TonyBet fogadói vélemény - Játékok

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
Bónusz
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Játékok

Játékok

A több mint 25 sportágat lefedő sportfogadóval, egy online kaszinóval és egy pókerszobával a TonyBet „a világ egyik legjobb online fogadási oldalának” ígérkezik. Sportfogadási kínálatának kivételesnek kell lennie ahhoz, hogy megfeleljen ennek a dicsekedésnek.

Van néhány szilárd futballlehetőség, de nem vagyunk biztosak abban, hogy van-e valami különösen figyelemre méltó. Az oldal kiemelkedik az egyes rendezvények számára elérhető piacok számában, különösen a kevésbé népszerű sportok esetében.

Legnépszerűbb sportágak

A TonyBet.com sportfogadóban az események időjelzője mellett megtalálja az összes elérhető sportág átfogó listáját.

A választott sportág melletti zárójelben lévő szám azt jelzi, hogy hány eseményre fogadhat az adott sportágban. Ha az „American Football (2)” felirat jelenik meg a táblán, az azt jelenti, hogy két amerikai futballmeccsen lehet fogadni.

Megjelenik egy új középső képernyő a kiválasztott sportághoz tartozó összes játékkal és fogadási típussal. Az adott sportágra kattintva visszatérhet a szélesebb középső képernyőre. Például a pénzvonalat és az over/under fogadásokat az amerikai futball tartalmazza.

Úgy tűnik, hogy a futball (vagy foci) a legnépszerűbb sportesemény, amelyre a TonyBet használatával lehet fogadni, annak ellenére, hogy a webhelyen nem található pizza.

Sport, mint foci (vagy foci) az emberek világszerte imádják őket, függetlenül attól, hogy minek nevezzük őket. A legtöbb ember játssza, a legtöbben nézik, és a legtöbben játszanak vele.

Mivel Kanadában és az Egyesült Államokban egyre nagyobb figyelmet kapnak az olyan nagy nemzetközi versenyek, mint a világbajnokság, valamint az olyan ligák, mint az English Premiership és a Major League Soccer, sok sportfogadó igyekszik a futballra fogadni.

Élő fogadás

Itt az ideje, hogy megnézze, hogyan viszonyul a TonyBet élő fogadási szolgáltatása a versenytársakhoz. Úgy tűnik, nincs lehetőség az élő közvetítésre, ami nagy baj. Ez azt jelenti, hogy a TonyBet sportfogadói csak az élő pontszámot használhatják fogadásuk megtételéhez.

TonyBet élő fogadási szolgáltatás Úgy tűnik, jobb munkát végzett azzal, hogy a fogadók széles skáláját kínálja a játék közbeni esport fogadási alternatíváknak.

Tétszelvénye és gyors hozzáférése az aktuális szorzókhoz kéznél van a játék közbeni fogadáshoz. Miután feliratkozott, elkezdhet fogadni kedvenc csapataira, és megpróbálhatja a lehető legjobb fogadási szorzót megszerezni.

Tenisz

A fogadók világszerte szeretnek teniszmérkőzéseken téteket kötni, bár a teniszt nem minden régióban követik széles körben sportként.

A tenisznaptár úgy van összeállítva, hogy gyakorlatilag minden nap legyen mérkőzés, ami hozzájárul a sportág széleskörű vonzerejének növeléséhez. Mivel az ATP és a WTA Tours a világ különböző pontjain zajlik, a mérkőzések bármelyik órában előfordulhatnak, még a munkahét közepén is.

Fogadás a teniszre több okból is előnyös. Ezek közül az egyik, hogy a sportág hatáskörébe tartozó szervezetek jelentős mennyiségű statisztikai adatot és egyéb információt tettek hozzáférhetővé a nagyközönség számára. A teniszt gyakran tartják az egyik legelőremutatóbb kultúrájú sportágnak emiatt.

Kosárlabda

A kosárlabda az egyik sportág, amely a legnagyobb fogadási akciókat látja világszerte. Különféle lehetőségeket kínál a játékosoknak arra, hogyan játsszák el a pénzüket azáltal, hogy szórakoztató, pörgős játékokat kombinálnak teljesen váratlan eredménnyel.

Bár a kosárlabda az egyik legegyszerűbb fogadási sport, a leendő kosárlabda-játékosoknak alapszintű ismeretekkel kell rendelkezniük ahhoz, hogy magabiztosan részt vehessenek a TonyBet kosárlabda fogadásában.

A Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) a kosárlabda verseny csúcsa világszerte. Minden év ősszel a közelgő kosárlabda szezon mindenki figyelmét a bajnokságra és a benne lévő játékosokra irányítja.

A kosárlabda fogadók viszont örömüket lelik olyan jelentős regionális versenyeken, mint az Euroliga, a török kosárlabda szuperliga és a német kosárlabda Bundesliga.

Asztali tenisz

A 2020 tavaszi COVID-19 világjárvány gyakorlatilag az összes sportágat felfüggesztette, ami növelte az asztaliteniszre való fogadás iránti érdeklődést.

A környező járvány ellenére sok asztalitenisz-bajnokság folytatta szokásos játékát. A fogadók elragadtatva fedeztek fel egy olyan játékot, amelyre fogadhattak, különösen azért, mert ez egy olyan játék volt, amelyet korábban is játszottak.

Ha egy meccsre fogadásról van szó, ahogy nézed, a leggyakoribb és legnépszerűbb helyszínek az asztalitenisz versenyek. A teniszbajnokságokhoz hasonlóan ezek az események a világ minden tájáról vonzzák a legjobb játékosokat, és a legintenzívebb rivalizálást is magukban foglalják.

Számos eseményt érdemes megnézni és fogadni, köztük a Nyári Olimpiai Játékok, az ITTF világbajnokság, a csapat világbajnokság, a férfi és női világbajnokság, valamint az ITTF World Tour nagydöntője.

Jéghoki

A jégkorongra való fogadás felerősíti a világ egyik legizgalmasabb játékának izgalmát. A jégkorongban, mint a legtöbb csapatsportban, a szurkolók fogadhatnak arra, hogy szerintük melyik csapat kerül ki győztesen. Ezenkívül a szerencsejátékosok fogadásokat köthetnek különféle alternatív fogadási piacokon és az egyes játékok során szerzett gólok teljes számában.

A világ minden tájáról érkező játékosok versenyeznek Nemzeti Jégkorong Liga a lehetőségért, hogy megnyerje a Lord Stanley-kupát, és Észak-Amerika egyik legjelentősebb jégkorongplatformján játsszon. Ennek eredményeként a fogadók rendkívül érdeklődnek a versenyen való részvétel iránt.

A jégkorong azonban nem csak észak-amerikai jelenség; más európai bajnokságok, mint például az SHL, a KHL és a Liiga, megmutatták, hogy olyan környezetként szolgálhatnak, amelyben a jégkorongozók bármilyen szinten virágozhatnak, és ahol a szurkolók tevékenységet találhatnak.

Röplabda

Széles körű népszerűségének köszönhetően, A röplabdának sok elkötelezett követője van, különösen egyes országokban. Ez különösen igaz annak ellenére, hogy nincs olyan tömeges követője, mint bizonyos más sportágaknak, például az egyesületi labdarúgásnak.

Következésképpen a főbb sportfogadási vállalkozások túlnyomó többsége, ha nem is mindegyik, lehetőséget biztosít a röplabda fogadására.

A fogadóknak lehetőségük lesz téteket kötni az országos röplabda-versenyek, a nemzetközi klubversenyek részét képező mérkőzésekre, és természetesen az olimpia során a különböző országok válogatottjai között zajló mérkőzésekre, Világkupa, világbajnokság vagy bármely más verseny, amelyet az FIVB rendez.

A fogadóknak lehetőségük lesz fogadásokat kötni a különböző országok válogatottjai közötti mérkőzéseken a FIVB által szervezett bármely más versenyen. A fogadó preferenciáitól függően a fogadók akár a férfi, akár a női röplabda-bajnokságra tehetnek fogadást.

22BET:300 dollár
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül. 

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close