Tudj meg mindent a Rögbi Esélyekről

Kétségtelen, hogy minden ma is lépést tartó online fogadóirodának van pazar rögbimérkőzés-kínálata, és követi ennek a sportágnak minden változatát, amelyek közül a legnépszerűbb a Rugby Union.

Mindenesetre, fogadás a rögbire Ez az, ami egyre több játékost érdekel, ezért adunk egy részletes útmutatót arról, hogyan lehet megjósolni ennek az izgalmas sportnak a kimenetelét, áttekintést adva a legjobb stratégiákról és esélyekről.

Tudj meg mindent a Rögbi Esélyekről
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Minden a rögbi esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

Minden a rögbi esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről

A rögbi a 19. században megjelent sportág, de sokan nem tudják, hogy ennek a játéknak az ernyőszervezetei között valójában szakadás volt, így már régóta létezik két különböző változat, amelyek ugyanazokkal a szabályokkal indultak, csak hogy az évek során eltávolodjon egyiküktől.

Rögbi Unió

Megvan tehát a Rugby Union verzió, amit 15 játékossal játszanak a mezőnyben, ebből a szélsőcsatároknak van a legnagyobb esélyük a gólszerzésre. A mérkőzés 80 percig tart, és a csapat akkor szerezheti meg a legtöbb pontot, ha „try”-t üt be, azaz átlépi az ellenfél védekező térfelén a végvonalat és átadja a labdát.

Ezért a lépésért 5 pontot kaphat, és további 2 pontot kaphat, ha eltalál egy szabadrúgást és az ellenfél kapujának villái közé küldi a labdát. További 3 pontot a csapat egy "drop goal"-on, azaz egy játékból rúgott, de egy büntetőrúgásból is megszerezhet, amelyet a játékszabályok súlyos megsértése miatt ítélnek meg.

Rögbi Liga

Egy másik változat a Rugby League, amelyben 13-ra csökkentik a mezőny játékosainak számát, és a pontozás is más. Egy próbálkozásért a csapat 4 pontot kap, szabadrúgás esetén 2 pluszpontot. A "ledobott gól" itt csak egy pontot hoz, a büntetőrúgás pedig 2 pontot.

Van egy másik híres verzió, amelyet a olimpia, ez pedig a Rugby Sevens. A szabályok hasonlóak a Rugby Union verzióhoz, csak kisebb pályán, félidőnként mindössze 10 percet játszanak, hét játékossal a mezőnyben.

Minden a rögbi esélyekről, fogadási sorokról és spread-ekről
Hogyan fogadjunk rögbire?

Hogyan fogadjunk rögbire?

Ha rögbire szándékozik fogadni, először is meg kell ismerkednie a játék egyes verzióinak eltérő szabályaival, valamint a csapatok erejével, mert az azonos városokból származó klubok nem egyformán jók az Unióban és a Ligában. verziók, míg ugyanez vonatkozik rá válogatottak.

Minden bizonnyal segít, ha minél több videós közvetítést nézhetünk a mérkőzésekről, élő közvetítés segítségével, amely ingyenesen elérhető Európa vezető rögbi online sportfogadóján.

Ott megismerkedhetsz a mérkőzések során előforduló szabályokkal, amelyek után sokkal könnyebb lesz konkrét fogadásokra fogadni, amelyek a játékosok teljesítményéhez, az egyes félidő eredményességéhez, valamint a hendikephez és az összlétszámhoz kapcsolódnak. pontokból.

Hogyan fogadjunk rögbire?
A rögbi fogadási vonalak magyarázata

A rögbi fogadási vonalak magyarázata

Rögbi pénzvonal

Mint minden más labdasportban, az alaptét az, hogy kitaláljuk, ki fog nyerni a rögbi pályán. A kedvenceknél alacsony lehet fogadási szorzók, amely adott fogadásokkal növelhető. De néha nagylelkűek. Ügyeljen arra, hogy a meccs előtt ellenőrizze a csapatok összeállítását, valamint a korábbi egymás elleni mérkőzéseket, mielőtt kifizeti a jegyet, hogy elkerülje a nem kívánt meglepetéseket.

Rögbi versenyek győztesei

Magukon a mérkőzéseken kívül mindig fogadhat egy liga, torna vagy kupa összesített győztesére. Ez egy olyan fogadás, amely általában még a kedvencre is magas szorzóval jár, különösen, ha a jegyet a játék korai szakaszában fizeti ki verseny.

Azonban először a nyitómeccseken keresztül nézd meg az egyes csapatok formáját, mielőtt a bajnokot jósolnád, mert megeshet, hogy egy csapat jön a tornára, és nem mutatja meg, mire van objektív képessége.

Ha olyan kívülállóra fogad, akinek nagy szorzója van a verseny elején, mindenképpen használja a "cash out"-ot, hogy még a döntő meccs előtt pénzt keressen.

A rögbi fogadási vonalak magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb rögbi fogadási szorzót

Hogyan találjuk meg a legjobb rögbi fogadási szorzót

Bármikor, amikor sportra fogad, az esély mindig fontos tényező. Tehát, ha rögbire szeretne fogadni, feltétlenül nézze meg ennek a sportágnak az esélyeit.

A rögbi egy olyan sport, ahol sokféle stratégiát kipróbálhatsz, de a legfontosabb, hogy tájékozódj mindenről, ami a játék, amelyre fogad. Szerencsére számtalan olyan média létezik, amely részletesen követi a rögbi versenyeket, így nem okoz gondot kideríteni, ki sérült és milyen hangulatban várják a meccset a csapatok.

Mindezek hatással vannak magukra az oddsokra és az adott mérkőzés soraira. A főbb névsorváltozások vagy a kulcsjátékosok sérülései határozottan befolyásolják az esélyeket, még akkor is, ha a verseny győztesére próbál fogadást tenni.

A legjobb online fogadóirodák többsége kínál rögbi esélyek így ezek összehasonlítása és az oddsmozgások irányának nyomon követése határozottan hasznos lehet, ha egy bizonyos rögbi fogadási vonalra dönt.

Hogyan találjuk meg a legjobb rögbi fogadási szorzót
A legjobb online fogadási oldalak rögbi esélyekhez

A legjobb online fogadási oldalak rögbi esélyekhez

Az online rögbi fogadás egyre népszerűbb szerte a világon, és számos új online fogadási oldal nyílik meg naponta. Ennyi lehetőség mellett meglehetősen nehéz felmérni, hogy egy adott sportágra melyik fogadóiroda kínálja a legjobb oddsokat és sorokat.

Különben is, a rögbi online sportfogadások, mint például a 10Bet, BetVictor, 22bet, Betwinner, a liga körüli ligák széles választékát kínálják, minden olyan vonallal, amely a nagyszerű rögbi fogadási élményhez szükséges.

A legtöbb bukméker kínál élő fogadás rögbi játékokon, ami tökéletes ehhez a sporthoz.

Amikor a meccs közvetítését nézzük, lehetőségünk van módosítani a válogatásunkat és megfelelőbb fogadást tenni. Illetve, ha a meccs előtt megtett tét nem ment át, akkor lehetőségünk van még egyet kötni a küzdelem során, és legalább visszaszerezni a korábban megkötött pénzeket.

Az olyan sportágakban, mint a 15-ös rögbi és a hetes rögbi, minden félidő 40 percig tart, és a csapatoknak rengeteg lehetőségük van a visszatérésre. Ha az elején az egyértelmű favorit hátrányban van, és hiszünk benne, hogy nyer, ebben az esetben is lehet fogadni a favoritra. Ezen a ponton megnövekszik az esélye, és nem lehet lemenni.

A legjobb online fogadási oldalak rögbi esélyekhez
Tippek és trükkök a rögbi fogadási szorzókhoz

Tippek és trükkök a rögbi fogadási szorzókhoz

A rögbiben kisebb szorzókra fogadhatsz, és nyerhetsz, de előbb-utóbb bekövetkezik egy felfordulás, ami megnehezíti a hosszú távú kereseti tervedet, ezért érdemes 1,70-es vagy annál nagyobb szorzókra koncentrálni, hogy legyen esélyed. a profitszerzésről.

Ezért kell alkalmaznia a spreadet, ha biztos egy csapat dominanciájában, de egy ellenfelárat is, ha úgy gondolja, hogy az esélytelent végül nem fogják elgázolni.

Tartsa szemmel az összesített pontokat, mint az egyik nagyon hasznos fogadást, különösen akkor, ha nem biztos benne, hogy ki fog nyerni, és ne riad vissza a játékosok teljesítményére való fogadástól, ha ismeri a fő sztárok képességeit. minden csapatból.

Kétségtelen, hogy a rögbi olyan sportág, amely egész évben elegendő mérkőzést kínál, így csak építsd fel a stratégiádat rögbi fogadásokkal. És akár élőben, akár a meccsek kezdete előtt fogad, ügyeljen arra, hogy kifogástalanul készüljön fel arra a mérkőzésre, amelyre pénzt szándékozik tenni, és mindig próbálja meg a legvalószínűbb fogadást játszani, a legtöbbet adó fogadóirodánál.

Tippek és trükkök a rögbi fogadási szorzókhoz
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács