fogadás iránti érdeklődést.

A környező járvány ellenére sok asztalitenisz-bajnokság folytatta szokásos játékát. A fogadók elragadtatva fedeztek fel egy olyan játékot, amelyre fogadhattak, különösen azért, mert ez egy olyan játék volt, amelyet korábban is játszottak.

Ha egy meccsre fogadásról van szó, ahogy nézed, a leggyakoribb és legnépszerűbb helyszínek az asztalitenisz versenyek. A teniszbajnokságokhoz hasonlóan ezek az események a világ minden tájáról vonzzák a legjobb játékosokat, és a legintenzívebb rivalizálást is magukban foglalják.

Számos eseményt érdemes megnézni és fogadni, köztük a Nyári Olimpiai Játékok, az ITTF világbajnokság, a csapat világbajnokság, a férfi és női világbajnokság, valamint az ITTF World Tour nagydöntője.

Jéghoki

A jégkorongra való fogadás felerősíti a világ egyik legizgalmasabb játékának izgalmát. A jégkorongban, mint a legtöbb csapatsportban, a szurkolók fogadhatnak arra, hogy szerintük melyik csapat kerül ki győztesen. Ezenkívül a szerencsejátékosok fogadásokat köthetnek különféle alternatív fogadási piacokon és az egyes játékok során szerzett gólok teljes számában.

A világ minden tájáról érkező játékosok versenyeznek Nemzeti Jégkorong Liga a lehetőségért, hogy megnyerje a Lord Stanley-kupát, és Észak-Amerika egyik legjelentősebb jégkorongplatformján játsszon. Ennek eredményeként a fogadók rendkívül érdeklődnek a versenyen való részvétel iránt.

A jégkorong azonban nem csak észak-amerikai jelenség; más európai bajnokságok, mint például az SHL, a KHL és a Liiga, megmutatták, hogy olyan környezetként szolgálhatnak, amelyben a jégkorongozók bármilyen szinten virágozhatnak, és ahol a szurkolók tevékenységet találhatnak.

Röplabda

Széles körű népszerűségének köszönhetően, A röplabdának sok elkötelezett követője van, különösen egyes országokban. Ez különösen igaz annak ellenére, hogy nincs olyan tömeges követője, mint bizonyos más sportágaknak, például az egyesületi labdarúgásnak.

Következésképpen a főbb sportfogadási vállalkozások túlnyomó többsége, ha nem is mindegyik, lehetőséget biztosít a röplabda fogadására.

A fogadóknak lehetőségük lesz téteket kötni az országos röplabda-versenyek, a nemzetközi klubversenyek részét képező mérkőzésekre, és természetesen az olimpia során a különböző országok válogatottjai között zajló mérkőzésekre, Világkupa, világbajnokság vagy bármely más verseny, amelyet az FIVB rendez.

A fogadóknak lehetőségük lesz fogadásokat kötni a különböző országok válogatottjai közötti mérkőzéseken a FIVB által szervezett bármely más versenyen. A fogadó preferenciáitól függően a fogadók akár a férfi, akár a női röplabda-bajnokságra tehetnek fogadást.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.