Minden, amit a Prop fogadásról tudni kell

Elmúltak azok az idők, amikor a sportfogadások csak a végeredményről szóltak. Ahelyett, hogy az eredményre vagy a nyerésre összpontosítanának, ma a fogadók abban a luxusban élnek, hogy a játék során megtörtént eseményeken játszanak. Erről szól a Prop Betting. Bár ez a fogadási forma nagyon szórakoztató lehet, előfordulhatnak tanulási görbék, ha még nem ismeri. Szóval, hogyan működik? Mi a legjobb módja a Prop Bets megközelítésének? Hogyan lehet biztosítani a sikert? Az alábbiakban bemutatunk mindent, amit a Prop Bettingről tudni kell. Ezen kívül összegyűjtöttük Önnek a legjobb Prop fogadási oldalakat is. Vessünk egy pillantást.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Prop fogadások magyarázata

Prop fogadások magyarázata

A Prop Betting, más néven Proposition Betting, további összetettséget és izgalmat ad a sportfogadásoknak. A Prop Betting alaptétele az, hogy a fogadások nem befolyásolják a tipikus fogadási eredményeket. A Prop fogadások lehetőséget adnak a fogadóknak, hogy a játékon belüli pillanatokra tegyenek fogadást, nem pedig a játék kimenetelére. Az egyik oka annak, hogy miért olyan népszerű a Prop Betting, mert a sportfogadási szolgáltatók lehetővé teszik több kellék beépítését, ami növeli a lehetséges nyereményt. Emiatt a fogadók sokkal nagyobb potenciális kifizetéseket találhatnak a Prop Bettel, mint az általános sportfogadási munka.

Hogyan lehet megtudni, hogy egy szerencsejáték-szolgáltatóban megbízhat-e?

A fogadók tapasztalata az online sportfogadások választékától függ. A megbízható Prop Bets webhelyek kiválasztása kritikus fontosságú annak biztosításához, hogy a játékosok minimálisra csökkentsék a kockázatot, és pozitív élményben részesüljenek az online szerencsejáték során. Ha nem használ megbízható webhelyet, az átveréshez, nem megfelelő időben történő fizetéshez vagy tisztességtelen sportfogadási feltételekhez vezethet. Szerencsére a legtöbb online sportfogadási oldal biztonságos. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a funkciókat, amelyeket keresni kell egy sportfogadási webhelyen, és amelyek segíthetnek megállapítani, hogy legális és megbízható-e:

 • A Máltai Szerencsejáték Hatóság, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága vagy a Svéd Szerencsejáték Hatóság fogadási webhelyként engedélyezte
 • Minőségi címkék olyan szervezetektől, mint a Certified Fair Gambling és az eCOGRA
 • Az állam vagy ország által hozott szigorú előírásokat követve
 • Biztonsági tanúsítvánnyal, például SSL-lel titkosított webhelyek
Prop fogadások magyarázata
A Prop fogadási esélyek típusai

A Prop fogadási esélyek típusai

Prop fogadási szorzók hasonlóak a fogadási szorzók az emberek más sportfogadásokon találnak. A kiválasztott sportfogadó lehetővé teszi, hogy megtekintse a téteket tört, tizedes vagy amerikai odds formátumban. Sokféle Prop fogadás létezik, amelyek lehetőséget nyitnak néhány nagyon érdekes és nem szokványos sportfogadásra. A Prop fogadásokat azonban három fő kategóriába lehet szűkíteni: játékkellékek, játékos kellékek és újdonság kellékek. Vessünk egy mélyebb elmélyülést az egyes típusokba:

Játék kellékek

A játék kellékei az egyén teljesítményére összpontosítanak, és csapatalapú teljesítményekhez kötődnek. Ez olyan egyszerű is lehet, mint kiválasztani, hogy melyik MLB-csapat ér el először a hazai pályán, vagy kiválasztani, hogy melyik csapat szerez gyorsabban 10 pontot. Ez a fajta kellék általában a túl- vagy alulhelyzetekre, a pénzvonali példákra összpontosít, és tartalmazhat igen vagy nem helyzeteket.

Játékos kellékek

A játékos kellék olyan, amilyennek hangzik. Ez egyfajta kelléktét, amely egy adott játékos teljesítményén, statisztikáin vagy eredményén alapul. Ez attól függően változhat, hogy hány touchdownt dob egy hátvéd, a gólpasszok számáig, amivel egy kezdőjátékos végez. A legtöbb esetben a játékosok kellékei egy over-under-t tartalmaznak.

Újdonság kellékek

Az újszerű kellékek népszerűek a nagy sportesemények, például a Super Bowl során, és köztudottan a sportfogadások legérdekesebb ajánlatai. A legtöbb esetben ezeknek a kellékes fogadásoknak semmi közük magához a játékhoz. Ehelyett inkább az egyedi pillanatokra koncentrálnak, beleértve az érmefeldobásokat, a félidős előadásokat és minden, ami a kettő között van. Példa erre az energiaital színének előrejelzése, amelyet a győztes edzőre dobnak. Egy másik népszerű újdonságra vonatkozó fogadás magában foglalja a fogadást, hogy mennyi ideig szól a Himnusz a játék előtt. A legtöbb sportfogadó azonban általában alacsonyabb korláttal rendelkezik az újszerű kellékekre, mint más fogadások.

Egyéb Prop fogadási lehetőségek

Csapat kellékei

A csapat kellékei köztudottan nagyon hasonlítanak a játékkellékekhez. Az előbbi fókuszpontja azonban csak az egyik csapat, nem pedig mindkettő. Egy példa a csapat kellékei közé tartozik csapat kiválasztása amely a Super Bowl félidejében vezet majd.

A Prop fogadási esélyek típusai
Hogyan tegyél fogadást a Sports Online-ra

Hogyan tegyél fogadást a Sports Online-ra

 1. Jelentkezzen be sportfogadói fiókjába.
 2. Válassza ki a megfelelő kategóriát a legördülő menüből. Ebbe beletartozik .
 3. Ha fogadásra készül, az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tennie, az, hogy megvizsgálja a lehetőségeket. Olyan fogadást szeretne, amelyről van némi ismerete, vagy már végzett kutatásokat.
 4. Szánjon időt a házi feladat elvégzésére. A legmegfelelőbb döntések meghozatalához meg kell vizsgálnia a tét minden aspektusát.
 5. Korlátozza tétjeit. Ha több játékosra fogad, az alternatívák hendikepelése segít kiválasztani a legjobbat.
 6. Add hozzá a fogadást a fogadási listádhoz. A fogadás megtétele előtt a legtöbb webhelynek fel kell vennie az adott fogadást a listára. Néhányan azonban lehetővé teszik, hogy előrelépjen és azonnali fogadást tegyen.
 7. Ezután válassza ki a fogadási összeget.
 8. Végül tegye meg tétjét, és küldje el!

A népszerű Prop fogadási szoftver egyedi jellemzői

Ahogyan rengeteg sportág és játékos közül választhat, ha fogadni szeretne, számos népszerű webhely közül választhat, amelyek egyedi ajánlatokkal rendelkeznek. Íme néhány egyedi szolgáltatás, amelyet egy fogadónak fel lehet ajánlani:

Bónusz ajánlatok

A népszerű Prop Betting szoftver bónuszajánlatai gyakran kevésbé korlátozóak, és kevesebb szabályozást tartalmaznak, mint az alternatív sportfogadások. Ezek az oldalak gyakrabban is kínálhatnak bónuszokat.

Jobb elrendezés

A népszerű Prop Betting sportfogadások modernebb elrendezésűek, és könnyebben navigálhatók. Lehetséges, hogy a legújabb technológiát tartalmazzák – így a felhasználói élmény sokkal élvezetesebbé válik.

Széles választék

A népszerű Prop Betting szoftver gyakran többféle sportágat és további eseményeket kínál, amelyekre a fogadók megtehetik a fogadásukat.

Hogyan tegyél fogadást a Sports Online-ra
Hogyan válasszuk ki a legjobb online kellékfogadási webhelyet

Hogyan válasszuk ki a legjobb online kellékfogadási webhelyet

Ahogy korábban említettük, a fogadó tapasztalata attól függ, hogy milyen online sportfogadót választott. Kiválasztás a legjobb online Prop Bets oldalak kritikus fontosságú annak biztosításához, hogy a játékosok minimálisra csökkentsék a kockázatot, és pozitív tapasztalatokat szerezzenek szerencsejáték közben. Íme hat kulcsfontosságú dolog, amire figyelni kell a választás során:

Bónuszok

Biztosítani szeretné, hogy a kiválasztott Prop Bet webhely rendelkezik-e a legjobb bónusz ajánlatokat. A bónuszok típusa és száma sportfogadási kaszinónként eltérő.

UX élmény

A fogadók biztosítani akarják, hogy választott Prop Bet oldaluk modern elrendezéssel, a legújabb technológiával és könnyen navigálható legyen. Ez pozitívabbá és élvezetesebbé teszi a felhasználói élményt.

Széles választék

A több sportra való fogadás több szórakozást jelent! Érdemes figyelni az online Prop Bets oldalakat, amelyek sportágak és további események széles választékát kínálják, amelyekre a fogadók megtehetik a fogadásukat.

Megbízható szervezet által engedélyezett

Biztosítani szeretné, hogy az online Prop Bet webhely megbízható legyen, és kövesse az előírásokat. Ez úgy állapítható meg, hogy engedélyt kap olyan megbízható szervezetektől, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága vagy a Svéd Szerencsejáték Hatóság.

Hogyan válasszuk ki a legjobb online kellékfogadási webhelyet
Különböző sportágak, amelyekre támaszkodhat

Különböző sportágak, amelyekre támaszkodhat

Általánosságban elmondható, hogy a kellékfogadás az egyik legnépszerűbb sportfogadási forma. Azonban nem minden sportkellék egyforma. Vessünk egy pillantást a sportágak variációira, amelyekre fogadni lehet:

amerikai foci

Ez az egyik legkeresettebb sport, ha a szerencsejátékról van szó. Az NFL köztudottan több tétet vonz, mint bármely más profi liga. Egyetlennek több változata is lehet NFL prop fogadás. Ez azonban a sportfogadási oldaltól függ. Az NFL-tétek a következők lehetnek:

 • Touchdownok
 • Pass kísérletek vagy befejezések
 • Passzolási vagy fogadási yardok
 • Összes fogadás
 • Rohanó yardok

Baseball

Props fogadások a baseballban kicsit korlátozottabbak, de továbbra is népszerűek a fogadók körében. A legnépszerűbb kellékek a dobó átütési összegek és az igen vagy nem piacok az egyes ütők számára, hogy hazajuthassanak. Példák az MLB prop fogadásokra:

 • Hány ütést dob egy adott játékos?
 • Egy bizonyos játékos ellop egy bázist?
 • Hány találata lesz egy bizonyos játékosnak?
 • Melyik csapat szerez először két futást?

Kosárlabda

Az NBL után az NBA arról ismert, hogy a második legtöbb kellékből válogathat. Számtalan lehetőség kínálkozik rá fogadást kosárlabda kellékek. Ez leginkább azért van, mert számos játékot játszanak. Íme a legnépszerűbb kosárlabda fogadások:

 • Pontok
 • Lepattanók
 • Segítséget nyújt
 • Lop
 • Blokkok
 • Az első kosárlabda gólszerző
 • Hárompontosok
 • Dupla-duplák
 • Tripla-dupla
 • Nyerő különbség

Futball

A labdarúgás vagy a foci egy másik népszerű sport nagyszerű bajnokságokkal amelyek izgalmas fogadási lehetőségeket kínálnak. Sok sportfogadó kínál labdarúgó fogadásokat. Íme népszerű példák a futball-reklámfogadásokra, többek között:

 • Első gólt szerző csapat
 • A mérkőzésen a legtöbb gólt szerző játékos
 • A játékos egy gólpasszt ad
 • Sárga vagy piros lapok

Jégkorong

Az NHL-re vonatkozó fogadások különféle sportfogadásokon is elérhetők, de nehéz lehet őket megtalálni. Amikor az ember talál egy sportfogadót, amely rendelkezik NHL kellékek elérhetőek, Íme néhány népszerű fogadás, amelyet megtehetnek:

 • A játékos összesen +1 gólpasszt kap
 • A játékos összesen +1 pontot kap
 • Mindkét csapat gólt szerez
 • A győzelem módszere
 • Büntetőpercek
 • A kapus véd
Különböző sportágak, amelyekre támaszkodhat
Fogadási tippek és trükkök a sikerhez

Fogadási tippek és trükkök a sikerhez

Bár ez a fogadási forma nagyon szórakoztató lehet, előfordulhatnak tanulási görbék, ha még nem ismeri. Ha sikeres akar lenni a Prop Bets-szel, feltétlenül jól kell gyakorolnia. Íme három tipp és trükk a sikeres sportfogadási élményhez:

Csináld meg a házi feladatodat

Kulcsfontosságú, hogy időt szánjon a különböző csapatok kutatására, amelyekben szerencsejátékot fog játszani. Ez segít meghatározni, hogy mely kellékek játszanak leginkább szerepet ezekben az eredményekben. Alapvetően meg kell tanulnod, hogy mi készteti a csapatokat, és hogyan alkalmazd ezt az információt az esélyes esélyeknél. Az internet gyakorlatilag végtelen adatkút. A bloggerek, vloggerek, weboldalak, újságírók, adatelemzők stb. száma óriási. De nem minden forrás rendelkezik értékes meglátásokkal. Ezért fontos, hogy terjessze nézetét, legyen objektív kritikus, és kövesse nyomon a forrásait.

Kezelje a pénzét

A kellék fogadások nagyon vonzóak lehetnek. Mivel sok kellék áll rendelkezésre, a játékosok izgatottak lehetnek a megtehető fogadások száma miatt. A fontosabb sportesemények során kísértést érezhet, hogy egy fokkal magasabbra vigye. Javasoljuk azonban, hogy a játékosok ne érzelmek alapján fogadjanak. A kellékfogadás helyes módja, ha félreteszed a kifejezetten fogadásra költött pénzed egy részét, és felosztod a kellékeidet.

Minél több sportfogadás, annál jobb

Soha nem rossz ötlet, ha számos fogadási oldal van kéznél. Ez különösen igaz, ha a kellékfogadásról van szó. A fogadók azt fogják tapasztalni, hogy az esélyek hasonlóak lesznek az egyes sportfogadók között, míg az ajánlati esélyek nagymértékben változnak. Javasoljuk, hogy a játékosok olyan kellékeket keressenek, amelyek alátámasztják álláspontjukat.

Fogadási tippek és trükkök a sikerhez
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az a Prop fogadás?

A Prop fogadások vagy az ajánlati fogadások lehetővé teszik a szerencsejátékosok számára, hogy a játék során megtörtént eseményekre játsszanak, ahelyett, hogy a végeredményre fogadnának.

Népszerű a Prop Betting?

Igen. A Prop Betting a mai napig az egyik legkeresettebb sportfogadási forma.

Melyik sportágra a legkönnyebb fogadni?

Az amerikai futball a legkönnyebben fogadható sport, mivel többféle és szórakoztató kellékre lehet fogadni. Ez a sport több tétet vonz, mint bármely más sport.

Melyek a Prop Bets főbb típusai?

A játékkellékek, a játékos kellékek és az újdonság kellékek a legnépszerűbb fogadási típusok a piacon.

Hol találhatok további információkat a sporteseményekről a sikeres fogadások megkötéséhez?

Az internet a barátod. Rengeteg blogger, vlogger, weboldal, újságíró és adatelemző áll rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy jól megalapozott fogadási döntéseket hozzon.